A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CatEyeKép
Azt én is tudtam, hogy a HCG a terhességi hormon, csak azt nem értem ezt most miért nézték neked. Csak rutinszerûen, hátha terhes vagy? Vagy valamennyi mindig van belõle és csak megemelkedik a terhességnél?
Ne félj nemsokára Te látsz majd két csíkot!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Laura Kép
Rita Kép
Jovika Kép
Egcsi Kép
Cateye Kép

Köszönöm a biztató sorokat. Már vettem tesztet, csak nincs bátorságom megcsinálni. Félek a csalódástól. Annyira, de annyira szeretném a pozitív eredményt - de hát ezzel így vagytok Ti is - hogy nagyon le fogok törni, ha csak egy csíkom lesz.

Na, majd talál ma ráveszem magam, olyat vettem, ami bármikor elvégezhetõ.
Amint van valami, írok, hogy osztozzatok örömömben, vagy vigasztaljatok bánatomban.

Puszi: Móni
bogu

LauraKép
Ezt már rutinból nézik a vérbõl, a ciklus 23. napján. Éreztem, hogy negatív, mert már barnáztam, és mondtam a dokinak is.

NikieKép
Megrendeltem a "kisokos" könyvedet a Házipatikából. Már alig várom, hogy jöjjön, és kiokosítsam magamat.

LányokKép
Melyik az a tüszõhormon ? Most olvastam, hogy az más mint a sárgatest hormon.

JoviKép
Sajnálom, hogy nem voltál. Megismerkedtünk KismazsivalKép és OrsivalKép is. Bõvül a baráti kör. Bárcsak ugyanilyen ütemben fogyna is.

CatEye

Cat
Kép
cateye

MóniKép
Én már nagyon kiváncsi vagyok. Szerintem biztos két csíkod lesz!KépKépKép Szerintem ne várj, hanem csináld meg a tesztet most azonnal! Bocs nem akarok erõszakoskodni, csak már jó lenne megint egy babás hír!KépKépKép

Editrõl tud valaki valamit? Mostanában nem jelentkezik!

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Móni(Bogu)Kép
Nagyon izgulokKép Tessék azonnal írni ahogy megnézted!!
Addig is ++++++++++Kép
CatEyeKép
A 3. naptól 5 napon át Serophen, valamint talán a 6. naptól Merional injekció 2 naponta. Ebbõl hármat kaptam. Ezek mellé napi 1/2 szem Mikrofollint kellett szednem a nyálkahártyám védelmében.
Lujza
lujza

Szasztok csajszik!

Szuperül éreztem magam a talin.

MarcsiKép
Nagyon köszi a bókokat. Na azért Te sem vagy semmiKép Már úgy érzem, hogy bébit beszéltek a pocimba, ami nem is lenne baj kis boszorkányokKép

BoguKép
Ne hezitálj annyit, hanem tesztelj végre. Kérünk mielõbbi eredményjelentéstKép

LujzaKép
Szuper tüszõmennyiség és tüszõméretek. Mennyi Clostival sikerült? Én ikreket saccolok (kettes-, hármas- vagy ...)

AndyKép
Neked inszemed volt? Nem igazán tudtam követni az eseményeket. bocs, de drukkolok Neked is, mint minden "versenyzõnek"Kép

Andi28Kép
Nem tudom pontosan, hogy ki írta, de úgy emlékszem, hogy Te. Jövõ hónapban inszemed lesz és az orvosod szerint nem kell stimulálni. Ez eddig ok. A tüszõérésedet pedig LH teszttel kell figyelned. Na ezt az utolsó mondatot nem igazán értettem. Nem akar a dokid inkább uh-n nézni. Nem teljesen értem. Inszemnél kihagyná az uh-s tüszõrepi-nyomonkövetést? Miért kell az az LH teszt? Te fogod megmondani neki, hogy akkor most akció van? Bocsi, lehet, hogy én értettem félre vmit?

HurkiKép
Nagyon helyes pár vagytok a férjeddel. Csak úgy sugárzik belõletek a "szerelem-mámor"Kép

puszika
Bogár
bogár

LujzaKép
Ez nagyon komoly stinuláció volt !!! Garantáltan ikrek lesznek belõleKépKép Én is ilyen ikreset akarok!!!!! Ki is nyomtattam, hogy megmutatom a dokimnak. Tuti siker!

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye! Kép

Nem válaszoltál arra, hogy "A Clostitól elõfordulhat hogy nem vastagszik meg a méhnyálkahártya?! "A nyálkahártyám még mindig csak 6 mm,(ciklus 23. napján) és a Closty-tól ilyen vékony." Ez azt jelentené???"
Lehet hogy én értettem valamit félre, de ez a kijelentésed most negyon foglalkoztat!

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
A nõklapja fórumon írta a doki, hogy a closty hátránya, hogy a nyálkahártyát elvékonyítja. Ezért õ mást alkalmaz stimulálásra. Azt nem tudom, hogy mi az ami jobb nála. Talán a többiek tudnak válaszolni.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Bogár!

Igen, én irtam ezeket. Egyszer kell mennem UH-ra a 12. napon, és mivel nem kapok tuszorepeszto szurit, ezért mondta, hogy LH teszttel figyeljem majd a tuszoérést, hogy a legjobb napot kapjuk el. Tehát igen, nekem kell szolnom, ha a teszt jelez. Én sem hallottam még eddig ilyent, de még nem csalódtam Tapolcában (remélem nem is fogok). Igérem, hogy részletesen mindenrõl, ha már túl leszek rajta. De téged ez már akkor nem is fog érdekelni.... Kép Kép Kép

Lányok! Nagyon hülyén hangzik ez igy?

Andi
andi28

Andi28Kép

Mail ment!

Móni
bogu

Sziasztok, reggel már kidühöngtemmagam, 36,7---nem volt pé-m, pedig én úgy reménykedtem Kép
Bogu, tesztelj! Andy nagyon jól alakul a hõd ++++ Kép
Egcsi azért hátha találtok még kibúvót és sikerül hazahozni a madarakat, ezt sem szabad feladni,ahogyan a babavágyunkat sem!
Bogár Kép
MrHurkinak nagyon ízlett a juharszirupos süti, azért is kell menjek a köv minitalira, mert ezentúl mindig vinnem kell neki ilyet! Kép
Lányok akik még nem voltatok minitalin gyertek mert nagyon jó a süti KépKépKép Na de nem a süti kedvéért kell jönni, hanem mert olyan sokat nevetünk, megismerjük egymást és olyan hangulat van mintha nem is a meddõség lenne a téma.
Kismazsi, én is úgy mentem az elsõ talira, hugy jujuj mostmeg már semmi pénzért nem hiányoznék!
Jovi gratula az új lakáshoz! Azért tessék idõnként bejelentkezni, tegnap hiányoltunk nagyon! Cateye-nak tök jó az új frizurája! Kép
Csaponganak a gondolataim ez látszik is, ez a rohadt hõ...Nikinek lett igaza Kép NIkie ha jók lesznek a tapazstalataid ezzel a hormnonos manusszal hát lehet hogy átnyergelek az új évben pedig akkor én már közveszélyesterhes akartam lenni Kép Még megvárom a köv cilkus ultrahangját vérvételeket...lesz-e és mikor lapar, macifiú matyivizsgálat dec elején, és ha nem laparoz, inszemez akkor januártól dokitváltok,most még elégedett vagyok ésolyan sok minden miatt kell várnunk, de tényleg tegnap is akartam kérdezni, a párom fütyológusa Kép 7000-ért vizsgálta meg a matyit, tudtok olcsóbb matyológiai Kép vizsgáltatot? Nem akarok decemberig várni.
Marcsi, igen kitaláltunk könnyen egyszerûen, jó volt az útbaigazításod köszi Kép Na most dolgozok kicsikét Kép
Hurki
hurki

HURKIKép
ez a fütyológus Kép nagyon jó volt, majdnem hangosan felvinnyogtamKép! Bár olyan sok mindenkit nem zavart volna, egyedül vagyok éppen, édes kettesben a temérdek munkával Kép

MÓNIKép
mizjs van már??? Ne húzd már az idegeinket, plíííz! Kivánom, hogy ilyet láss:
Kép

Puszi,

Rita
knérita

Hurki, az a fütyológus-matyológus, nagyon találó kifejezés Kép - egy kicsit ugyan nehéz volt kimagyaráznom, hogy min nevetgélek ilyen jót, dehát ... Kép

Lányok, Hurki kérdése engem is érdekel, hogy hol és milyen gyorsan csinálnak ilyen vizsgálatot. Én is elvinném apácskát, essünk már túl ezen is ...

Móni, léccci mondd már mi van a teszttel??? Kép

M.
kismazsi

Helló Lányok!

Megcsináltam a tesztet, hát csak egy csíkot mutatott!KépKépKép
De akkor miért csinálja ezt velem a szervezem? Annyira utálom ezt! A melleim még soha sem voltak ekkorák pár nap alatt, meg ez a szinte 10 nap késés is, hát nem tudom, akkor mi van velem?!

A hangulatom most a bányabéka segge alatt van, megpróbálom elterelni, nem akarok depizni!
Olyan jó volt arra gondolni, hogy talán... Na mindegy.

Sajnálom, hogy nem szolgáltam jó hírekkel, remélem, majd más megteszi.

Móni
bogu

Móni, ne haragudj, hogy sürgettünk Kép De azért fel a fejjel Kép ha néhány napig megint semmi, akkor lehet, hogy egy ismételt teszt már sokkal pozitívabb eredményt mutat! Kép

M.
kismazsi

MóniKép
Sajnálom, hogy csak egy csíkod lett.Kép Azért ne add fel a reményt, lehet, hogy majd csak késõbb mutatja ki. Várj még pár napot és ha addig semmi, akkor vegyél egy másik tesztet. Ne szomorkodj, sokan vannak akiknek nem mutatja ki egybõl.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Bogu, bocs a belelovalásért, de mindig izgulok másokért ha már magamért nem is, és nem szabad feladni a reményt ezeknek a teszteknek a fele hulladék, szóval bármilehet, ha a hõd jól alakul, tüneteid vannak,netán nõ a pocakod és 9 hónap múlva megszületik a kicsike sutbadobjuk az összes fránya tesztet!
Hurki
reggeli vagy allday teszted volt?
hurki

kismazsi, Hurki: a Schöpf Méreyben, a Bakáts téren csinálnak INGYEN és hamar matyivizsgálatot. Minnyá utána nézek a pontos címnek.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

MÓNIKép
ne keseredj el, lehet, hogy más tipusú teszttel kéne próbálkoznod. Most milyet használtál? És nem lehet, hogy reggel az elsõ vizeletbõl más eredményt mutatna? Vagy lehet, hogy egy vérvétel sokkal eredményesebb lenne, nem tudsz a dokiddal konzultálni? Esetleg egy UH? Ne légy szomorú, tudod, a - teszt még nem jelent semmit, Gittának sem mutatott a múltkor a 6. hét elõtt semmit. Szerintem nagyon babásnak tûnsz, fõleg ez a cici-mutációKép, ilyet az ember már nem tud beképzelni magának (ellentétben a hányingerrel pl.). Ne légy szomiKépKép! Próbálj meg egy idõpontot kérni a dokidtól, neki a vizsgálat után már tudnia kell, hogy ez most mi, ha nem baba. De szerintem az lesz, csak még bujkálKép!
Na, megyek tovább dolgozni, egy akkora melót kaptam, hogy elképzelésem sincs, mikor fogok vele végezni (hány nap múlva).

Puszi Mindenkinek!

Rita
knérita

Sziasztok Lányok!
Szuper volt a taliKép, úúúgy sajnáltam, hogy hamar el kellett menjek!Meddig maradtatok?
ORSI,KISMAZSI:örülök, hogy megismertelek benneteket, bár csak kevés idõnk volt beszélgetni. De sebaj majd szervezünk egész napos maxitalit!!Oké??
DORIS:olyan jó, hogy újra itt vagy és túl vagy ezen a fránya mûtéten!Kép
HURKI:sajnálom, hogy lemaradtam fürjecskérõl! A matyilógus-fütyilógus csúcs!Kép
JOVI:kár, hogy nem jöttél, mi viszont tuti elmegyünk hozzátok felavatni az új lakot!Kép
NIKIE:nem gondoltál arra, hogy megírod az elsõ összefoglaló mûvet ebben a mi témánkban? Garantáltan átfogó lenne! Vagy esetleg nyithatnál egy könyvtárat a topicosok részére! Lassan lepipálod a dokikat!KépKép
GITTA:ha erre jársz javíts lécci:36c 2cn - vagyis a 3. évfordulónkat "ünnepeljük"Kép.Ja és a ciklushossz beállt 28 napra a Cickafakrfûnek Kép köszönhetõen.Köszi!Kép
BOGU:NE keseredj el! Még semmi nincs veszve! Nekem anno csak 14 napos késés után mutatta ki elõször a teszt a terhességet! Addig semmi! A tüneteid pedig naagyon jók!Tessék reménykedni!
MARCSI:Én már a jövõ hétre is foglalnék!!
Virág
Virág

VIRÁGKép
sajnálomKép, hogy megjött... Azon viszont elgondolkodtam, amit a cickafarkról irtál, lehet, hogy a teától jött meg nekem 26 napra? Ilyen rövid ciklusom tán még sosem volt. Pedig csak az elsõ felében ittam, akkor volt, hogy elfelejtettem. Na mindegy, úgy látom, megint egymást támogatjuk majd a táblicskuban való feljebb araszolásban...

Cupp,

Rita
knérita

EGCSI:remélem sikerül hazahoznod a madárkákat - óriási igazságtalanság lenne, ha megakadályoznák!
LUJZA:gratulálok, babára fel!Kép
ANDY:legyél opti! Minden okod megvan rá!Kép
ANDI:Kép A köv.ciklusban összejön!
BOGÁR:szeretnénk, ha jó példával járnál elõl!
ORSI:mail megy!
CATEYE:Te nem kaptál kedvet az inszemhez? Én megyek ma beszélni a dokimmal, majd beszámolok!
Virág
Virág

Hurki, kismazsi: megtaláltam!

Schöpf Mérei Kórház
Bakáts tér 10. 3.emelet balra
Keszthelyi Zsuzsa
tel:476-4400
7.15-13.00-ig

A vizsgálat elõtt oda kell telefonálni, akkor elmondják, hogy 4 nap házaséletszünet kell, utána az 5.napon reggel kell menni. Mi ott adtunk mintát, ha esetleg vinni szeretnétek arra kérdezz rá, hogy s mit kell.

Ezt anno Timici írta nekem, az én férjem is ott voltKép Lehet vitt anyag is, de a vételtõl számított max. egy órán belül oda kell érni veleKép Hívjátok fel a hölgyet, nagyon kedves, készséges.

Virág: hidd el, én is sajnálom, de nem bírtam rávenni magam arra, hogy felcicomázzak és elmenjek 4-5 órára, míg a párom gányol a lakásban. De hallottad volna, mit hallgattam én egész hétvégénKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Andy28Kép
Nem értem a dokid. Én valószínûleg eröltetném az uh-zást. Nálam is így történt és eddig tudtommal másnál is így mûködött. Behivatott a 12. napon, majd megrepesztett, aztán az inszem napján természetesen megint megnézte uh-n, azt, hogy megrepedtek-e a tüszõk. Biztos tényleg nagyon okés a dokid, de ez nekem mégis furcsán hangzik. Az LH teszt valakinél mûködik, valakinél nem.
Az uh-t én megbízhatóbbnak tartom. Másrészt az LH teszt pénzbe kerül és lehet, hogy nemcsak egy kell belõle, hogy megállapítsd a megfelelõ idõpontot.
Mindezzel nem ellenkezni szerettem volna, csak a véleményemet osztottam meg veled. Természetesen akárhogyan is lesz (LH teszt vagy uh), én drukkolni fogokKép annak ellenére, hogy az LH tesztes figyelés még egyszer hangsúlyozom -számomra- új formája az inszem elõtti tüszõ jelenlétének/repedésének megállapításához.
Remélem azért más inszemes lányok is leírják a véleményüket a témával kapocsolatban.
És igenis nagyon érdekelni fog, hogy kivel mi történik, akárhogy is alakul nálamKép

puszika
Bogár
bogár

Minitali maxitali a párom megint ki fog röhögni Kép
Jovi várom a részleteket a matyológosról, ha végre hazajön elküldöm, de ma reggel megint elutazott Kép
HUrki
hurki

Jovi, köszönöm Kép Holnap fel is hívom õket asszem. Kép
M.
kismazsi

Lányok!KépKépKép

Köszönöm a biztató szavakat, nagyon jól esik, sokkal jobban lettem tõle! Most azért is kicsit jobban érzem magam, mert már teljesen stresszben voltam a bizonytalanság miatt. Most úgy vagyok vele, hogy kivárok, lesz, ami lesz.
A sürgetéseket nem vettem rossz néven, én is ilyen vagyok, izgulok mindenkiért, akiért kell.
Egyébként nem reggeli teszt volt, hanem amit egész nap be lehet vetni. Gabriel a neve, és a dobozon az van, hogy a beágyazódást követõ 3. napon kimutaja már a terhességet. A HCG - vagy mi - hormonok alapján.
Köszönöm mindenkinek még egyszer a kedvességét és biztatását! Ezért szeretek én itt lenni, közöttetek!

Puszi Mindenkinek: Móni
bogu

MóniKép
SajnálomKépKépKép, de még nincs minden veszve. Lehet, hogy még nem emelkedett meg a HCG a szervezetedben. Ha még 5 napot késik akkor mégegyet csinálj. Egyébként a Gabriel nagyon jó tesztnek számít.

VirágKép
Nekem is kedvem lenne az inszemhez, majd ha megjön és megyek a dokihoz akkor megpendítem Neki. Bár a párom azt mondja, hogy 2-3 hónapot próbálkozzunk spontán a doki instrukciója szerint, de nekem már nincs türelmem várni.
Kár, hogy hamar elmentél, ki sem tudtuk dumcsizni magunkat.

LeoneKép
Ne haragudj, hogy nem írtam a kérdésedre, de azt sem tudom, hogy hol áll a fejem. Szóval a Closty vékonyítja a nyálkahártyát, és én már 6 hónapja szedem. A doki szerint is azért olyan vékony a nyálkahártyám. Meg fogom kérdezni tõle, hogy mivel helyettesítik ezt a gyogyit, amit LauraKép is írt.

HurkiKép
Nagyon helyesek vagytok a pároddal !!! Igazán jó helyre menne a babó. Annyira látszik, hogy mennyire szeretitek egymást.KépKépKép

Andi28Kép
Egyetértek Bogárral, hogy ez az LH teszt dolog elég furcsa. Sajnos nem mindenkinek mutatja ki, és vannak hibás tesztek is. Ez nem túl professzionális módszer szerintem egy inszemnél. Én tele lennék kétségekkel, hogy lemaradunk róla.
Nem szeretnélek elijeszteni, és kívánom, hogy minden rendben legyen, de én azt tanácsolom, hogy spontán menj be a dokidhoz a 12. nap környékén, hogy UH-zon meg, és akkor Neked is jó, és Õ sem sértõdhet meg.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Moni

Még ne add fel a reményt. Ha nem jön meg csinálj még egy tsztet pár nap múlva, szerintem reggel, elsõ vizelettel, hogy nagyobb legyen a koncentráció.

Lányok

Köszi a biztatást, beinditottam a férjem családját, hogy intézkedjenek. Elég reménytelennek tûnik, de hiszek a csodákban. Nem dühitene a dolog annyira, ha valamit én baltáztam volna el, de igy, hogy õk nem adtak normális felvilágositást... Robbanni tudnék. Azt hittem egyenesben vagyunk és jött a pofára esés.
Nem adom fel, ha most nem jöhetnek, visszajövök tavasszal értük.

A következõ talin már én is ott lehetekKépHURRÁ !
Remélem akkorra gyarapodik a "kispocisok" számaKép
Most megyek, legyetek jók !

Egcsi
egcsi

Talisok és nem talisok Kép

Most jutottam ma elõször géphez... de rendesen visszaolvastam mindent Kép

A tali tényleg nagyon jó volt, mindenki, aki nem tudott jönni jöjjön a kovetkezõre, hogy megismerhessük Kép

Móni Kép ,
én is úgy gondolom, hogy még nem kellene feladni. Egyszer valaki azt mondta, ha egy teszt negatívot mutat, akkor nem biztos, hogy negatív mert rossz is lehet, a pozití csak a biztos Kép

Egcsi Kép ,
hajrá a madarakért, meg tudlak érteni. Nekem is rossz volt, mikor a cicust és a kutyust a szüleimnél kellett hagyni, mikor felkerültem Pestre.

Hurki Kép ,
csak azt tudom mondani, amit a többiek.... fantasztikusak vagytok a pároddal Kép Sok sikert a matyológushoz!!

Bogár Kép ,
szorítunk neked Kép

Marcsi Kép ,
szorítunk neked 10.-e környékén Kép

puszi mindenkinek
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Sajna már nagyon régen jártam felétek, ennek az volt az oka, hogy majdnem 3 hétig korházban voltam. Légyszi vegyetek ki a babás táblázatból, sajnos a 12. héten meghalt a babánk. Toxoplasma fertõzést kaptam, ennek az esélye rettenetesen pici volt. 20 évig falun, állatok között nõttem fel, most pedig egy panelban lakunk, állatok nélkül. Ha valakit érdekel a kálváriám leírom, de most a könyvtárból netezek, mivel még két hétig betegszabadságon vagyok. Fél évre parkolópájára vagyunk állítva, igaz elég vegyes érzéseim vannak, néha úgy érzem ezt nem bírnám ki még egyszer, néha pedig már most belevágnék újra, s türelmetlen vagyok, keresem a miérteket, de nem hiszem, hogy valaha is megtalálom.

Bocs, egy kicsit hosszú voltam.

Vigyázzatok nagyon magatokra!
Pusz
Alma
Alma

Alma Kép
nagyon sajnálom, ami veletek történt.

Pihenj sokat, és vigyázz magadra

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!Kép
Nagyon aranyosak vagytok hogy így drukkoltok nekem.
Remélem meg lesz az eredménye!Kép

Bogu!
Sajnálom hogy negatív lett. De dokihoz el kellene menned.
Néha érek egy kis hányingert, de máskor is volt már ilyen szóval nem biztos hogy attól van. Hát nagyon mást nem érzek, de szerintem még ilyenkor a 25. napon nagyon nem is kell.

Rita!
A ciklusom az endo elõtt 28 napos volt, de mostanában még össze-vissza volt most kezd beállni.

Virág!
Sajnálom hogy megjött. Már 3 éve próbálkoztok ez tényleg nagy idõ. Mi 2 éve kisebb megszakításokkal. Remélem most sikerült végre!

Lujza!
Nagyon szorítok neked!Kép Ennyi tüszõvel sikerülnie kell!

Jovi!
Már hiányoltalak a múltkor, azért ne hanyagolj el bennünket!
Látom el vagy nagyon foglalva az új lakással.

Bogár!
Nem inszem volt még. UH-án tüszõt néztek és utána megrepesztették.

Andi!
Szerintem is jobb lenne ha UH-án nézné a dokid a peteérést. Én még ilyet nem is hallottam, egy UH kell minimum ha már inszem van.

Puszi

Andy
Andy

Alma

Nem tudok mit mondani. Nagyon, nagyon sajnálom. KépKépKép

Egcsi
egcsi

Drága Alma:annyira sajnálom, ami Veletek történt. Át tudom érezni. Bár a mi babánk sokkal kisebb volt, amikor elveszítettük, életem legnehezebb idõszakát éltem. Ha képes vagy rá, ne rágódj rajta túl sokat, mert ennek valamiért így kellett történnie. Lehet, hogy soha nem derül ki, miért - annyi mindenre nem kaphatunk választ! Nézz elõre - ha egy baba hozzátok akar születni, akkor oda is fog. Meglátod milyen hamar babás leszel újra! Ha beszélni akarsz róla, írd meg akár magánban, akár ide a topicba - azt gondolom, nemcsak engem érdekel a történeted. Ha tudunk valamiben segíteni, mindenképpen megpróbáljuk! Az orvos mondta, hogy fél évig várnotok kell? Ilyen sok idõ kellene a regenerálódáshoz? Azt gondolnám 2-3 hónap elegendõ!
Ha tudsz, jelentkezz!
KépVirág
Virág

Sziasztok Lányok!
Sajna még tart a fejtágítás, még a jövõ hét elején is.
Alig tudok jönni.

Alma Kép
Elõször neked írok pár sort. Annyit tudok, amennyit Virág is.
Tudom nehéz, nagyon nehéz. És minél késõbb hal meg a babu, annál rosszabb, de szerencsére ott van a párod melletted, és az nagy segítség. Ha nekem annak idején(tavaly) nem állt volna senki mögöttem, nem is tudom mi lett volna.
Szerintem most még ne írd meg a történeted, majd pár hónap múlva, ha jobban leszel.
Pihenj, és készülj fel lelkileg, ide hozzánk bármikor jöhetsz, hátha tudunk neked bármiben is segíteni.

Lánykák Kép
A minitali dejó volt! Jó kis csapatunk van. Mindenki nagyon szimpi volt.

Hurki Kép Amit most írtál, hát nagyon felvidítottál. Köszi!
Én is valszeg közveszélyesterhes leszek. Hihihi...
Neked és Marcsinak van a legjobb humora!

Marcsi Kép Írok majd mailt, ahogy megbeszéltük. Remélem minden rendben lesz.

Gittus Kép Remélem már jobban vagy!

A stresszes dologgal kapcsolatban: Ha bármelyikünk is úgy érzi, hogy efelé tendál, sajna, meg kell oldani ezt a problémát mindenképp, mert ha a terhesség során is nyomott, ideges az ember lánya, akkor koraszülés lehet belõle. Ki akar 2 kilós gyereket világra hozni? És kitudja még milyen rendellenesség lehet.

A másik topicunkba írjatok, linkeljetek be fontos infókat!

Pusszantás mindenkinekKép, kellene már egy olyan tali, amire mindenki eljön, fõleg a vidékiekKép

Nikie
nikie

Doris! Nekem most van 2cm átmérõjû endom, ezt UH látják. Nem tudom mekkora a legkisebb méret amit kimutat. Nekem szerencsém volt, mert sose volt tünete az endonak.

Andy! Megértelek, én is igy voltam a mútkor, nem akartam korán tesztet csinálni, ugy voltam vele, ha mégis megjön azt jobban el tudom fogadni, mintha meglátom az 1 csíkot. Azért szerintem neked most tényleg nagyon jó esélyed van erre, mennyit tudsz amugy pihenni? Képzeld a héten dolgozok utoljára, legalábbis remélem évekig nem kell visszamennem Kép
Ja holnap is megyek UH a Kaáliba.

Hurki! Az én férjem klinikán volt, ott is ingyenes a vizsgálat, de az eredményre 7-10 napot kellett várnia.

Rita! Mikor megy a férjed a vizsgálatra? Illetve mikor lesz már meg az eredménye? Remélem nem hiába költöttetek ennyit.

Karmen
karmen

AlmaKép
Nagyon-nagyon sajnálom ami Veletek történt. Nem értem, hogy hogy történhetett ilyen. Ha lelkileg egy kicsit túl leszel rajta, engem érdekelne, hogy mi történt. Addig is pihenj sokat, és regenerálódj mihamarabb.

RitaKép
Nálatok miért nincs kapásból inszem? A párod eredménye és a tied sem tökéletes, szóval nagyon indokolt lenne.

KarmenKép
Nagyon szorítok Neked. Azért majd jelentkezz !!!!

AndyKép
Egy ciklusnapon vagyunkKép, csak remélem neked hosszúra is nyúlik a ciklus, úgy 9 hónapraKépKépKép

HurkiKép
A fütyológos szakma párja a punci-turkász (nõgyógyász) ahogy a párom neveziKépKép.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Hurki, sajnos csak most tudok szólni, de holnap du. 13 óra 7-kor Holdas vagy!

Remélem, addig még olvasod...

Bocsi, de nem jutottam elõbb géphez.

Jó akciózást!

Krissi
krissi

AlmaKép
Nagyon sajnálom, ami veletek történt, már csak a saját tapasztalatomból is...
Nincs is erre szó, csak az idõ az, ami majd gyógyit. Ezt hidd el nekem, mert én is átmentem ezen. Nem hittem volna, hogy egyszer megint visszaáll a lelkivilágom.
Nehéz dolog ez nagyon, gondolok Rád!
szia
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!Kép

Nem tudom volt-e tüszõrepim ebben a ciklusban. Most mérem elõször rendesen a hõmet, mert régebben szájban mértem, az elõzõ ciklusban pedig a Norcolut befolyásolhatta , mert azután kezdett emelkedni, hogy beszedtem. Ebben a ciklusban : 6.cn 36.8, 7.cn. 36.6, 8.cn. 36.2, 9-13.cn. 36.4, 14.cn. 36.3, 15.cn. 36.4, 16.cn. 36.5, 17.cn 36.6. Itt tartok most, de nagyon idegesítõ, hogy nem akar felmenni, vagy legalábbis csigalassúsággal. Nektek hány nap alatt megy fel a hõtök? Érzéseim szerint a 15.cn-on lehetett tüszõrepi, mert nagyon szurkált lent a hasam. A Holdállás szerint a 16.nap volt esélyes. Remélem valamelyik nap volt, mi a férjecskével minden tõlünk telhetõt megtettünk.KépKépKép

AlmaKép
Nagyon-nagyon sajnálom, ami Veled történt.Kép Át tudom érezni, mert én is elveszítettem már egy babát. A toxoplazmától én is nagyon félek, mert van egy cicánk. Ha úgy érzed van erõd, hogy leírd a történteket, akkor majd írd le légyszives. A szervezetnek kell egy kis idõ, hogy helyreálljon, utána biztos hamar babás leszel.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Jó reggelt Lányok!

Most tudtam visszaolvasni a korábban irottakat. Nagyon nagy a nyomás nálam.

Drága Alma! Nagyon sajnálom, ami Veled történt! Nagyon nehéz nem gondolni a dologra, de próbáld meg minél elõbb feldolgozni. Ilyenkor elgondolkozom a magam problémáin, és nagyon csekélynek tünnek. Nagyon szorítok, hogy mihamarabb kárpótoljon Téged egy másik babuci.

Nikie! Igazad van a stressz miatt. Az elsõ babámnál óriási stressznek voltam kitéve. Az utolsó hónapban kialakult nálam a terhességi toxémia, amit én ennek is betudok, bár a doki azt mondta, hogy ez magázól alakul ki, mert egy betegség. Az én lányom 2,5 kg volt. Nem vitte túlzásba.
Most emiatt nincs is elõtérbe nálam a baba. Ha sikerül, jó, ha nem, annak meg van az oka. Rendbe kell jönnöm lelkileg.
Nem is tudom, mi az esélye ilyen állapotban a babának?

Móni! Én is nagyon drukkolok, hogy csak egy rossz teszt legyen, amin csináltad, és a következõ két csíkos lesz! Még nincs veszve semmi! Most hogy vagy?

Nelli
nelli2

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Virág!
Fájó szívvel, de javítottalak!
Nem csak Almának kell fél évet várnia. Én is toxos voltam, velem is a 12 héten történ és nekem is fél évet montak, szerencsére ez már letelt.

Bogu!
Sajnálom, pedig annyira bíztam!

Egcsi!
El is felejtettem mondani, a képed még múltkor feltettem a farmra! Kép

Alma!
Nagyon, nagyon sajnálom és együttérzek veled! Szinte szóról szóra így jártam én is, mint te!!! Sírd ki magad és próbálj meg pihenni. Nem tudlak megvígasztalni, mivel nincs rá semmi, ami vígasztalást tudna adni, talán csak a szeretet. Jobbulást kívánok. Ne add fel!!! Ha akarsz, nagyon szívesen beszélgethetünk. Kicsit jobb lesz, ha kibeszéled magadból és nem folytod el! Tudom.

Nikie!
Köszönöm, már jobb valamivel, bár most van más...

Lányok! Kép
Kép Ha valaki nem akar kora reggel roszkedvet, akkor ne olvassa el!!! Kép
Le vagyok törve rendesen. Tegnap este voltam dokinál. Azt mondta minden rendben van, csak van egy kicsi gombám. De a hétvégi akciózástól nem tiltott el! Kép
Nem is ez a problémám. Csinált emlõvizsgálatot, ahol talált egy kb 1 cm-es csomót. Hiába próbált megnyugtatni, de azóta nem találom a helyem. Kaptam beutalót a klínikára kivizsgálásra, ma fogok idõpontot kérni. Félek, mi lesz, ha nem csak egy kics csomó, hanem valami más???!!! Próbálok a legjobbra gondolni, de a legrosszabb is megfordult a fejemben. Ha arra gondolok, hogy esetleg ezért soha nem lehet babám (a kezelés hosszúsága, veszélyessége miatt), akkor nem is tudom lesz-e valami értelme egyálltalán belekezdeni. Vagy csak nem fogom látni felnõni... Nem akartalak benneteket így kora reggel leterhelni a problémáimmal, de muszály valakinek elmondanom. Még a páromnak sem mertem elmondani, nem akarom még jobban elkeseríteni.

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép

Köszi, hogy feltettél a farmra.
Hiába mondom, hogy ne izgulj a csomód miatt, az nem nyugtat meg. Én is be lennék tojva rendesen. Lehet, hogy csak egy ciszta amit le tudnak szivni, vagy magától elmúlik. Próbálj meg pozitivan gondolkodni. Nem a legrosszabb fog bekövetkezni ! Elég kicsi az a csomó, el tudják tüntetni a dokik ne félj !

Egcsi
egcsi

Sziasztok, Lányok!

ALMAKép
elmondhatatlanul sajnálom, ami Veletek történt. Ha úgy érzed, mondd el a kálváriátokat, hátha attól könnyebb a lelked, hiszen azzal, hogy megosztod velünk a bánatod, az sokfelé osztódik közöttünk, Neked kevesebb marad belõle. És ott van melletted a párod, egymásra számithattok, és ez a lényeg.

CATEYEKép
nálunk azért nincs egybõl inszem, mert a doki szerint ez az eredmény (32 %-os motilitás) kevés hozzá, min. 50 %-nak kéne lennie. Ezért nagyon bizom az injekciókban, aztán majd kiderül.

KARMENKép
jövõ hétfõn megyünk kontrollra, ennek 1-2 hét, mire megvan az eredménye, nagyon kiváncsi leszek. Amint tudok valamit, beszámolok.

LAURAKép
a toxoplazma ellenanyagszintet vérbõl meg tudják állapitani, csak ezt a vizsgálatot ált. elég nehéz kiharcolni, bár orvosa válogatja

Sorry, mennem kell...

Puszi,

Rita
knérita

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép

Küldök valamit, hátha jobb kedved lesz.
Kép
egcsi

Sziasztok!

Alma! Nagyon-nagyon sajnálom. Kép Sok-sok erõt kivánok a feldolgozásához!
Gitta! Probálj megnyugodni! Kép

Lányok! Kicsit félreértettétek a dolgot. A 12. napon mindenképpen megyek UH-ra. És akkor még mindig kérhetek tuszorepeszto szurit.

Bogu-Moni! Nekem kuldtél e-mailt? Ha igen, akkor nem kaptam meg. A pandika28@mailbox -ra kuldted?

Andi
andi28

GittaKép
Majd javítsd ki légyszi a táblázatban, mert az inszem megtörtént 26.-án.
Alma
Nagyon sajnálom. Tudom nem könnyû, de próbáld magad túltenni rajta. Hamarosan újra babás leszel és minden bánatod feledteti majd.
Laura
Nekünk is van egy kiscicánk, alig 3 hónapos és én is nagyon félek, hogy valami baj lehet tõle. Nem rohanok mindig kezet mosni egy-egy simi után. A barátnõmnek 2 macskája van, babát vár és semmi baja. Lassan már szülni fog.Lehet, hogy kérek egy toxoplasma vizsgálatot. Szerintetek van értelme?
BogárKép
Az ikreknek nagyon örülnékKép Anyukám is iker és nagymamám testvérei is ikrek Kép Hátha....Kép
Lujza
lujza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?