Melinda,
Hol vagy itt Nemetorszagban? En is ismerek itt egy Melindat, aki babat var, de o csak februar vegere...vagyis nem lehetsz te!
Mi Frankfurt kornyeken lakunk! Hatalmas itt a magyar kolonia, most epp negyen varunk babat a tarsasagbol!
Most jovok egy templomi bababorzerol! Sajnalom, tudom, hogy nem olcso hobbi, de ez annyira fel tud dobni! Legszivesebben mindannyiotoknak bevasarolnek! 5 Euroert Espirit overallok, vagy C&A-s de vadonatuj! Rohej! Persze vannak dragabb dolgok is, de azt nem nezem! Gyuri kapott egy fa 'kalapalos' jatekot, orom nezni a kis pofijat, ahogy kalapal! Csillog a szeme! A kesztyunek viszont egyaltalan nem orul, pedig olyan kis fazos kezu, mint az anyja, megsem hajlando kesztyut huzni!
Ja, a legfontosabbat nem is mondtam...vettem egy MEdela Mini Electric mellszivot, nekem meg sosem volt ilyen, hat hirtelen indittatasbol megvettem, 15 Euroert, de aztan mindjart meg is bantam, gondolvan ugysem lesz jo az nekem! Itthon persze egybol kiprobaltam, majd megevett a kivancsisag, es kepzeljetek, a 3-4 szivassal produkaltam 3-4 csepp tejet! Tokre orulok, eddig azt hittem, hogy nekem csak kezi fejessel mukodik a cicim, szivasra nem! Ezzel most minimum az onbizalmam is megnott, hogy talan tudok majd szoptatni, aztan lehet, hogy meg hasznomra is valik a masina!
Timici, amugy nekem sincs tul jo kedvem mar napok ota, na jo, a vasarlas mindig fel tud dobni, de csak ideig oraig hat! csiiiiiz!
Pocok, a terhesseg elso harmadaban nekem is volt lumbagom, hetekig eltartott, mert nekem is emelgetni kell Gyurit, felvinni a babakocsit az emeletre, miegyebek! Sirtam a fajdalomtol neha! Aztan amikor visszajottunk Nemetorszagba elmult, gondolom a lift es az auto besegitettek!
Es a csipom, keresztcsontom, vagy fene tudja mi szokott bennem kattogni, ha lepek! Ezt en annak tudtam be, hogy alakul a medencem az ujabb szuleshez, terhesseghez!
Joslofajasom az elsonel egyaltalan nem volt, masodszorra viszont szules elott ket honappal kezdodtek, es minden ejszaka ugy ereztem, hogy szulok! Olyan menstruacios gorcs erossegu, de szabalyosan ismetlodo fajasok voltak, jol meg is ijedtem, aztan csak kihuztam valahogy! Persze azt azert fel lehet ismerni, amikor az igaziak kezdodnek! Kivancsi vagyok, most mi var ram!
Koszi a megnyugtatast befordulas ugyben! Nem vagyok tul nyugodt emiatt, hiszen, mint mondtam, ilyen nalunk sosem volt! En mar most fejenallok, feltamasztom a csipom, zseblampazok, de semmi! Gyuri is mar zseblampazik a sajat pocakjan, es mondja is, hogy bevilagit a borso-babajanak!
Zsuzsi
elfelejtettem, hany hetesek vagyunk!!!