A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ma este még a párom is aláírja. Jó, csak egy aláírás, de az is valami!
eper1

Loihi Melba
Sajnálom, hogy így alakult, de gondolom a lényeg a szép és egészséges baba.

Melba
Úgy érzed doki vagy szülésznő hibája volt? Azt mondták az előkészítőn, ha vágnak nem repedsz.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!
Kérek mindenkit, aki egyet ért velünk, a Támogatást Születendő Gyermekeinkért Civil szerveződés céljaival, mely magába foglalja azt is hogy ne vonják vissza a lombikkezelések támogatását, írja alá a Nyílt levelünket, melyet a kormánynak szeretnénk elküldeni!
Mindenkinek az a célja hogy ebben az országban ne kevesebb, hanem több baba szülessen! Sajnos nagyon sokunknak csak orvosi segítséggel lehet kisbabája!

http://www.petitiononline.com/IVF2006/
darin

Sziasztok!

Nekem még nincs kijelölve a helyettes orvos, de valószínű Molnár lesz, mert a Bettinek is őt javasolta a Dévai!

A peticiót alírtam, Apa is aláírja, ha itthon lesz. Elküldöm másoknak is, biztos sokan egyetértenek!

Melba
Már hiányoltalak, örülök, hogy jelentkeztél!!!

Kérdés: A kórházba már szoptatós melltartót vittetek? A szülésznő szerint a melltartó ráérek megvenni a tejbelövelés után, de akkor miben legyek a kórházban ami praktikus. Hiába a gombos hálóing, ha a melltartót úgy kell lebányászni mert hátul kapcsos.

Pusza

Pusza

Kép
übi

Sziasztok!
Én a Kaális topicon szoktam lenni,csak szólok én is akivel tudtam aláirattam a petíciót. Sok sikert kívánok Mindenkinek!!!
andrea23

Ja! A párom volt a 400valahanyadik... Ez már nem olyan rossz!
andrea23

Sziasztok!

Übi
Én szoptatós melltartót viszek, meg belevaló betétet. Én az Auchanban vettem kb. 1800 ft körül volt, ott árulnak betétet is.
Kedden mégiscsak megyünk előkészítőre.

Kép
Kép
bbeti

Betti, köszönöm szépen, ezt a számot ismertem én is. Kedden találkozunk. :D

Übi, Bettiékkel mindig váltunk pár szót keddenként. Egyszer odajöhetnél, felfedhetnéd az inkognitódat. :D

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Bbeti
Én még nem vettem szoptatós melltartót, de akkor majd az Auchanban megnézem ha megvan a babóca, egyenlőre előlkapcsosat vettem szombaton. A babaáruházakban 4-5e Ft a legolcsóbb melltartó, a hálóingről ne is beszéljünk. Végig gombosat nem találtam sehol, ezért eddig abból is csak egyet vettem, mert nem tudtam felpróbálni. Szerintem a célnak megfelel, úgyhogy majd szombaton veszek még kettőt!
Ti hoztok a babónak ruhát? Én szerintem inkább nem, mert nincs kedvem azt is figyelni, hogy visszakapjam!

Én is megyek kedden, Apa lehet ismét később érkezik, vagy csak értem fog jönni. Majd meglátjuk! Az a baj, ha eljön velem, akkor vissza kell mennie, és csak 11--kor ér haza (erre sajna volt példa) és az a 4 óra alvás senkinek sem elég.

Végre összeszerelte a kiságyat, a pörgő-forgót, majdnem minden a helyén van. A vasalandó is megfogyatkozott, kb 1 órás munkám maradt!!!! Olyan jó, hogy már látom a végét!

Pusza

Kép
übi

623.voltam,aki aláírtam!
Sok sikert Mindenkinek!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Apa is aláírta 662.

Szép napot!

Kép
übi

Sziasztok! LÁnyok az Utrogestant holnap kell abbahagynom, legalábbi s azt mondta a Dévai 20 napja, hogy 21 napig adjam még az Utrogestant. Akkor holnap még megy és aztán simán álljak le vele, ugye? Nem lesz semmi baj, ugye? Biztos nem, csak olyan fura, hogy eddig 3x2 volt és holnaputántól meg semmi nem kell :roll:
beber

Übi
Én hálóinget is az Auchanban vettem, ott max 2000 ft. Az sem végig gombos, olyat nem is láttam, csak a mellkasán gombos, de szerintem az is elég.
Minimális ruhát szerintem viszünk a manónak meg pelust.
Nekünk még nincs felállítva a kiságy és a komód sem, egy picit még ráér, de lassan meglesz az is. :lol:

Beber
nekem is úgy volt, hogy egyik napról a másikra kellett abbahagyni. ne izgulj nem lesz semmi baj. :D

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Tudom rég nem írtam, de nagyon elfoglalt voltam az utóbbi dőben. Esküvő szervezés+leletek intézése. Most végre meg van minden.
Hétfőn voltam az előadáson is. Pont a mesóm 3. napján voltam ott gondoltam ha a doki átnézi a leleteket fel is írja a stimus gyógyszert. Hát nagyot koppantam, mert közölte, hogy nem vagyok rajta a várólistán, ez valami új dolog. Leghamarabb januárban tudja megcsinálni. Gyerekek én teljesen kiborultam azóta sem tudom felfogni, és mondta, hogy figyeljem a híradásokat, mert megváltozik a támogatás a lombikra. Kérdezte, hogy mi a bajom, mondtam neki, hogy én azt hittem idén meg lesz az első lombik. Azt mondta a következő mesomnál hívjam fel hátha decemberbe meg lehet csinálni.
Én ezt nem nagyon értem!!!!! Még a leleteket sem látta. Félek, hogy ha decemberbe visszamegyek megint ki talál valamit és megint megy az időm.

Azon gondolkodtam, hogy még december előtt kérek időpontot, hogy legalább a leleteket kiértékeljük.
gizmixxx

Gizmixxx, nem hívtad fel mielőtt odamnetél? Mert sajnos tényleg várólistára kerülnek akik most jelentkeznek be kezdésre, illetve azok is, akiknek legutóbb még hívnia kellett ha megjött a mensijük. Sajnos x számú beavatkozást finanszíoz már csak az OEp, nem ő találja ki, igazándiból annyira látszik, hoyg a szívén viseli, hoyg mindenkinek legyen kisbabája minél hamarabb. Tudom ez nem vigasztal, de más intézetekben már márciusra osztogatnak időpontokat, sőt, decemberig nem is adnak ki időpontokat :(
De majd a lányok megerősítenek itt , mert sajnos vannak egy páran akik várólistások lettek váratlanul.
beber

Beber!

De felhívtam, mert meg volt beszélve, hogy megyek a kötelező oktatásra.
Egy biztos, hogy a héten kérek tőle időpontot. Én a Vas dokihoz járok, nagyon rendes, de őt is váratlanul érte a várólista.
gizmixxx

Sziasztok!

Jövőhét szerdára kaptam időpontot :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

sziasztok
Gizmixxx
Mikor lesz a hírekben, azt nem tudod? Akkor te szerencsésebb vagy mint mi! :D
Mert mi a várólistán vagyunk rajta. Csak azt nem tudjuk, hogy mikor kezdünk... :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Tegnap csináltam egy újabb tesztet. Még mindig negatív:-( Úgyhogy most már nem tudom, mi van. nem érzem, hogy meg akarna jönni...szóval...
Ma voltam előszőr ET után melóban. Hát nem volt benne köszönet. Egy pillanat alatt a kedves főnöknőm visszarángatott a stresszbe meg a hajtásba....nagyon "kedves" volt. Még mindig dühöngök, pedig tudom, hogy nem szabadna... na ez van.

Szia Gizmixxx!

Én is Vass dokis vagyok!:-)
modrooka

Szia Kagyló!

Azt nem tudom, hogy mikor lesz a hírekben, de szerintem nem kell sokáig várnunk.

Üdv:
Gizmi
gizmixxx

Sziasztok!

Nem tudtok olyan statisztikát, ahol mutatják a problémára levezetve a sikerességeket?
:?: :roll: :roll: :roll:

Pl: ha valakinek kevés spermaszám miatt van lombikja hányadikra jött össze.
gizmixxx

Sziasztok!

Gizmixxx, ilyen statisztikát nem tudok, de azt hallottam, hogy átlagban a harmadik szokott sikeres lenni, és valami hónapos statisztikát is említettek, de arra nem emlékszem, hogy van pontosan. Ha szeretnéd, megkérdezem. De nem hinném, hogy ez fontos. Ha itt lesz az ideje, statisztika ide vagy oda, bekacsint a baba! :wink:

Ja, és még valami. Bár ezzel lehet, hogy nem leszek valami népszerű. Beszélgettem egy egészségügyis lánnyal, s ő mondta, hogy addig, amíg valakinek nincsen rendszeres ciklusa és jó hormonális háttere, elég rizikós belevágni.

Én ezt a kényszerpihenős időszakot arra használom fel, hogy az endodoki feltérképezze a valós helyzetet.

Ági! :lol: Hogy vagy, drága? Sok a munka? Kutyik? :?: :?: :?:
eper1

Eperke köszike jól vagyok, csak most ép tanácstalan, mert írt a Kata, és mondta, hogy neki a recepción kellett feliratkozni a a februári listára. Hát nekem ilyet nem kellett csinálni, és nem is tudom,hogy akkor most fenn vagyok, vagy nem. Most mit csináljak? E miatt felhívhatom szerinted? Szerintetek?
Ági28

Ági, szerintem simán felhívhtod, persze!
Modrooka, ja nem kellene dühöngened, de én is szoktam. Nekem megkérdezte a főnököm mikor visszamnetem, hogy ugye nem leszek már ilyen táppénzeken...És már tudom, hogy az utsó 2 hónapban ki fogja szívnia vérem. De nem érdekel már ez sem, persze én könnyen mondom, tudom. Mikor kell menned UH-ra?
Gizmixxx, nálunk is ez volt a probléma és elsőre. Valakinek többedikre. Szerintem statisztika erről nem nagyon van és a kevés spermaszám sem egyformán kevés vagy több és főleg minőségileg nem mindegy mi a helyzet.
beber

Na felhívtam, és igazam lett, nem voltam felírva a listára, de mostmár rajta vagyok!!
Ági28

Sziasztok!

Na, eljött a nagy nap, ma megyünk először a Dévaiba!
Titeket olvasva már nem is reménykedem, hogy idén beférünk a keretbe, de azt azért remélem, hogy jövő év elején kezdhetjük a lombikot... Talán nem lesz semmi galiba addig, remélhetőleg a kormány sem talál ki újabb megszorítást, és velem sem történik semmi különös. (Elvileg velem nincs probléma, dehát sohasem lehet tudni...)
Délután megyünk, majd jövök estefelé, és leírom az első benyomásaimat, OK? :wink: Addig is szép napot! :D

Kép
noczi

noczi szorítok!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Eper1!

Köszi előre is ha utánanézel.
A hormonvizsgálatomra azt mondták, hogy jó. Ami a ciklust illeti, arra nem mondhatom, hogy rendszeres. 30-35-nap szokott lenni.
Ági!
Nekem is a recepción kellett feliratkoznom, még jó hogy akkor derült ki , hogy nem vagyok rajta, amikor ott voltam.
De az a lényeg, hogy most már te is rajta vagy. :lol: :lol:

Beber!
Kevésnek kevés a spermaszám de jó minőségű. Jó lenne ha nekem is elsőre összejönne. 4 éve várok rá. :roll: :roll:

Noczi!

Hajrá!!!!!!
gizmixxx

Hát igen, csak az bosszant, hogy így egy héttel később kerültem rá, és tuti csomóan elém kerültek. Amilyen szerencsétlen vagyok, tuti nem fogok a keretbe beleférni. De hát mindegy, majd februárban kiderűl.
Nem tudod te hányadik voltál a listán?
Ági28

csajok van egy baromi hülye kérdésem, a várólistával kapcsolatban. Szerintetek hogy van, hogy van x hely, arra beírnak embereket, és ha oda nem fér már be valaki az adott hónapba, akkor közlik vele, hogy ő már csak a köv hónapba fér be, vagy pedíg orba szájba felírnak oda mindenkit, és aki szerencsés, az bekerül a programmba, aki nem, az csúszik? Remélem érthető voltam!
Ági28

sziasztok
Ági
A várólistára én is felkerültem, jövő hónapra.
Nekem okt. kellett volna mennem, és akkor íratkoztam fel. Gondolom már csak bele kell, hogy férjek. Hiszen több mint egy hónap.Nem tudom, hogyan müködik, de ha végre oda jutok akkor én is meg fogom kérdezni. Egyuttal azt is, hogy most aki ilyen magasságban van mint én, 4. lombik, azoknak létezik-e még az 5. lombik támogatás is. Vagy ezek után már próbáljunk meg egy egész vagyont össze gyűjteni, hogy ...
Félek, hogy talán az utolsó esélyünk lesz arra, hogy babánk legyen.
Beber
Semmi jelentősége nincsen annak, hogy kevés, hiszen a minősége számít igazából.... :wink:
Noczi
Üdv itt! Várjuk a beszámolott!!!

kagyló

Kandi! Nátánnak boldog szülinapot!:)

Melba! Küldtem neked egy emailt! :)

loihi

Sziasztok!

Hétfőn voltunk a Dévainál, babóca rendben, Nekem viszont baktériumot talált, ami veszélyes lehet a bébire a születéskor. Tegnap megkérdeztem a szülésznőt a JÁnosban (előadást tart), azt mondta ne aggódjak. A Jánosos topicban se írnak semmi negatívat, így már nem is olyan szörnyű a helyzet (a lelkemben).
Vezetni már nem szabadna, a munka ellen nincs kifogása, csak az utazást ellenzi. Villamossal járok, és az általa meghatározott 20km-es határon belül, így folytatódhat a meló.

Noczi
Este benézek, elolvasom a tapasztalataidat, írj!!!

Gizmixxx
Statisztikát én sem tudom, hogy hol találsz, de általában a 3.lombik szokott sikeres lenne. Persze vannak szélsőséges esetek is. Ti is sikerrel jártok!
Nálunk is a spermával volt a gond, de látod, a fa alatt már hárman leszünk, plusz a kutyám! :lol:

Pusza
Megyek CTG-re!

Kép
übi

kagyló indulj neki úgy, hogy ez sikerűlni fog!! :-)
Ági28

Kagyló, én tudom :lol: Mármint, hogy "nem baj" ha nagyon kevés de van benne jó minőségű. Mert, hogy kevés de jó minősségű volt a férjemé azt nem mondanám. De, bejött amiben bíztam, hoyg abból a kevésből pontosan elég 1db :lol:
beber

Sziasztok!

Hát este már nem jöttem beszámolni, pedig megígértem :oops: , a helyzet az, hogy elakadtunk hazafelé a budaörsi Metróban, kiéltem a váráslási mániámat, húú, nagyon elment az idő! :wink:

Nos, nekem nagyon szimpi volt a hely is és a doki is, maximálisan szuperek az első benyomásaim, és most látom, hogy mennyire jó, hogy már egy pár hónapja olvaslak titeket, semmi sem ért váratlanul, még a multicisztás petefészkem sem... :lol: (Ha nem olvastam volna itt, hogy a legtöbbünknek ilyen, tuti, én is frászt kaptam volna.) A páromat is felvilágosítottam mindenről, mielőtt mentünk, úgyhogy nagyon képben voltunk.

Egyelőre annyi történt egyébként, hogy leditált egy szép hosszú listát a vizsgálatokról, amelyeket el kell végeztetnem, csinált egy ultrahangot, és mondta, hogy vétessem fel magam a januári várólistára, aztán majd meglátjuk... :? Látszik, hogy ő sem tudja mi lesz, ahogy nekünk magyarázta, most ott tart a dolog, hogy a jövő év elején minden attól függ majd, hogy az OEP mennyi támogatást ad jövő évre, mert azt kell majd valahogy beosztaniuk (gondolom, hónapokra lebontva, ezt nem mondta, de nekem így egyértelmű). Tehát, ha x támogatást kap, abból x embernek mehet a lombik mondjuk januárban, de ha csak x-20 támogatást kap, akkor abba biza csak x-20 lombik fér bele, és a többi ember csúszik át februárra, és így tovább... Számomra csak az a vicces, hogy az OEP ezt most találja ki másfél hónappal az év vége előtt... :roll:

Mindenesetre úgy döntöttünk a párommal, és ezt mondtuk is Dévai dokinak, hogyha januárban az derül ki, hogy még hónapikig csúszhat a dolog, akkor fizetjük az első lombikot. (Csak legalább kezdjük már el... :wink: )

Ja, és még annyit is mondott (de talán ezt mintha valaki írta volna már), hogy ha el is vesznek a támogatott lombikok számából, akkor elképzelhető, hogy "cserébe" a gyógyszerek lesznek ingyenesek. Persze ez is csak feltételezés egyelőre. Ez megint olyan mocskos dolog lenne, olyan nesze semmi fogd meg jól eljárás, csakhogy legyen mire hivatkozni... ("ingyenes a gyógyszer, mit akartok még!?!?!") :shock:

Na, szép kis regényt írtam... :) legközelebb egyébként dec. 1-én megyek hozzá, addig rohangálok megcsináltatni a vizsgálatokat...

Szép napot mindenkinek! :D
noczi

Jaj, még egy kérdés: írjátok, hogy mennyit számít a fickók minősége... Nos, nálunk az sincs teljesen rendben, a mennyiség mellett, sajnos...
De meddig is van jelentősége a minőségnek? Végig? Tehát nem csak a megtermékenyítésnél, hanem utána is számít az osztódás során?

Kép
noczi

Noczi, nálunk sem volt rendben a minőség sem, ez sajnos többnyire együtt jár. Hát biztosan számít, ránézésre nyilván egészségesnek tűnő spermát választanak ki,de nekünk ezt úgy mondta anno Dévai, hogy ez a dolog olyan mint egy nő. Rámézésre az is lehet gyönyörű, aztán mikor elveszik feleségül akkor derül csak ki, hogy milyen vele együtt élni :D
beber

[quote="beber"]R írta:beberámézésre az is lehet gyönyörű, aztán mikor elveszik feleségül akkor derül csak ki, hogy milyen vele együtt élni :D

Ez tetszik! :lol: Erről a párom tudna mesélni, mindig panaszkodik, hogy átvertem, az esküvő előtt mindig csak mosolyogtam neki, aztán utána kijött belőlem a hárpia... :lol: Ááá, de nem gondolja ám komolyan, legalábbis remélem... :shock: :D
noczi

Akkor összerakhatjuk az én férjemmel Noczi4 helyeselt is ezerrel a Dévainak :lol:
beber

Sziasztok lányok!

Tegnap felhívtam a Dévait kikérdezni, hogy mit tudott meg lajosunktól, aki ugye berendelte a meddőségi centrumok vezetőit 8-ára. Nos az a helyzet, hogy titkosították az infókat, ezért nem mondhatott nekem semmit.

Felháborítónak tartom, hogy a mi bőrünkre megy az egész és még az információt is megtagadják tőlünk. Erre már nincsenek szavaim... :evil:

Puszi mindenkinek!

CseKa

Kép
cseka

Sziasztok!

Voltunk a Jánosban ctg-n, a párom persze nem jöhetett be. Amúgy rendben volt minden, méhösszehúzódás még nincs.

Kép
Kép
bbeti

sziasztok
Ági :lol:
Természetesen úgy fogok neki indulni! De azért félek egy kicsit, ebben a magasságban sajnos már minden eszembe jut!!! Hogy vagy? Mikor indulhatsz ismét?
Beber
Ez is változó, van akinek sikerül, van akinek sajnos sokáig kell járnia mire össze jön. Biztos, hogy jobb esetben van ha kevés a száma, de jó a minősége. Nálunk viszon sok a száma, de kevés a jó minősége!!!! De én így sem adom fel!!!
Valamiért viszont oda fent eddig nem akarták, hogy induljunk... Talán most meg gondolják magukat! :wink:
Madaran(Anna)
Hogy vagy? Régen írtál magadról. Gyere hozzánk sűsűbben!!!
Noczi
Dévai nagyon aranyos, igaz néha morgos. :lol: Állítólag nagyon-nagyon jó orvos, biztosan sikerülni fog nektek is. Az osztodásról annyit tudok mondani, hogy állítólag nekünk mire vissza kerültek, az osztodás oda bent megállt. Hogy ebből mi igaz nem tudom megmondani. Az biztos, hogy egyetlen egyszer sem volt még nálunk megtapadás.
Cseka
Sajnálom, hogy nem tudtál meg semmit sem, de azért aranyos vagy, hogy megpróbáltad. Köszönjük.

kagyló

Az a lényeg, hogy meglegyen az az egy aki nyerő :wink: és meglesz hamar!
Képzeljétek el ma voltam életemben először védőnőnél! Ó, nagyon aranyos! Mondjuk látszik az idegállapotom mikor Dévainál vagyok, mert ott 135 a vérnyomásom 92 pulzussal, itt meg a nálam szokásos 100/70 volt :)
Most "szoktatom" le magam az utroról, tegnap abba kellett volna hagyni de ami maradt azt még beadogatom, 3x1 majd 2x1 kúpot, de én úgy félek leállni vele. Máshol miért 12 hétig adják Dévai csak 8? Én tényleg mindent elhiszek neki de most egy kicsit félek nehogy baj legyen. A cicim sem feszül annyira, mondjuk a hasam igen. Szóval most rámjött egy kicsit a para, hogy biztos minden OK-e bent. Pedig eddig olyan jól elhessegettem minden hülye gondolatot!
beber

Beber
Igaz én nem értek hozzá, de szerintem bízzál a Dévaiban, tudja, hogy mit csinál!!! És hidd el kapaszkodik már rendesen!!! :wink:

kagyló

Igen, én is ezzel vigasztalom magam, hogy ő alegjobb a Földön, csak jó lehet amit mond, nyilván nem véletlen hagyhatom abba most. nem először csinálja. Hú, de mennyire nagyon okosan tudtam mondani másoknak az ilyesmit, hogy nyugi meg Dévai tudja mit csinál és semmi baj nem lesz hisz eddig is minden jól alakult, azt' most itt parázok ilyen hülyeségeken. Főleg, hogy a másikon (nem Dévai ) írták, hogy nem szabad abbahyagni a 12. hétig és, hogy ilyenkor állt le a baba és, hoyg mi lesz a árgatestelégtelenség miatt és mindenki 12 hét stb. De persze, én abszolút "Dévai fun" vgyok és olyan ügyesen elhiszem, hoyg csak jó lehet de azért mégis néha belemennek ezek a hülyeségek az emberbe. Na tudjátok miről beszélek.
Sajnos az is kiderült a védőnőnél, hogy a Dél Pesti kh-ba tartozom területileg, oda akkor sem megyek ha nekem fizetnek, arról nem is beszélve, hogy A Dévainál maradtam gondozáson, na mindegy majd lesz valahogy csak jó lenne már tudni, hogy kezdjek-e gyűjtögetni mert egyáltalán nem félek a szülés gondolatától sé tulképp nem is az orvos a lényeg ha nincs semmi baj, szóval nem nagyon izgat ez a kérdés, de azért annyira nem mind1, hogy akárhol, akármikor.
beber

Beber
Ne haragudjál, nem szeretnélek bántani. Megértem, hogy aggodsz, biztosan én is félnék nagyon. Mivel nem voltam még babás, csak azt tudom leírni amit én gondolok. Nem tudom meddig kell használni az utrot. De talán nem lesz mérges a dokink ha szeded még a 12. hétig. Tedd azt amit a legjobbnak érzel!!!

kagyló

Dehogyis haragszom Kagyló. Hát azt látom a legjobbanak amit a Dévai mond, úgyhogy leállok vele ha elfogyott aztán kész, gondolom mindenki így csinálta tényleg nem én vagyok az egyetlen.
beber

Beberke
Köszönöm, hogy nem haragszol! :lol:
De szerintem ha titokban folytatod, nem hiszem, hogy gond lenne. :wink:

kagyló

Sziasztok lányok!

Hú, kb 2 hete jártam itt utoljára. Sok minden összejött és egyszerűen nem tudtam munka alatt benézni, otthon meg már lemondtuk a netet. Jó sokat írtatok, azért végigolvastalak ám benneteket.
Remélem mindenki jól van. Ági, ne haragudj, hogy csak most reagálok: nagyon-nagyon sajnálom, hogy így alakult az első, de örülök, hogy a + hozzáállásod megmaradt. A következő tuti sikerülni fog. Jön a karácsony, kioihened magad és minden rendben lesz.
A kismamik látom jól vannak, örülök neki.
Velem az van, hogy amint azt még írtam, 1-jén megvolt a 2. inszem.
Eddig még reménykedtem, mert ma vagyok a 31. napon (ráadásul hétfőn el is ájultam életemben először, ezért egy kicsit bizakodtam), de ma már láttam valami rózsaszínt a fehérneműmön. Szóval úgy tűnik nem sikerült. Most még nagyon rossz, szorítja a torkom a bőgés, de megpróbálom összeszedni magam és nekiindulni a 3-nak. Végülis már csak 2 hét és új esélyt kapunk. Megpróbáltam nem beleélni magam, de így is sz@r.

Hogy valami jót is mondjak, képzeljétek eladtuk a lakást!!:)
Ráadásul nagyon jó áron és a mai pangó piachoz képest gyorsan. Szóval most megpróbálok ennek örülni és annak, hogy mire lesz babánk, addigra lesz egy nagyobb lakásunk.

puszi mindenkinek
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?