A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Sziasztok lányok!

Ma kicsit magam alatt vagyok, anyukám igencsak kikészített. Kitalálta, hogy a macskától allergiás. Mert hogy megint hány, és azért van rosszul, mert azokat feltakarítja. Kérdeztem, hogy volt-e már orvosnál, mire azt mondta, igen, tényleg allergiás. De tudjátok, én már semmit nem hiszek el neki. A múltkor azt mondta, volt fülészeten, és romlott a hallása, ami állítólag a pedagógus élet miatt van, most pedig azt mondta, a macska miatt. Hallottatok ti ilyet? Meg hogy a kollegák is mondtak neki ezt-azt, hogy mi baja lehet a cicától. Én teljesen kiakadtam, mert hogy az volt az első mondata a telefonba, hogy ő bizony elaltatja a cicát, ha nem viszem el magammal.

De kérdem én, hogy hoznám el? A férjem bizonyítottam allergiás, ráadásul ugye babát is szeretnénk. Mégis este már a párom mondta, hogy végszükség esetén tényleg elhozzuk. De tudjátok, hogy a cicák a helyhez ragaszkodnak, ha elhoznám, nem érezné jól magát. De én úgy imádom ezt a cicácskát. Mit tudnék tenni lányok? Anyámtól folyton csak a panaszkodást hallom, és már elegem van. Teljesen kikészít. A múltkor pedig úgy halkan megjegyeztem neki, milyen jó, hogy van kit pátyolgatni, most hogy nincs baba... olyan jól esett simogatni, etetgetni, gondozgatni. És ilyenkor eszébe sem jut ez. Tiszta cirkuszt tud levágni, minden apróságon kiakad, és ha nincs valami gond, akkor csinál. Lényeg, hogy tudja magát idegesíteni valamin. Ne haragudjatok rám, lányok, teljesen magam alatt vagyok. Utálom, amikor tehetetlennek érzem magam, hisz nem tudom, mit tudnék tenni ebben a szituációban.

Eszter, nincs valami ötleted? Egyszerűen nincs szívem hagyni hogy megölje az én kis drágaságomat. Viszont Rafi mindig is szobacica volt. Ha most elhoznám magunkhoz, és kiengedném a kertbe, tutira meglépne. Meg nem volna szívem ebbe a hidegbe kiküldeni. Tényleg, te nem vagy allergiás a cicaszőrre is? Jaj, annyira magam alatt vagyok. És tanácstalan.

Virááááááááááááág!!! Úgy szégyenlem magam, hisz elfelejtettelek felköszönteni, pont Téged, mint olyan régi kedves barátnőt!!!!!!! Csak nekem már annyira Virág vagy, meg is feledkeztem a valós nevedről.

Eszter, ez a kajcsi tényleg nagyon jól hangzik. Kár, hogy a párom nem eszi meg a sajtos dolgokat.

Na, megyek dolgozni, ne haragudjatok lányok, egyszerűen képtelen vagyok másra figyelni, és másra gondolni, csak az én kis drága kiscicámra. Az éjjel is vele álmodtam!

És nem utolsósorban, Eszter, nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!!!

KépKép
titi_27

Jaj, Ági, időközben írtál... de jó! Az első kismamanaci? De jóóóóóóóóó!!! És mindjárt itt a szombat! Nyugi, minden rendben lesz!!!

Sajna tényleg nem érzem a pé-t. És tényleg ki akarom várni a decembert. Nehéz megállni, de muszáj. Még fodrászhoz muszáj elmennem egy festésre, képzeld, tiszta ősz vagyok. Ha 4-5 hónapig nem lesz festve a hajam, nem tudom, hogy fogok kinézni, és amíg dolgozni járok, muszáj azért kicsit adni magamra. Szóval baba feltétlenül csak utána! És amúgy is, valahogy úgy érzem onnan belülről, hogy meg kell várnom, muszáj kibírnom még ezt a hónapot!

Éva, igazad van, még csak ma járok a 11. napon!!!

KépKép
titi_27

Titi!

Szegénykém!Nagyon sajnállak anyukád miatt.Mindíg ilyen volt,vagy csak ahogy idősödik így változik?Sajnos nincs túl sok tippem a cicusra.Egy tény,hiába mondják,hogy a helyhez ragaszkodik,hamar megszokják a változást.Volt szobacicám ,amivel költöztem és mivel kertesbe mentünk lassan kiszoktattuk,és csak bejárós,de kerti cica lett belőle.Talán ez az egyetlen,amit tudnál vele tenni.Hazahoznád és lassan kiszoktatnád.A férjed mennyire allergiás a cicára.Ammikor anyudéknál vagytok rosszul van? Fullad,vagy trüszköl,vagy szeme viszket?Mert én pl allergiás vagyok a tavaszi fákra,az allergiateszt szerint,de semmi tünetet nem okoz.Én szerencsére állatokra nem vagyok allergiás,be le is pusztulnék. :oops: Nem tudnék élni nélkülük.

Ági!

De jó,hogy nő a pocid. :D Kismama nacit vettél? Fényképezd le magad benne és muti. :wink: A szombatot én is várom veled és persze a fotót.Nem sejti Vivi?Nehogy csalódott legyen,hogy nem monod el neki.Olyan kis érzékenyek tudnak lenni.Persze ha tudjátok,várjatok dec 2-ig.Tényleg mit mondtál neki,miért nem melózol?Köszi a szülinpi jókivánságokat. :wink:

Erzsike!

Ezt az avonos krémet én is néztem,de ha azt mondod jó,meg is próbálom,köszi a tippet.Nagyon drukkolok a hődhöz.

Éva!

Hozzád volna egy nagy kérdésem,de most melózok,este leírom,remélem te tudsz benne segíteni.Előre is köszi.Tök jó,hogy kivizsgálnak(vérvétel).Így legalább tisztába leszel mindennel.

Virág!

Merre vagy?Gyere írj nekünk.Hajrá december. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Csak egy percem van, de mivel többen írtátok, milyen erős vagyok, berakom ide nektek az egyik igen kedves idézetemet. :)

"Uram, adj nyugalmat, hogy elfogadjam azt, amin nem tudok változtatni;
bátorságot, hogy változtassak azon, amin tudok;
és bölcsességet, hogy mindig különbséget tudjak tenni a kettő között."
Van még néhány, majd időnként hozok egyet-egyet, jó? :)

Majd később még lehet, hogy benézek.

Puszi mindenkinek!
Ja, és ezek szerint boldog névnapot Virágnak és szülinapot Eszternek! :)

meri

Sziasztok!

Meri!

Ez az idézet nagyon szép volt.ínem is ez az idevaló kifejezés,inkább nagyon igaz. :wink: Azért nagyon kiváncsi vagyok,hogy a doki mit fog mondani,légyszi feltétlenül számolj majd be róla. :roll:

Éva!

Akkor jövök a gondommal.Tegnap apa hajnali 4-ig tanult,a mai vizsgájára,ami sikerült is neki :D ,és nekem ez igen szokatlan volt,még soha nem aludtam egyedül.Este 10 kor lefeküdtem és csak nyűglődtem,forgolódtam,és folyton kirohangáltam apához.Hajnali fél 2-kor nem bírtam tovább,mert a sztorihoz tartozik,hogy nagyon jó alvó vagyok,imádok is aludni,viszont ha nem alhatok valamiért,.teljesen kikészülök,nem bírom.Úgyhogy bevettem fél szemet anyum altatójából,mert mivel 4-40 kor kelt az óra,azt éreztem muszály valahogy elaludni.Így sikerült is,de ma reggel kétségbe estem,mert babagyártás alatt ez nagyon gáz.Most még megvan a mensim,tehát az 5. ciklusnapnál tartok,még odébb a pé is,de nem tom,mikor ürül ki ez a fél szem belőlem,nem okozhat-e esetleg gondot,ha ebben a ciklusban szertne jönni a bab? :oops: A neve dormicum. :roll: Most nagyon félek,hogy estleg gondot csináltam,inkább ne aludtam volna egész éjjel.Te mint egészségügyis,mit mondassz? :?: Előre is köszi a segítséget.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Szóval bab =baba :lol: Hogy én milyen hülyeségeket tudok írni. :lol:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Titi! Ez tényleg gáz. A valódi okot még csak nem is sejted, esetleg unja már a cicát? Fogalmam sincs mit lehet ilyenkor tenni, de a férjed nagyon rendes, hogy az allergiája ellenére is engedné, hogy felhozd.
Mi a helyzet a cigizéssel az irodában?

Ági! Ez tök jó szülinapi ajándék lesz. Már 6 hetesen kell kismamanaci, vagy nem jól olvastam le a vonalzód? Én ha eljón az idő, a munkahelyemen csak a 10-12. héten akarom bejelenteni...

A Ferti átrakta a peteérésemet 8-áról 15-ére. Ez miért van szerintetek? Én ezt nem akarom...meg nem is szokott ilyen lenni, eszerint a mensimnek is egy héttel később kéne jönnie? Még sose volt 35 napos ciklusom. Kép
verzsike

Ági!
Szerintem a lányod tudja, mi a helyzet. A gyerekek mindent levesznek ám nagyon hamar. Sokkal többet tudnak-éreznek mindenről, mint ahogy azt mi gondolnánk... Úgyhogy óvatosan a bizalommal. :)

Erzsike!
Azért rakta át, mert azt inkább rezte pé.-nek :) Viszont megszaggatta a vonalat, úgyhogy neki is ellentmondásos. Szóval, szerintem a 8. a pé., 15. meg beágyazódás??? Esetleg? A mensidnek meg szerintem egyáltalán nem kéne jönnie. ;)

Eszter!
Bár nem vagyok szakértő, de szerintem ilyen mennyiség ilyen időben nem okozhat gondot. Mindig azt mondják, hogy babagyártós időben minden sugárzós, gyógyszerelős alkalmat a ciklus első két hetére időzítsünk. Akkor ennek is bele kell férnie! :)

Titi!
Sajnálom a cicás témát. De valami azt súgja, hogy nem is annyira a cicáról van szó... Ez nem lehet? HOgy vmi más bántja anyukádat? Cigiügyben hogy állsz?

meri

Sziasztok lányok!

De jó újra itt lenni köztetek!

Verzsike, ne izgulj, bármikor is volt a pé, a görbéd csodaszép, úgyhogy így is-úgy is van esély! Amúgy szerintem 8-án volt pé. Na, nemsokára kiderül, lesz-e újabb kismamánk ebben a hónapban!!!

Eszter, próbáld meg ezt a scheringclub-os dokit a neten, aki online rendel esténként, kérdezd meg erről a gyógyszerről! De szerintem így nem lehet gond, mivel még nem vagy várandós!

Cigi ügyben sajnos semmi fejlemény, a főnökasszonyom annyira le van terhelve, hogy nem is merem zaklatni ezzel. De az tuti, hogyha pozitívat tesztelek, onnan semmi más nem fog érdekelni. Most úgy látom, még csak húzom halasztom a dolgot.

Meri, tökéletesen így látom én is a helyzetet cica ügyben, mármint hogy anyukámnak nem is ő a baja, hanem minden. Tegnap írtam neki egy jó hosszú mailt, aztán fel is hívott, hogy én milyen izé vagyok, jól kiosztottam őt, pedig ő az idősebb, stb. Szóval, még mindig nem érti a meglátásom. Igazából nem tudom, miért várok csodát, hisz gyerekkorom óta nem értjük meg egymást, teljesen más egyéniség vagyunk. Ő keseregős, sírós, elhagyjuk magunkat típus, én meg pont az ellentéte. És hiába mondom, hogy találja meg az örömöt az apróságban, pl amikor a cica szeretettel odabújna hozzá... és nekem ne mondja, hogy nem kell a szeretet. Aki egy cicát képes megölni, legalábbis ilyet gondolni, az szerintem érzéketlen ember. És néha anyukám annak tűnik. Vagyis egyre gyakrabban.

Szóval számomra a döntés a következő: amint felköltözünk a felső szintre a házban, újragondoljuk az egész cica kérdést. Mert úgy szerintem megoldás lehetne, hogy mi fent lakunk, a cica pedig lent mocorogna. Kivéve, ha jönne a baba, akkor annyival tolnánk a dolgot, amíg meg nem születne. Várandósság alatt nagyon nem szeretném bentre a cicát, utána pedig csak óvatosan.

Lányok, valamelyikőtök lakott együtt cicával mikor kisbabátok volt?

Eszter, a párom tegnap ismét azt mondta, végszükség esetén magunkhoz vesszük. Imádom is érte! Azt mondta, gyógyszerrel kezelhető az allergiája. Azért ez hihetetlen, néha fel sem fogom, milyen jó férjem van! Nem hiába mondom már jó ideje, hogy ő az én kárpótlásom minden rosszért, ami az életben ért.

Ági, szerintem is sejti Vivi a babát. Főleg, ha meglátja rajtad a kismama nacit! Olyan nagy lány, szerintem is jobb lenne még időben elmondani, minthogy magától rájöjjön, és rosszul essen neki, hogy nem mondtátok el. Szerintem várd még ki a szombatot, aztán beszélgess el vele erről.

Meri, mikor is mész dokihoz pontosan?

Lányok, nekem viszont van egy jó hírem... kukkantsátok csak meg! És mára a PG53 is termékeny napot jelzett. Viszont így a vonalzóm nem jó. Már észrevettem, a múltkor Éva is megjegyezte, hogy többet mondtam, mint amit a vonalzó mutatott. Ezek szerint javítanom kell.

Szóval, talán helyreáll a ciklusom?! Eddig általában 18. napon volt a pé, legalábbis baba előtt 2 cikluson át, és most is. Hátha most nem késne!!!

Kép

KépKép
titi_27

Titi!

Én az egész várandósság alatt cicákkal éltem és amikor megszületett Bálintkám,akkor is volt szobacica,benti WC-vel,meg minden.Végülis 2 dolog van a toxoplazmózis és a bélféreg.Én most már 3 havonta adok féreghajtót,ezt tanácsolta az állatorvos,így ezzel nem lehet gond.A toxót pedig a cica véréből is meg lehet nézni.Ha neki nincs,nem kaphatod el tőle.Ennyi,nincs szerintem nagyobb veszély,mint a nyers hús bontásával,vagy bármivel,ami veszélyes lehet. :wink: Most is van cica a lakásban és így lesz végig,és én már megnyugodtam.mert több állatdokival beszéltem,sőt,anyuval a múltkor az ő cicáját egy terhes állatorvoshoz vittük.És azt mondta,hogy nincs mitől tartani,ő beteg állatokkal dolgozik és így sincs veszélyben,ha betartja az alap higiéniás követelményeket.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Óóóó, Eszter, de jó, számítottam a válaszodra, drága vagy, hogy írtál! Igen, tudtam, hogy van bent cicátok, csak azt nem, hogy a Bálintkával is volt-e, és hogy most is hogy tervezed. De így megnyugodtam, nagyon-nagyon köszönöm! Akkor végszükség esetén ez lesz a megoldás! Ha a párom tényleg elfogadja, amiért mindig hálás leszek neki, akkor elhozzuk. Én nagyon örülnék neki, csak az allergiája miatt aggódom. Bár elég nagy a ház ahhoz, hogy azért túl sokat ne érintkezzen vele. Majd meglátjuk, de azért nem vagyok már annyira kétségbe esve, így, ezzel a megoldással! Köszike még egyszer a válaszod!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Titi,
Nekem Vivi mellett végig volt cicám! Kicsit talán igy 9 év elteltével felelőtlenségnek érzem, de egyáltalán nem volt vele probléma! Természetesen amikor Vivi bébi volt, abba a szobába nem mehetett be, de több megkötést nem igazán alkalmaztam.
A kerti cicává neveléshez pedig két történetem is van.
Szerintem fontos, hogy mennyi idős a cica! Az én régi cicám (aki Vivi mellett volt) szerintem olyan 7 éves lehetett, (amikor ide költöztünk Karcsimhoz) kikerült anyukámhoz kertesházba. Szép apránként szoktatta anyu a kerthez, a zajokhoz, az szomszéd állatokhoz... Nehezen ment. Kiváncsi volt, de remegett minden kimenetelkor! Sajnos egyszer anyukámék mire hazamentek meghalt a cicám. Nem kinn, hanem benn a lakásban. Anyu azt mondja, hogy pár nappal azelőtt elkapta egy kandur és esetleg az, vagy beteg volt és nem birta a szive a sok izgalmat... :(
Viszont a másik cicám innen került már ki. Most tavasszal. Ő még csak 3 éves. Ő nagyon hamar megszokta a kinnt létet, kicsit mondjuk agresszív a többi állattal, (pl a saját anyukáját alig engedi be a lakásba, mindig elkergeti) de látszik rajta, hogy boldog!!! Annyira, hogy már biztos nem tudnánk őt visszahozni a zárt lakásba!!!
Nehéz kérdés, hogy mit tegyél és nehéz lesz rá megtalálnod a helyes választ is!
Az a görbe már kezd alakulni! Kell is ám ennyi idő a szervezetnek szerintem, hogy helyreálljon!

Verzsike,
nem feltétlenül látszódik egy 6 hetes terhesség. Nem nőtt ám akkorát a hasam, hogy ne tudjam titkolni! Csak a farmereim szorítanak már és az előző baba elvesztése után mindent meg szeretnék tenni ezért a mazsoláért. :) Ezért vettem, hogy fölöslegesen ne kelljen szorongatnom a hasamat. Olyan, mint egy rendes farmer, csak a dereka pocakbetétes! Senki nem látja rajta, hogy kismamanaci, csak én tudom, mert kényelmes! :D
Amugy a görbéd tényleg jól néz ki! Ott a szombat, vasárnap nem mérésnél is még bármi lehetett!!

Eszter,
szerintem se idegeskedj egy gyógyszer miatt! Azt gondolom, hogy a peteérés és onnan az osztódás és a baba fejlődésénél kell igazán vigyázni ilyenekkel... De jön majd Balimama és ő biztos tudja a választ. Tuti meg fog nyugtatni!
Néha úgy érzem magam, mintha mi lennénk a gyerekei, akiről gondoskodnia kell. :D Ő mindig segít talpra állni, pozítivan nézni a dolgokat... :roll: :lol:

puszi,
majd még jelentkezem.
csné

sziasztok!jajj csajok nagy dilemmába vagyok!lehetséges ez?lehet hogy ma van (25.cn) pé-m?ez lehetetlen nem?de szétszakad a hasam alja nagyon fáj meg ott lent is mintha késsel vágnának!és a folyásom is olyan mint a víz :oops: tegnap még a szeretkezés is fájt!lehet ilyen?mondjatok valamit!mert ha igen akkor nem érdekel hogy fáj de ma babára gyúrunk akkor!
puszi

Virág
Kép
Kép
virág22

Szia Virág!

Persze hogy lehet.A te esetedben meg aztán főleg,mivel rendszertelenek,hosszúak a ciklusaid,soha nem tudhatod,mikor van pé-d.Ha megnézed a fertin a galériában a pozitív teszttel végződött görbéket,jócskán találsz köztük rendhagyóakat.Van olyan is,ahol a 30.napon van pé-je a csajszinak és utána baba lesz belőle.Nézd csak:
Kép Kép Kép

Hajrá! :D

Kép

Kép
anubias

jajj eszti köszönöm!olyan aranyos vagy hogy felraktad ezeket a görbéket!ugy örülök neki!igy van esélyem ebbe a honapba is!ugyhogy nem érdekel a fájdalmak ellenére mama babát alkotunk és me is fog foganni:))csak pozitivan!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Nincs baba...Teljesen kész vagyok. Meg attól is, hogy 13 éven keresztül 28, esetleg 29 napos volt a ciklusom, ma délelőtt meg kegyetlen görcsök közepette a ciklus 25. napján hatalmas hévvel, minden előzmény vélkül megjött. Ennyit egész mensi alatt nem szoktam vérezni mint most az első 2 óra alatt. Délutánra normalizáldott minden, a mennyiség is és a fájdalom is csitult a szokásosra.
Szerintetek miért lehet ez? A Ferti akkor nem ér semmit?
verzsike

jajj nem mama akart lenni véletlen kétszer irtam a ma szót

Virág
Kép
Kép
virág22

jajj nem mama akart lenni véletlen kétszer irtam a ma szót

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág,
elképzelhető ám hogy ma van pé-d! Én múltkor direkt megkérdeztem egy dokit, hogy a hasfájás mit jelez, és azt modta, hogy a kilöködést! Tehát a legjobb idő a babához a hasfájásos időszak! Jó, mi?! :D
Nekem annyira szokott fájni, hogy még alig birok leülni is, mert olyan, mintha a méhszájamat a gyomromba tolnák fel...
Csak finoman, ovatosan apával és minden rendben lesz!!! :)
Kispárnát ne felejtsétek :roll:
csné

verzsike!jajj nem akarlak mégjobban elszomoritani de nem lehet hogy a babának nem sikerült megtapadni és ezért jött meg hamarabb nagy fájdalmak közepette?amugy most ezzel a hasfájással én is ettöl rettegek hogy nehogy elöbb jöjjön meg!
fel a fejjel ez még csak elsö honap volt ez csak arra valo hogy belerázodj a dolgokba!december sikeres lesz!!!

ági köszi a biztatást!kispárnát?azt elfelejtem mindig... mert két hatalmas párnát tuszkolok magam alá :lol:

jajj olyan jo hogy itt vagytok!egész nap nem volt senki csak reggel és most irtok és ez olyan jo csak hát még hiányzik 3emberke

Virág
Kép
Kép
virág22

Verzsike,
annyira sajnálom! :(
Valószínűleg Titinek lehetett igaza és tényleg 8.-án volt peteérésed. Onnan számítva teljesen jó a 13 nap a mensiig... :(
Mostantól rendszeresen tessék hőmérőzni. Reggel, nyelv alatt, azonos időben.
Ne keseredj el nagyon, itt a következő hónap az újabb reménnyel!
Te nem is éreztél hasfájást a hónapban? Én amikor éreztem, mindig beirtam a fertilitybe megjegyzésnek, igy vissza tudtam hó végén nézni, hogy jól éreztem-e a napot!

Nem nagyon tudok neked mit irni. Ilyenkor én mindig nagyon magam alatt voltam...
csné

2??? Nagyot??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy nem is lehet aludni!!! :D :roll:
csné

Olyan jó tényleg, hogy itt vagytok! Nagyon hiányoltalak ám titeket!
Vagy lehet, hogy mindenki a másikra várt??? :D

Jaj lányok, én már annyira utálom ezt a folyamatos aggódást, amin keresztül megyek! Alig merek csinálni valamit, és néha igy is fájdogál a pocim! :( Apával is amióta meglett a + tesztem, csak egyszer voltunk együtt rendesen :oops: :cry: Annyira félt ő is, hogy már szinte hozzám se mer nyúlni :roll: :(
Úgy szeretném, ha már szombat lenne!!!
Nem lehetne, hogy most lefekszem és átalszom ezt a pár napot??? :D :roll:
csné

aha két nagy de nem alszom el addig!hanem alám rakom betakarozok igy nem is olyan ciki és olvasok aztán husz harminc perc mulva kiveszem a párnákat!

ági ne aggodj nem lesz semmi baj!kétszer nem történhet meg veled!vigyázz magadra amennyire tudsz az a lényeg!de lehet feküdj le és aludj:))majd szombaton felkelltünk:)

Virág
Kép
Kép
virág22

Ági!

Ne aggódj,amiért ennyit aggódsz :lol: .Szerintem ez teljesen érthető.De olyan jó,hogy már ott nő egy kis baba a pocakodban és érte aggódhatsz.Én pl már úgy szeretnék itt tartani.Biztosan végig megmarad benned a félelem,de ahogy telik majd az idő és mindíg megnyugtat majd a dokid is,hogy mindent rendben találsz,te is egyre nyugisabb leszel. :wink: Vivivel hogy álltok?

Verzsike!

Szegénykém,ne csüggedj.Lehet a stressztől is ez a hamarabbi mensi,hiszen most sokkal többet izgulsz rajta,hogy rendben működjön a tested.Semmi gond veled,az ember nem óramű pontossággal működik.Nyugi,minden ok,lesz decemberben. :wink:

Virág!

Örülök,hogy pozitívan állsz a dologhoz,sok sikert a ma estéhez. :wink:

Lányok,én olyan furin vagyok.Szerintem velem valami nincs rendben.Tegnap volt mensi utolsó napja,nehezen jött meg,de utána egész normálisnak mondható vérzést produkáltam.Biztos emlékeztek,hogy a 23.ciklusnaptól kezdve folyamatos menstruációs görcseim voltak,majd 2 nap barnázgatás,aztán elállt és a 29 napon időre ,de nehezen megjött.A mensi alatt egész jól volta,ma viszont megint menstruációs görcseim vannak és a melleim is olyan teltek,viszketnek.A derekam is fájogat és olyan,mintha mindjárt megjönne,de hát tegnap maradt abba.Most mi történik velem,hormonzavaros lettem?Nem gondolom,hogy lelki okai lennének,mert elég szerencsésen eltereltem a gondolatomat,szinte beletörődtem,hogy majd lesz ha lennie kell és kész.Nem értem a testemet. :roll: Szerintetek mi ez?Vagy van köztetek,aki mensi után még fájdogál?Én nem szoktam. :?:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

eszti nem akarok semmit rád beszélni de nem akarsz egy tesztet csinálni?

Virág
Kép
Kép
virág22

Eszter,
köszi a nyugtató szavakat! Igazad van... én legalább már itt tartok! :)
Amugy fogalmam nincs, hogy veled mi lehet?! Nekem nem szokott mensi után fájni a hasam egyáltalán! Most hány nap telt el a mesi első (rendes) napja óta?
csné

TITI!!!Merre vagy??????????

meri már csak két nap és mész dokihoz remélem megnyugtat és tud valami okosat mondani!

balimama te is jol eltüntél!mi ujság veled?

Virág
Kép
Kép
virág22

Ági!

Most vagyok a 6.ciklusnapomon,tegnap volt az ucssó mensinap.Velem se szokott ilyen lenni.

Balimama,te már jó régen jelentkeztél.Merre vagy?Tényleg iwiw-en megtalállak?És téged Meri?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Virág!
Szerintem is tiszta sor, hogy elvileg akármikor lehet pé-d. Merthogy nem vagyunk gépek! Úgyhogy hajrá! :wink:

Erzsike!
Nagyon sajnálom!!! Azt hiszem, most így hirtelen talán én érzem át a legjobban a helyzetedet! Valahogy csalódás, miután az ember bizakodik. Még akkor is, ha az eszünk tudja, hogy ez csak az első hónap, meg hogy különben sem számítottunk rá ilyen hamar, meg hogy majd a következőben... De tovább kell lépni! Fel a fejjel! Én most pl. elhatároztam, hogy csak másokkal fogok törődni, hogy kicsit eltereljem a figyelmemet! :wink:

Eszter!
Én most éreztem ilyet mensi után!!! Arról nem is beszélve, hogy alig-alig vérezgettem. Na, ez mi lehet??? :roll: Ha dobsz egy privit, megkereslek iwiw-en, és majd ott elmagyarázom a helyzetemet. :)

Ági!
Szerintem, ha már aggódni kell, mindannyian szívesen aggódnánk a babáért - akivel egyébként is tutira minden oké - , mint azon, hogy megjön vagy nem jön. :wink:

Titi!
Valahol olvastam, hogy a macsekkal kapcsolatban lehet kérni vizsgálatot, és ha már túlestél a fertőzésen, tovább már nincs baj. Márpedig ez elég valószínű, hiszen nem idegen macska. Amúgy tényleg azt mondják, hogy az nem árt, ha nem te takarítod, de egyébként, ha ügyelsz az alapvető higiénés szabályok betartására, nem lehet gond.
Amúgy a táblázatot ki lehetne esetleg egészíteni: pl. kor, mióta próbálkozunk, milyen módszerekkel... ? Mit szóltok?

meri

„Nehézség nincs, melyet erős akarat legyőzni ne tudna!”

Ez a mai napi idézetem. :) Hajrá, csajok!!!!!

:) :D :lol: :) :D

meri

Sziasztok csajok!

Drága vagy Virág, hogy ennyire hiányoltál, de sajnos napközben néha annyi a munkám, hogy nem tudok írni, este pedig tudod… a párom bitorolja a gépet. Amúgy meg tegnap takarítottam, mert hétvégén megyek haza Miskolcra, úgyhogy nem lesz időm itthon semmire.

Na, gyorsan magamat letudom… szóval tegnap még a húgommal is összebalhéztam, mert folyton anyának ad igazat. Mintha egy bólogatós baba volna, akit beprogramoztak. Lányok, én próbáltam nyugodtan átgondolni az egészet, de egyszerűen nem tudom azt mondani, hogy rossz ember volnék. Akármit is mondanak az otthoniak, lesz.rom magasról, most már tényleg biztos vagyok benne, hogy a húgom is anyámhoz húz. Nem csodálom mondjuk, anyám elég furán nevelte, folyton a szoknyája mellett tartotta a húgomat, és még mindig, 21 évesen is folyton anya szoknyája alá bújik. Komolyan mondom, vannak tőle 14 éves sokkal komolyabb emberek. Merem azt mondani, én 1000x az voltam. Ilyenkor már felelősségteljes munkám volt. Ő meg olyan kis tutyimutyi, semmi életcélja, be van savanyodva, anyám teljesen rányomta a bélyegét. Azon sem csodálkoznék, ha anyukám mellett öregedne meg férj és gyerek nélkül. Szóval, otthon teljes a káosz, én meg megyek haza!  Teljesen őszintén mondom Nektek lányok, évek óta csak a cicáért van kedvem hazamenni. Miatta meg a barátokért megyek, anyával minden egyes alkalommal összeveszünk. Általában azon, hogy ő olyan rendetlen, nem igazán takarít, ha takarít, akkor is csak látszólagosan, én meg ettől megőrülök. Na, abba is hagyom a panaszkodást mára.

Kíváncsian várom a holnapi hőmet, mert lehetséges, hogy most van pé!!! Nagyon-nagyon bízom benne, hogy végre minden visszaáll a régi kerékvágásba. Ez a 14. napi peteérés nagy boldogság volna most számomra!

Kép

Verzsike, őszintén sajnálom, de kérlek, ne keseredj el!!! Jön az újabb hónap, újabb reményekkel!

Meri, olyan jó olvasni az idézeteket, hozz nekünk gyakran ilyen jókat!

Eszter, hát, nem tudom, nekem nem igazán szokott fájni a hasam még mensi alatt sem, nemhogy utána. Nem igazán értem, mitől lehet ez.

Virág, na, ez aztán igen jól hangzik. Hogy így megéreznéd a pé-t, és egyáltalán az, hogy van peteérésed!!! Méred még a hőd? Az mit mutat???

Éva, tényleg olyan réginek tűnik, hogy jelentkeztél.

Ági, olyan aranyos vagy! Hát persze, hogy aggódsz, mert félsz, hogy ugyanaz történik, mint annak idején. De tudod, akármit is fogsz csinálni, az Élet ezt már rég eldöntötte. Azellen semmit nem tehetünk. Lényeg, hogy a saját megnyugvásod végett tényleg pihizz sokat, de mást nem tehetsz. De én is azt vallom, kétszer ugyanaz nem történhet meg. Bízzunk benne, hogy ez a várandósság úgy fog történni, ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva!

Meri, a régi táblában benne voltak ezek az adatok is, pl. ki mióta próbálkozik, stb. Csak az a gond, hogy minél több infó van a táblában, annál kevésbé tudom úgy lekicsinyíteni, hogy be tudjam szúrni láthatóan. De lehet, hogy teljesen átvariálom a táblákat, kiszedem a fotókat belőle, és akkor belefér még több minden.

KépKép
titi_27

Írtam egy regényt és elszállt. :evil:

Kép

Kép
anubias

sziasztok!

titi jajj hogy neked sosem lehet nyugtod!carj rájuk nagy ivbe!ne foglalkozz velük!ellesznek ök ketten!minek mész haza miskolcra ha nincs hozzá kedved?mármint anyudhoz?menj a barátaidhoz!
amugy olvastam a másik topicba hogy azt gondolod csak neked vannak gondjaid meg biztos nem odavalo!igeni mi már szerintem nagon összenőtünk és mindent leirhatunk egymásnak!nem csak te irsz a gondjaidrol és igen a barátságunkhoz ez is hozzátartozik nem csak jóban állunk egymás mellett!
most per pill én is panaszkodni jöttem!elegem van!nekem sosem lesz babám!a drága látos férjem frankon bealudt tegnap!holott tudta hogy mit miért kéne csinálnunk!ugyhogy nem lesz baba!most marha pipa vagyok rá!

anubias miért nem mented el mielött elküldöd?ctrl+c és akkor megmarad!ez bevállik általába!tegnap velem is szorakozott egypárszor a babanet!volt hogy azt irta vagy ötször hogy nincs hozzászolás!aztán meg azt hogy nem irhatok rövid dön belül pedig nem is irtam vagy fél orája nektek!

most épp a szülöszoba részeit szedem le mert másik topicba leirták hol lehet megtalálni!gondoltam megnézem hátha elijeszt a szüléstöl és mégsem akarok szülni!meg hát ugye azzal tisztába van mindenki hogy otthon nem egy leányálom az eü.de hát ahogy végig néztem tegnap is három részt rájöttem igenis szülni akarok!nem vészes!megéri!
csak hát ilyen férjjel nem tudom hogy leszek terhes eddig ö volt annyira oda meg minden erre most hogy itt az alkalom elalszik!

na jol van elég mára a panaszkodásombol!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

ja még azt elfelejtettem irni hogy még mindig fáj a hasam alja de mostmár aderekam is leszakad ugyhogy szerintem közeleg a mensi!én már nem is tudom minek örüljek!mert várom is a mensit (hogy tudjam helyre rakott a bogyo) de nem is várom (hátha sikerült egy baba) ugyhogy nem tudom minek is örülnék jobban!mert mi van ha nem jön meg megint és nincs baba sem!ááá ma hülye vagyok

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!

Szerintem mindkettőnek örülj,bármelyik is lesz.Ha megjön,az szuper,mertakkor jól"működsz",ha pedig sikerült,az a legnagyobb öröm volna. :D A férjednek meg nézd el,ezt a mulasztást.Biztosan így kellett történnie valamiért.

Titi!

Szerintem túlságosan magadra veszed most az ő problémáikat.Ne hagyd,hogy így eluralkodjon rajtad ez az érzés.Ha odamész nyelj nagyokat,és ha hazaérsz,kidumáljátok,megírod nekünk és utána éld tovább az életed.Sajnos az ember nem válogathatja meg a rokonait,sőt meg sem változtathatja.Hát fogadd el őket így,még ha nagyon nehéz is.Vígasztald magad azzal,milyen szuper,hogy te és a férjed,sőt még anyósodék is más emberek,és hogy nem kell együtt lakni anyudékkal,de még csak egy városban sem.A látogatásokat pedig szerintem nyugottan ritkíthatnád.Olyan gyakran mész hozzájuk.Ha baba lesz az elején úgy sem tudtok majd ennyit menni.Szépen szoktasd át őket mondjuk fele ennyi látogatásra.És ott belül magadban békélj meg velük,mert ha ez sikerülne,akkor jobban el tudnád viselni a dolgaikat.Mert azért összességében mégis olyan jó,hogy vannak,és hazavárnak és szeretnek.Csak ne hagyd,hogy ezek a negatív élmények megmérgezzék a mindennapjaidat.Nekem is voltak hasonló érzéseim,mindíg a férjem segített ezeken átlendülni.Te már kirepültél,te más vagy és jól figyeld meg,hogy idős korodra milyen nem szeretnél lenni.A többi nem számít,csak ti ketten(te és a párod) :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy eltűntem, de meghalt az otthoni számítógépünk és a családi kassza csak a jövőhét végén engedi a megjavítást, így most egy kávézóban ülök.
Eszter!
Láttam, hogy volt egy gyógyszeres kérdésed!
Semmi gond nincs az altatókkal, még az öngyilkos mamák babáinak sem szokott bajuk lenni több száz szem nyugtatótól sem!

Titi!
Macska: Csak a kölyökmacska veszélyes, mert ebben a korban szoktak átesni a toxoplazmán. Gondolom nem most találkoztál macskával először, tehát halál biztos, hogy átestél már toxoplazma fertőzésen!

Sajnos csak felületesen tudtam rólatok tájékozódni, pedig nincs olyan óra, hogy eszembe ne jutnátok!
Remélem két hét múlva is szívesen láttok még! Azért igyekszem én is benézni hozzátok még a héten!

Éva

Kép
balimama

Lányok, én még nem estem át a toxoplazmám, azért is félek ennyire ettől. A terhesség alatt voltam kétszer is, mert azt gondolták, hátha attól sok a magzatvizem, vagyis zárjuk ki annak lehetőségét. Hiába éltem együtt a cicával, még nem estem át ezen. Úgyhogy még nem vagyok immunis, vagyis védett.

Na, mindegy, majd meglátjuk, mi lesz otthon holnap. Amúgy csak havonta egyszer megyek épp ezért, mert nem érzem jól magam otthon. Volt, hogy a barátaimnál aludtam első este, aztán mentem haza, így kisebb volt a súrlódás, de mióta nagyim meghalt, úgy sajnáltam anyát, azóta megint rendesen hazajárok. Meg egyszer lássa meg a közelben az autót, akkor meg azért sértődne meg, hogy nem hazamegyek. Jaj, lányok, nem egyszerű, de tényleg befejeztem már a siránkozást!

Virág, sajnálom, tudod, a férfiakat is meg lehet érteni. Folyton csak azt hallják tőlünk, hogy így a baba, úgy a baba, most kell együtt lenni, mert pé-em van, stb... legalábbis az enyém folyton ezt hallotta akkoriban. Én viszont belefáradtam - még az exemnél - a folyamatos csábítgatásba, az egy érdekes kapcsolat volt, mindig nekem kellett tenni az együttlétért, úgyhogy én erre már nem igazán vagyok képes. Vagy egymásra vagyunk hangolódva, vagy én nem nyúzom. Ezért is nem vagyunk együtt már megint hetek óta. Valahogy csak a hétvégéken van meg az a hangulat, amikor pihentebbek vagyunk, meg reggel együtt ébredünk. Persze, nálatok más a helyzet, mert Ti most babára gyúrtok, úgyhogy muszáj volna többször együtt lennetek. Kíváncsi vagyok, nekünk hogy fog alakulni a december, már előre "félek" tőle. Biztos, hogy nekem is majd noszogatni kellesz a páromat, hogy ugyan csináljunk már valamit! Tényleg kíváncsi vagyok rá, vajon meg fog-e jönni Neked. Ha megjön, talán annak is örülni kell majd. Mindenben meg kell találni a pozitívumot!

Éva, jaj, de sajnálom, hogy nem tudsz gyakrabban jönni közénk. Sebaj, majd ha megcsinálják a gépet, akkor várunk vissza sok szeretettel. Azért aranyos vagy, hogy még egy kávézóba is beülsz csak azért, hogy írhass nekünk!!!

Lányok, nem fogjátok elhinni, de felhívott az anyukám, hogy elolvasta megint a levelem, és sírt, persze megint kezdte volna az egész vitát, én már nem veszekedtem vele, mondtam, hogy holnap találkozunk, meg viszem, amiket megígértem. Erre, hogy milyen aranyos vagyok, szóval megbékélt. És persze annyit mondott még, hogy annyi minden összejött otthon, és hogy a cica csak rátetézett. Persze, ahogy gondoltam, megint csak kiborult a bili, és persze rám. Na mindegy, lényeg a lényeg, holnap hazamegyek, és meglátjuk.

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Csak gyors beköszönés.

Mindenkit megtaláltam iwiw-en!!! :oops: :lol: Kivéve Évát. :cry:
Kérlek titeket, vegyétek komolyan a levelet, amit küldtem mellé!!! Nagyon fontos! Köszi. :)

meri

Sziasztok!

Titi! Ne aggódj, szerintem ha lesz baba, az anyukád szeretni fogja és nem fog mással töődni, addig meg próbáld meg valahogy túlélni.

Virág! Ne aggódj, ha két naponta sikerül elkapni a férjed, az még nem gáz.

Még jövök este...
verzsike

Sziasztok!

Éva!

Jajj,de örülök,hogy jelentkeztél.Remélem hamar meg tudjátok csináltatni a gépet.Köszi választ,teljesen megnyugtattál.

Meri!

Imádom a mindennapi jó kis idézeteidet.Majd megnézlek mindjárt az iwiw-en. :wink:

Titi!

De örülök,hogy picit jobb kedvvel nézel a hétvégi találkozás elé.Örülök,hogy anyud is kicsit kimutatta az érzelmesebb oldalát.Nagyon drukkolok,hogy rendeződjön a kapcsolatotok.Jajj remélem nem bántottalak meg délután ezzel a regénnyel,amit rádzúdítottam :oops: ,nem akartam ám okoskodni,vagy nagyon okosnak látszani,hiszen könnyű kivűlről megmondani,mi hogy jó,csak próbáltam belemélyedni abba,hogy mit érezhetsz és ezek jutottak eszembe.De nagyon remélem,hogy nem írtam,olyat amivel megbánthattalak. :oops: Egyébként szerintem ha megszületik majd a kisunokája anyudnak :wink: ,az annyira szuper érzés lesz neki is,hogy teljesen megváltoztatja a kapcsolatotokat.Legalábbis nagyon remélem. :wink:

Lányok,én nem is értem magam.Szinte annyira nem akarok most hallani erről a bab dologról,hogy az ijesztő.Ennyire nem lehetek rabszódikus.A múlt ciklusban egy perc sem telt el,hogy ne erre gondoljak,most meg nem is akarok róla beszélni.Valahogy elbújok előle. :roll: Egyébként jól vagyok,most nem is görcsölök,most értem haza jógáról és tele vagyok pozitív energiával. :D

Csak egy dolog aggaszt,hogy Titit nem bántottam-e meg a nagy okoskodásommal.Jajj ugye nem? :oops: :?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

HEllo!

Na most már befejeztem mára a munkát, úgyhogy van időm írni. Kitakarítottam a fürdőt az utolsó sarokig, el is fáradtam, úgyhogy ma biztosan jól alszom.

Eddig azt hittem tök gáz, hogy van olyan hónap, hogy csak hétvégente vagyunk együtt a férjemmel, mert hétközben olyan fáradtak vagyunk, h örülünk ha alhatunk (főleg a férjem a sok utazás miatt). De így hogy nem csak nálunk van így egy kicsit megnyugodtam, h nem rendellenes.
Azt gondolom elég nagy megpróbáltatás lehet a férfiaknak, hogy mindig nyaggatjuk őket a baba miatt, ha hamarosan nem jön össze, szerintem a férjemnek igencsak elege lesz belőlem. Tegnap közöltem vele, hogy 1-9 között gondolom valamikor a peteérésem, úgyhogy készüljön fel testileg-lelkileg. Egy kicist mintha rosszul esett volna neki, miközben ő is nagyon szeretné a babát.

Ma viszont nagyon rendes volt, mert miközben takarítottam elkezdett vasalni, amit holnapra terveztem. Szolgálatban lesz és azt mondta itthon egyedül ne dolgozzam végig az estét, segít egy kicist, fele már kész is...

Titi! Ai ikertesómnak is volt egy korszaka (még egy kicsit mindig tart) amikor mindenen csak összeveszett az anyukámmal. Szerintem azért van mert legbelül nagyon hasonlítanak egymásra. Ha valamelyikük akart valamit a másiktól, mindig nekem szólt, ha én mondtam meg nekik, sose volt vita. Mostanra kezd rendeződni a helyzet, nem tudom mi segített rajta. Azt mondod a húgod is anyukádat védi, de nem lehetne valahogy rajta keresztül tisztázni a dolgokat?: Vagy megkérni, hogy beszéljen anyukáddal a macskáról? Ha ugyanazt ellmondja mint te, akkor is lehet h az anyukád máshogy veszi. (nálunk rengetegszer volt ilyen). Bocsi, ha zavaros egy kicsit, de nem vagyok az a kifejezett író típus...

Ági hogy vagytok?

Pusz
verzsike

Sziasztok!

Virág!
Mivel én nem szeretnék a lányommal azonos néven élni, szívesen neked ajándékozom. :lol: Jó kis név, elég kevesen vagyunk. Én nagyon-nagyon szeretem.

Szerintem elég sokan vagyunk úgy, hogy időnként a fáradtságtól alig élünk, és örülünk, ha beesünk este az ágyba. De azért az engem is megnyugtat, hogy nem kóros. :D Én egyébként nem nyaggatom direkt módon apát. Érdekes én a peteérés időszakában alapvetően fokozott késztetést éreztem, és valahogy átragadt rá is. Vagy - őt ismerve - nagyon jól megérezte, miről szól a dolog. :)

Eszter, úgy megnyugtattál! Ugyanezt érzem én is! Nem akarok ezzel foglalkozni. Átgondoltam, és igazából nem is tudom, miért akarok mindent rögtön azonnal. Illetve tudom, hogy én olyan típus vagyok, hogy szeretek mindent előre tudni. Arra is rájöttem, mennyire igazságtalanok vagyunk: eddig mindig azt mondogattuk, majd-majd, most meg, hogy eldöntöttük, most akarjuk, rögtön-azonnal. :) Úgyhogy én sem szeretnék most igazán ezzel foglalkozni. Ami most elég nehéz, főleg, hogy holnap megyek dokihoz. Kicsit aggódom is. Ja, jobb oldalon szurkál a hasam. Ez mitől lehet? Lehet, hogy már csak azért, mert egyfolytában figyelem magam... Különben ha nem csináltam volna azt a negatív tesztet, simán hihetném, hogy baba van, még mindig vannak tüneteim. :) Lehet, hogy a szihomókusnál fogok kikötni. :)

meri

Egy idős bácsitól a századik születésnapján megkérdezték:
"Hogy lehet az, hogy te mindig boldog vagy?"
Az öreg azt válaszolta:
"Minden reggel, amikor fölébredek, választhatok:
Boldog legyek ma, vagy boldogtalan?
...és én a boldogságot választom..."

meri

Sziasztok!

Na én is csatlakozom azokhoz,akik fellélegeztek,nem vagyunk egyedül a hétvégi szexel! :lol: Nos én is eléggé elfáradok a 4 40-es keléstől estére.Hétvégén viszont mindíg úgy ébredek,hogy ez jut eszembe :oops: :D

Meri!

De jó neked,hogy te aktív vagy pé idején.Én jókat aludnék ezeken a napokon.Én tudjátok mikor vagyok aktív?Mensi alatt.Tiszta hülye a természet.Akkor aktivizál,amikor hiábavaló. :? Szerintem azért szúrkál a jobb oldalad,mert ebben a hóban ott érik meg petesejt.Most meg gondolom növekszik,ezt érezheted.Ez a HCG,vagy milyen hormon lassan ürül ki,amit ugye a teszt mutatott nálad,mikor + volt,és ezért érezhetsz tüneteket.Szerintem,de de a kokid majd kiokosít,te meg utána remélem minket.

Verzsike!

Milyen rendes a férjed,hogy így segít.Milyen érzés egy ikertesó.Nagyon hasonlítotok?Nekem még tesóm sincs sajna.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

de de a kokid= de a dokid :lol: ,nem tudok írni :lol:

Kép

Kép
anubias

Jó reggelt lányok!

Először is, Eszter, már hogy bántottál volna meg?! Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a sok jó tanácsot és a lelki támaszt! Néha tényleg olyan jó kiadni magunkból a feszültséget. Még jó, hogy vakon gépelek, így ahogy jönnek a gondolatok, rögtön tudom írni Nektek. Mintha folyamatosan hallanátok a gondolataimat.

Meri, üzi ment! Természetesen komolyan vesszük az e-mailed, és tiszteletben tartjuk!

Meri, jelentkezz kérlek, ha megjártad a dokit. Kíváncsi vagyok, mit mond!

Eszter, lehet, hogy ezzel a hozzáállással lesz baba ebben a hónapban?  Szerintem tök jó, hogy nem csak a babára gondolsz. Egyszer majd csak azon kapod magad, hogy nem jön meg, és pozitívat tesztelsz! 

Verzsike, de rendes férjed van! Épp a másik topikban „beszéltünk” most erről a témáról, hogy milyen lusták tudnak lenni néha a férfiak.

Amúgy valószínűleg igazatok van benne, hogy amint lesz baba, megváltozik a viszonyunk anyukámmal. Nagyon bízom benne!

Lányok, lehetséges, hogy én már nem igazán fogok jelentkezni hétfőig, mert ma lesz mit csinálnom idebent, utána pedig vasárnapig ugyebár Miskolcon leszek.

Nagyon szép hétvégét és sok-sok energiát kívánok mindenkinek!

KépKép
titi_27

Kép

KépKép
titi_27

Lányok, a kockáim = :)

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!
Asszem most hosszú leszek. Ugyanis egy kávézóban ülök. :(
A következő történt. Voltam dokinéninél, aki pontosan azt mondta, amire számítottm. Nem történt semmi különös, gyakran megesik. Lehet, hogy egyszerűen csak nem voltak alkalmasak a sejtek, ami ki sem derült volna, ha nem vagyunk így rákattanva a témára. De persze jó, hogy kiderült, hiszen íyg legalább tudjuk, hogy képes vagyok megfoganni. :) Persze lehet hormonprobléma, de ennek kivizsgálása tényleg elég nehézkes, valami labortól megvonták a támogatást. Egy a lényeg, nem kell túlaggódni. Ajánlott vmi macavibe nevű gyógynövényes izét, ami esetleg jó lehet az E-vitamin mellett. Én meg bementem az első gyógyszertárba (szerintem a gyógyszertárak szégyene egyébként), és meg is vettem. Több mint 5000 Ft volt. Az tuti, hogy ebben a hónapban nem lesz álmosság meg kifogás peteérés idején ennyiért!!! :wink:
Azt is mondta, hogy szedhetnék closty-t. Azt is mondta, hogy mivel van, aki ódzkodik a gyógyszerektől, ezért gondoljam meg. Erre mondtam, hogy én akarom - ha addig nem jön össze a baba :wink: - , és akkor azt a következő mensinél kell elkezdeni. Azt is mondta, ha ő most akarna gyereket - van neki három - , akkor biztos szedné.
Aztán azt is mondta, hogy ha gondolom megnézhetjük UH-gal is a dolgokat, pl. nem maradt-e bent vmi vagy nincs-e bent vmi látható oka a dolognak. Én meg persze akartam. Persze idén már alig-alig van időpont. De dokinéni rendi volt, mondta, hogy naaaa, lécccccci. Erre admin. nőci aszonta: ma fél négy, jó? Mit mondhattam volna. Persze, hogy jó. Úgyhogy most várok. :)

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?