A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs,
sztem örülj neki, hogy Füli igy imádja a kutyákat is (tudom, h az idegen az más), mert ha Bálint meglát messziröl egyet, már csimpaszkodik a nyakamba :( . pedig régen nem félt tölük :? most meg sirva szalad el onnan, ha közeledik. mondjuk anyuéknál megszokta azt az egyszem kutyát, jo sokára elfogadta, hogy nem bántja.

és mi az a szurikáta? :lol:

mélem megkaptad a minap? :)
fibi

a szurikáta = rókamanguszta Kép

megkaptam,lehet, holnap megyek fótliget felé :) ráértek?

szurikáta:
Kép
macskanyu

Jaaaj, de édes, ilyet én is akarok :) hol lehet beszerezni? :lol:

holnap jo lenne :) 9-re megyünk védönö, utána okés :D
fibi

Fibi,
a kép szuper, és képzeld, amíg a csapat eszik, 2-3 őrszem 2 lábra állva kémlel, h jön-e ellen, és marha jófejek! :)

Kisün,
lelki szemeim előtt látom a 3 kutyádat. :D

Hűtőzár ide se lenne rossz. Ded órákig áll előtte és pakol. Tegnap 15 deka szeletelt kolbász tűnt el benne. :D
ÉS megtanult egy létfontosságú magyar szót: KÓBÁSZ! :lol:
neet
neet

Neet,
kóbász :lol:
Bálint meg kipakolja a hütöböl a sajtot, vajkrémet, stb, és rádobálja az etetöszékre, ha enni akar :D
és Te hol láttad öket? zoo? :wink:
fibi

Fibi,
zoo nem emléksz, de egy csomó term.tud.os műsorban. Néha az egyesen, meg régebben, amikor még májerek voltunk és volt csomó külföldi csatornánk, tán a NG-on. :D
neet
neet

Neet,
az ilyen müsorokat nagyon birom én is :) ha majd egyszer májerek leszünk, lesz kábeltévénk biztos :D vagy megkérdezem Macsekot és Reccát, hogy milyen videokazit érdemes venni.

és sulit hogy birod? nekem esszét kéne irnom lassan, és asse tudom már, milyen formai szabályok vannak erre :?
fibi

jaja NG és Animal Planet :) és tényleg nagyon jó fejek :) de nem az a tipikus házikedvenc :)

Neet,
kóbász rulez, főleg a házikóbász :mrgreen:

Fibi,
Füli 10-től szuny, ismeretlen ideig(11-13 között ébred), utána lehet tervezni...

gyerökzár meg azért kell( KÖSZI KISÜN :) ) mert Füles tegnap besunnyogott a sötét fürdőszobába és kipakolta a tisztító és egyéb vegyszereket :shock: :evil: :roll: és nem tudom elérhetetlen helyre pakolni a cuccost. a ruhás és konyhaszerkrényeket engedem, mert részben jó móka(NEKI!) és nem tesz vele kárt. azt a 2-3-polcot meg visszapakolom, itt már úgy is mindegy.... :roll: hűtőt még csak nyitogatja, de nem pakolja, ennyi elég is asszem..
macskanyu

na, menni kö bankba, de utálom, már egy hete halogatom....
fibi

Macs,
okés, B ált.ban 3-ig szuny :) akkor keep in touch :D
fibi

Csajom itt beszél, néha már érthető is. De azt értem, hogy Asszat! = aztat! Kisvakondot szeretne nézni.

Macs, ilyen kutyákért sikítás nálunk is van! Tegnap egy samojédet akart mindenáron megsimizni. Mire elvonszoltam onnan, addigra a kutya is benne lett volna a buliban. :lol:

Egy jótanács, amire tegnap sikerült rájönnöm!!!
Ha vki zenebölcsiben, ringatóban, egyéb mondókás foglalkozásban gondolkodik, kezdje el minél előbb, mert tegnap Réka kikerekedett szemekkel, később üvöltve ellenkezett, ha szeretettem volna részt venni vele a foglalkozáson. Csak az utolsó 10 percben engedett fel annyira - és persze a labda vadászat miatt - hogy hajlandó volt bekapcsolodni. :D

Nálunk a mosógép van veszélyben, azt imádja nyitogatni. :lol:
zanza

Indi!
fel lehet használni a kupont a DM-ben (már én is csináltam ezt), még viccesen valahol írják is, hogy az 50%-ost nem éri meg, azt tartogassa az ember Karácsonyra. :)
nekem menzesz meg baromira sok. olyannyira, hogy éjjel még mindig az óriás Tenát használom! :(
nálunk Lencsi az igen-nemet még nem tanulta meg, mindig csak aszondja, ha kér vmit, hogy "jó?" :)

Akata!
egyet értünk tápi ügyben. nekem meg egyáltalán nem volt tejem 5 napig, így nem vártam el, hogy éhen maradjon a gyerek.

Votiv!
nálam fordítva volt, hétfő reggel született Lencsi, de szerdán még mindig nem evett egy falatot se, csak fogyott, fogyott. aztán valamikor eltört a mécses, amikor a doktor nyanya azt merészelte mondani, hogy van tejem, csak nem akarom szoptatni. én is hálás vagyok a csecsemősnek, mert megtaperolta a melleimet :lol: és mondta, hogy még készülőben sincs tejecske, de nem említette a tápot, mindaddig, amíg én meg nem kérdeztem, hogy mit kéne akkor tenni, hogy ne bőgjön szegény álló nap.

Zuzi!
csak azok rendelnek az SZTK-ban is, akik fenn vannak a honlapon. de ezen kívül még nagyon , de nagyon sok szerződéses doki van (pl. az enyém is), aki nem rendel.
Pajika marha édes lehetett, ahogy tömte a tésztát!
Lencsi se szereti a palit!
ancsipancsi

PALACSINTA ??? aaaa nyami nyami
Neet: kóbász :lol:

hú valamit nagyon hangosan pakol ez a gyerök...

el

R
rylie

OTP... ma csak ezért mentünk be Gödöllöre (betenni lóvét), erre nem ment az ügyfélhivo :( ááá, amugysem szeretek Gödöllön vezetni, akkora forgalom van örökké... :roll:
kárpotlásul vettünk mandarint, már az illatátol is elszállt a hányingerem :)
fibi

Fúúú Fibi,

elolvastam, hogy mandarin és összefutott a nyál a számban :mrgreen:
na én is megyek, vár a Bp.-i forgalom....
macskanyu

Macs,
ha jöttök holnap, hagyok Neked mandarint :D

Zanza,
én detto erre jöttem rá :( Bálinttal is késön kezdtem a zenebölcsit, nem a kedvenc mulatsága :? (pedig itthon énekli a bobitát is, meg a maszkabált is) öt is inkább az ott lévö favonatok meg játékok izgatják :lol:
fibi

Votiv, Kisün,
Nagyon ksözönöm válaszaitokat! Annyira jó volt olvasni őket, hogy könnyek szöktek a szemembe (most mindenen olyan jól meg tudok hatódni). :D

Marietta valóban érdekes személyiség, szókimondó, katonás, de eddig én is jókat hallottam róla. És meg lehet szokni, hogy ilyen, az a fontos, hogy bízzunk a szaktudásában és abban, hogy jót akar a bébinek és anyának. Még csak 3x voltam nála, még mindig úgy gondolom, hogy nála fogok szülni. :)

Sziasztok! :lol:

Kátya
kincsimano

[quote="kincsimano"]V írta:kincsimanootiv, Kisün,
még mindig úgy gondolom, hogy nála fogok szülni. :)

hacsak nem szól közbe a törvény.
ancsipancsi

Ancsi,
Bálint sem mondta még sosem, hogy "igen". ö is mindenre a jo-t használja :D bezzeg azt a hogy NEM, már tudja :lol:
fibi

Ancsi, gondolom, azért kiskapuk mindig vannak, és lesznek, én még reménykedem.

Kátya
kincsimano

Kátya,
én most attól félek, h az egyetlen kiskapu az lesz, ha NEM vezetik ezt be...
különben meg... :roll: :roll: a franc tudja...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

szerintem azért lesz másik kiskapu is....
fibi

Zsanci, Fibi, de lehet szülni választott orvosnál, csak pénzbe kerül, nem? Vagy csak a kórházra vonatkozik, hogy a 3 legközelebbiben ingyenes, a többiben fizetős? Dokim nem lehet?

Kátya
kincsimano

Ma meglátogattuk Curset é Adél babát :D :D Curse jól van és nagyon boldog, Adél bébi pedig szépséges, nyugodtan aludt a kocsijában, miközben megcsodáltuk :D

Zuz :) És Indi átadta jókívánságaidat Curse-nak!
Meg persze mindenki másét is továbbítottuk!

Indi :) Jó volt látni Titeket! :D És Dominó tüneményes nagyfiú :D :D
Nekem szülés után már 6 héttel jött a "mikulás", eleinte nem volt görcsös (ennek nagyon örültem), de aztán rendszeressé vált és jöttek a görcsök is (ennek már kevésbé)...

Szrekuc :) Ha Ábel ilyen jól elbánik a keksszel, akkor sztem nyugodtan adhatsz neki palacsintát is! :wink: Én felaprítva adom Bálintnak, pedig van foga csak nagyon mohó :lol: Klotyóval mi a helyzet?

Neet :) Drukk a sógornődnek!! Kóbász :lol: Eszti tudja mi a jó :lol:

Fibi :) Majd a szurikáták jól megmunkálják a kerteteket, nem lesz több gond :mrgreen: B. is az etetőszékével "jelez", odahúzza, ha éhes :D Bank :x

Macs :) Nekünk is csak a takarítószeres fszobaszekrényen van gyerekzár, de ez kell is, soha nem lehet tudni... Tényleg minden bababoltban (mi a Bocskai úton vettük az Elefániban), de még a nagyáruházakban is kaphatóak, csak a bababoltokban nagyobb a választék. :wink:
denizsa

sziasztok

hova viszitek bebiket zenebolcsibe?es mit jelent a koran?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ez a leggázabb! Úgy alkotnak szabályokat, hogy az emberek ráknyszerülnek a kiskapuk keresésére :?
Egy szabály megalkotásánál valamennyire figyelembe kellene venni a társadalom igényeit, várható elfogadottságát, setleg a szokást........

Kép
Kép
zuzmo1

Den

koszi atmenetileg jo csak fel kene asni a kerteket h a csatornahoz ferjenek es az illeszteseket megnezzek v h egyaltalan mi is a gond csak ez nem fog megtortenni :evil: mi egy eve lakunk itt a tobbiek mondtak h mar volt ilyen kozos kepv tojik ra a kertesek meg ki vannak akadva h az o kertjuk
nekunk is van egy kicsi de inkabb turjak fel az egeszet csak ez ne legyen tobbet....

orulok h irtal Adelrol es Curse-rol tok kivancsi voltam h mi volt ma
tiszta nosztalgia nekem :wink: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc: nemtom Ábel hogy alszik napközben,de a legtöbb zenésmóka délelőtt van :? Persze én nagyon akartam vón ilyenre vinni Kamillát, mert hiányzik neki a gyeröktársaság, de őn délelőtt alszik, igy minden kiesett nekünk :(
Kivéve az itteni mikkamakka játéktárat ami van délután is, csak ez nem zenés...de asszem ezt kipróbáljuk a jövő héten mostmár tényleg!

Den: akkor ezek szerint az nem igaz, hogyha megjön akkor elapad a tej??? Anyukám ezzel riogatott.

Rylie
rylie

Szrekuc :) Nekem is volt egy kis nosztalgia... :lol: Sajnálom a klo.-helyzetet, azt hittem már történt vmi csoda és minden okés! Tücsökzenére mi anno B-t a közeli műv. házba vittük, olyan 8-9 hós volt akkor, és nekünk is rohannunk kellett mindig haza vele, hogy hazaérjünk alvásidőre. De sztem az 1 éves kor körül még bőven ideális a dolog!

Rylie :) Nem apad el! :wink: Ha tudnád, hogy az én anyám miket talált ki és mikkel riogatott... eleinte, aztán pl. rájött, hogy unokája életben marad, ha csak anyatejet kap és teát nem...

Zuz :) Hát ez az! és még sok mindent figyelembe kellene venni...
denizsa

a KUSZA cuccait neztem az eleg koran van nem?csak ha vmi messze van nekunk na az a KUSZA bakker meg autoval is....

Kép

Kép

szrekuc

Én csak azért "félek", mert dokikkal beszélgetve, nem sok jót mondtak. És ha ők nem látnak kiskaput, akkor ki????

Kátya,
ami "gáz" lehet most itten, h hiába fizeted te ki a pénzt, ha a dokid épp pihenőidejét tölti, akkor a kórház terültére sem teheti be a lábát, max. mint magánember...
de nekem azt mondták, még úgy sem , de ezt kétlem, mert mi van, ha pl az anyukáját látogatja meg???? :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci, ez így télleg gáz. Dec. 4-én megyek a dokihoz, kivallatom, ő mit gondol.

Kátya
kincsimano

Deni,
dejo, hogy Curse-ék jol vannak :) és szülésröl mit mesélt? ki is az ö dokija? :oops:
fibi

Sziasztok !

Megint eltünve , remélem mindenki jól van !

Adél babának hatalmas gratula és persze a kis családnak is ! Sok boldogságot nekik !

Ezek a kórházi változások mikortól lépnek életbe ? nem teljesen világos , hogy a jan. 1 után vagy ez után terhesgondozásba vettekre vonatkozna -e ?

Nekem ami változott , hogy előző terhességgel magánrendelésre jártam , de utolsó hónapban hetente a kórházba ( ekkor már nem kért/fogadott el pénzt a dokim ) . Most azt mondta majd utolsó hónapban is magánrendelésre tudok scak menni , de hogy milyen formában az még nem tiszta .
Ja és persze laborok Érden . ....
greenolive

Rekuc,
mi Veresre "járunk" zenebölcsibe. Ti hol is laktok?
fibi

Green,
jo hogy jelentkeztél :) hogy birod a finisben? :wink: Neked ki az orvosod?
változások ki tudja, mikor lépnek életbe, talán január 1-töl... reméljük, sosem :?
fibi

Jól köszi . Még van 6 hét azért . Kocsis doktornő .
Hát én is remélem hogy sosem . Olyan jól működött , aki akart fogadott dokit , aki akart csak szülésznőt , vagy azt sem . Azt megértem hogy csökkenteni akarják a szülések számát , de miért így ? ! :?
Önző módon remélem nem hordom nagyon túl Nórit :D

Te hogy viseled ?

Kép
Kép
greenolive

Green,
igen, Te még reménykedhetsz, hogy idén kibujik Nori :wink:
köszi, émelygés kicsit csökkent. legalábbis ha eszem és alszom eleget, elviselhetö :)
fibi

és tök érdekes, hogy mindig akkor bukkansz fel, ha azon kezdek agyalni, hogy mégis jo lenne Érdre költözni :) :o csak vevö nincs még igazán :?
fibi

Áruljátok a lakást ? Vagy csak gondolkoztok rajta ?

Egyáltalán nem örülök a változásoknak , persze jó lenne , ha engem nem érintene , de attól még mást fog :( Húgom is szeretne még babát , majd . Férjem húga épp most ment a dokihoz , Ők is szeretnének lassan . Nem beszélve a kedves fórumtársakról :)
greenolive

Curseról írjatok még!!!! hogy alakult a szülés? részleteket plíz!

Kép
Kép
zuzmo1

Den, Kisün,
köszi a drukkot, megvan az öcsi! :) 4kilós, wow!
kétszeres-nénike-neet
neet

Neet,
gratula az öcsihez :lol:

Green,
o, persze, áruljuk március ota...
fibi

Fibi,
köszi, aranyos vagy, majd továbbítom. Nagy az öröm, mert a bátyus császáros volt, öcsi meg sima. :D Sógornéni tud mindent most már. :D
neet
neet

Neet,
na, ez tökjo, hogy császár után ment a sima szülés :)
fibi

Den, kösz a jóhírt!

Neet, mostmár csak nénikének szólíthatunk? :wink:
zanza

Sziasztok!

Szülésről én nem kérdeztem Curse-t, majd elmeséli, ha lesz ideje... Inkább arról beszéltünk, milyen most a babócával :) Adél baba szép nyugodt baba, szopizik, együtt alszanak és Curse nagyon szép, kiegyensúlyozott, ragyog és boldog :)

Barbi :) Két megrendelésem volt még korábban gatyókra, azokhoz kellett fonalat venni. Egyelőre több nincs, de hát időm sincs a honlapot szerkeszteni.

Nekem a zenebölcsivel az a bajom, hogy magnóról hallgatnak zenét. Ennyi erővel otthon is lehetne hetente egyszer összejönni és énekelgetni meg ritmushangszereken kísérni...

Vera :) Én se panaszlom vissza a fájdalmat :) Mondjuk amikor vendégségben ülök a vajszínű kanapén és hirtelen egy tócsában találom magam... na az az igazi kínos ügy :mrgreen:

De viccen kívül, mivel magyarázható ez a dolog biológiailag? Mindent mégse foghatunk a hormonokra...

Éljen Neet, a kétszeres nagynéni és újdonsült öcsike :)

indianyo

Kérdés: Bártfai u. UH-ra mennyivel elöbb kell ip-ot kérni???
fibi

Zanza,
a nénikéd! :lol:

Indi,
és Adélék otthon már?
neet
neet

ki az az Adél? :?

Indi,
amikor az Örsre jártunk zenebölcsibe, egy nagyon aranyos nöci gitárral kisérte a dalokat, és a gyerekek kaptak hozzá csörgöket :D
itt Veresen sincs magno, csak énekeljük (éneklik) az egyszerü kis dalokat. meg mondjuk (mondják) a mondokákat.
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?