A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!

Sajnos a héten még nem tudtam Hozzátok írni, csak arra volt idõm, hogy beleolvasgattam az írásaitokba.
A munkahelyemen nagy rumli van, tegnap dõlt el, hogy kirúgnak-e vagy sem. (Elment a fõnököm és nem volt biztos, hogy az utódja megtart-e vagy sem.)Eldõlt, hogy maradhatok, persze minden más lesz, de mindegy, ez van, dolgozunk tovább a babán.

Már a 40. napon vagyok ma, és még mindig semmi. Kedden csináltam egy tesztet, de negatív lett. Nincs még se barnázásom, se rózsaszínezésem, se semmi. Nem is érzem a hasamon, hogy meg akarna jönni. Ha a hétvégén még mindig nem jön meg, akkor csinálok még egy tesztet.

GittaKép
Nagyon sajnálom a dolgot, remélem a doki meg tudja mondani, hogy mi is történt Veled.

OrsiKép
Ha még csak 2 hónapja hagytad abba a gyógyszert, akkor nincs értelme aggodalmaskodni. Én már 7 hónapja, mégsem vagyok még kétségbe esve. Azt mondják, hogy így a 30 éves kor táján kell egy év, mire összejön a babóca.

DorisKép
Remélem, jól vagy.

Puszi: Móni
bogu

LeoneKép
Ne depizz ilyenek miatt. Ne gondold, hogy a Te életed kevesebbet ér, mert nincs gyereketek. Örülj annak, hogy van egy szeretõ férjed, és boldogok vagytok. Szerintem 28 évesen még nem maradtál le semmirõl. Tudom átélted már Te is, sõt többször a baba elvesztését. Megértelek, hogy emiatt már el vagy keseredve, de nem szabad feladni. Én is próbálom elfelejteni, pedig többen is pont akkor fognak szülni, amikor én is szültem volna. De ezt el kell fogadni, sajnos.Kép Legközelebb majd sikerül. Most például nagyon örülök, hogy a legjobb barátnõm babát vár. Így legalább lesz módom gyakorolni és egy kicsit pótolja majd a babahiányomat.Kép

CatEyeKép
Sajnos az én mensim elég erõs szokott lenni. Ezért is gyanakodok, hogy mi van ha endom van. Eddig nem értettem, hogy erõs mensi mellett, hogy lehet progihiányom, de most olvastam, hogy a nyálkahártya az ösztrogén hatására vastagszik meg. Ez érdekes eddig azt hittem a progitól.

Endos lányok! Hogy tudtátok meg, hogy ez a bajotok? Sajnos Doris nincs itt, azt tudom, hogy neki is ez a baja. Többiek? csak a laparnál derülhet ki?

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok Lányok!
OFF: úgy tûnik, már semmi újat nem tudok mondani Dorisról, pedig megígértem Neki hogy megírom, amit mondott.Annyi a meló, hogy nem tudtam eddig jönni. Szóval azt mondta, hogy nem kellett kivenni a petevezetõjét, pedig attól félt, hogy kilyuggatták mindkét petefészkét, így már stimulálható lett, illetve hogy a kisebbik endójának leégették a felszínét, a nagyobbikhoz nem mertek nyúlni a bél átszakadásának veszélye miatt. Nagyon megkönnyebbült, bár még este is erõs fájdalmai voltak. Mindenkit puszil és hiányoztok neki!
GITTA:nagyon-nagyon sajnálom és együttérzekKép.Menj haza, ahogy tudsz, igyál meg egy rövidet és aludj egy nagyot.
RITA:hogy áll a hõd?
OFF:dobok ide egy tali listát!Aki nem szerepel rajta, de jönne szóljon mert kéne tudnom hány fõre foglaljunk!
CATEYE
KISMAZSI
ÉVA
HURKI
MARCSI?
ZSUZSU?
BOGÁR

VIRÁG
Virág

BOGU:++++++ - de jó lenne!Kép
Virág
Virág

Gitta,
sajnálom, ami történt. Csak azt tudom javasolni, hogy menj el orvoshoz, mert lehet, hogy a babuci már nagyon nagyon szeretne jönni, csak valami miatt tud elhelyzkedni... jobb a kivizsgálás, és, ha megtalálják ennek az okát, azonnal orvosolni is lehet.

Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat. Tényleg nem kellett volna ennyire kétségbe esnem, csak letört a mai reggeli hőmérsékletem, mert tegnap azt hittem, hogy elindult felfele, és akkor ma egy 35,55t produkáltam csak.

MEgpróbálom lazábban venni a dolgot, és erősen gondolkozom azon, hogy abbahagyom a hőmérőzést (várok még egy ciklust és meglátom), akkor nem stresszelném magam, hanem csak szeretnénk egymást a párommal.... és a baba meg jön, amikor úgy gondolja.

puszi mindenkinek
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág,

99% hogy én is tudok menni a talira Kép Kérelk vegyél hozzá a listához.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virag! En is mennek am, le ne hagyjKép

orsoly
orsoly

Uristen cajok, most pakolaszok a fiokomban, es rabukkantam az Aviva konyvre! Jezus, jol szegyenlem magam. Miota itt van nalam! Na szal, kie is volt a konyv, es itt van egy fenymasolat Dorisnak! Elvigyem a talira, vagy hogy legyen?

orsoly
orsoly

ORSI,ORSOLY:vettem!KépAz a helyzet, Doris biztos nem tud jönni, mert várhatóan még nem lesz olyan jól.
Virág
Virág

Laura! Kép

Köszönöm a kedves szavakat Kép, nem vagyok ám mindig ilyen, csak hullámokban tör rám, az elmúlt 2 hétben többször is. Már arra is gondoltam, hogy a hormontabletták is befolyásolhatják a hangulatomat.

Gitta!!!!!
Még csak most olvastam hogy mi történt, mert nagyon sok munkám van.
Nagyon sajnálom, Kép tudom milyen sz.r érzés, nem is lehet ilyenkor igazán okosat mondani.
Azt gondolom, hogy esetleg vidd el a "darabkádat" a dokihoz, ha megvan még. Lehet persze, hogy nem akar vele semmit sem kezdeni, de nekem megvizsgálták a leguttóbbit. Meg lehet mondani, hogy van-e benne magzati szövet. Persze az eredmény nem vígasz, de segíthet tisztázni a dolgokat. Különösen mert e teszted negatív volt, ha jól emlékszem.

puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Újból felszinre bukkantam a munka tengerében Kép de attól tartok, nem sokáig...

VIRÁGKép
elengedtem a kezed, jó? Ui. a hõm már tegnap elindult lefelé (pedig csak a 25 cn-en vagyok), ma reggel már csak 36,7 volt, lehet, hogy már holnap beköszönt a MikulásKép
Sajna a talikra én nem tudok menni, mivel elég messze lakom, de majd várjuk ám a beszámolót!

MÓNIKép
örülök, hogy kicsit stabilizálódott a szitu, megpróbálok irni egy emilt, remélem, nem jön közbe semmi...

Puszi,

Rita
knérita

Leone!
Köszönöm az együttérzésed (meg a többiekét is). Most totál üresnek és szomorúnak érzem magam. Nem tudom, ezután mi lesz. Legszívesebben most hazamennék, és kibõgném magam, de azt nem tehetem meg, félek, hogy kirúgnak, ha sokat hiányzom. Kép A munka meg rengeteg.
Egyébként nekem ezelött a 6. hétig negatívat mutatott, utána lett csak +.
Majd csak lesz valahogy.

Lányok!
Doris üdvözletét küldi mindenkinek! Kép Jobban van, bár még nem tökéletes. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!
Nagyon sajnálom ami történt, akkor csak lakott bent valaki.Kíváncsi vagyok mit fog mondani a dokid. Valami gyógyszer kellene hogy mégegyszer ne forduljon elõ, meg egy hormonszintnézés.

Laura!
Nekem laparnál derült ki, nem volt semmi tünetem. A dokim is furcsálta, de még az a jó hogy kiderült.

Bogár!
Akkor a te hõd haamr felugrott az jó. Az enyém csak araszolva ment fel.

Rita!
Ne légy szomi most, nemsokára kezdhetitek a projektet orvosi segítséggel és akkor tutira összejön.

Szegény Doris jól megszenved ezzel az endoval. Neki
elég rossz helyen van sajnos.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Sajnos csak most tudtam jönni, pedig tegnap megfogadtam, hogy mától gyakrabban benézek ... erre meg jól elhavaztak. Kép

Gitta, nagyon-nagyon sajnálom Kép Mindenképpen beszélj a dokiddal!!

Dorisnak jobbulást! Kép Mostmár legalább túlvan rajta és ez nem nyomasztja majd.

Leone, szerintem simán lehet, hogy a hormonbigyók a hangulatra is hatással vannak.

M.
kismazsi

RITA:annyira sajnálom, nem akartam elengedni!!Kép
OFF!!!Lányok!
TALI 28-án, HÉTFÕN 17 órától a VISTA Kávézóban (Paulay Ede u. elején, a Deák térhez közel, a Bajcsyról nyílik)!
Asztalfoglalás a galérián Fodor néven 10-15 fõre!
Szóval tessék eljönni!
Jelenlegi lista:
CATEYE
KISMAZSI
ÉVA
HURKI
MARCSI?
ZSUZSU?
BOGÁR
ORSI
ORSOLY
VIRÁG
Virág

VIRÁGKép
én is sajnálom, de mit csináljak? De azért Te csak nyugodtan araszolgassál tovább a tábla teteje felé, és maradj is ottKép! Egy zebrafej társaságábanKép!

MÓNIKép
természetesen miért is tudtam volna megirni azt az emilt, amit megigértem?! Még jó, hogy holnap szombat, kivagyok, mint a liba. Viszont fõnököm jövõ szerdától elutazik, lesz egy lazább idõszak végre!

ANDYKép
nem vagyok szomi (olyan nagyon), de nekem egyre inkább úgy tûnik (valamiért ez az érzésem), hogy spontán nem fog ez nekünk sikerülni, de majd kiderül. Párom ma kapja az utolsó elõtti szurit (szegény, már tiszta tûpánra a hátsójaKép), aztán majd kiderül, hogy mi az ábra. De ha már a klinika közelében járok, akkor beszélek a dokimmal, hogy adjon egy beutalót a TORCH vizsgálatra, legyen meg az is. Remélem, adni fog, mivel a macskák miatt igencsak esélyes vagyok a toxoplazmára. Neked szoritok, hogy még feljebb menjem a hõmérõ higanyszála, és ott is maradjon!

Lányok,
én lassan elcsorgok haza, mindenkinek szép hétvégét, félidõsöknek jó hancúrt, a többieknek pedig jó pihenést!

Puszi,

Rita
knérita

tûpánra=tûpárna, hiába na, péntek van...

Rita
knérita

Gitta

KépKépKépKépKépKép

Egcsi
egcsi

Bocsi az az egy mosolygós fej is szomi kellene, hogy legyen.

Egcsi
egcsi

Sziasztok LányokKép

A munkahelyemen õrültek háza volt délután, agyon stresszeltem magam. Így soha nem leszek terhes, pedig már nagyon el akarok jönni. Az idegességtõl, meg persze a progihiánytól elkezdtem barnázni, szóval ez a hónap megint nem sikerült.

RitaKép
Sajnos már én sem hiszek a spontán sikerbenKépKépKép, már alig várom a tettek mezejét.

BoguKép
Nagyon drukkolok. Jól jönne egy kis jó példa Nekünk.

VirágKép
Köszi a szervezért, én mindenképpen ott leszek.

LauraKép
Nekem a dokim említette, hogy a vér bizonyos komponensének magas értéke utalhat endometriózisra. Biztosat csak laparral lehet mondani, de ez is támpont lehet. Sajnos nem tudom melyik értékbõl lehet nézni.

LányokKép
Hétfõn délelõtt dokinál vagyok, délután már nem nagyon tudok benézni, mert hát dolgozni is kell. A Vistában találkozunk !!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányok!
Köszi Orsi az infot, de még mindig nem tudom, mi újság van velem. Ugyanis az oltási könyvemben pontosan 15 hónapos koromban van egy bejegyzés,hogy himlõ ellen kaptam oltást. Persze semmi több, milyen himlõ...Ebbõl gondoltam,hogy biztos az. A többire meg abszolut nem emlékszem, a késõbbi oltási könyveim otthon vannak.
DEKép
Jó hir, hogy idén januárban már teszteltek rubeolára (amikor terhes voltam),és mivel akkor nem mondták hogy gond lenne, igy remélem nincs is.(mellesleg akkor csináltak egy csomó tesztet, csuda se tudja mire, nekem legalább is sosem mondják meg, csak csapolják a vért a karombólKép)
Ma hivtam a dokim irodáját, és õk mondták, hogy készitenek egy másolatot az eredményrõl, és délután megyünk érte.
Szóval ez félig-meddig megoldódott.Kép

Doriska, tudom,nem olvasod most, de nagyon szurkolok és szoritok neked, és mihamarabbi felépülést kivánok!Kép

Sziasztok lányok, szép hétvégét! (nálunk megint jön a hóKép)
Barbi

Kép
Kép
barbi

Andy! A Choriognont és a lombikon kaptam az embriótranszfer után.

Laura! Nekem semmi tünete nem volt. Az egész endo véletlenül derült ki. Kiváncsiságból elmentünk a férjemmel egy talpmasszõrhöz, aki erõsködött hogy nálam van a petefészken valami, a férjemnek meg megmondta, hogy herevisszér sérvje van. Nem hittük el, de 1 hónapra rá elmentem a nõgyógyihoz. Õ semmit sem érzett, ezért magánrendelõbe mentem UH-ra. Ott már látszott egy ciszta, ami több hónap és több doktor ellentmondó véleménye alapján endo gyanús lett. A mostani dokimban ötlött ez fel, és javasolta a lapart. Sajna igaza lett. Ja és a férjemrõl is kiderült hogy igaz volt a diagnózis, persze egyikünk se hitt ebben a talpmasszázsban igazán, igy sajna még 2 évet vártunk mire a férjemet is elküldték kivizsgálásra. Ezért csak most kezdtük a lombikot. Utólag ezt igencsak bánom. Endo többször is elõjött (most is van) de nekem sosincs tünete. Azért UH legtöbbször látszik, de hogy valóban ciszta v. endo azt biztosra csak a lapar tudja eldönteni.

Doris! Én is jobbulást kívánok! Neked is kell fél év szurikúra?

Lányok! Kiskoromban voltam rubeolás, én úgy tudom ezt már nem kaphatom el, igy szûrésre se kell elmennem? Vagy ezt mindenképpen javasoljátok annak, aki babát akar?

Rita! Már nagyon várom az eredményeteket! Csak mert mi végülis irtam neked, nem váltottuk ki a férjemnek a receptet, de nagyon izgat, hogy mennyit segit!

Karmen
karmen

Látom mindenki nagyon pihen, vagy a hétvégi takarítás van soron.

Karmen
karmen

Sziasztok, végre van netünk, mármár elvonási tüneteim voltak Kép
Gitta nagyon nagyon sajnálom, de olyan jó jel, hogy sikerül teherbeesned, és ha kiderítik mitõl megy el, akkor hipphopp babuka lesz, nagyon kívánom, hogy így legyen!
Bogár, remélem a hõd egekbe szökik és ott is marad! Kép
Dorisnak gyors felépülést kívánok!
Karmen, az MR-rõl csak annyit még, hogy tényleg zajos meg leszorítják a fejedet meg tesznek rád maszkot is mint a bárányok hallgatnakban Kép és kapsz vénásan kontrasztanyagot, aki ha érzékeny rá akkor kitaccsol, azt persze csak ott helyben kötik az orrodra hogy inkább ne egyél elõtte! Neked kell?
Képzeljétek már el, visszatért a libidóm, fergeteges módon, de tényleg, majdhogynem megerõszakoltam a szerelmem, és abba sem akartam hagyni háááát ilyeeet ?! Még nem adtam fel a reményt, hogy legyen peteérésem, a 14. napon volt 36,2 utána 36,5 aztán 36,4 szóval ez nem volt pé, aztán 36,2 volt amikor szexmámorban úsztam, másnap 36,5-re ugrott, nagyon vároma rgegelt remélem megy feljebb és végre lesz ha nem is spontán de peteérésem.
Hétfõn sûrû egy napom lesz, nem is jelentkezek addig, majdcsak a vistában találkozunk, puszi Hurki Kép
Jöjjetek a talira, had ismerkedjünk meg, nem kell ám félni! Kép A pincérsrác azóta tuti másodállásban nõgyógyász lett Kép
hurki

Na, csak bekuccsantottam, most mentek el a vendégeink.
Jó hir a rubeolámmal kapcsolatban, a januári tesztben kimutatták,hogy védett vagyok!! szóval akár kaptam ellene szurit, akár nem, én biza az vagyok. Melleseleg meginterjuvoltam anyumat, és õ mondta,hogy voltam bárnyhimlõs, tehát lehetséges, hogy onnan kaptam a védettséget. Azt hiszem, ezt igy utólag nem lehet megmondani.
Most nálunk szexstop van a matyiteszt miatt. Mondjátok,miért van az,hogy ilyenkor kivánjuk a legjobban egymást??Kép

Ja, és megérkezett az a fránya hó, amit igértekKép

Na megyek, kicsit még tv-zünk.
sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi

Bocsi, hogy beleszólok, de a rubeola és a bárányhimlõ az nem ugyanaz. Ha voltál bárányhimlõs attól nem leszel védett rubeola(rózsahimlõ) ellen.

Egcsi
egcsi

Hurki! Nem kell mennem, csak csofálkozok azon, hogy mindenkinek MR-re kellett mennie, nekem meg csak egy sima koponya rtg volt. Igaz, onnan is megállapitották, hogy nincs daganatom.

Lányok, én meg 2 hete szedem a Merionált (korábban még sosem) és azt érzem hogy jelentõsen lecsökkent a nemi vágyam. Nektek is volt ilyen tõle? Legközelebb tuti kérem ne ezt adják. Még jó hogy csak 3 hétig kell szedni.

Egcsinek igaza van a védettséggel kapcsolatban.

Karmen
karmen

Sziasztok LányokKép
Most tudok jelentkezni és elõre is elnézést kérek, amiért nem tudom visszaolvasni a soraitokat... Rossz Nélkületek nagyon...
Nos, szerdán este kellett befeküdnöm a korházba. Beöntés,kúp,hashajtó, reggeli beöntés, hüelyöbités után másodiknak ittek be a mütõbe pontban 9 órakkor és háromnegyed 11-kor hoztak ki onnan. Pénteken engedtek haza. Tul.képpen sikerült a mütét, mivel a méhem belsejében lévõ endok felszinét le tudták égetni ill. az elkérgesedett petefészkeimet melyek pco-sak voltak kiluggatták a stimulálhatóség érdekében. Mindkét petevezetõmet átmosták de a bal oldali úgy tünik nem lesz megbizhato. A rossz hir az, hogy a méhem hátsó boltozatán nagyon csunya az endometriosis és nem is mertek hozzányulni mivel a végbelem falába is beépült igy félõ, hogy a beavatkozástol átszakadhatott volna. Most ha megjön a menzim 3 honapig Closty-s stimulálás következik spontán probálkozással aztán mad valószinüleg kaphatunk javaslatot a lombikra. A gázok még nyomnak mindenütt és a köldök varratom fáj egy kicsit de nem vészes, kedden megyek varratszedésreKép MIndenkinek szivbõl köszönöm a sok-sok drukkolást, szoritást és hálás vagyok az sms-ekért amit küldtetek nekem. Nagyon jól esettKép A holnapi talira nem tudok menni, de a következõn remélem már ott lehetekKép Érezzétek nagyon jól magatokatKépKép

Puszilok Mindenkit: Doris
doris

DorisKép

Szia ! Nagyon hiányoztál és örülök, hogy minden jól ment.
Most már biztosan összejön a babó hamarosan. Vigyázz magadra és jelentkezz !

Pusszantás: Egcsi
egcsi

Doris! Mielöbbi gyógyulást! Akkor te nem is kapsz endora fél év kezelést? Nem volt neked sem kellemes a mûtéti elõkészítés, nekem még erre rájött egy katéter is a hugyhólyagba. De a lényeg hogy mielöbb összejöjjön a baba!
Hajrá!

Andy! Tudom még nem érezhetsz semmit sem, de én már nagyon izgatott vagyok. Olyan jók voltak az eredményeid, meg kell tapadjon a kis lurkó!

Karmen
karmen

Lányok,
most így az óraállításnál mi lett volna a helyes idõpont a hõmérõzéshez??? Nekem kiment a fejmbõl és ugyanarra az idõre húztam az órát, mint eddig... ma ez nem is volt gond, de mi legyen holnaptól??? Vagy folyamatosan csúztassan kb. negyedórákkal, amíg nem érem el ugyanazt az idõt??

HELP ME

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris, örülök, hogy jelentkeztél.Kép
Mostmáraztán tényleg jöhet a babó! Kép
Mielõbbi gyógyulást!

M.
kismazsi

Lányok, persze,hogy rózsahimlõt akartam irni...Na,ma én sem vagyok valami csúcs formában...azért köszi az észrevételt, igy legalább tudom, hogy figyeltek.Kép
sziasztok
Barbi
Barbi

Na,még ilyen se volt, irtam, és elszállt...
Szóval, köszi a javitást,de csak elgépeltem, természetesen rózsahimlõs voltam.
Majd csak végére érek már a mondanivalómnak...
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Mostmeg meglett az üzim...
Esküszöm,mielõtt a második üzit elküldtem, nem volt itt semmi.
Na jó,mára abbahagyom a netezést.Kép
Barbi
Barbi

Gitta!

Most olvastamKép Remélem a doki mond valami okosat! Együttérzek veled és lélekben fogom a kezedKép

sosk-sok puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Doris!
Örülök, hogy jobban vagy már, a babóca is jön, meglátod! Kép

Sasha!
Köszönöm! Kép

Lányok!
Hát, elmentem péntek este a dokimhoz, de nem lettem sokkal okosabb. Azt mondta, nem biztos, hogy vetélés volt. Lehetett, hogy a hormonok miatt volt több a menzim a szokásosnál. De akkor mi az, ami kijött??? A másik meg az, hogy még mindig 37 fölött van a hõm!!! 37.1°??? Akkor ez most mit jelent? Na meg, még mindig görcsölgetek. Kép De az jó hír, hogy a méhszájam zárt volt. Biztos, ami biztos keddre visszahívott, meg akar nézni mégegyszer.
Ez ellen semmi kifogásom nincs, csak ne lenne olyan drága! Kép Nektek mi a tapasztalatotok, mennyi egy átlagos vizsgálat? (itt 3500 Ft/alkalom, viszont a doki nagyon jó.).
Nem panaszkodom tovább, errõl a havi ciklusról már úgyis lemondtam, majd a következõben újra próbálkozunk. Kép Kép
Elmegyünk pihenni november közepén egy jó kis termálfürdõbe 3 napra, legalább én is nyugodtan fürödhetek majd a meleg vízben. KépMár nagyon várom. Kép

Akkor a tablicsku:
Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!Kép

GittaKép
Nagyon sajnálom ami történtKép

DorisKép
Örülök, hogy jelentkeztél és túl vagy rajta. Remélem hamar felépülsz és tudsz írni rendszeresen.Kép

KarmenKép
Én az elmúlt kb. 6 hónapban voltam egyszer hasi UH-on és négyszer hüvelyi UH-on. Szerinted látták volna ha endóm van? Vagy attól függ, hogy hol helyezkedik el? Lehet, hogy endo mellett teherbe sem eshettem volna?

AndyKép
Neked UH-n látszott az endo? Vagy nem nézték UH-val?

LeoneKép
Valószínûleg a hormonok befolyásolják a hangulatodat. Egy ideje én is sokkal érzékenyebb vagyok, mindenen elbõgöm magam vagy legalábbis majdnem. Biztos a babavárás tesz ennyire érzékennyé.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok, Lányok!

Most nincs sok idõm irni, majd késõbb, ezer a dolog...

GITTAKép
légyszi javits ki: köv. ciklus 3 cn. Nem tudom, hányszor fogom ezt még irniKépKép

MÓNIKép
hogy áll a hõd? Mizújs??? Várom a jó hireket!!!

ANDYKép
és a Te hõd milyen? Remélem, szép magas, ahogyan lennie kell!

Na, megyek dógozni, hogy mielõbb visszajöhessek hozzátokKép

Puszi,

Rita
knérita

Rita!
Javítottalak, bár nem szívesen! Remélem, legközelebb már csak egy zebrafejet fogsz kérni! Azt szívesen be fogom rakni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Karmen!
Hát nagyon remélem hogy sikerült, de úgy félek. Mostanában a hangulatom is eléggé lehangoló.Kép Hétvégén már megtudjuk. Nagyon aranyos vagy szorítasz nekem.

Doris!
Örülök hogy újra itt vagy és túl vagy a laparon.Akkor most ti is clostival kezdtek. Ami bent maradt endo az nem akadályozza a teherbeesését? Mit mondott a dokid?

Laura!
Nekem UH-án sosem látták, pedig minden hónapban nézték a tüszõérést. Egyszer viszont láttak valamit a méhem körül de nem tudták, hogy mi.

Rita, Virág!
Mi újság veletek?

Gitta!
Ilyen erõs görcsöket okozhatnak a hormonok? Azért érdekes nem?
Az én dokimnál 3000 Ft egy vizsgálat és 4000 Ft egy rákszûrés. Sajnos ennyibe kerül.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok lányok!

Doris! De jo, hogy jelentkeztél. Kép Pihenj sokat! Gyogyulj meg,aztán jöjjön gyorsan a babóca!

Gitta! Sajnálom. Kép

Andy, Bogár! Nagy-nagy drukk!

A következo ciklusban mi is kezdjük az inszemet. Kép A 12. napon kell mennem majd UH-ra, de mivel a doki bácsi szerint nagyon jok az eredményeim, Kép elso alkalommal nem stimulálnak. Nincs bogyo, sem szuri. LH teszttel kell majd néznem a peteérést.
Jo lenne, ha gyorsan osszejonne a babuka, mivel nekem már biztos, hogy megszunik a munkahelyem. Kép

Jo szorakozást az esti talira!

Andi
andi28

Doris!

Örülök, hogy jól vagy, aztán ha lehet, akkor mindent bele!Kép
Most meg pihenj még!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt Lányok!

RitaKép
A hõmet sajnos nem tudom, eddig még egyszer sem mértem meg, de még mindig semmi változás. Ma megint veszek egy tesztet, ha terhes vagyok, akkor már ki kell mutatnia! Ha meg nem, akkor nem tudom, miért nem jön meg?! Mindenesetre lehet, hogy holnap felkeresem az orvost.

GittaKép
Én a legutóbbi vizsgálatkor - rákszûréssel együtt 5.000 forintot fizettem.Kép Teljesen elképedtem, még jó, hogy volt nálam annyi.

DorisKép
Gyógyulj meg minél hamarabb, hiányzol nekünk! Örülök, hogy a baba már hamarosan összejöhet.

Puszi: Móni
bogu

Jó reggelt Mindenkinek!
Azt hiszem én is hû maradok a topichoz, mert a hõm a béka fenek alá esett máraKépKép Nagyon szomi vagyok,mert olyan jól alakult minden, és már én sem bízok a véletlenben többé...
GITTA:az én dokim is ugyanannyit kér, mint a tiéd. Szerintem ez az általános.
ANDI: de jó!Meglesz az a babuka!
ANDY:+++
Ma sem lesz túl sok idõm benézni, de 5-kor talizunk!
Puszi,
Virág
Virág

Jó reggelt Mindenkinek!
Azt hiszem én is hû maradok a topichoz, mert a hõm a béka fenek alá esett máraKépKép Nagyon szomi vagyok,mert olyan jól alakult minden, és már én sem bízok a véletlenben többé...
GITTA:az én dokim is ugyanannyit kér, mint a tiéd. Szerintem ez az általános.
ANDI: de jó!Meglesz az a babuka!
ANDY:+++
Ma sem lesz túl sok idõm benézni, de 5-kor talizunk!
Puszi,
Virág
Virág

Jó reggelt,

az én orvosomnál 5.500-at fizettem rákszűréssel és minden lehetséges vérvizsgálatra szóló beutalóval együtt (egyedül a hormonokat nem nézték most meg)

A hőm olyan mint egy lassan, de biztosan haladó csiga... minden nap kb. féltizedet emelkedik, most már 36,8-nál járok Kép nem tudom, hogy ilyennek kellene-e lennie, de egyértelműen megy felfele Kép

Doris Kép Jobbulást!!!
Gitta Kép Remélem kedden már okosabbak lesztek.... vettek vért tőled most??? mert abból még elég sokminden kimutatható lenne.

Kellemes napsütéses napot mindenkinek

5-kor találkozunk Kép én már nagyon várom, mert még senkit sem ismerek személyesen. Ugye nem csak én leszek az egyetlen új? Kép

puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Ezek szerint az én dokim drága ... 5.000,- a vizsgálat +1.500,- az UH, +2.000 a rákszûrés. Jól megkéri az árát, de nekem megéri a profizmus és az emberségesség. A korábbi dokim olyan árakon dolgozott, amit itt is látok középkategóriaként, de empátiából nullásra vizsgázott nálam. És szerintem ez minden felárat megér.

Orsi, nem te leszel az egyetlen új Kép én is ...

M.
kismazsi

Kismazsi Kép
akkor megnyugodtam Kép Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt!

Doris! Nem tudom visszaolvasni, mit írtál. Hogy ment a lapar? Mit tudtál meg? Hogy vagy?

Lányok! Én most annyira ideges és feszült vagyok a munkahelyem miatt. Nem alszom, nincs étvágyam. Ezek után nem fog összejönni a baba. Most úgy vagyok vele, hogy ha jön, jó, ha nem, akkor tudom, miért. Elõbb meg kellene oldanom az életemet, mert így nagyon kilátástalan.
Bocsi, hogy ennyire depis vagyok, de az egész hétvége ennek jegyében tellett. Nem vagyok jó formában.

Nelli
nelli2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?