helloka!
köszönjük ajókívánságokat, mi is boldog hófordulót kívánunk ágnesnek, ivánnak pedig boldog féléves "szülinapot"!
a betegeknek jobbulást kívánok, gyógyuljatok meg hamar, hogy jókedbűen várjátok a mikulást!
beus,
nagyon aranyos vivi, ahogy ül ott azokon a ládákon!
mi nem fogadtunk szülésznőt, csak a berkest, neki 30-at adtunk. szülésznő bea volt - erika! győrig bea azt hiszem - aztán jött a váltás, hát nemtom a nevét... de mindketten aranyosak voltak, csomagot kaptak.
nitta,
nagyon aranyos patrícia!

együtt babáztok majd!
jobbulást nektek is!!
rik,

én is szoktam a ruháját szagolgatni!
anyósod helyében én nem fogadtam volna visza apóst. nem szereti az anyóst, de nála/mellette megmarad a pénze?? ezért ment vissza? bár nem az én dolgom, nekem nem tetszik. de ugye, ha a nő igazán szeret...
kriszti,
nektek is jobbulást!!!
www.netorian.hu
itt is vannak idézetek, jó sok
andi,
tegnap sopronban voltunk, láttunk titeket!

mi kocsiban voltunk, ti pedig vártatok a zöld jelzésre a zebránál, sztem kórházból jöhettetek már. mert ez ott volt annál a kereszteződésnél.
nagyon szép a koszorú!!!
mi volt UH-on? minden rendben?
mindjárt számolom a pontokat.
hűű, ágnes már le is hagyta dorkát...

súlyban.
anikó,
üdv újra itthon!

pihenjetek!
eszter,
és jó időtök volt az állatkertben?? gondolom vince nagyon élvezte!
erika,
én tudtaaaaaaaaaam, hogy minden rendben alízzal!
reni,
próbálkozzatok tovább azzal a cumisüveggel, előbb-utóbb jó lesz az!
lara is tündérke a képen!
gabó,
mi volt az oltáson? mikor mentek?
szóval mi sopronban voltunk, anyu volt 6 hetes kntrollon, minden rendben.
megvolt az ajándékvásárlás, már csak apósnak várok egy könyvet a netről, illetve gábor nagyijának kell valami, no meg nekünk. asszem kamera lesz, de még nem kutakodtunk.
dorka is kapott egy csomó mindent, minden zenél, csörög, hörög, forog, dobol, stb!

de kellemes hangúak, nem fülsértő.
tegnap fürdés előtt tüsszentett. mondjuk neki: hapci. erre ő is valami olyat "mondott", de komolyan mondom nagyon olyannak tűnt, mert egyszerre egymásra néztünk a gáborral, és röhögtünk. aztán amikor én fürödtem és ők bent voltak a szobában, hallom ám: "dorka mond szépen: részecskegyorsító, hőpajzs, F-lamella, C-lamella, hossztoldanivaló, falcléc, keskenygesztes, szélesgesztes, stb.

kéééész...
ja, és kint van dorka foga. minden kanállehúzásnál érezni lehet. vasárnap bújt ki!