A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Rik,
A gyerekeknek nagyon fontos a játék, és az egyedül játszás is, nem kell megzavarni őket ha magukban játszanak, nem csinálsz vele semmi rosszat ha hagyod! A Réka vszínű ilyen temperamentumú lenne akkor is ha vele játszottak volna, én is szerettem (a ma napig szeretek) egyedül lenni. A tesóm pl utál, pedig nálunk ő a nagyobb, és ismerek egy csomó embert aki hidegrázást kap ha egyedül kell lennie egy napot is. :wink: Mondjuk ez változik idővel, most már annyira én sem szeretek egyedül mint pl kamasz koromban.

Együtt program szuper ötlet :P :P :P :P
Vendég

Sziasztok!

Eszter:gratulálok a kislányotokhoz :lol: szép neve lesz. :!:
és jol vagy?mire vagy kiirva?

Rik:szerintem is kell a gyerkönek hogy néha egyedül legyen-játsszon.Rékának biztos más a természete mint Petrának.ö az apjára hasonit Petrus meg rád? :?: de sztem nem csináltatok semmi rosszat.mi a helyzet a lakással?
huh olyan szép házat találtam csak az a baj Lozson van.10milio.egy régi ház van megcsinizve belülröl nagyon durván.csak külsö felujitás kell.olyan jol néz ki.ha érdekel megtudod nézni az oc-nál.

Nitta:hogy vagytok????????????????

Amica:ti mikor költöztök??

Zsani:hétvégén megkérdem anyuékat aztan szolok a duplo miatt.

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!!

Esztermami,
gratulálok a kislányhoz!!! :) :lol: :lol: Hozzá hasonlóan ma Zoé is szégyenlős volt, elfordította a pofiját. :)

Beus,
köszi, hogy eszedbe jutottam!!

Meghoztátok a karácsonyi hangulatomat, pedig többnyire csak Szenteste szokott rámjönni igazán.
:lol: :lol: :lol: Most minden olyan más lesz, azt hiszem életem legszebb karácsonya vár ránk. :lol:

Nővérem tegnap délután 2 órás vajúdás után világra hozta 2. kislányát, Patríciát. Ma reggel megnéztem őket, hát egy kis tünemény. 3130 a súlya és 50 cm. :D

Mi meg ma voltunk a 3. nst-n és az utolsó Uh-on. Hát a szülésznő és a doki szerint lehet, hogy még a héten megleszünk mi is, már dolgozik a pocim rendesen. :lol: :lol: Sűrün keményedek és már az nst-n is lehet látni, hogy gyakoriak a szúrkálások. Jövő kedden elutazik a dokim egy hétre, szóval nem bánnám ha hétvégén megszületne a kicsi Zoénk.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Eszter!Én is gratulálok a kis nunishoz!!Ez tök szuper!Vincének lesz egy kishuga!!Olyan izgi ez!!!!És a nevek is nagyon tetszenek!! :lol: :lol:

nitta!Látom még egyben jól húzod!!Nekem ilyenkor a vége fele már nem igen volt kellemes a várandóság és neked?Gondolom neked sem(fizikailga).VAgy igen?
Gratulálok tesód babójához!
Mi is gyarapodtunk itt a hegyen egy jövevénnyel akik tegnap jöttek haza!!A héten megyünk babanézőbe!! :lol: :lol:
Vendég

fizikailga-fitikailag
Vendég

Sziasztok.

Eszter,gratulálok!Most egy kicsit azért irígykedem :D De majd ha kislányt akarok babusgatni,mehetek hozzátok,ugye? :wink:

Nitta,hú,ez annyira izgi!Nagyon drukkolok nektek.Nővérednek és a kicsinek jó egészséget kívánok!

Rik,én is csatlakozom Verohoz,szerintem is mindenki más,én is szerettem egyedül lenni.Ez nem függ attól,mennyit foglalkozol vele.Isti ha egyedül van a szobájában általában 5 percenként kifut valami semmiséget elmesélni.Azért ez se olyan jó ám! :D Szóval ne okold magad.

Mi ma a kórházban voltunk Istivel a szemészeten,reggelre tiszta vörös lett a jobb szeme.Majdnem 2 órát vártunk,mire bejutottunk.Szerencsére nem komoly,"csak" valami fertőzés,2 féle szemcseppet kapott.Csütörtökön már megy suliba,legnagyobb sajnálatára. :lol: :lol:

Minden gyengélkedőnek jobbulást!!!

Kép

Kép
hajnus

Niki megint jól eltűnt.Tudtok róla valamit :?:

Kép

Kép
hajnus

Nitta:gratulálok tesodéknak és jo egészséget kivánok.
neked meg nagy drukk hogy a héten megszülessen a lánykád. :P

Hajnus:Istinek jobbulást! meg mindenkinek aki betegeskedik

KépKép
KépKép
beus22

Hajnus!Isinek hamar gyógyuljon meg a szemecskéje!! :) :) :) :shock: :shock:

Niki már nekem is sokszor eszembe jutott nagyon eltűnt!!
Vendég

Sziasztok!
Nitta
örülök hogy jelentkeztél,és jol vagytok!
Azért jo lenne még ha bennt mradna a lányka,hisz mégcsak 37 hetes vagy.Hadd nőljön,majd a dokit megvárja és 39 hétre születik!!!Persze gondolom már babáznál ezerrel!!!

Hajni
bizti kötöhártya gyull.van az Istinek!Hamar gyogyul szemcseppel!
Jobbulást kivánok neki,gondolom hogy viszket! :cry:

Köszi a hozzászolásaitokat a Rékával kapcsolatban.Igazatok van,és nem okolom magam.(én is magamnak valo tipus vagyok)
Az uszit beiktatjuk majd! :wink: :!:

Eszti
irt az Árki H. nekem is.Ugy látszik érdekli mi van velem...
Vendég

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a gratulációkat! Mi is nagyon örültünk neki - bár én már annyira beleéltem magam a gondolatba, hogy ő is fiú és majd a harmadik, hogy egészen elcsodálkoztam... Nagyon-nagyon örülök, csak ezek a buta elgondolásia az embernek...

Rik,
szerintem Réka nagyon fog örülni, hogy ketten mentek usziba - én nagyon szerettem anyummal olyan csak mi programot csinálni, bár gondolom Petrus mellett ez jó nehéz.

Nitta,
egyet kell értsek Rik-kel, jobb a pocaklakónak a végéig odabent, de persze, ha jönni akar, jönni fog. Ekkortájt már én is naygon szerettem volna anno, hogy Vince előjjjön. Kicsit elegem volt már - gondolom Neked is, szerintem ezt az időt a legnehezebb kivárni.

Gratulálok tesódéknak!!! Minden jót nekik az újabb babóval!!

Beus,
március 10-re vagyok kiírva, jó messze van még, de azért csak maradjon idebenn addig.

Hajnus,
Istinek jobbulást!!

Gabó,
ez tényleg klassz, hogy lesz hugi. Biztosan nagyon más egy lány, mint egy fiú. Kiváncsian várom.

Vero,
én is szeretek egyedül lenni, bár mostanában ez nagyon ritkán adatik meg nekem. POnt a múltkor említettem a barátnőmnek, ogy régebben munka ügyben el-el kellett egyedül utazzak 2-3 napra külföldre és az mennyire jó volt és, hogy mennyire fogok örülni, ha egyszer megint lesz ilyen...

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!Hú nincs az olyan messze pláne amilyen gyorsan pörögnek a hetek/hónapok!Izgi nagyon!!!
Vendég

Gabó,
na most elküldtem megint!

KépKép
viol81

Eszter! Én nem is hittem volna, de az első pillanattól fogva más egy fiú és egy lány :wink: :wink: :wink: :wink:
Ügyesek voltatok :lol:

Beus, majd januárban költözünk, dec.31 a ház átadása. :roll:

Rik, nálunk is rettenetesek tudnak lenni néha a testvérek pedig köztük kevés az idő. Márton időnként kihagyja Jankát a családból :lol: :lol: :lol:
Biztosan jó lesz a kettesben program :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok,

lemondták 2 órámat, most legalább van időm levelet írni a Télapónak, meg a Jézuskának :D
Ábinak olyan hosszú a listája, alig győzöm írni.

Hajnus,
Istinek jobbulást!

Estrermami,
én is gratulálok a kiscsajhoz!

Nitta,
izgulok értrd, hogy könnyű legyen a szülés.

És persze mindenkit üdvözlök!

Végül van egy titkom, amit még egy darabig nem akartam senkinek elmondani, de nem bírom magamban tartani, elmondom hát mindenkinek :D
ÁBINAK JÖN A TESÓJA!
ábibaba

Basszus!!!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez csúcs szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
És mennyi idős vagy?
Vendég

Komolyan mondon egyre jobban terhes akarok lenni!!! :lol: :lol:
Vendég

Szia Gabó,
ha az utolsó menstruáció első napját nézem, akkor 5 hetes.
Szóval még nagyon friss a dolog, még dokinál sem voltam.

Köszi a gratulációt! :)
ábibaba

Zsanett!Gratulálok!Vigyázz magadra!

KépKép
kola2

Ábibaba!!

Ez annyira jó!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Vigyázz magatokra és nagyon boldog pocis hónapokat kívánok nektek!!!!

Én azt szerettem volna ha a Mikulás hozza Zoét!! Akkor teljesen nyugodt lennék, hogy minden ok. Most viszont össze vagyok zavarodva, délután óta egyre gyakrabban bekeményedek és már nem bírom számolni, hogy mi van. Nem tudom mikor fáj azért mert fájás és mikor azért mert nyom valamit. Kb 10 percenként kemény a hasam, és olyan 30-40 másodpercig érzek szúrásokat. Ez most fájás lehet, vagy már meg fogok hülyülni???? Délelőtt fájt a derekam, aztán elmúlt és most megint. Ilyenkor mi van?? Mi van ha nem ismerem fel és beidul a szülés? A pocakom mint egy labda és teljesen lennt van. De nem merek bemenni kórházba, lehet hogy vaklárma. Volt valaki akinek úgy indult meg, hogy se a nyákdugó nem jött ki se a magzatvíz nem folyt el???

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nitta!Ne izgulj a fájásokta nem lehet összekeverni(szerintem).Én is kicsit be voltam tojva,hogy nem fogom észrevenni a fájásokat nem fogom megismerni,hogy ez az vagy nem és izgultam,hogy úgy induljon be a szülés,hogy elfolyik a magzatvíz és így is lett.Elkezdett szívárogni!!A fájásoknál rohadtul a fáj az ember dereka!!De talán van olyan csajszi aki fájásokkal kezdte!!!
Ne izgulj!!!Talán a héten meglesz?
De van olyan is(ha jól emlékszem Veronál volt),hogy napokig eltartott a fájási időszak,mert jöttek és el is múltak!!
Nagyon izgulok érted és biztos,hogy minden a legnagyobb rendben fog zajlani és végre meglátható életed értelmét a kis csodát!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nitta,
nekem sem nyákdugó, sem magzatvz nem ment el, de legalább 5 percenként egy huzamaosan tartó bekeményedés volt olyan fájdalommal, amit nehezen viselsz, tehát pl. csupán a járkálás vagy a zuhanyozás megy, de a járkálás közben, ha jön a keményedés jól esik megkapaszkodni.
Előfájások nekem 2 nappal előttől voltak, de ha bizonytalan vagy és nagyon úgy érzed, menj be nyugodtan a kórházba. Legfeljebb hazaküldenek. Ne érezd ezt kínosnak, mert nem az.

Nagyon szurkolunk!!

Hajnus,
persze, hogy jöhetsz majd csajozni, sőt lehet, hogy szívesen "kölcsönadom" majd?

KépKép
KépKép
esztermami

Andi,
nekem nincs tapasztalatom, de valahogy a az érzésem is, hogy nagyon mások vagyunk, mint a pasik és ez miért ne nyilvánulna meg már ilyen pici korban?

KépKép
KépKép
esztermami

Nitta!Nekem Virágnál nem folyt el a magzatvíz"csak"fájások voltak.és véreztem.A fájásokat nem fogod összetéveszteni :wink: Ha meg úgy érzed nyugodtan menj be a kórházba.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Elöször is Ábiba-Zsanett! Annyira örültem a hírednek, el sem hiszed! Azóta itt vigyorgok! Hamar összejött, nem? Ügyes Ábiapu! :lol:

Zsani! Nagy sikere van a Duplo pótlásnak, magas tornyot tudtak már építeni. :)

Nitta! Nekem Miránál elfolyt a magzatvíz, 41 hetes voltam, 0 fájás. Úgy indították. Noelnél meg fájással kezdödött és ott repesztettek burkot. Úgyhogy én kipróbáltam mindkettöt. A második verzió sokkal jobb volt.

Gabó! Most Te és Rik jössz a tesóprojekttel, ugye? Vagy vki más is dolgozik rajta? Valjatok csajok! :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Ábibaba!

Nagyon nagy gratula! Vigyázz Magatokra!

KépKép
KépKép
esztermami

Mirama!Igen most mi jövünk remélem minél hamarabb! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat :D :D

Nitta,
fogalmam sincs mi lehet ez, Ábi császáros volt.
De inkább szólj a dokidnak, és legyen vaklárma, mint, hogy későn érkezz, és otthon kelljen szülnöd :)

Én meg már előre félek a hányingertől, Ábival végig hányingerem volt, meg hánytam. Jó lenne, ha most nem lenne.

Kriszta,
örülök, hogy örülsz :lol:
Hát elég hamar összejött, elsőre. Igaz Ábi is elsőre sikerült.
Ebben szerencsés vagyok.

Megyek dolgozatokat javítani, aztán aludni, szinte egész nap csak aludnék.

Jó éjt!
Zsanett
ábibaba

Ábibaba, gyere!! Ja, köllene az Alma cd. Tudtok másolni vagy odaadod és ha átvettük visszaviszem?

Mira köhög meg kicsit taknyi. Ma volt oviban de nem tudom így holnap vigyem-e. Egyik óvónö azt mondja ha nincs láza akkor nyugodtan vigyem a másik meg azt mondja ha sokat köhög akkor inkább ne hozzam. Én sem akarom, hogy megfertözze a többi gyereket. Majd meglátom éjjel köhög-e. Most nyomom bele az aloe verát meg a homeos dolgokat. Meg vettem ilyen fürdöolajat megfázásra, tök jó mentolos, abban fürcsizett este.

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!Örülök neki! :P

KépKép
kola2

Javulást Mirának! :P

KépKép
kola2

Zsanett,GRATULÁLOK!!!!!

Kriszti,vallok,mi nem dolgozunk rajta :D Nem is fogunk.

Nekem Istivel elfolyt a magzatvíz,fájás 0 pont,mint Krisztinél.Indították.Ezért én is ugyanígy izgultam Bencénél,hogy majd nem tudom,hogy mikor indul a szülés.Hát tudtam.Tényleg nem lehet összetéveszteni.Azért az jó volt,hogy már a kórházban voltam,nem kellet számolgatni,hogy mikor induljunk.Aznap ígyis-úgyis megindították volna :D

Eszter,komolyan???Már nagyon várom!!!!!

Rik,szerencsére nem kötőhártya,csak valami koszt beledörzsölt a szemébe pl. az udvaron focizás közben.

Kép

Kép
hajnus

Mirának jobbulást.Bárcsak mindenki így gondolkodna az óvodákban,de hát nem....

Kép

Kép
hajnus

Jobbulást Mirának!!
Vendég

Sziasztok cajok!
Ábibaba
Nagyon örülök neki,vigyázz magatokra,és aludj amennyit birsz!!! :lol:
A hányingert olyan biztosra ne várd,mert pl.nekem a Petrával 5 hetesen már volt,Rékával meg végig semmi.

Nitta
hogy vagy ma??Átvészelted az éjjelt?
A hátfájás,meg a görcsö sfájdalom a szülés megindulása,ha nem távozik a nyákdugo.meg a magzatviz.
A Rékánál én is féltem hogy nem tom mi a fájás.A doki mondta nst,meg amnion,hogy fájásaim vannak.Mondtam nincsenek.Pedig azt mondja már 2 ujjnyira nyitva vagyok.NA hazamentem,nem fogadtam szot neki.Már a buszon hazafele érztem a fájásokat,ugyhogy otthon szoltam a családnak,cucc fel,irány vissza.Hozzá kell tennem,hogy a Rékánál fájásgyengeségem volt,nem éreztem a tolofájásokat(de jo is igy!!).Azt hittem Petrával ugyanez lesz,de NEM!!!Éjjel arra ébredtem,hogy fjásaim vannak,és reggel fasza erős tolofájásokkal megszületett a Petra!!!!! :wink:
Bocs hogy ilyen hosszan irtam le,de csak egy a vége,érezni fogod ne izgulj!!!!!(nekem nem volt joslofájásom!)

Esztermami
Terveztek 3.babát is?Jol vetettem ki az irásodbol? :wink: :lol: :lol:

Gabó
most Te jössz!!!!Jövö honapban pocis leszel,hidd el!!Boszi vagyok!
Vendég

Jó reggelt!

Rik,
nem tervezünk igazából harmadikat, mert úgy vagyunk vele, hogy örülünk, hogy ez 2 összejött és most először azt várjuk meg, hogy Hugi is egészségben megszülessen, jól legyünk és egy kicsit gazdaságilag is beálljon valami rend az életünkbe, én meg szeretnék megint egy kicsit dolgozni. Aztán meglátjuk.
Persze, ha mégis becsúszik :lol:

de először most legyünk egészségesek.

vincebaba bhggfvgnchbhfchchsjkdk

KépKép
KépKép
esztermami

sziasztok cajok!

ábizsani
gratula!!!!ábi szeretett volna kistesót?pihizz jó sokat,adj sok ötöst a kölköknek a suliban majd! :lol: :lol: :lol: így majd jó szívvel várnak vissza :lol: :lol: :lol: .vagy majd közben jön a harmadik is :wink: :roll: :shock: :oops: :?:

mi négyen itthon pizsamázunk.ma már míra sem ment oviba,tegnap este tiszta nyűgi volt,fájlalta a fülét,de ma már semmi baja(szerintem csak itthon akart maradni ő is,ha már szecső itthon van.... :wink: ).de büntiből viszem majd délután orvoshoz(utál idegen helyekre menni),fülészetre :twisted: .szecső meg skarlátos,így a lányok is szednek antibiotikumot(megelőzés,vagy valami ilyesmi),vele még pénteken vissza kell menni a doki nénihez.szecsőnek ma lett volna versmondó verseny a suliban,hát majd jövőre(andi,emlékszel még a szecső farsangjaira...??? :wink: talán ezzel is így lesz)-elárulom mindenkinek:szecső két farsangon is kalóz lett volna,de mind a két évben beteg lett akkora,így eddig életében csak egy farsangon vett részt

esztermami
gratula a kiscsajhoz!szerintem könnyebb a lányokkal(bár ismerek egy janka nevű kivételt-andi,te is ismered...??? :lol: :lol: :lol: )

és ki tezrvez még harmadik babát?mert szerintem jó,hogy hárman vannak tesók!

gabó,rik
hajrá,babaprojekt!!!

kriszti
még a könyvről annyit szeretnék kérdezni(bár apa azt mondja,tiszta lehúzás az egész,nem rendelünk,meg hogy hülyeség egy ilyen kicsi,rövid könyvért ilyen sok pénzt kiadni),tényleg van a végén színező is?az sok?mert azért még megpróbálom meggyőzni,mert 5 gyereknek tudnánk rendelni,nekem pedig bejön,hogy névre szól,meg személyes,stb

nitta
ne izgulj,majd lesz valahogy.de azért remélem még marad benn zoé kicsit,jobb lenne mindenkinek :wink: .de persze akár el is lehet számolva és akkor meg már itt is az ideje esetleg.szóval majd ő dönt.és a fájásokat meg fogod ismerni(főleg azért,mert rendszeresen jönnek15,10,7,5 percenként,nem csak úgy néha-néha)

mindenkinek szép napot(bár itt ronda köd van,kicsit sötét,így már a kedvem is vacakabb)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

sziasztok

gabó,
ment a válasz, írtam benne, hogy dorka alszik, próbálok ide írni, erre most dumál az ágyban

csilla
jobbulást a gyerkőcöknek meg neked is!

kriszti,
mirának is!

ágibaba
jajajajjj, de jó, olyan jó örülni mindig egy új pocaklakónak!! gratula, vigyázzatok magatokra!

eszter,
nagyon szép neveket - mert hát kettőt - választottatok!! lesz még egy jankánk!

nitta,
nekem is szurkálások voltak, amikor megindult, de nekem erősnek tűnt és gyakran voltak. aztán burokrepesztés, fájáserősítő, császár. derekam nem fájt, csak terhesség elején

dorka ebben a 2 napban kicsit kitolt velünk, nemtom folytatja-e...
sokat nyűgösködik, megint nem akar enni. de totál nem. cici abszolút nem, többit is csak so-so. és ő, aki átszunyálta az éjjeleket, most egymás után 2 nap is fent kukorékolt - velünk együtt... tegnapelőtt éjjel egy órát volt fent háromkor, most éjjel meg kettőt... remélem nem lesz hosszabb. felsír, nem lehet cicire tenni, mert odakerülök mellé, jobban sír. ringatjuk, nagy nehezen abbahagyja, elalszik ölben, de letenni nem lehet, mert azonnal ébred és sír. aztán volt olyan is, hogy nem nyugodott meg ölben. meg olyan, hogy elnyugodott, fél óra ringatás végén megint elkezdett sírni, pedig akkor nem is akartuk még letenni. a cicim állandóan megtelik, fejem, de átázok, tiszta tej minden, ragad, hideg, áááá. cumisüvegből is csak ímmel ámmal issza, épp hogy csak a szomját oltja. ma reggel tápszert kapott, kemény 50-et evett meg. bassszus, ennél még egy újszülött is többet eszik... nemtom mit akar. vagy mivel lehetne megnyugtatni éjjel, ha felébredne. mert cicivel ezek szerint nem. tea sem kell neki. akkor mindig fent szórakozunk?? :( ááááá... nem jó. este lefekvés előtt sem eszik normálisan, lehet, hogy éhes és ezért ébred éjjel. de akkor miért nem eszik? száját kinyitja neki, de nem eszik, csak jobban rázendít. mit adjak neki vacsorára??

KépKép
viol81

na megyek próbálkozok. cicivel. hátha.

KépKép
viol81

Viol!Kitartás!Nem a foga jön Dorkának?

KépKép
kola2

Sziasztok!

Ábi-Zsani!

GRATULA!
:) Szuper! Én is kezdek tőletek kedvet kapni! :oops: :lol:

Viol!

Rögtön nekem is a foga ugrott be, tudod nálunk, ez megy már több mint egy éve (remélem nálatok csak átmeneti, és ma már alszik)

Jocó szokta mondogatni, minél előbb jöjjön a kistesó, nem mindegy egy vagy kettő miatt nem alszunk???? Végül is mindenkinél lenne egy, így igazságos, nem? :lol: :lol: :lol:
Na ja, csak napközben meg egyedül vagyok.

Zsani!

Engem is érdekelne a duplo(dublo,vagy az a csoki :oops: ? )
Mennyibe kerül? Egyformák, bocsi, de nem olvastam mindent el :oops:

Gabó!

Köszi

Minden kis betegnek jobbulást!

katus78

Katus!Szia!Apa véletlenül ki törölte a telefon számodat :? Üzentem volna.Írok privit!

KépKép
kola2

Sziasztok!!!

Ábibaba!! Gratulálok!!!! Szuper!! Nagyon ügyik vagytok!!

Eszter, milyen klassz hogy kislány!! Nagyon jók a nevek!!

Már én is teljesen belelkesültem, olyan jó lenne újra babát várni, de azt beszéltük apával, hogy majd jövöre, év vége fele kezdünk dolgozni az ügyön, hogy kb. 2 és fél év legyen köztük. :lol:

Nitta, nagyon izgulok érted, mikor olvasom a soraid teljesen veled érzek! Csodálatos élmények várnak rád, kívánom hogy minden renben menjen!!!

A betegeknek jobbulást kívánok!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Katus!Megkaptad?

KépKép
kola2

Sziasztok csajok!

Nitta üzent:a korházban töltötte már az éjszakát.joslo fájásai végig vannak.azt mondták akármeddig eltarthat akár egy hétig is!.de már nem engedik haza!!
Puszil mindenkit!

:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Ábibaba:gratulálok!!!!!!!!!!vigyázz magatokra!

KépKép
KépKép
beus22

Nitta!Drukkolok ,hogy rendben menjen minden!!!! :P

KépKép
kola2

Nitta!!!!!! Szorítunk!!!!!!! Kitartás!!!!!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nitta!

Szórítok!

Zsani!

Írtam!

katus78

Megkaptam!Írtam rá.

KépKép
kola2