sziasztok cajok!
ábizsani
gratula!!!!ábi szeretett volna kistesót?pihizz jó sokat,adj sok ötöst a kölköknek a suliban majd!

így majd jó szívvel várnak vissza

.vagy majd közben jön a harmadik is
mi négyen itthon pizsamázunk.ma már míra sem ment oviba,tegnap este tiszta nyűgi volt,fájlalta a fülét,de ma már semmi baja(szerintem csak itthon akart maradni ő is,ha már szecső itthon van....

).de büntiből viszem majd délután orvoshoz(utál idegen helyekre menni),fülészetre

.szecső meg skarlátos,így a lányok is szednek antibiotikumot(megelőzés,vagy valami ilyesmi),vele még pénteken vissza kell menni a doki nénihez.szecsőnek ma lett volna versmondó verseny a suliban,hát majd jövőre(andi,emlékszel még a szecső farsangjaira...???

talán ezzel is így lesz)-elárulom mindenkinek:szecső két farsangon is kalóz lett volna,de mind a két évben beteg lett akkora,így eddig életében csak egy farsangon vett részt
esztermami
gratula a kiscsajhoz!szerintem könnyebb a lányokkal(bár ismerek egy janka nevű kivételt-andi,te is ismered...???

)
és ki tezrvez még harmadik babát?mert szerintem jó,hogy hárman vannak tesók!
gabó,rik
hajrá,babaprojekt!!!
kriszti
még a könyvről annyit szeretnék kérdezni(bár apa azt mondja,tiszta lehúzás az egész,nem rendelünk,meg hogy hülyeség egy ilyen kicsi,rövid könyvért ilyen sok pénzt kiadni),tényleg van a végén színező is?az sok?mert azért még megpróbálom meggyőzni,mert 5 gyereknek tudnánk rendelni,nekem pedig bejön,hogy névre szól,meg személyes,stb
nitta
ne izgulj,majd lesz valahogy.de azért remélem még marad benn zoé kicsit,jobb lenne mindenkinek

.de persze akár el is lehet számolva és akkor meg már itt is az ideje esetleg.szóval majd ő dönt.és a fájásokat meg fogod ismerni(főleg azért,mert rendszeresen jönnek15,10,7,5 percenként,nem csak úgy néha-néha)
mindenkinek szép napot(bár itt ronda köd van,kicsit sötét,így már a kedvem is vacakabb)