Indi!
ne hagyd magad a vevőknek!!! nem ismerek rád! nem ilyen nyuszinak ismertelek meg! itt mindig kiállsz az elveid mellett, kemény pedagógus vagy, meg mittomén, erre packáznak veled a vevők??? és könyörgöm, ne add fel! szerintem az első hévben (akartad a bizniszt) engedtél ennyit, de ahogy felfut a bolt, majd tudsz keményebb is lenni. én pl. ilyen esetekben nem szoktam alkudozni, meg ilyesmi, max. annyit könyörgök ki én is, hogy találkozzunk vhol, hogy ne kelljen postát fizetni.
játék összerakás ügyben meg nem kell olyan messzire menni, a kindertojást is itthon rakatják össze idős asszonyokkal, fillérekért. de ez ne annak a problémája legyen, aki baromi sokat ad érte. miért nem "győzik meg" (pl. hatóság) a McDonaldsot, hogy ezt nem illik? egyáltalán biztos ez, hogy gyerekekkel dolgoztatnak? szerintem az tilos, nem? vagy titokban megy a dolog, ne legyek túl naív?
az Mc-s kajával szerintem csak az a gond, hogy eléggé kalóriadús. egyszer egyszer azért belefér, ha valaki nagyon szereti az ilyesmit, de mondjuk pl. a zsemléjük is agyonédesített, hogy mindenki beleszeressen hamar. az egyáltalán nem gondolom róla, hogy szemétből készülne, vagy esetleg egészségtelen, ártalmas dolgokból, attól se félek, hogy kolbász nő az orrom helyén (ahogy Macs írja), egyedül az rettent vissza, hogy olyan dúsak (cukor, zsír) a kaják, hogy aznap nem illik már mást enni

, ha az ember hébe hóba ilyesmire adja a fejét. áttanulmányoztam egyébként a táblázatukat, és mindenben nagyon sok a szénhidrát, ami ugye hízlal, mint a dög...
a sültkrumplira meg nem kéne aszondani, hogy szemét, hiszen néha itthon is sütjük. krumpli + olaj. mi ebben a szemét?? (csak hízlal) az urban legendet, hogy valamiféle porból készül a krumpli, most felejtsük el
megkóstoltam a Subway szendvicset is. nehogy azt higgyétek, hogy különb!!! csak jóval drágább! egy tengerihalas-rákos néven eladott, valójában surimivel (!) megtömött szendvicset vettem, a kifli "mézes" volt (inkább cukros gondolom), a kiszolgálás meg pocsék, mert hiába látták rajtam, hogy először vagyok ott, egyáltalán nem segítettek a választásban, így balfék módon nem tudtam, hogy milyen és mennyi saláta jár a szendvicshez pl. a surimi miatt (amit amúgy szeretek, de nehogy már ráknak adják el, hiszen egy tengeri hal és szénhidrátok keveréke) gondolkodtam, hogy írok is nekik egy panaszos levelet.
Barbi!
de valójában majd csak 10-15 évesen fogja tudni eldönteni a dolgot Angi, hiszen addig annyira befolyásolható, ráadásul meg sem érti az egész ideológiáját. amúgy hány éves korig is elengedhetetlen a hús a fejlődéshez, 3-4?? (gondolok itt arra, hogy van jó pár elengedhetetlen aminosav, ami csakis húsban található meg) valamit olvastam erről, de nem emlékszem a pontos számra. nem lesz neked nehéz elkészíteni a húsokat? úgy értem, nem undorodsz tőlük? (én sajnos a nyers húsoktól igen) írtad a minőséget is. a húsok minősége is közre játszott a vegetarianizmusodban?
a halakhoz hogyan viszonyulsz? én elég sűrűn adok halat L-nek, de egyelőre még csak bébikaja formájában, mert félek a szálkáktól. viszont a dokinéni felhívta a figyelmemet, hogy a vas legjobban vöröshússal fogyasztva tud beépülni, úgyhogy újabban erre is figyelek. elejében csakis pipicicit kapott.
én most - ki tudja milyen okból - ott tartok, hogy pár fajta hústól hányingerem van, még akkor is, ha rágondolok. sajnos az utóbbi hónapban többet pazaroltam, mint általában, mert most is férjem elutazott, és egyszerűen kidobtam a húslevesből a húst, mert undorral gondoltam rá. előtte pedig szerettem. szóval biztos a szervezetemnek most nincs rá szüksége.
Ruzy,
én teljesen egyetértek veled. úgyis mindenki tudja, hogy hol van az a határ, amit még megengedhet magának. (mondjuk én nem, mert én kövér vagyok, szóval kicsit többet engedek meg magamnak...

)