Sziasztok!
Ma már reggel hatkor fent volt Peti. Jól meg is lepődtem, mikor felsírt, ránéztem az órára és csak hat óra volt! Pedig csak kósza ébredésnek gondoltam, azt hittem, hogy még hajnal van...de nem.
Vettem ma DM-es vaníliás tejpépet, na csak úgy darálta, szerintem nagyon bejött neki! Egyfolytában nyitotta a száját, hogy adjam már.
Romy, remélem, minden OK lesz azzal a foggal, foghellyel, vagy mivel. Jó, hogy nem tudják megmondani, hogy mi az...pedig ez a szakmájuk.
Vizsgákhoz drukkok mennek.
Tudom, hogy nehéz, és tudom, hogy nem pont nekem kéne leírni (mert ugye egyszeri anyuka könnyen beszél), de azért próbálni kellene tartani magad, mert a gyerekek megérzik az anyuka állapotát.
Káti, én nagyon ritkán aludtam (alszok) akkor, amikor Peti. Pedig tényleg mennyien mondták, hogy majd fogok tudni nappal is aludni...hát nem volt igazuk. Holt fáradt voltam, de egyszerűen nem ment, este viszont tudtam szundítani. Igaz, Peti tápszeres, és a "legkorábbi" etetés kb. hajnali kettőkor volt, így talán nem fáradtam ki annyira.
Gira, jó, hogy van netetek. Szeged mégiscsak jobb, mint Pécs. Akkor ezek szerint a párod ismét talált itt munkát. Remélem, legközelebb már nem mentek...itt tényleg szuper, nem?
Bea, szerintem egyáltalán nem ciki. Csak kérdés, hogy megértik-e. Mi pl. pénzt kaptunk (vagyis Peti azt kapott), vettem neki babakaját. Mi mindig csokit kapunk, de most jó volt, mert megkaptam a rávalót és azt vásároltam, amit szeretünk.
Köszike a felvilágosítást. Szerintem semmi hátránya nincs annak, ha egy gyerek nem jár bölcsibe. Nálunk sem én, sem öcsém nem jártunk, és én nem vettem észre, hogy emiatt valami MÁS lenne. Véleményem szerint manapság a bölcsi inkább szükségmegoldás, mert a szülőknek vissza kell menniük dolgozni, és sok helyen a bölcsi az egyetlen lehetőség a gyerek elhelyezésére.
Rika, szupi a vigyoris kép!

Csípőficam ügyben nem tudok nyilatkozni.
Norus, én már írtam, hogy általában a babakajákon található időket fogom betartani. Amíg nem veszem észre rajta, hogy gáz van, addig nekem megfelel, ami a címkén van. Persze tény, hogy anyatejes babáknál más a helyzet...
Enikő, micsoda hírek!!!!!
Eszter, kéthetesen szerintem még ne nagyon vidd ki, főleg az időjárás miatt (én nyáron is vártam a 3. hétig). Na meg ilyenkor már tényleg sok a beteg, és óhatatlan, hogy be ne kukkolnának. Persze nem mindenkit érdekel, pl. én két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor fordult ilyen elő.
Petit kb. négyhetesen én is kenguruba tettem, ő is nagyon élvezte, tartottam a hátát meg a fejét. És mentünk mindenhova (még gyógyszertárba is, és semmi baja nem lett), ma már meg több helyre visszük.
Beférés: én mindenhova befértem babakocsival, sehol nem kellett kivenni, mert az ütközőktől megvédte az, amit felhajtasz a feje fölé.
Melinda, látod, hiába lányok és hiába a tieitek, véletlenül sem egyformák. Éjszakai kelésre passz, majd, ha eljön az ideje, és nálunk is lesz, majd kitalálok valamit.
Ági