A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Dancsi! Jujj de jó! hurrá!!! :D Mit kajolt?

Bea! Nyilvános hiszti egy dackorszakosnál majdnemhogy kikerülhetetlen szvsz. Ezen aztán nem változtat szülői szigor csak az idő. :) A szülő persze ég mint a rongy, én legtöbbször hagyom tombolni, mondjuk ez a Lidl kellős közepén elég húzós. :)

Zitaa! Nincs lemaradva a beszéddel Márk. Szvsz a fiúk később kezdenek neki a dumának. Nyugi.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
bébiételt, alma és krumpli

Most ezt kapja pár napig, utána majd kipróbálom az alma banánt, majd alma őszibarit, ....... Minden egyes új kaját nagyon óvatosan lehet csak, napi 2-3 kanállal és ha 3 napig nincs baja, akkor mehet nagyobb mennyiségben, ha akkor sincs baja, akkor jöhet a következő kaja.

Most azt sem bánom, hogy bébiételezünk, lényeg, hogy eszik, ha normalizálódik a helyzet, majd leszoktatom róla valahogy.

Csirekhúst nem kaphat, mert keresztallergiát válthat ki. A sertéssel kell kezdeni. De még nem, majd később.

Boldinál nagyon nagyon oda kell figyelni, és nagyon óvatosan lehet bevezetni bármi újat.
Vendég

Üdv!

Dancsi és Enikő, én sem erre a válaszra számítottam a dokitól, de ő max. 3-5% esélyt mondott arra, hogy Peti is allergiás lehet arra, amire az apja kicsinek volt. Mondjuk tény, hogy emlékeim szerint azt is hozzátette a férjem, hogy ki is nőtte, tehát nem volt olyan "súlyos".

Romy, jobbulást a gyerkőcnek.

Melinda, jó, hogy lekerült a kötés Lindusról és hogy Lotti mehet majd oviba.

Dancsi, hipp-hipp hurrá!!!! Érdekes számomra ez a csirke helyett sertés, de a lényeg, hogy minden OK legyen.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi: Boldi szuper gyerek +++++++++++ Nagyon ügyes, csak így tovább :wink: Kitartás!
Keresztallergia tényleg van, olvastam róla. Csak konkrétumokat nem tudok! Azt nem tudod véletlenül, hogy a sertéshúsnak mi a keresztallergénje?? Avagy ha valaki a sertéshúsra allergiás mi lehet még???

Bea: Nálunk a Bogi volt ilyen földhözcsapkodós, dührohamos, kaparom 10 körmömmel a betont hisztis..... Ezen csak az segít ha felnő, akkor is csak úgy, hogy nem Én fogom hallgatni, hanem a pasija :lol: :lol: hehe :lol: Ez van! Inkább legyen hisztis mert akkor tudom, hogy egészséges, mint nem hisztis de beteg :( :cry: :shock:

Zita: Írtam privit, hátha odaér.... :roll:
A beszéde egyáltalán nem gáz Márknak, gondolj bele Viola sem beszél még, összes tudománya a vauvau :lol: :lol: És ezzel kifújt, azt se mondja, apa, anya, semmit, bakker :shock: ! Ez van, mondjuk nálunk volt a magzati állapotban a probléma és ebből kifolyólag van a megkésett beszédfejlődés....

A Korai fejlesző minden pénteken délelőtt tart játszóházat. Vannak egészséges és sérült gyerekek is. Sok szülő ódzkodik a sérült gyermek látványától, nehogy nyomot hagyjon az egészséges gyerekében, pedig ez a gyerekeket nem viseli meg ( a szülőt sokkal inkább). Ha kérdeznek válaszolni kell el kell magyarázni mi a baja x/y-nak, ennyi! Ők elfogadják MÉG egymást olyannak amilyenek!
Na szal ebből azt akartam kihozni, hogy lehet menni a játszóházba, nagyon szuper fejlesztő játékok vannak, amiket mind mind ki lehet próbálni. Ha valakit érdekel kérdezzen priviben!
Egyetlen egy kitétel a makk egészséges állapot, ugyanis sok beteg baba jár a fejlesztőbe akinek nincs vagy nagyon rossz az immunrendszere. Egy kis orrfolyás nem a világ, de köhögés, zöld takony, láz, egyéb fincsiségek kizárva :( (sajna ez nem mindenkinek egyértelmű :cry: ) Ezt kéretik az átlagosnál is szigorúbban betartani!
Köszi :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő,
nem tudom, a csirkének a tojás, lehet a sertésnek nincs, fogalmam sincs
Vendég

Sziasztok.

Eladó ez a lila együttes.Nagyon keveset használt.Szinte új.

Ár: 1000.Ft.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sapka eladó.
Új.Nem használt.

Ár :500.Ft.

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Nadrág kabáttal,alig használtuk.

Ár:4000.Ft.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kengurú eladó.

Ár:300.Ft.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Zita, Enikő, Melinda: Tudom hogy elkerülhetetlen a hiszti, épp erről beszéltem :)

Sólámpa?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Új pizsama eladó.

Ár:1000.Ft.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Új egyszersem használt tipegő.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Thermo felső,használt.

Ár:300.Ft.

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Rugi,teljesen új.

Ár: 1000.Ft.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sárga,zsiráfos rugi,sapkával.Alig használtuk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Bea: Én innen rendeltem :wink:
http://www.solampa.hu/

ceniko
Szeged

a fent említett KENGURU ÁRA:

3000.ft. ,elírtam véletlenül.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Enikő: Köszi, tiétek hány kg? :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: Nekünk 2db, 3 kilós lámpánk van :wink: A kisszobába (amekkora a lányoké) elég a 3 kilós, itt meg a számítógépnél van közvetlenül a másik! Nyeli be a negatív sugarakat és az elektroszmogot :wink: :lol:
Ajádnék lesz? Akkor menj el az Obiba és vegyél 2000 ftért egyet :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Enikő: És mi a különbség az Obis meg emez közt? :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sztem az Obis nem eredeti. Ez olyan mint a bolti Nike és az utánzat amit kint veszel szabadkán a piacon! :shock: Saját részre szaküzletbe venném :wink: Ajándékba meg attól függ menynire vagyunk jóba :wink: :lol: :oops:

ceniko
Szeged

Köszi :) És ide a Feketesas utcába be is lehet menni és megnézni milyenek vannak? Ez normális üzlet?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: nemtom, én a neten rendeltem és a tulaj hozta ki :) Hogy az üzlet milyen azt passzolom. Menj el és nézd meg :)

ceniko
Szeged

Üdv!

Timi, ha erre jársz: nem lehet, hogy ma a párodat és Kristófot láttam a Kárász utcán úgy fél egy körül?

Peti most apájával kanalaz, vettem neki ma Hipp őszibarackos-banános tejpépet. Vettem neki Milupa csokisat is, de azzal még várok egy kicsit, mert gluténes (de elvileg 6 hós kortól adható).
Tízóraira az én kicsikém beevett egy egész üveg bébikaját, azt hiszem, ízlett neki...vilmoskörte birsalmával volt. :D

Mi új tudományunk: csípőmozdulatok gyakorlása anyuci combján. :oops: :roll: Szétröhögtem az agyam, amint ezt véghezvitte. Peti is nevetett közben.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Jégvirág!
A sólámpát a Praktikerben vettük, 3 v. 4 kilós, így hirtelen nem is tudom. A tesó ügyben, azért írtam, "más választás nincs", mert úgy rémlett gondolkodtok tesón. Ha nem, akkor bocsi.

Cenikő!
Ricsi foga májusban sérült meg, amikor motorozott, és arccal előre esett. Kb egy méterre álltunk tőle, mikor bekövetkezett a baj. Egyszerűen nem bírtuk elkapni, azóta is mardos a lelkiismeret. Az egyik metszőfoga benyomódott az ínyébe, de nem tört ki szerencsére. Már egy kicsit kinőtt újra, de persze messze nem olyan, mint volt. :cry:
Szomorú, hogy nem mindenki számára evidens, hogy csak makk egészséges gyermeket vigyen közösségbe, akár a fejlesztőbe, akár máshová.

Melinda!
Örülök, hogy gyógyulgatnak a csajok, így tovább. :)

Zitaa!
Nekem azt mondták, a fiúk beszélgetője később "indul" meg. Nálunk is Ricsi mindent ért (úgy tűnik), de csak kb egy pár hónapja mondogat szavakat és tőmondatokat. A hiszti - fokozatok nagyon ismerősek nekünk is. Jujj, néha miket tud produkálni. Néha olyan érzésem van egy fantasztikus színész veszett el benne, máskor meg úgy látom, tényleg komolyan gondolja a kitöréseit.

Exi!
Köszi, lassan javulni látszik Ricsi, de nem szeretném elkiabálni. A vilmoskörte birsalmával nálunk is sztár volt, amúgy megkóstoltam, szerintem is fincsi. :wink:

Dancsi!
Örülök, hogy eszeget Boldi, nagyon ügyes, hiába!!! :wink:

Puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Helló!

Timika! Igen, járunk még, de kevesebbet, mint nyáron!

Melinda! Jó, hogy rendben vannak már a lányok! :D

Dancsi! Szuper, hogy Boldi eszik! :lol: Hogy ízlik neki az új koszt? Szívesen eszi a gyümölcsöt?
Egyébként én is tej, tojás és szója mentes diétára vagyok fogva! Nekünk ugyan megközelítőleg sincs akkora problémánk, mint nektek, de Dénesen állandóan ekcéma szerű piros foltok jönnek ki, azzal, amit eszik nem tudtuk összefüggésbe hozni, így az én kajámban keressük a bűnöst.
Nála evéssel, hízással nincs gond, de a tünetek közül amit felsoroltál, még másik kettővel is küzdünk: az éjszakai nyugtalansággal és a felsőlégúti huruttal. 2 hónap alatt 3x volt beteg, a dokink is sokallja. Lehet Dénes is allergiás valamire... :(

Niki! Örülök, hogy rendben a pocaklakó!
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Romy! Jobban van már Ricsi? Jobbulást kívánok neki!

Niki :) Gratulálok a kislányodhoz! :lol: Nevetek van már?

Bea :) Igen, nekem is hihetetlen, hogy már ilyen nagy Kristóf… és főleg az furcsa nagyon, amiről a múltkor priviben „beszéltünk”, hogy Gréti ennyi idős volt, mikor találkoztunk (akkor még Kristóffal a pocakomban). :roll:

Dancsi :) Olyan jó, hogy végre eszik vmit Boldi, csak így tovább! Ez az allergia azt jelenti, hogy a későbbiekben tejtermékeket sem ehet? Vissza kell majd mennetek kontrollra?

Exi :) Szinte biztos vagyok benne, hogy a páromat és Kristófot láttad! :lol: Olyan bordós-pirosas babakocsiban volt Kristóf, ugye? Én is bent voltam, csak bementem a DM-be vásárolni, sajnálom, hogy pont elkerültük egymást :(
A gyümit Kristóf is nagyon csípi :lol:

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Dancsi!!

Jobbulást nektek!Remélem minden oké lesz és elfelejtetitek ezt az egészet!

Rika!
Elhiszem hogy Zsófi hisztizik!A Máté is csinálta és azóta sem tudja abbahagyni!!! :lol:

Csibe!!
Én is kartam mondani a Dévény dolgot, mert ugye a Niki volt az első aki elutasította a cicit és bizony neki még a mai napig megy a szájkezelés.(5 hónapja :cry: )és még mondig olyan mintha nem is látta volna szakember.
A fejésről nekem meg úgyis tudod mi a véleményem.Nekem megy még mindig és a napi 800-900ml tej megvan.Én így is összeteszem a két kezem hogy az ikrek eddig csak tejet kaptak.Ja és már tovább is mint a Máté!!

Képzeljétek a Norbinak újra kel kezdeni a gyógytornát mert egyszerűen nem ül.Totál gyengék a hátizmai.Ez önmagában még nem olyan gáz csak mivel feláll és nem tud leülni akkorákat esik hogy ihaj.Tiszta lila már a feje.Amúgy meg tök mindegy hol van csak álhasson és ha esetleg a konyhában teszi mindezt akkor eléggé ideges vagyok!!(ugye ott kő van)Tegnap is újjbeggyel kaptam el a ruciját és 1 cm-re volt a feje a kőtől.Semmit nem tudok csinálni mert vagy a kezembe van vagy követem hogy nem essen el.Ja és alvás helyett is csak áll.(és persze üvölt) :cry:

Romy!
Nektek megy a gyógytorna?

Jaj még valami.
Mostmár ott tartok hogy lassan a kicsiknek jó lenne megismerkedni más folyadékkal is a tejen kívül.A vizet nagyon nem szeretik .A tea az menne de csak cukorral.Szerintetek várjak még?Hátha megisszák a vizet vagy adjak nekik teát cukrosan?(ez utóbbit nagyon nem szeretném de félek hogy keveset isznak)

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Timika!
Köszi, javulgat Ricsi, de azért még rondán köhög. Az éjjel ő nyugodtan aludt, már ez is valami. Csak enni nem nagyon akar. :( Pedig amúgy egy kis zaba-gép. :)

Zitacicu!
A srácok nálunk anyatejet kaptak, amíg csak volt. Utána vizet (Szentkirályi jött be nálunk), de néha később teát is adtam nekik. Nálunk a Milupa granulátumos vált be, de később kaptak csipkebogyót, hársfavirágteát, amit én főztem. De a legeslegjobban a vízért rajonganak, a gyümölcsleveket nem is hajlandóak pl meginni. Mondjuk lehet, hogy ez jó a fogaiknak, de egy kis változatosság lehet jó volna. A gyógytornba egy ideje nem megy, de vissza kell állnunk azt hiszem, mert megint feszesnek találom Dávidot..

Kizsuzsi!
Tényleg jó ezeknek utánajárni. Most én is aggódni kezdetem, mert utóbbi időben szinte egyfolytában betegek voltak a picurok, hol váltva, hol egyszerre. Dávidnál, Ricsinél 3- 3 antibotikum kúra ment le másfél hónap alatt, majd egy hétig voltak egészségesek, és Ricsinél már megint gyógyszerezés megy. Teljesen elkeserít. Ment a hasa, nyárhoz képest 650 gr-t fogyott. Én már minden hülyeségre gondoltam, pl arra, hogy akár a poratkára is allergiás lehet, de atkátalanítógépünk nincs, így marad, az ami eddig, az állandó takarítás. De gondolok kajára is (tej, arra én is allergiás voltam kicsiként).

Ma megjártuk Dáviddal a fogklinikát. Képzeljétek alul megduzzadt az ínye, hamarosan kibújik egy újabb rágófoga. viszont van a tetején egy meghatározhatatlan valami, olyan mint egy lebegő bőrdarab vagy mittudomén, de iszonyúan néz ki. :( Ő meg persze üvölt, gondolom igen fájhat neki. A doki széttárta karját és azt mondta, nem tudja, mi ez. Holnap vissza kell menni, hogy egy másik szakember is megnézze.

Szóval kivagyunk. De az idő tegnap is szép volt, hatalmasat tudtunk sétálni, hintázni, ennek azért örültem.
Puszi: Romy

Kép

Kép
romy1

Timika!
Képzeld el Kitti 2.5 órát aludt babaúszás után :D Jól elfáradt a kiscsaj :lol:
Ti mikorra értetek haza?

Ez a hiszti dolog nagyon húzós!! Mikor szokták a gyerekek kezdeni? Gondolom nekünk van még legalább fél évünk addig :roll:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kriszta,
a felesleges cuccoknak van egy ilyen topic:

http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=61318532

timika,
egy ideig biztos nem eheti ezeket, de lehet ki fogja nőni, nem lehet előe megjósolni

Romy,
jobbulást, és gyors fogacskakibújást!

Zsuzsi,
sztem is járj utána ennek az allergia dolognak. Nekünk a doki azt mondta, hogy az allergiát a bőr mutatja először mindig!
Vendég

Romy! nem kaptam meg a privit. :(
Ez a fog nem hangzik jól, remélem gyorsan elmulik a fájdalma.

Zitacicu! remélem segit a gyógytorna!!

Melinda! szuper hogy meggyógyultak!

Bea! oké, majd felteszem a képet, ime

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea! oké, felteszem a képet, ime

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea! oké, felteszem a képet, ime

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv!

Romy, én minden babakajába belekóstolok. Pl. a natúr sárgarépa püré nekem sem volt nyerő, igaz, a zöldborsó sem... :)
Hiszti: ma este elmentünk a férjemmel és Petivel a Lidlbe, na ne tudd meg, olyan hisztit levágott a kisfiú, hogy csak lestem. A férjem azt mondta, hogy Peti nem fog ilyet csinálni...kivi vagyok (megjegyzem, szerintem fog).
A betegségek miatt azért annyira ne aggódj, tegnap láttam a Telinen egy műsort, abban azt mondta a gyerekorvos, hogy óvódai időszakban, ősztől tavaszig szinte "normális", ha egy hónapban legalább kétszer hiányzik hosszabb-rövidebb időre a gyerek az oviból vagy a bölcsiből.

Timi, akkor tényleg nagyon elkerültük egymást, mert én onnan jöttem ki. :D Én is sajnálom... Pedig aztán még kb. 5-10 percig ültünk a DM előtti padon, mert kajcsiztunk a párommal fini mekdöncis ennivalót.
A babakocsira őszintén szólva nem emlékszem, csak egyszer tettél fel képet a párodról, de először Kristófot ismertem meg. Csak az a bibi, hogy nem tudtam, hogy mi a párod keresztneve, és ugye kicsit ciki lett volna utánaszólni, hogy bocsika, de nem Te vagy a Timi párja...vagy nem tudom...gyáva voltam.

Zsuzsi, Dancsiékból kiindulva szerintem állj a sarkadra, és kérj kivizsgálást! Persze drukk, hogy ne legyen nagyobb baj, de jobb félni, mint megijedni.

Zita, sajnálom, hogy doki kell...remélem, hamarosan rendeződnek a dolgok Norbinál. A férjemnél is úgy volt, hogy már járt, de ülni nem tudott. De neki ebből nem származott baja, azok később jöttek. :D
Nekem a doktornőnk az édesítésre a szőlőcukrot javasolta, vettem a gyógynövényesbe natúr szőlőcukor pasztillát, ez jobb, mint a cukor.
Egyébként az elején én sem ízesítettem a teát, de rájöttem, hogy néhány kanál cukorral (először sima cukrot tettem bele kb. három kiskanállal két decibe, a szőlőcukrot ezen a héten vettem) sokkal jobban megissza.

Na most megyek pancsizni, Peti bealudt a szopipárnához simulva.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Engem is érdekelne a babúszás.Hátha jót tenne a kis izmaiknak még a Dévény mellé ez is.Minden infó érdekel.Vagy nem késő ezt már elkezde

Kép
Kép
zitacicu2

Zitucicu,nálunk a Barni a nagy melegben kezdte inni a vízet,és amióta elkezdett szilárdakat enni,a mai napig nem issza meg se a gyümi leveket,se a teát........................ :D
Mondjuk nem bánom!! :D :D

Barnit beírattuk a módszertani bölcsibe,jövő ilyenkor visszük leghamarabb,a tesóm lesz a gondozónője!! :D

Megvan a Barnus 10 kíbújt foga,de még 4 helyen duzzadt az iíne!!
Hát szörnyűűűűűűűűű éjszakáink vannak!! :evil:

Romy,szegény kisfiad.................

Hogy viselte hogy ki kellett nyitnia a száját?, :?:
az én fiam,cmég nekem sem akarja kicsitni,kivéve ha dumál ,és kajcsit kap......................... :P

Exi,nálunk a Barni nem fogadott el semmilyen bébiételt..............
Kirázta a hideg!
:shock: :lol: :lol:

Kép
bibi226

Romy,a kicsitni,az kinyitni akart lenni!! :lol: :lol:

Kép
bibi226

Sziasztok!

NAgyon örülök, hogy van fórum szegedi kismamáknak, az én kisfiam, Doncsi 7 hetes, és Alsóvároson lakunk. Szeretném megkérdezni tőletek, van- e valaki, aki tudja, hogy itt a környéken van-e valami babás foglalkozás, masszázs, vagy ilyesmi, mert szívesen kimozdulnánk, csak nem ismerek egy kismamát sem:(
Köszi a választ! Kép Donát
káti

szia Káti,
üdv, én sajna nem tudok segíteni, nagyon aranyos a kisfiad

Tudtok hús-vér Mikulást, akit ki lehetne hívni házhoz? Vagy ha mást nem, hol lehet Mikulást ruhát bérelni? Bár jobb volna egy igazi Mikulás.....
Vendég

Szia Dancsi, nagyon köszönjük:)
Van egy munkatársam, aki (mivel megtévesztésig hasonlít a Mikulásra) foglalkozik ezzel, érdeklődtem is, de neki már teljesen foglalt a dec. 5., és 6.-a. Gondolom, neked meg nyilván akkor kéne...de ha mégis, megadhatom a számát....
káti

Káti! Én itt lakok (még 2 hétig) de nem tudok csak a Kapcában van baba-mama foglalkozás, ill. nemrég ujra volt, de lehet megint megszünt. Kérdezz rá!

Bocsi lányok, tegnap látom sokszor ment el a hozzászolás, nem müködött rendesen a babanet.

Megnéztem ma Morán a bölcsit, Orsi marad Szegeden, inkább járjon be és késöbb ér haza, de a mostani sokkalta jobb neki. Arrol nem is beszélve hogy még imádja is.

Dancsi! Nem tudok Mikulást:(

Bibi! Szegényke, remélem ez a foggond elmulik végre! MI az a módszertani bölcsi? Több a fejlesztö foglalkozás és hol van ilyen? Bárkit felvesznek?

Kép

Kép

Karmen
karmen

káti,
kérném szépen a számát! bordaniella@tvnetwork.hu

és továbbra is keresek Mikulást......
Vendég

Szia Káti!
Én majdnem alsóvároson lakom :wink: De nem tudok ilyen foglalkozásról csak amit Karmen is írt. Múlt héten a Kapca felé sétáltam Kittivel és láttam hogy most is van ilyen foglalkozás. Melyik részén laksz alsónak?

Timika!
Azóta is nézem a Kapca weboldalát :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Kinga :) Kb. 13:30 körül értünk haza, de közben Kristóf bealudt a kocsiban :D Ő hozta a szokásos formáját - 40 perc alvás bőven elég volt neki :lol: :twisted:
Azért majd ugye szólsz ha megnézted a weboldalt? :lol: :wink:

Káti :) Üdv itt! :) Én is Alsóvároson lakom, közel az állomáshoz. Ti merre laktok?

Bibi :) Én sem tudom: mi az a módszertani bölcsi? :oops: Az tök jó, hogy a húgod lesz a gondozónője, sokat fog számítani! Egész napra beadod? Barni nem szopik már? Ezek szerint visszamész dolgozni?

Zitacicu :) A babaúszás szerintem is jó ötlet lenne! Bővebb információt itt találsz: www.vizimano.hu
Miért gondolod egyébként, hogy kéne más ital is a gyerekeknek?

Exi :) Bakker akkor nagyon elkerültük egymást! :shock: Mikor kijöttem már csak a párom üldögélt egyedül a padon... hacsak nem a túloldalon falatozgattatok :roll: :lol: A párom neve egyébként Sanyi, máskor szólj rá nyugodtan! :lol:

Romy :) Jobbulást a fiúknak! Mi volt a fogklinikán?

Zsuzsi! Szerintem is nézessétek meg Dénest, max. kiderül, hogy nincs semmi baja. De jobb azért utánajárni.

Na felébredt a manóm, mennem kell. A ti babáitok nem nyűgösek ma? Kristóf iszonyatosan. :(

KépKép

KépKép
timika

Eszti: Hogy vagytok??? :lol:

Kép
gyanixi

Helló!

Dancsi! Akció van a Metroban, full Mikulás ruha 1000 Ft! A minőséget nem tudom, de mi is meg akarjuk nézni! Vsz. nem bársonyból van :lol: , de az is elég ha évekig kibírja ezt az egy napot! :lol:

Karmen! Mekkora már az Orsi! Nagyon szép kislány! :D :D

Káti! Én nem alsóvárosi vagyok, de az én védőnőm Kecskésen tart minden héten babamasszázst! (Sztem nincs messze még gyalog sem, mi is sétálunk Dénessel Alsóvárosban, a Vadaspark lakóparkból indulunk. :)) Ha gondolod megkérdezem más körzetből is járnak-e anyukák hozzá! Nagyon édes a fiad! :D

Bea! Jó lassan reagálok, :lol: de micsoda ötlet már, hogy kinőttök innen! :wink:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Exi! Én is megkóstoltam a bébiételeket, sztem is elég vacak a répapüré! :lol:
Dénes ettől függetlenül megeszi, bár csak akkor kap bébiételt, ha utazunk, egyébként én főzök neki.

Romy! Dénes is így volt, 2 hét betegség, 1 hétig volt egészséges, aztán újra benyalt valamit. Állandóan az orrát szívtuk. :roll: Jobbulást a srácoknak, ez a fogprobléma elég rosszul hangzik! :(

Bibi! 10 fog, az már nem semmi! Komoly nagyfiú! :lol: Dénesnek most jön a 6., ezzel az egy foggal is szenvedünk rendesen, alig alszunk, nem tudom mi lenne, ha 4 jönne! :shock: Kitartás!

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

sziasztok

nagyon kimerülten, nem is figyelek csak gyorsan írom. egy óra van sokszor két szopizás között, nem tudom ez változni fog-e, remélem...

most rohanok, hogy aludjak, amíg Andor büfiztet, csak leveleimet van időm megnézni, meg titeket, de visszaolvasni nem tudok.

Puszi

KépKép
esztermoro

Eszter :) Ne aggódj, tutira változni fog, nálunk is így volt :) :wink: Pihenj amennyit csak tudsz!

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?