Üdv!
Romy, én minden babakajába belekóstolok. Pl. a natúr sárgarépa püré nekem sem volt nyerő, igaz, a zöldborsó sem...
Hiszti: ma este elmentünk a férjemmel és Petivel a Lidlbe, na ne tudd meg, olyan hisztit levágott a kisfiú, hogy csak lestem. A férjem azt mondta, hogy Peti nem fog ilyet csinálni...kivi vagyok (megjegyzem, szerintem fog).
A betegségek miatt azért annyira ne aggódj, tegnap láttam a Telinen egy műsort, abban azt mondta a gyerekorvos, hogy óvódai időszakban, ősztől tavaszig szinte "normális", ha egy hónapban legalább kétszer hiányzik hosszabb-rövidebb időre a gyerek az oviból vagy a bölcsiből.
Timi, akkor tényleg nagyon elkerültük egymást, mert én onnan jöttem ki.

Én is sajnálom... Pedig aztán még kb. 5-10 percig ültünk a DM előtti padon, mert kajcsiztunk a párommal fini mekdöncis ennivalót.
A babakocsira őszintén szólva nem emlékszem, csak egyszer tettél fel képet a párodról, de először Kristófot ismertem meg. Csak az a bibi, hogy nem tudtam, hogy mi a párod keresztneve, és ugye kicsit ciki lett volna utánaszólni, hogy bocsika, de nem Te vagy a Timi párja...vagy nem tudom...gyáva voltam.
Zsuzsi, Dancsiékból kiindulva szerintem állj a sarkadra, és kérj kivizsgálást! Persze drukk, hogy ne legyen nagyobb baj, de jobb félni, mint megijedni.
Zita, sajnálom, hogy doki kell...remélem, hamarosan rendeződnek a dolgok Norbinál. A férjemnél is úgy volt, hogy már járt, de ülni nem tudott. De neki ebből nem származott baja, azok később jöttek.
Nekem a doktornőnk az édesítésre a szőlőcukrot javasolta, vettem a gyógynövényesbe natúr szőlőcukor pasztillát, ez jobb, mint a cukor.
Egyébként az elején én sem ízesítettem a teát, de rájöttem, hogy néhány kanál cukorral (először sima cukrot tettem bele kb. három kiskanállal két decibe, a szőlőcukrot ezen a héten vettem) sokkal jobban megissza.
Na most megyek pancsizni, Peti bealudt a szopipárnához simulva.
Ági