Sziasztok csajok!
Drága vagy Virág, hogy ennyire hiányoltál, de sajnos napközben néha annyi a munkám, hogy nem tudok írni, este pedig tudod… a párom bitorolja a gépet. Amúgy meg tegnap takarítottam, mert hétvégén megyek haza Miskolcra, úgyhogy nem lesz időm itthon semmire.
Na, gyorsan magamat letudom… szóval tegnap még a húgommal is összebalhéztam, mert folyton anyának ad igazat. Mintha egy bólogatós baba volna, akit beprogramoztak. Lányok, én próbáltam nyugodtan átgondolni az egészet, de egyszerűen nem tudom azt mondani, hogy rossz ember volnék. Akármit is mondanak az otthoniak, lesz.rom magasról, most már tényleg biztos vagyok benne, hogy a húgom is anyámhoz húz. Nem csodálom mondjuk, anyám elég furán nevelte, folyton a szoknyája mellett tartotta a húgomat, és még mindig, 21 évesen is folyton anya szoknyája alá bújik. Komolyan mondom, vannak tőle 14 éves sokkal komolyabb emberek. Merem azt mondani, én 1000x az voltam. Ilyenkor már felelősségteljes munkám volt. Ő meg olyan kis tutyimutyi, semmi életcélja, be van savanyodva, anyám teljesen rányomta a bélyegét. Azon sem csodálkoznék, ha anyukám mellett öregedne meg férj és gyerek nélkül. Szóval, otthon teljes a káosz, én meg megyek haza! Teljesen őszintén mondom Nektek lányok, évek óta csak a cicáért van kedvem hazamenni. Miatta meg a barátokért megyek, anyával minden egyes alkalommal összeveszünk. Általában azon, hogy ő olyan rendetlen, nem igazán takarít, ha takarít, akkor is csak látszólagosan, én meg ettől megőrülök. Na, abba is hagyom a panaszkodást mára.
Kíváncsian várom a holnapi hőmet, mert lehetséges, hogy most van pé!!! Nagyon-nagyon bízom benne, hogy végre minden visszaáll a régi kerékvágásba. Ez a 14. napi peteérés nagy boldogság volna most számomra!
Verzsike, őszintén sajnálom, de kérlek, ne keseredj el!!! Jön az újabb hónap, újabb reményekkel!
Meri, olyan jó olvasni az idézeteket, hozz nekünk gyakran ilyen jókat!
Eszter, hát, nem tudom, nekem nem igazán szokott fájni a hasam még mensi alatt sem, nemhogy utána. Nem igazán értem, mitől lehet ez.
Virág, na, ez aztán igen jól hangzik. Hogy így megéreznéd a pé-t, és egyáltalán az, hogy van peteérésed!!! Méred még a hőd? Az mit mutat???
Éva, tényleg olyan réginek tűnik, hogy jelentkeztél.
Ági, olyan aranyos vagy! Hát persze, hogy aggódsz, mert félsz, hogy ugyanaz történik, mint annak idején. De tudod, akármit is fogsz csinálni, az Élet ezt már rég eldöntötte. Azellen semmit nem tehetünk. Lényeg, hogy a saját megnyugvásod végett tényleg pihizz sokat, de mást nem tehetsz. De én is azt vallom, kétszer ugyanaz nem történhet meg. Bízzunk benne, hogy ez a várandósság úgy fog történni, ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva!
Meri, a régi táblában benne voltak ezek az adatok is, pl. ki mióta próbálkozik, stb. Csak az a gond, hogy minél több infó van a táblában, annál kevésbé tudom úgy lekicsinyíteni, hogy be tudjam szúrni láthatóan. De lehet, hogy teljesen átvariálom a táblákat, kiszedem a fotókat belőle, és akkor belefér még több minden.