Sajnos a héten még nem tudtam Hozzátok írni, csak arra volt idõm, hogy beleolvasgattam az írásaitokba.
A munkahelyemen nagy rumli van, tegnap dõlt el, hogy kirúgnak-e vagy sem. (Elment a fõnököm és nem volt biztos, hogy az utódja megtart-e vagy sem.)Eldõlt, hogy maradhatok, persze minden más lesz, de mindegy, ez van, dolgozunk tovább a babán.
Már a 40. napon vagyok ma, és még mindig semmi. Kedden csináltam egy tesztet, de negatív lett. Nincs még se barnázásom, se rózsaszínezésem, se semmi. Nem is érzem a hasamon, hogy meg akarna jönni. Ha a hétvégén még mindig nem jön meg, akkor csinálok még egy tesztet.
Gitta
Nagyon sajnálom a dolgot, remélem a doki meg tudja mondani, hogy mi is történt Veled.
Orsi
Ha még csak 2 hónapja hagytad abba a gyógyszert, akkor nincs értelme aggodalmaskodni. Én már 7 hónapja, mégsem vagyok még kétségbe esve. Azt mondják, hogy így a 30 éves kor táján kell egy év, mire összejön a babóca.
Doris
Remélem, jól vagy.
Puszi: Móni

Legközelebb majd sikerül. Most például nagyon örülök, hogy a legjobb barátnõm babát vár. Így legalább lesz módom gyakorolni és egy kicsit pótolja majd a babahiányomat.

)