sziasztok,
sztetek relaxra hogy tudnék menni, h közben Igi ott rohangászik????? kire bizzam addig????
mert ugye én relaxra is akarok járni...
Fibi,
én azért halasztgatok mindent, mert ugye baj van velem...és mindig csak halogatom a dolgokat, h majd holnap felhivom őket, majd holnap megcsinálom, és persze SOHA nem történik semmi, már rég járnom kéne dili dokihoz, mert ugye ezzel az állapotommal senkinek nem használok, de sajnos nem birom rávenni magam a dolgokra...ezért is találok olyan nehezen munkát is, stb....ez is a problémám része...
voltam viszont dokinál...
úgy tűnik minden rendben, bár elég rázósan indult.
Megvizsgált, és közölte, h nem akkor, mint amekkorának lennie kéne...
aztán uh.
előtte azt mondta, h két dologra kell figyelni, méhen belül legyen, és legyen szivhang.
megnéz, azt következőt mondja: hát, félig meddig stimmel a dolog...
a baba méhen belül van...
de...kisebb, mint amekkorának lennie kéne. Jóval kisebb...(én már titokban el is temettem a magzatot...)
majd egyszercsak mozdult egy hatalmasat, és előkerült a testének a többi része is, mert mint kiderült, csak a feje búbját lehetett látni...
amikor előkerült a többi része is méretre majdnem stimmelt, kb. 1 héttel kisebb, de igy is május vége. Pontos ip még nincs, mert majd jövő héten kell menni nyaki redőre a bártfaiba.
Melyik hölgyhöz is kell menni?????
szóval, egyelőre ennyi...édesen ficánkolt, 3,3 cm, nagyon is helyes. Mikor Levinek meséltem, éreztem a hangján, h tök örül. És tök kivan akadva, h nem akarom még mindig elmondani...
de tényleg nem érzem úgy, h a családomból bárkinek is köze lenne hozzá...tök gáz...
fúúúúúj, de fogom útálni, amikor el kell mondani...
és én meg örülök is, meg nem is...olyan szar érzés...mit érezhet a pici??? h az anyja nem is várja??????
pedig igen, csak annyira félek tőle...