Sziasztok, reggel már kidühöngtemmagam, 36,7---nem volt pé-m, pedig én úgy reménykedtem
Bogu, tesztelj! Andy nagyon jól alakul a hõd ++++
Egcsi azért hátha találtok még kibúvót és sikerül hazahozni a madarakat, ezt sem szabad feladni,ahogyan a babavágyunkat sem!
Bogár
MrHurkinak nagyon ízlett a juharszirupos süti, azért is kell menjek a köv minitalira, mert ezentúl mindig vinnem kell neki ilyet!
Lányok akik még nem voltatok minitalin gyertek mert nagyon jó a süti

Na de nem a süti kedvéért kell jönni, hanem mert olyan sokat nevetünk, megismerjük egymást és olyan hangulat van mintha nem is a meddõség lenne a téma.
Kismazsi, én is úgy mentem az elsõ talira, hugy jujuj mostmeg már semmi pénzért nem hiányoznék!
Jovi gratula az új lakáshoz! Azért tessék idõnként bejelentkezni, tegnap hiányoltunk nagyon! Cateye-nak tök jó az új frizurája!
Csaponganak a gondolataim ez látszik is, ez a rohadt hõ...Nikinek lett igaza

NIkie ha jók lesznek a tapazstalataid ezzel a hormnonos manusszal hát lehet hogy átnyergelek az új évben pedig akkor én már közveszélyesterhes akartam lenni

Még megvárom a köv cilkus ultrahangját vérvételeket...lesz-e és mikor lapar, macifiú matyivizsgálat dec elején, és ha nem laparoz, inszemez akkor januártól dokitváltok,most még elégedett vagyok ésolyan sok minden miatt kell várnunk, de tényleg tegnap is akartam kérdezni, a párom fütyológusa

7000-ért vizsgálta meg a matyit, tudtok olcsóbb matyológiai

vizsgáltatot? Nem akarok decemberig várni.
Marcsi, igen kitaláltunk könnyen egyszerûen, jó volt az útbaigazításod köszi

Na most dolgozok kicsikét
Hurki