Indi!
fel lehet használni a kupont a DM-ben (már én is csináltam ezt), még viccesen valahol írják is, hogy az 50%-ost nem éri meg, azt tartogassa az ember Karácsonyra.
nekem menzesz meg baromira sok. olyannyira, hogy éjjel még mindig az óriás Tenát használom!
nálunk Lencsi az igen-nemet még nem tanulta meg, mindig csak aszondja, ha kér vmit, hogy "jó?"
Akata!
egyet értünk tápi ügyben. nekem meg egyáltalán nem volt tejem 5 napig, így nem vártam el, hogy éhen maradjon a gyerek.
Votiv!
nálam fordítva volt, hétfő reggel született Lencsi, de szerdán még mindig nem evett egy falatot se, csak fogyott, fogyott. aztán valamikor eltört a mécses, amikor a doktor nyanya azt merészelte mondani, hogy van tejem, csak nem akarom szoptatni. én is hálás vagyok a csecsemősnek, mert megtaperolta a melleimet

és mondta, hogy még készülőben sincs tejecske, de nem említette a tápot, mindaddig, amíg én meg nem kérdeztem, hogy mit kéne akkor tenni, hogy ne bőgjön szegény álló nap.
Zuzi!
csak azok rendelnek az SZTK-ban is, akik fenn vannak a honlapon. de ezen kívül még nagyon , de nagyon sok szerződéses doki van (pl. az enyém is), aki nem rendel.
Pajika marha édes lehetett, ahogy tömte a tésztát!
Lencsi se szereti a palit!