Sziasztok!
Gyanixi: Mindig akarom mondani, hogy csinos kismama vagy
Eszter: Nagyon szép szülésed volt, a hosszú vajúdás ellenére. Még egyszer gratula, és irtó helyes a fiacskád. Férjem megjegyezte, hogy: látod, ő legalább hasonlít az apjára

(csak mert Gréti elvileg rám hasonlít leginkább). Gréti meg eufórikus állapotba került a sok babás képtől

Nagyon bejött neki a Barni
Karmen: "még ha nem is ügyeletes a dokim de be kell jönnie miattam azért is fizessek"
?????? Ezt kifejtenéd bővebben? Fizetnünk kell a klinikának ha a választott dokinál akar szülni az ember és nem ő az ügyeletes épp?!?!?! Jól értem?
(gondolom nem arra gondolsz amit amúgy is ad az ember a választott dokijának szülésért)
Csajok: Ez a nyivákolás tényleg durva volt, de én megértem Karment....el van keseredve, épp ez a szó jött az ujjaira...neki mások az igényei....ezt is meg lehetne érteni.
Amúgy szerintem klassz anyuka, és többen is példát vehetnének róla sok dologban...
Kriszta: Édes a lánykád.

Utolsó képen te fogod a kezét?
Zozo: Boldog születésnapot Vivinek! (icipicit megkésve)

Tegyél fel képet róla, léci
Melinda: Remélem már jobban vannak a csajok!
Kórház vs. klinika: Ugyan csak 1x voltam a klinikán, (genetikei uh-n) így összehasonlítási alapom nincs. Csak amit hallottam róla. Azok alapján több dolog is van ami nem szimpatikus.
Pl. császárral szültem a kórházban, Grétit apukája várta a csecsemőosztályon, végig nézhette ahogy ellátják, fürdetik, megvizsgálják, még a kezébe is adták, lefényképezték, videót készíthetett, amikor inkubátorba tették (minden babát beletesznek melegedni picit) simogathatta....stb. Ha velem nem lehet akkor, legalább a másik legfontosabb ember az életében a közelében volt élete első perceiben. Ez szerintem fontos. Miután észhez tértem, rögtön felébresztettek, utána 2 órával hozták is Grétit megmutatni. Du. 2-kor született, másnap reggel 6-kor szopizhatott már.
Ezzel szemben a klinikán a barátnőm ma szült, délután 4 körül, makk egészséges kislányt, császárral. Minden rendben volt vele. Még nem látta. Talán holnap délután 4 után már láthatja.....
Apuka épp rápillanthatott a lányára, és már küldték is haza....és most ott van a pici baba vad idegenek közt, egy ELVILEG bababarát klinikán. Klassz

:(:(
Nekem nagyon fontos volt és jól esett hogy ha én nem is, legalább apukája a lányommal lehetett születése után. Fontos volt, megnyugtatott.
A klinikán amikor voltam már a hangulat sem tetszett, olyan zord volt és rideg....de ez az én saját szociális problémám.
Amúgy ha lesz második babánk, és a klinikán KELL szülnöm, nem láthatja a saját tesvérét a lányom napokig, amíg nem jövünk haza?!?!?! Ez sem tetszik. Aztán így induljon a tesvérkapcsolat....szerintem szomorú.
A kórházba bejöhettek a gyerekek is, láthatták üvegen keresztül a testvérüket, anyukát megölelhették, hiszem hogy jobb mint napokig nem találkozni a nagytesóval, mert a picivel vagy bent....nem is tudom hogy lehet kibírni....
Hogy milyen a wc meg a tusoló?!?!?!? Kit érdekel....bármilyen körülmények közt ki lehet bírni ha muszáj. De a gyermekem nélkül napokig, nem önszánt akaratomból...
Na, most már én is felhúztam magam....jóccakát!
Ja, arról ne is beszéljünk, hogy mi lesz a dokimmal?!?!?! Kereshetek másik nőgyógyászt vagy mi?!?!?! Én benne bízom, egyszer már rábíztam a kisbabám és a saját életem, nem szívesen mennék máshoz, ha már van egy jól bevált....