Sziasztok!
Hát este már nem jöttem beszámolni, pedig megígértem

, a helyzet az, hogy elakadtunk hazafelé a budaörsi Metróban, kiéltem a váráslási mániámat, húú, nagyon elment az idő!
Nos, nekem nagyon szimpi volt a hely is és a doki is, maximálisan szuperek az első benyomásaim, és most látom, hogy mennyire jó, hogy már egy pár hónapja olvaslak titeket, semmi sem ért váratlanul, még a multicisztás petefészkem sem...

(Ha nem olvastam volna itt, hogy a legtöbbünknek ilyen, tuti, én is frászt kaptam volna.) A páromat is felvilágosítottam mindenről, mielőtt mentünk, úgyhogy nagyon képben voltunk.
Egyelőre annyi történt egyébként, hogy leditált egy szép hosszú listát a vizsgálatokról, amelyeket el kell végeztetnem, csinált egy ultrahangot, és mondta, hogy vétessem fel magam a januári várólistára, aztán majd meglátjuk...

Látszik, hogy ő sem tudja mi lesz, ahogy nekünk magyarázta, most ott tart a dolog, hogy a jövő év elején minden attól függ majd, hogy az OEP mennyi támogatást ad jövő évre, mert azt kell majd valahogy beosztaniuk (gondolom, hónapokra lebontva, ezt nem mondta, de nekem így egyértelmű). Tehát, ha x támogatást kap, abból x embernek mehet a lombik mondjuk januárban, de ha csak x-20 támogatást kap, akkor abba biza csak x-20 lombik fér bele, és a többi ember csúszik át februárra, és így tovább... Számomra csak az a vicces, hogy az OEP ezt most találja ki másfél hónappal az év vége előtt...
Mindenesetre úgy döntöttünk a párommal, és ezt mondtuk is Dévai dokinak, hogyha januárban az derül ki, hogy még hónapikig csúszhat a dolog, akkor fizetjük az első lombikot. (Csak legalább kezdjük már el...

)
Ja, és még annyit is mondott (de talán ezt mintha valaki írta volna már), hogy ha el is vesznek a támogatott lombikok számából, akkor elképzelhető, hogy "cserébe" a gyógyszerek lesznek ingyenesek. Persze ez is csak feltételezés egyelőre. Ez megint olyan mocskos dolog lenne, olyan nesze semmi fogd meg jól eljárás, csakhogy legyen mire hivatkozni... ("ingyenes a gyógyszer, mit akartok még!?!?!")
Na, szép kis regényt írtam...

legközelebb egyébként dec. 1-én megyek hozzá, addig rohangálok megcsináltatni a vizsgálatokat...
Szép napot mindenkinek!