A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Na végre ide jutottam.Megy egy hülye öldöklős film én nem bírom ezeket!!

rik!Azértjó,hogy vissza talált.Mostoha apám szüleinél is pont így történt!!DEtto!!!

És ha fogadtok szülésznőt akkor a dokinak is fizettek?
Én is gondolkodom már ezen nekem nagyon jó szülésznőm volt imátkoztam csak ő legyen mikor megindul és mennem kell be.Mikor bent voltam 3-hetet megismertem mindegyiket és ő volt a leg kedvesebb és legjobb!Végig mellettem volt!Ma sem értem miért a doki kapja a hálapénzt!! :? :? :shock: :shock:

Mi holnap megyünk a 18-hós oltásra mondtam most este a Husinak ha nem lesz jó fiú akkor beoltatom rosszaság ellen is!!
Vendég

Rik:dehogy én gondolom hogy örülsz nekik...elég bonyolult ez a dolog..hát anyosod helyébe nem tom viszafogadnám-é?....
és akik azt mondták csak januárban lesz pénz a lakásra?ök nem jeleztek?

KépKép
KépKép
beus22

Gabo:akkor egy kalappal holnapra nektek az oltáshoz..csak nem viseli meg..és igy is megkapja hogy beteg?vagy már meggyogyult Levi?
igen sztem ugy van hogy akor adokinak is ha megfogadtad és a szülésznönek is perkálni kell...de javitsatok ki ha nem igy van!

KépKép
KépKép
beus22

rik!Most néztem még nincs meghívó!!
Hú,de jó lenne megvennék akkor már nézegethetnéd az új kérót!!Remélem szerencsétek lesz!! :lol: :lol:
Nálunk is voltak háznézőben(apósom házát) fiatalok nagyon tetszett nekik azt mondták hívnak szakembert,hogy nézze meg a házat.Nagyon jó állapotú remélem megveszik,mert akkor már megyünk is háznézőbe!!
Vendég

beus!Hívtam ma a védőnőt mondtam neki,hogy kicsit még náthás azt mondta ha nem volt lázas beoltják,de a dokinő úgyis megvizsgálja!Levit eddig hál isten csak a 15-hós viselte meg!!
KOPP-KOPP!!!!!!A bal kezébe fogja kapni!
Vendég

Na én asszem megyek csicsizni,mert a múlt éjjel nem sokat aludtam Levi rengetegszer fent volt!!Megyek is kihozom a helyére!! :D :D
Vendég

Na én léptem majd holnap este jövök ha ideférek!!

Jóccakát!!
Vendég

Kriszti,
nagyon köszönöm, ha megkérdezed, elküldöm privin az emilem, meg mobilom, ha gondolod, bárhova elküldheted, ha nem gond.
köszönöm még egyszer.

KépKép
KépKép
esztermami

szép álmokat Mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Jo reggelt!
Beus
hogy nem fogadtad volna vissza anyosom helyében?Ő egy nyugdijas falusi lett(Pest után)nincsenek barátai,kapcsolatai.Szereti még mindiog apost,és erre várt!!!!!!!!Hogy az ördögbe ne fogadná vissza!(A HELYÉBEN ÉN BIZTI NEM IGY TETTEM VOLNA!!!!!!!)

Gabo
reméljük a legjobbakat az oltáshoz!!Egy kis rosszaság ellenit reméljük azért tesznek bele.Vagy Te már furcsállnád is ha nem r osszalkodna?? :wink: :lol:
Vendég

Kép

Rik!

Gratulálok az anyosodéknak! Azért elgondolkodtató, hány évig éltek előtte együtt? Máskor is volt már ilyen? Hát nem lennék anyósod helyében.

Máté éjjel egyre többet köhögött. :( Nem tudom vigyem -e el a dokihoz.
Nem lázas, igaz ő sosem az még egyszer sem volt.

Mirama!

Noel kapott valamit a köhögésre? Vagy antibiotikumot? Hová jártok?

Gabó!

Levinek a kötőhártyája volt az oltástól, vagy más is, már nem emlékszem :oops:

katus78

Katus!Csak kötőhártya meg 39-fokos láz!

rik!Hát már furcsa is lenne ha nem lenne rossz!Ma reggel már egy hisztirohamon túl vagyunk most épp az etetőben ül eszik,de már óbégat!! :x :x :x
Vendég

Két nő játszik a golfpályán. Egyikük üt egy nagyot, a labda messzire repül és pont egy férfiakból álló csoportba csapódik. Nagy üvöltés hallatszik, a két nő futva indul az áldozatokhoz. Egy férfit látnak, aki két kezét a lába között tartva egyhelyben ugrál, fájdalmas kifejezéssel az arcán. A tettes odamegy hozzá, és azt mondja:
- Jaj, uram, nagyon sajnálom. Úgy látom, pont a legrosszabb helyen találtam el. Engedje meg, hogy segítsek, én orvos vagyok. - Azzal elkezdi a férfi nemi szervét masszírozni.
- Ugye, most már sokkal jobb? - kérdezi áldozatától.
- Ó igen, most már sokkal jobb - feleli meglepetten a férfi. - De az ujjam sajnos még mindig fáj...

katus78

Gabó!

Miért volt a hiszti? Vagy csak úgy, Ő sem tudja?

Leventét leköti valami, Máté mindennel pár másodpercet játszik aztán tovább áll, ténfereg.
Én hagyom magában játszani, de azért sokat igényli, hogy foglalkozzak vele, főleg késő délután, amikor már fáradt, ő inkább akkor hisztizik.4 után, már nem beszámítható :lol: :lol: :lol:

Rik!

Írtad a múltkor, hogy Rékával, hogy volt kisebb korában, én meg kiskoromban mindig „foglalkoztattam” szüleimet, nem hagytam egy percre sem magukra őket, ez által nagyon nehezen szakdtam el otthonról, nehezen ment az önállóság,
Mai napig többször beszélünk telefonon naponta.
Szóval igazi bal….sz voltam, nem tudtam semmit egyedül elintézni, mert anyukám mindig mindent elintézett helyettem, szóval én szeretném önállóbra nevelni Mátét.
Nem tudom érthető voltam –e.

katus78

Katus!Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóó!!!
Ő maga sem tudja miért hisztizik!!!!!!Most épp elvan mindjárt öltözünk aztán indulunk a dokinőhöz!! :lol: :lol:
Levit semmi nem köti le csak az,hogy mikor csinálhat rosszat!!Most i épp az ablakba készül.Most meg visít,met leszedtem onnan!!
Most épp baszódott egyet!!!Én sokat hagyom magában "játszani "persze nem egész nap,mert igen anyás!!
Nemtom ez jó-e,de így szoktuk már meg!!
Vendég

Sziasztok!!

Rik, remélem sikerül eladni a lakást!! Drukkolok!

Csajok, a Bea szülésznő az ki? Nálam asszem ő volt benn, sötét, rövid hajú, kicsit molett. Györik, vagy Györek Bea?? Ő nagyon jó volt!

Voltunk Alízzal a szemorvosnál, azt mondta 100% hogy nem kancsal, nincs semmi baja. Nagyon jó fej tényleg ez a doktornő. Rengetegen voltak nála, és egy fillért nem fogadott el. Pedig még amellett hogy Alízt megvizsgálta, kiselőadást is tartott a kancsalságról. :lol:

Nitta!!!! Mizujs???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!Nercsi!Győrfi Beára gondolsz?Virinél ő volt bent,nagyon de nagyon rendes volt.Tök jól tudott segíteni és megnyugtatni.
Örülök,hogy Alíz szemével nincs semmi baj!
Tegnap voltunk kint a Fő téren ,tök jó karácsonyi hangulat volt.

KépKép
kola2

helloka!

köszönjük ajókívánságokat, mi is boldog hófordulót kívánunk ágnesnek, ivánnak pedig boldog féléves "szülinapot"! :)

a betegeknek jobbulást kívánok, gyógyuljatok meg hamar, hogy jókedbűen várjátok a mikulást! :)

beus,
nagyon aranyos vivi, ahogy ül ott azokon a ládákon! :)
mi nem fogadtunk szülésznőt, csak a berkest, neki 30-at adtunk. szülésznő bea volt - erika! győrig bea azt hiszem - aztán jött a váltás, hát nemtom a nevét... de mindketten aranyosak voltak, csomagot kaptak.

nitta,
nagyon aranyos patrícia! :) együtt babáztok majd! :)

jobbulást nektek is!!

rik,
:) :) :) én is szoktam a ruháját szagolgatni! :) :) :)
anyósod helyében én nem fogadtam volna visza apóst. nem szereti az anyóst, de nála/mellette megmarad a pénze?? ezért ment vissza? bár nem az én dolgom, nekem nem tetszik. de ugye, ha a nő igazán szeret...

kriszti,
nektek is jobbulást!!!
www.netorian.hu
itt is vannak idézetek, jó sok

andi,
tegnap sopronban voltunk, láttunk titeket! :) mi kocsiban voltunk, ti pedig vártatok a zöld jelzésre a zebránál, sztem kórházból jöhettetek már. mert ez ott volt annál a kereszteződésnél.
nagyon szép a koszorú!!! :)
mi volt UH-on? minden rendben?
mindjárt számolom a pontokat.
hűű, ágnes már le is hagyta dorkát... :) súlyban. :)

anikó,
üdv újra itthon! :) pihenjetek! :)

eszter,
és jó időtök volt az állatkertben?? gondolom vince nagyon élvezte!

erika,
én tudtaaaaaaaaaam, hogy minden rendben alízzal! :)

reni,
próbálkozzatok tovább azzal a cumisüveggel, előbb-utóbb jó lesz az!
lara is tündérke a képen! :)

gabó,
mi volt az oltáson? mikor mentek?

szóval mi sopronban voltunk, anyu volt 6 hetes kntrollon, minden rendben.
megvolt az ajándékvásárlás, már csak apósnak várok egy könyvet a netről, illetve gábor nagyijának kell valami, no meg nekünk. asszem kamera lesz, de még nem kutakodtunk.
dorka is kapott egy csomó mindent, minden zenél, csörög, hörög, forog, dobol, stb! :) de kellemes hangúak, nem fülsértő. :)

tegnap fürdés előtt tüsszentett. mondjuk neki: hapci. erre ő is valami olyat "mondott", de komolyan mondom nagyon olyannak tűnt, mert egyszerre egymásra néztünk a gáborral, és röhögtünk. aztán amikor én fürödtem és ők bent voltak a szobában, hallom ám: "dorka mond szépen: részecskegyorsító, hőpajzs, F-lamella, C-lamella, hossztoldanivaló, falcléc, keskenygesztes, szélesgesztes, stb. :lol: kéééész... :lol:

ja, és kint van dorka foga. minden kanállehúzásnál érezni lehet. vasárnap bújt ki! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Hu nekem tök furi, hogy otthon mindenkit meg kell fogadni a szülesnel. Itt ez teljesen elkepzelhetetlen. Mikor kezdett folyni a magzatviz csak telefonaltunk, hogy indulunk. Es mikor odaertünk mar vartak is minket.
A szülesznöm nagyon kedves volt vegig segitett es bizatott. A Dokit meg mar csak a vegen lattuk, mikor mar majdnem kibujt Lara.
De azert persze ne felejtsük el, hogy milyen különbsegek vannak a fizetesekben is. Bar szerintem ha otthon is annyit keresnenek akkor is elfogadnak a halapenzt!

Kriszta!

En a Schlekernel rendeltem meg a naptarat.

Viol!

Na a Dieter is ilyen lökött :), Laranak minden nap tanit 5 agyament szot. Vagyis tanitana. A lanyom meg nevetgel neki! :)

Kép
Kép
reni76

Kép
Kép
reni76

Gratula Dorka fogacskájához!

Örülök, hogy anyukáddal minden rendben van.

Apukák: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikor jártok legközelebb erre felé?
Már tiszta ciki ez a dvd téma, jó lenne vissza juttatni, ha jó úgy Erikának hétvégén elvisszük, (Erika?????)
Én szerintem Máté nélkül.

Erika mit szólnál egy szabad délutánhoz, apukák had gyakoroljanak ???:lol: :lol: :lol: :wink:

Viol nektek jó lenne valamikor hétvégén????

katus78

katus,
köszi :)
nekünk jó a hétvége, itthon vagyunk. én legalábbis mindig :) gábor nemtom, de ő sztem nem is kell. vagyis kell, de nem fontos, hogy ő is itthon legyen, szóval érted, na! :D

nemtom mikor megyünk legközelebb sopronba, karira majdnem minden megvan, a kameráért mindenképpen be kell menni, de az nemtom mikor lesz.

KépKép
viol81

Oké, akkor én benne vagyok, már csak Erika hiányzik!

Hahó Erika!

katus78

Sziasztok!

Nem tudtam tegnap jönni, Kincső iszonyú nyügis volt, a lábamat nem tehettem ki a szobából, sőt a látóterőből nem kerülhettem ki, mert hiszti volt. Ma már jobb,éppen alszik. Biztos az átállás, Szegeden megszokhatta, hogy a Mami folyamatos ügyeletben van és pattan az ő szemefénye unokája minden nyikkanására, de ez így volt tökéletes.
Szóval, naggyon jó volt otthon. Nyuszifül végigaludta az utat Szegedre és vissza. Elég nehezen szokta meg anyunál, és a rokonáradat is megviselte, de hős volt és nem volt igazi gond. Mindenkivel barátságos, mosolygós volt, néha eltört a mécses, de akkor a Mami rögtön dajkálta a kisasszonyát. Én csak szopikor és a pelusozáskor kellettem, egyébként anyukám babázott. És Kincső mindenkit elbájolt. Sokat nőtt egy hét alatt, holnap megyünk mázsálni, kiváncsi leszek.

Próbáltalak visszaolvasni titeket, de nemigazán sikerült:

Minden betegeskedőnek gyógyulást kívánok!!! A szülinaposoknak, névnaposoknak, hófordulósoknak sok boldogságot!!!

Szülésznő: Nekem volt fogadott, ahogy írtam egyszer és fizettünk is neki, én így éreztem magam biztonságban a szülőszobán.

Eszter-gratulálok a kislányhoz!!!Szuper!!! Persze a fiú is tuti, de én a lelkem mélyén kislánypárti voltam, bár most már Kincső után jöhet egy fiúcska (kb. 4-5 év múlva).

Ábibaba-gratulálok a kis jövevényhez.

Nitta-mi van veled?

Tegnap kisétáltunk a Fő térre, olyan szép volt. Egy pici forralt bort is megkockáztattam, remélem nem ártottam vele sokat Kincsőnek (4 korty volt, sajnos imádom a forralt bort...).

Tanácsot kérnék: Kincső egy két hete nehezen bírja ki a 3 óránkénti etetést, 1,5-2 óra múlva éhes, sír többnyire, és éjszaka is elkezdett 3 óránként enni, pedig ő csak 1x kelt fel 2 hetes kora óta. Mi lehet ez? Fejlődik? Kevés, vagy tényleg van olyan, hogy híg a tej? Mit csináljak? Meddig tart ez? Iszonyú fárasztó ez így, nagyon elkényesztetettt eddig Nyuszifül az éjszakákkal, nehezen bírom a megnövekedett ébrenléteket.

Anikó

Kép[/url]
quito

Miért októberi a dátum, most írtam!!!2006.november 28. 11.50!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Most meg jó a dátum...Ki érti ezt?

Kép[/url]
quito

Anikó!Mikor voltatok a Fő téren?Mi is voltunk tegnap.Tényleg nagyon szép.

KépKép
kola2

Sziasztok!
Aniko
látod felesleges volt az aggodalom!Jo érezte magát alvás közben( :wink: )az autoban!A nagyi meg jifejezetten örült nektek,Te is feltöltődtél otthon!!Mindenkinek jo döntés volt ez az ut,ha még hosszu is volt!!!A kisasszonyka(nyuszifül) majd hozzászokik!!! :wink:
A tejed elég bizti,ne ess pánikba,csak most többre van szüksége mint eddig,mert most nagyon nő ,és hizik.Ahhoz meg táplálék kell!!Szerintem ne parázz!Szoptasd csak igény szerint!!
(én mindkét lányt 2 oránként szoptattam az elején,és igy is sok tejem volt/pedig azt hittem alig van/)

Katus
köszi,hogy irtál a Réka témámhoz.Kezdem belátni,hogy neki erre van szüksége.Na meg kiskamasz.Titkolozik,egyedül akar lenni!
(A Petra persze nem akar egyedül lenni.Basszus már ide ülni se enged,mert rááll a billentyüzetre és itt bőg!Kész van!)

Nercsi(druszám)
igen a Győrik Bea volt nekem is a szülésznőm.Én csak ajánlani tudom ,mert tényleg ott volt a toppon!Ha mégegyszer szülök,neki szolok biztosan!(ha még lesz ilyen!)

Viol
akkor nem vagyok hülye ezzel a ruhaszagolgatási mániámmal.Imádom!!!
Az anyos meghibbant ,igen szerintem is.Csak azért örülök is neki,hogy együtt vannak,mert 32 éves házasok.Az azért már nem semmi,és amikor megismertem őket anno 13 éve,akkor ugy felnéztem rájuk.Most ez már nem volt meg,de remélem megint egyenesbe jönnek,és ismét felnézhetek rájuk,a házasságukra.Mindig azt mondta,hogy olyan házasságot akarok mint az övék.Na ez megváltozott.Inkább olyat amit most élek.IMÁDOM a Gyulám!!
Vendég

szia Zsani
csak nem alszik a Virág?
Vendég

sziasztok!

Rik:irtam privit!

Viol:de jo nektek hogy már tul vagytok a karácsonyi bevásárláson!

Aniko:jo hogy nem volt semmi gond az uton..jo kis alvokája van nyuszifülnek..hogy végigaludta az utat.

Jaj már olyan kiváncsi vagyok a fö térre!biztosan nagyon szép!!!!!!!

KépKép
KépKép
beus22

anikó,
ne izgulj, biztosan csak többet akar, ahogy rik is írta. dorkas is sokáig átaludta az éjszakákat, pár hete kezdte a foga miatt. sztem szpotasd igény szerint, biztosan elég a tejed. kereslet-kínálat! :) amennyi neki kell, annyi biztosan van!
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, gondolom, hogy a mami kihasznált minden percet, hogy unokázhasson! :wink:

beus,
jajaja, beszabadultunk a tescoba, aztán amíg dorka engedte, vásároltunk. aztán benyüszizett, így nem maradt idő a nagymamára. de gábor megy szerdán, majd elintézi.

[quote="rik"]M írta:rikindig azt mondta,hogy olyan házasságot akarok mint az övék.Na ez megváltozott.Inkább olyat amit most élek.IMÁDOM a Gyulám!!

Na, ez nagyon szép!!! :P :P :P

KépKép
viol81

szpotasd=szoptasd :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Anikó,
ahogy a többiek mondták, igény szerint. Néha lehet, hogy csak keveset kér ,szomjas, és később meg eszik többet :wink:

A koszorú alapot még tavaly a tescoban vettem a karácsonyi holmik között. Nagyon megtetszett nekem is. Idén nem voltam, fogalmam sincs milyenek lehetnek.

Viol, köszönöm a választ!
Az uh-n minden rendben volt, nem változott semmi az egy évvel ezelőttihez. Ez jó :!: Akkor még a kórháznál is összefuthattunk volna :D

Nemalvók, én ma éjjel 10-szer keltem!!!!!!!!!! vagy talán 10szer kicsit lefeküdtem :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!

Én éjfélig a földön a kisszobában "henteregtem" utána, meg nem tudom hányszor keltem, feküdtem. :lol: :lol: :lol:

katus78

Rik!Dehogy alszik :? Most segített vasalni.Ja meg rosszalkodik egész nap.Utálja ha a gépnél ülök..
Amica,Katus!Nálatok mért nem alszanak a gyerekek éjjel?Hálaisten nálunk az éjjelel sose volt gond.A délutáni alvás sajna nem megy már :cry: Bár ha alszik akkor meg este nem akar elaludni.De így is 10-körül alszik el.Sehogy se jó :x

KépKép
kola2

Sziasztok!

Eszter!
Még reggel üzentem a barinömnek de nem üzent vissza. Miért nem lehet az sms-re válszolni pár órán belül?! :o
Azért estig csak ír. :lol:

Reni! Te melyiket választottad, melyik naptárat? Én is tudnék rendelni Ausztriából de ez a magyar elég jónak tûnik, nem beszélve legalább magyarul is van.

Viol! Köszi, tegnap pont innen választottam egy idézetet, ma fel is adtam a Kisalföldben úgyhogy pénteken megint benne lesznek a Kölkeim. :wink:

Katus! Most sajna kapott Noel egy gyenge antibiot. Pedig tudod a dokinönk nagyon ritkán ír fel. De mivel most Mira jól megfertözte, Ö szedett gyógyszert és maradt belöle. Kérdezte a dokinö, hogy mennyi maradt, mondtam egy negyed üveg. Így most Noel kapja pár napig a maradékot, persze kisebb adagot. Nagyon hörgött Noel és köhögött, ezzel már én sem akartam játszadozni. Csak náthára tuti nem kapott volna de ez a hörgés ijesztö. Amúgy jókedvü és hihetezlen de az éjjelt is átaludta. Takony az még mindig van böven de szerencsére világos színü.
A mi dokinönk a Juronics Ilona, Harkán és Kópházán rendel. Nekünk bejött. :wink:

Vettünk ma egy új fényképezögépet. Ez lesz a kariajink, úgyis mindenkitöl pénzt kaptunk. Már nagyon fájt a fogunk egy komoly gépre. :)

Bea szülésznöt én is ismerem! Azt hiszem Beatrix a hivatalos neve. Nagyon jófej csajszi!
Eszter! Szeretnél gátvédelemmel szülni?

Anikó! Kitartás! Nálunk is volt ilyen. Nem tudtam mást csinálni, szoptattam. Aztán újra beállt az evés. Úgyhogy ne add fel, biztos nem kell tápszer.

KépKép
KépKép
mirama

Zsani!

Most beteg azért nem alszik jól, máskor meg passsssssssszzzzzzzzz :? Szerintem ő sem tudja. :lol: :lol: :lol:

Mirama!

Hát a hörgés az már nem is jó, engem is megijeszt mindig, most néztem homeos bogyokat hörghurutra, meg köhögésre, Erika és Alíz volt olyan kedves, és elhozták a gyógyszertárból, köszönöm.

Milyen gépet vettetek?
Mi Nikon pártiak vagyunk.

katus78

VIOL
GRATULA A FOGCSKÁHOZ!!!
Vendég

Sziasztok lanykak!

Hu de regen voltam mar megint! Egyszeruen nem tudok visszaolvasni, ill. a mai termest ugy nagyjabol atfutottam.

Nalunk teljesen befagyott minden, mar 3. napja van -40 fok korul az ido. Ezt ugy kell elkepzelni, hogy a levego homerseklet kb. -25 - -28 korul van, es meg a szel is fuj, igy azzal egyutt -40-nek erezheto. Tegnap nem is vittem a Bencet oviba, ma meg a Jason vitte el, hogy a Balintot ne kelljen kivinnem. Melle meg a ho is esett 3 napon at, szoval gyonyoru idonk van! Remelem mire az Anyuek jonnek felenged, mert nem tudom mit szolnak ehhez majd? :)

Megcsinaltam a karacsonyi diszitest a hazon kivul-belul (jo, hogy a kulsot mar korabban feltettem, mert ebben az idoben nem csinalnam az biztos!), majd kicsinyitek kepeket. Az adventi koszorut majd vasarnapra csinalom meg, mert fenyo agakat is teszek ra, es annak a 4 het is sok, hatmeg, ha megkorabban megcsinalnam.

Katus!
Koszi, hogy feladtad a lemezeket, meg nem beszeltem ma Anyuval, nem tudom, hogy megjott-e? Hozok amit kertel termeszetesen!! :D Egyebkent igazan nem kellett volna elsobbsegivel feladni! Koszi megegyszer!

Aniko!
A babak 3 hetsesen, 6 hetesen, aztan 3 es 6 honaposan fejlodesi ugrason mennek keresztul, amikor egyszercsak sokkal tobbet szopiznak, ezzel felturbozzak a tejtermelest, mert tobbre van szukseguk. Amikor a szervezeted reagal, es tobbet termel, akkor visszaallnak a regi kerekvagasba. Szoval ne tapszerezd, csak szoptasd gyakrabban. Nincs semmi baj a tejeddel!

Abibaba!
Gratulalok a pocilakohoz!!! A hanyashoz mar kevesbbe, de talan hamar tul leszel rajta! Ehhez nem tudok mit hozzafuzni, en nem emelyegtem egyik gyerekkel sem.

Na jol van, vissza kell olvasnom, mert nem tudom kinek mit akartam irni. Jovok mindjart! :)

Kép
Kép
agi

andi
szívesen! mi nem mentünk be a kórházba, csak kitettük anyut, illetve felvettük. addig mi kimentünk a jerevánra a dm-be, illetve benéztünk kínai barátainkhoz az ikvánál. :D
különben jó a pampers - fisher-price progi a kódokkal, mert tegnap vettünk egy olyan f-p csigát, mint amilyen a prosin van, és 2.500 körül van az ára. Amúgy meg 16 pont. :P szal megéri.

kriszti,
hűű, milyen gép?
a gyerkőcök lassan már kisalföld-főszereplők lesznek! :wink:

ági,
te jó ég, milyen hideg van nálatok???? :shock: mi meg itt várjuk a picurka havat... tényleg ne is mozdulj ki ilyen időben bálinttal!! bent a jó meleg házban!! :P
várjuk a képeket a házról!

erika,
köszi, már vártam, hogy mikor bújik ki végre! na de még sok van hátra... :?

most, hogy kint van a fog, dorka megint átszunyálja az éjszakákat. talán egyszer hallok egykis felsírást, de mire átlépek a másik szobába, már horkol tovább :lol:

KépKép
viol81

andi,
és ha nem változott semmit 1 év alatt és az jó, azért akkor el fog tűnni egyszer teljesen az a tágulat??

KépKép
viol81

Eszter!

A szám : 06-70-77-62-537

Azt mondta nyugodtan hivatkozhatsz rá mert megigérte, hogy ajánlani fogja annyira megvolt Vele elégedve. Kocsis Nikolettnek hívják.

KépKép
KépKép
mirama

Katus, Viol. Canon 400D a gép neve.
Azért vettünk Canont mert van egy régi nem digi Canonunk és van hozzá plussz objektív meg vaku így ezeket feltudjuk használni.

KépKép
KépKép
mirama

Csak gyorsan!!
Oltás megvolt Levinek meg sem kottyant.Most épp pancsizik!!
Majd holnap jövök!!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a szopi-válaszokat, akkor ez normális. Csak itt riogattak a környezetemben, hogy kevés, meg híg a tejem...Szopizunk ezerrel, ha kéri a kisasszony, de ma csak 1x kért korábban, aztán 3 óránként. Kíváncsi leszek az estére... Tápszert csak muszájból adnék neki, nincs is itthon, nehogy beparázzak és hozzányúljak.

Zsani,mi tegnap fél ötkor voltunk a Fő téren és sétáltunk a városban is. Olyan gyönyörű ez a kivilágítás. Kicsit fáj a szívem a hó után (Ági-csoaszép lehet most Kanadában, én is kíváncsi vagyok a feldíszített házra.), de örülök az enyhe időnek is, óriásikat sétálunk Nyuszifüllel.

Viol-én is gratulálok a fogacskához, Dorkának is könnyebb lesz ezután, aludhat éjszaka.

Gabó-ügyes volt Levi! Csak nekünk kell ezeket az oltásokat túlélni...

Jó éjt, megyek aludni, hátha éjfélkor újra kelünk,meg 2-kor, meg 4-kor.....

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol, a jobboldali már kétéves korára eltűnt, a balon még megvan, de lehet, hogy ez így marad. Nem baj, nincs vele gond, ha nőne az jelenthetne felnőtt korában problémát.
Én a fürdőkádas játékot néztem ki az egyiknek, mert telefonunk és formaberakónk már van elég a nagyokról. De az lesz majd a második
:wink:

Márton azért nem aludt, mert nyafogott egész éjjel a torka miatt, közben meg Ágnes szokásosan kelt szopizni.
Nálunk másfél, 2 év kellett mindegyiknek mire éjjel már nem szopiztak, és akkor aludták végig az egészet :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok.Jó estét.

Csak azért jöttem,hogy elmondjam,én is kb. 10szer kelek éjjelente,de ez a szokásos,már fel sem tűnik. :? Az a meglepő,ha kevesebbszer.(Amica,2 év????na ne!!!)

Anikó,csatlakozom a többiekhez,szerintem ha kéri óránként is szopizhattok.Persze tudom,ez elég fárasztó éjjelente.De így majd jól beindul a tej.Én is tök sokat izgultam emiatt.És most még mindíg tudok szoptatni.

A "gyerek elvan egyedül"témához:ma először volt olyan,hogy a Bence játszogatott én meg takarítottam.Hát szuper volt.Szerintem én hagyni fogom kicsit magában :oops:

Nittáról nincs híretek?

Ági,nagyon várom a képeket!Úgy képzelem el,mint a filmekben... :D

Viol,én is csatlakozom a gratulálókhoz!Egy fog jött ki?És látom a nagylánynak más a fényképe is a vonalzó mellett!Neked mennyi idő múlva is jött meg a pampers ajándék?

Megyek,lefekszem.Majd leszakad a derekam,meg fáj a hasam is.

Kép

Kép
hajnus

Beus,nagyon aranyos Vivi a képeken!!

Kép

Kép
hajnus

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Kicsit sok lett, bocsanat!

Egyebkent errol ennyit, hogy "mindjart visszaolvasok es irok mindenkinek".... Az elozot meg reggel irtam, aztan kozben felebredt a Balint, elindult a nap, most meg mar megint este van..

Hat nem tudom hogy birjatok ennyi felkelessel ti szegenyek! Mert ez mar tenyleg olyan amit Amica irt, hogy inkabb 10-szer fekudt visszam hogy alvassal probalkozzon, minthogy 10-szer kelt. :(

Nekem vasarnap beszart a mosogepem. :? Elinditottam reggel egy adagot, es mar az oblitesnel jart, mikor rohadt budos lett, es ahogy kinyitottam, a dob korul jott belole a fust. Leegett a motorja, ugyhogy kellett venni egy ujat. Ebben a rohadt hidegben pont ehhez volt kedvunk ugye. :x A ruhat lavorba kiszedni, felvinni a kadba, aztan keriteni valakit aki segit kicigolni a regit, es venni egy ujat. Szoval jol telt a vasarnap. :evil: :roll:

Bocs, ha most olyat kerdezek amirol mar szo volt, de nem tudok visszaolvasni.
Erika!
Miert kellett Alizt szemeszetre vinni?

Nitta!
Hogy vagytok? Meg egyben? Nagyon izgi, hogy mikor kovetkezik el a nagy nap!! :)

Viol!
Dorka olyan nagy mar! Gratula a foghoz! Melyik bujt ki? Az egyik also egyes?

Hajni!
Itt az oviban is van 1/4 eves bizonyitvany, mi is penteken kaptuk meg. Persze egy osszecsapott ertekeles az egesz, mindenhova "megfelelo fejlodest mutat" van beirva. Nyilvan, hacsak egy gyerek nem emelkedik ki nagyon valamiben, van nem nagyon rossz, akkor behuzzak ezt es kesz.
A Bence magatartasra ennel egyel rosszabbat kapott ugyan, mert mult heten sarokban ult... :shock: Ugyanis egy masik gyerekkel egyutt valami "pisi, kaki, fos" notat enekeltek, es megbuntettek oket. Szoval emiatt gondolom, hogy rosszabb az ertekelese. Csutortokon lesz fogado ora, majd akkor megkerdezem szemelyesen is.

Gabi!
Az interneten licitalas hogy megy? En az e-bayt neztem, mert a Bence egy olyan transformert (robotta alakithato jargany) akar, amit csak az usa-ban lehet kapni. Az e-bayen van, de szallitasi koltseggel ketszer annyiba kerul. Mert boltban $15, itt meg ugy aruljak, hogy $5 maga a jatek, de szalltasert $25-ot szamolnak. Igy meg nem biztos, hogy megveszem neki.

Egyebkent hogy alltok az ajandek vasarlassal? En a gyerekekkel mar nagyjabol kesz vagyok, de masnak meg nem vettem semmit. Otletem van, csak nem nagyon jutok el sehova. A Bencevel egyutt nem lehet, mert egybol kiszurna, hogy ezt egyutt vettuk, akkor is, ha mas kapja.

Kép
Kép
agi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?