A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok,
én utoljára a Levivel a star wars első részét láttam. :lol: azóta egyszer voltam moziban B-vel, az ice age 2-t néztük meg...
Zuz,
tetszik párod hozzáállása a romantikus filmekhez...mintha csak Levit hallanám... :lol:

Macs,
holnap egy kalappal, de tudod,h úgyis átmész, és a többi nem számit. Ha igen, akkor stréber vagy! :wink:
és Füli úgy néz ki, mint egy űrturista! Édes!
8)

Igi ha hintázik, azt mondja, HINTAM-PINTAM!
ezt is csak azért irom, mert imádok dicsekedni, a most már evő ÉS beszélő majdnem 2 évesemmel... :lol:
és a kiscsávó, totál KÉSZ van attól,h szoktatjuk az éjszakai szopiról. ANnyira gáz...
Nem hajlandó elaludni cicivel, csak szopizik, és mikor már azt hinném alszik, és mennék ki, azonnal felkel és ÜVÖLT.
Ma reggel is, kétszer FÉL órát szopizott, és mikor azt mondtam, ELÉG, annyira kiakadt, h legalább 15 percig hisztizett, lefejelt, és neki is, és nekem is belilult a fejünk.
Mért csinálja ezt?????? De inkább: MEDDIG fog ez tartani??????? olyan tanácstalan vagyok... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz,
nagy szerencséd van, felszabadult még egy hely a kocsiba, ami Bécsbe visz...
JÖSSZ???? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,
jajjj, azt hittem, már sikerült Igit leszoktatni :( ne is mondd, mi most hétvégén akarunk belevágni a projektbe, mert már én sem birom.... egyik cicim sebes is lett, annyit rágcsálta :cry:
és vki kérdezte, hogy Te rendeled a kaját? kitöl, Food Express? mert látom, Szadára is kihozzák... és amennyit mostanában eszek, elkél egy kis segitség.... nem birok mindennap fözni 2félét (mert párom vega...), meg napi ötször a mosogato fölött görnyedni.... :roll: elég miss picha vagyok, mi? :?

Votiv,
barátnömmel értekeztem ekcéma ügyben, neki a cicije volt olyan szoptatás alatt. tud egy homeos dokit, aki konkrétan allergiás és ekcémás dolgokra specializálodott. szolj, ha érdekel, én ma fel fogom hivni....
fibi

és nem fogjátok elhinni: a hátamon a melltarto pánt alatt felfedeztem egy nagy száraz foltot, párom szerint ekcéma gyanus.... ennyire empatikus lennék a fiammal? :roll: :lol:

és már nemcsak az öblitö, hanem a kézkrém, tusfürdö, golyos dezodor szagát sem birom elviselni, tiszta gááááázzzzz......
na, panasznapot befejeztem.
fibi

Fibi,
igen, Food expersstől rendeltem, de már nem, mert mióta terhes vagyok, nem birom a kajájukat. Most a Norbin gondolkozom, de sajnos nagyon drága...
igy vagy van itthon ebéd, vagy nincs... :?
szerencsére Levi és B nincsenek itthon, igy ők nem éheznek velem...Bezzeg Igi... :( Szóval, ha lelkiismeret fordalásom van, akkor elmegyünk ikeába enni, vagy néha rendelünk pizzát, bár már az is a fülemen jön ki...
szóval, kaja ügyben jelenleg nagyon vesztésre állok... :roll:

és miss picha én vagyok, aki sosem lesz szupernő, szuperanya, szuperfeleség és szuperszerető...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zanza,
áááááááááááááá,csak eltévedtem :wink: :wink: :wink:
Vendég

Zsan,
szerintem nem attol szuperanya meg feleség valaki, hogy minden nap föz.... vagy ezt csak azért mondom, mert nem vagyok egy konyhatündér :lol: de ezt elfogadja a férjem, és marhára tud örülni, ha vasárnap netán 2 fogásosat fözök. vagy ha neki van ideje fözni... ö sokkal jobban szeret, meg kreativabb is ebben (is)...

amugy nem is tudsz fözni? vagy csak ennyire nem szeretsz?

Gigi,
és Te hogy vagy? jol birod a kiképzést? :wink:
fibi

Fibi
PÜ ment
macskanyu

Fibi,
szeretek, és állitólag jól is főzök, de amit nem szeretek:
az utána való cuccolást. viszont ez annyira taszit, h visszavet a kerativoskodásban. Meg a konyha igen apró mérete, mikor minden leesik, felborul, grrrr
plusz most még jött a terhességi szag- és látványérzékenység is.
tehát, most egyelőre csak hétvégére korlátozódik a kajacsinálásom...
majd egyszer... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!!!

Ma voltam kórházban dokibánál, és képzeljétek: elkezdtem tágulni :D :D :D :D Ez azért nagy dolog, mert B-vel 17 óra kemény szenvedés után nem tudtam ennyit felmutatni! :? Persze tudom, hogy ettől még lehet nagyon nehéz a szülés, de most olyan sikerélményem van! Viszont kérdeztem dokibácsit, hogy szerinte mikor szülünk, azt mondta, túl rutinos ahhoz, hogy ilyen csapdákba belesétáljon :lol: , de szerinte szervezhetek hétvégi programot! Szóval Zsanci, ha van hely, és ezen a hétvégén mentek, megyek! :mrgreen:

A film 2027-ben játszódik, ezért ódzkodtam is tőle egy kicsit, de végülis nem volt sci-fi érzésem! Arról szól, hogy az emberek meddők, a legfiatalabb ember 18 éves, és mindenhol terrorista támadások vannak, és Angliába próbálnak a bevándorlók menekülni, ahol nem örülnek nekik. Fenyeget a lázadás, stb, és egy bevándorló csajszi terhes lesz. A többit nem írom le, mert akkor nem lesz érdekes! Mindenesetre van benne szülős jelenet, most csak ez hiányzott :lol:

Zsanci!
Férjem ezekre a romantikus filmekre mndja, hogy nyálat a mellkason szétkenős filmek :lol:
Főzés: én is szeretek főzni, de amit nem szeretek:1. kitalálni, mi legyen a menü (ha valaki rendszeresen főz, ez tényleg nagy probléma!) 2. bevásárlás, hazacipelés. 3. előkészületek 4. mosogatás, rendrakás!!!! Úgyhogy én vagyok az abszolút miss picha, kisírtam egy mosogatógépet anyámtól, aki most elment nyögdíjba, és visszamenőleg kapott lóvét! :oops: :D
Ja, és paradicsomos tonhalas recept plíz, mert van itthon tonhal konzervem, és házi paradicsomlevem, kipróbálnám!!!!

Macs!
Fülid nagyon édes!!!!!!! Moziműsort már mi sem nézünk, azt se tudom, milyen filmek vannak, a Szabadság szerelemről tudtam, aztán ott megnéztük, és ráböktünk egy filmre :lol:

Fibi!
Ha rajtad is kijött ez az ekcéma, akkor nem lehet, hogy valami kozmetikumtól, vagy mosószertől, öblítőtől lehet??????? És most hülyeséget kérdezek, de erre a viszketésre nem jó a fenistil csepp??? Amikor B-nek ételallergiája volt, és viszketett, nagyon bevált!

Kép
Kép
zuzmo1

Egy barátnőm unokatesója tegnap szült a Szent Imrében, ahhoz képest, hogy első szülés, egész gyorsan ment. aztán este a férje látta rajta (állítólag 3 ágyas szobában volt, és vele volt a férje is, amit nem is értek, hogy lehetett, nem is tudtam, hogy van 3 ágyas szoba, és hogy bent lehet a férj!!!), hogy nagyon ki van merülve, sápadt, stb. Szólt a nővérnek, és megvizsgálták, kiderült, hogy elpattant egy ér a gát körül (???) és oda vérzik ki, egy ödéma alakult ki! Tök durva fájásai voltak! Persze azonnal műtét! Szegénykét úgy sajnálom!!! Persze a babáját is csak ma láthatta! És olyan durva, hogy ha nincs ott a férje, akkor ki veszi észre? És az alatt a két óra alatt, amíg az ember lánya a szülőszobán van megfigyelés alatt, nem veszik ezt észre?

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
küldöm!
és sztem már az is jó, ha apuka odamegy és szól, h baj van, akkor FIGYELNEK rá!!!!!!!!!!!
én sajnos elég sok olyat hallottam, mikor azt mondták,h ugyanmár... :?

és én is zokogok már egy mosogatógépért, és most már eljutottunk odáig, h Levi is belátta, h KELL a mosogatógép!!!
szóval, a következő projekt biztos az lesz!!!! :wink:

romantikus filmek definiciója RULEZ!!!!
persze én azért néha szeretem...bááááár...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Romantikus filmeket én szeretem, néha nagyon jó a lelkemnek, csak Apjukkal nem lehet ilyeneket nézni 8)
zuzmo1

fibi,
köszi én jól vagyok.ekcémára próbld meg a holt tengeri só krémet.vagy olívaolajat.nekünk bevált.

zuzi,
és kinél szült?csak mert asszem tegnap szült a szomszédom is :lol: :lol: és ugye mint tudjuk kicsi a világ :wink:
Vendég

Sziasztok! enyém fiú fél 10-től reggel 10-ig aludt, msot is már másfél órája húzza a lóbőrt! Úgy látszik, csak itt tanácsot ekll kérnem, és mindjárt van valami változás :) Ez a fogzás milyen
kimerítő :(

Konyhatündér? Én szívesen főzök, de nem egyfélét, emrt utálom az leő- és utómunkálatokat, úgyhogy 3-4 félét csinálok és aztán najd' egy hétig meg van oldva a krédés. Persze, ehhez kell egy otthon és egy konyha :roll:
Viszont ma van konyha, úgyhgoy főztem palóclevest és pizzát - mindkettőt apukám száéja íze szerint ipari mennyiségű füstöltkölbásszal :lol:

Felébredt az egyfogú banyatag, megyek ebédelni vele, pusz

NEET! hun vagy?

indianyo

Indi :) Éljen a fűtés és gratula Dé recéjéhez!! :D

Barbi :) Köszi, anno B-vel ugyanez volt és akkor Andi elmagyarázta, hogy ez természetes és hogy mitől van, és adott tanácsot is tornára, masszázsra, ezt művelem is, de nem csodaszer :? Ne aggódj, majd Angi is rákap a kajára meg az ízekre, majd nem győzöl főzni neki! :wink:

Macs :) Nagyon ügyi vagy! :D Fiam előtt én is mindig gyártottam vmit a női rokonoknak, de most vészes időhiányban szenvedek :lol: Fülicsek nagyon édes a képeken! ez a fehér cucc nagyon vagány :D :D Drukk a holnapi vizsgádhoz!!

Fibi :) Ekcéma Nálad is?! jaj neee... Sikerült beszélni a dokival? mit mondott? Sebes cici :( Már én is ezt nem bírtam, amikor nem is szopik, csak rágja a cicit fél órán át... Szóval most hétvégén beindul a leszoktató projekt? De csak az éjjeli szopiról, ugye? És hogy tervezitek a leszoktatást? Te fogod dajkálni vagy apa is kiveszi belőle a részét? Ja és Johi meg dolgozik (nem a turistákkal, hanem a honlapján), nem ér rá netezni :(

Zuz :) Jaj de jó, hogy elmentetek mozizni, kell egy kis kikapcsolódás apával kettesben! (Azt nem írom, hogy ki tudja mikor mehettek legközelebb :lol: ) Mosogatógép rulez, én lelkes híve vagyok! vagy csak lusta? :oops: :lol: Én kitalálni utálom a legjobban, hogy mit főzzek a jövőhéten, néha beszólok apának, hogy ha enni akar, akkor találja ki, hogy mit!! :mrgreen: Táguláshoz gratula, remélem olyan gyorsan és könnyen fogsz szülni, hogy alig veszed észre! Nagy-nagy drukkok mennek!!!
denizsa

Gigi!
Asszem a Bencsiknél. És nagyon nagy baba lett!!! És Helgának hívják. Ő az??????

Indi!
Úgy látszik, teljesen átalakul az alvásotok!!! De jó!

Deni!
Hát ez az!!! Ki tudja, legközelebb mikor megyünk :wink: Nem hiszem, hogy a nővérem bevállalna két gyerököt :lol:
zuzmo1

Sziasztok!

Mostanáig rohangásztam. Hülye hitel miatt még mindig kell fordulni párat, mikor az ember azt gondolja mindent végigjárt, kiderül, hogy ezt vagy azt elirták és lehet rohangászni miatta. Pl: Földhivatalnál még mindig a 16 évvel ezelőtti utcanév van bejegyezve. Azóta megváltoztatták. Most kell egy igazolás az Önkormányzattól, hogy a két cím azonos. Plusz kederült, hogy minket meg 3 éve a régi lakásunk címe alapján jegyeztek be. :evil:

Meg voltam a munkahelyemen. Úgy volt, hogy a régi helyemre megyek vissza az óviba meg a suliba logopédusnak, de változott a helyzet. Úgy néz ki autistákkal fogok foglalkozni. Jó kis kihívás lesz, de remélem kedvelni fogom ezt is.:)

Zuz!

De jó! És mennyire vagy tágult? Látod, mondtam, hogy most majd klasszabbul megy minden!:)

Tinu!

Én voltam ott anno gyakorlaton a budafoki Nev.tan.-ban! :) És miért már csak pár napot dolgozol ott? Átmész máshova?

Rylie!

Örülök, hogy rendben volt a pisivizsgálat!:)

Macs!

Füli nagyon cuki!:)

Tök rég volt ingyenkép akció, nem?

ILdi
ildi76

Zsan,
tonhalas spagetti receptet nekem is pliiiiz :) most vettem tonhalat, és nekem is van itthon házi paradicsomlevem :)
és mosogatogépre én is be akarok jövöre nevezni.... 8) talán akkor több kedvem lesz fözni... :P

Zuzi,
lehetséges. pont azon agyalok, hogy azota kezdödött, hogy nem teszek öblitöt a mosogépbe, és észre is vettem hogy keményebbek a ruhák..... jaaaaajjj....
fenistil cseppet mondta Baján a doki, hogy ha a krém nem segit, használjak azt (allergia miatt).

Deni,
homeos dokihoz péntekre kaptunk is ip-t, remélem segit :)
leszoktatást még nem tudom, majd megbeszéljük. Zsolo szerint neki kellene átvenni, mert rolam csak rángatja le a polot, ha ottvagyok... és nappal már csak az ebéd utáni alváshoz kell neki cici.

Gigi,
köszi a tippet, mindent felirok :D
fibi

zuzi,
nem :oops: ő a kis barnánál szült és fia lett :roll: :lol:
táguláshoz gratulálok és sokat gondolok rád,drukkolunk nagyon mi is

fibi,
sajnos csak tipp :roll:

indi,
jövö hetet megbeszéljük,úgy tűnik az is jó lesz.....tudod attól függ jönnek e az ablakosok beépíteni avagy sem :roll:
Vendég

Zuz :) Én egy bevállalós nőce vagyok, de azért úgy 40+0 körül egy bécsi egynapos autós kirándulás? Nagyon megjött a kedved a jövés-menéshez :)Igaz, sok tapasztalt anyatárs majd levezeti a szülést, ha kell :lol: Mozis történet nagyon aranyos :)

Zsanci :) akkor a közös kézműves napon te főzöl nekünk paradicsomos-tonhalas spagettit én meg bevállalom a mosogatást, ez milyen? :wink:

Fibi :) Kétlem, hogy a kevesebb vegyszer használatától (öblítő) lenne bármilyen bőrproblémád :o Viszont tényleg gyanús az ügy így :( De ezek a tearomák is simán csinálhatnak disznóságot:(
Nagyon kíváncsi vagyok a homeos tapasztalataidra!

Deni :) de miért természetes ez a fájdalom ilyen korai szakaszban? tágulnak a csontok?

Fülecske talpig hófehérben egy tündér:) És elégedett volt a munkásokkal ? :)

indianyo

ma még nem olvastam semmit
Votív! csak eszembe jutott Isti ekcémájára vmi. a tejallergia a tejcukor miatt van ugye? némely homeosbogyóban is van tejcukor! persze lehet hogy neked ez mér eszedbe jutott :oops:
gödibarbi

Indi,
tökéletes!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Aki ráér és érdekli: ma van Müllerrel beszélgetés a Szeretetkönyvröl az Alexandra könyvesházban. Szerettem volna menni, de férjemnek közbejött valami :(
fibi

Barbi, semmit se lehet még tudni, azt se, hogy tejallergiás... :roll:

Macs, Fibi, az összes ültetős dologgal (pihenőszéktől a hordozóig) az a konkrét baj, hogy természetelles testhelyzetben tartják a kisded gerincét - főleg ha még hosszabb ideig is leledzik bennük a gyermek -, és amikor használni lehet, akkor többnyire káros (nem mindenkinél, de nagyon nagy arányban valamilyen enyhébb-komolyabb szenzomotoros probléma, fejlődési eltérés jelentkezik), és mikor már lehetne használni, akkor meg már fölösleges.
majd folytatom, most apa jön...

votiv 8)
votiv

képzeljétek, az elöbb bujik hozzám B, miközben mosogatok. azt mondja: "bebujok anyába", és combom közé nyomul :lol: mondom neki: "dehát onnan bujtál ki, édesem", erre ö: "vissza-vissza" :lol:

Votiv,
és hogy fog kiderülni, hogy tejallergiás e? mentek allergologiára is? vagy majd vissza a homeos dokinöhöz?
hát, én is kiváncsi vagyok, mit mond pénteken ez a börgyogyász-homeopata...
fibi

Zuzi,
olyan sokszor eszembe jutsz! keményedsz még? 8)
és Tomi bemegy a szülésre?? növéred bármikor be tud ugrani Bazsohoz, és el is tudja altatni??
ilyeneken már kezdek néha agyalni, hogy hogy lesz.... asszem, Zsoló odaköltözik majd Bálinttal anyosomékhoz arra a pár napra, amig H-ban leszek.... onnan uannyi a H, mint Szadárol, ha bejönnek látogatni majd...
fibi

még az tartozik hozzá, hogy ezeket a holmikat mindenfajta tudományos alap nélkül gyártják, elsősorban a szülők kényelmét kiszolgálandó :wink: ezt mondta a pszichopedagógus bácsi.

Fibi, januárban megyünk vissza kontrollra a homeós dokinőhöz. addig 3hetente kapja az alkati szert Isti.
allergológiában még nem is gondolkodtam, annyira ocsmány és durva az allergiavizsgálat (nekem is volt hozzá szerencsém), hogy ennek nem akarnám a kis mukikámat kitenni, max legvégső esetben. de még addig sokmindent kipróbálhatunk.
és ki ez a dokinő, akihez mentek?

Zuzi, tágulás :D :D :D

votiv 8)
votiv

latom, a mosogatogep a slager :? en egy sima kettalcas mosogatonak is nagyon tudnek orulni. de amit igazan nagyonnagyon szeretnek, az egy (kezi) malom. aaaaaa... milyen az: frissen orolt gabonabol frissen sult kenyer/zsemle... hozza frissen fejt kecsketej... na igen, egy kecsket is szeretnek... igaz ehhez elobb kellene egy nagyobb kert... es akkor mar tovabbi otleteim is lennenek... :mrgreen:

Votiv, jo, h leirtad ezeket (pihenoszek, hordozo), mert tenyleg sokan nem tudjak. meg kiegeszitenem azzal, h a kenguruk nagy resze is kifejezetten karos a babak gerincere :( ezeknel (a kendonel is!) arra kell figyelni, h a gyerek ugy uljon bennuk, h a combja derekszogben legyen a testevel, es ne logjon szegeny picur

Zuzi, tok jo, h igy beindultal a vegere: vezetes, mozi, Becs... :lol:

meg akartam mast is, de nyaff van

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv,
irtam, hogy barátnöm ajánlotta, hozzá járt az ekcémás cicije miatt. Allergiára és ekcémára specializálodott homeos doktornö.

Rec,
szerintem ezek a dolgok nagyban függnek az egyes ember energiamennyiségétöl is, és az igényeitöl is persze, meg a kényelemszeretet fokátol :) meséltem, hogy sogornöm sokmindenben hasonlit Rád, mind3 gyerekét otthon szülte, amit lehet kézzel készitenek, otthon süti a cipokat, nagy biokertjük van, stb... gondolkodásotokban/véleményetekben is nagyon sok a hasonloság. És pár éve bizony ugy döntöttek, hogy beszereznek egy mosogatogépet.... mert nem birt mindent a 3 gyerek mellett, pedig hatalmas energiával megáldott csaj.
Nekem joval alacsonyabb az energiaszintem, és bevallom, mások a prioritásaim is, mint neki. Emellett most a pocakossággal járo nyalánkságok is közrejátszanak, hogy szeretnénk majd egy mosogatogépet. Ha már ebbe a modern korba születtünk bele, néha ki lehet (ha ki tudjuk) használni az elönyeit is. Persze nem minden eszközröl ez a véleményem, mert vannak határok...
fibi

Fibi,
hát igen, a plazmatv már nekem sem kéne... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi, és mi a neve/ hol rendel?

asszem electroworld reklámújságában láttam 12 terítékes (ez a nagyobbik) mosogatógépet 39900-ért. ok, hogy nem egy márkás darab, de azért az ára meglepően alacsony.
nekünk csak pici gépünk van, de nagyon szeretem. sokkal tisztábban mosogat, mint én :D na és jóval kevesebb vizet/mosószert is használ :wink:

votiv 8)
votiv

Zsan,
biztos? :) én el birnám viselni :mrgreen:
fibi

Zuz! Mozizás :lol: + egy halk irigy smiley
Barátnő unokatesója :(
Tágulás :lol: :lol: :lol:

Füli ellenőrzésben :lol:
Ez a pihenőszék Füli alatt jól néz ki :wink:

Indi! D maratoni alvása :P

Den :P

Ildi! Drukk az új kihíváshoz!

Rylie! :P örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálatnál. Nem tudom írtam-e már, de én is biztos ilyen lennék a te helyedbe (mi jó, mi nem, nemakarom stb)

Recca! Egyszer én is néztem a kézimalom árát. Hát aranyáras! :shock: Én inkább a mosogatógépre szavazok, de átmenetileg én is megelégednék a kéttálcással.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv,
Dr. Braun Erna, Obudán rendel. Pénteken megyünk hozzá.
Tényleg, Nektek van Aloe "first" sprétek? én azzal is fujom B börét, hátha....
fibi

Fibi, ezt most nem ertem, miert :? attol meg, h leirtam en mit szeretnek, nem mondtam velemenyt masokrol. mindenki azt csinal amit akar... de akkor inkabb felejtsetek el, nem szoltam semmit :wink:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jucus, Indi, vannak a mágikus ringyóknak speciális paraméterei? szeretnék hozatni nagyapóval a szombati piacról :D

votiv 8)
votiv

Megnyugtatásul: csak poénból írtam, hogy mennék Bécsbe :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Bár tudom, hogy szakértő kezekben lennék 8)

Fibi!
Nővéremnek szerencsére kötetlen a minkaideje, illetve déltől 4-ig bent kell lennie, és összesen 8 órát, tehát ha később megy be, akkor tovább kell maradnia. És már bekelentette a főnöknek, hogy ha szülünk, akkor el kell jönnie :lol: Elalvástól már nem tartok, mert Bazsó már több hónapja nem cicin alszik el, és kb 2-3 hónapja Tomi altatja, úgyhogy nem fog hiányolni, legalábbis az altatásnál nem :cry:
Érdekes ám ez az allergia-ekcéma dolog. Barátnőm biomosogatószert vett aranyáron, írtam is a múltkor, hogy megjárták a toxikológiát, és tök allergiás rá, csak kesztyűben tudott mosogatni :cry: Lehet az ember a legtermészetesebb dolgokra is allergiás!

Kép
Kép
zuzmo1

Ildi: azért leszek csak pár hétig még a nevtanban, mert utána szülök. :lol: De mikor gyakorlaton voltál, én még biztos nem dolgoztam ott, mert csak januártól vagyok. Pont egy évet dolgoztam ott... Kár, nagyon jó hely. :cry:

Kép
Kép
tinu

Ildi!
Szerintem centikben azért még nem mérhető a dolog, de már ez is valami, ismerve az előzményeket :wink:

Fibi!
Tomi bent lesz, szerencsére nem ment el a kedve legutóbb az együttszüléstől!
zuzmo1

Sziasztok!
Leléptünk pénteken Szolnokra egy hosszú hétvégére, ma sikerült hazajönnünk, kipihenve, kisimúlva, volt csavargás, barátnőzés, kozmetika, fodrász, és Grétit alig láttam. :oops:
És most újra itt a dolgos hétköznapokban.

Zúz! Én aszt hittem, téged már nem is talállak itt.

Barnabás úgy izeg-mozog a pocakomban, hogy szerintem 5 percenkén megugorja tripla szaltót. Gréti azért nem volt ilyen izgága, jól nézünk ki, ha idekint is rákontráz a nővérére. :roll:

Szolnokon megérkezett a Télapó, azóta Gréti minden nap úgy fekszik le, hogy "Holnap jön Télapó, hoz Grétinek ajándékot csizmába" :lol:

Indi! Gratula az első fogacskához!

Bocsánat, többre nem emlékszem, annyit kellett visszaolvasnom. :oops:

KépKép
KépKép
lindicita

"kisimÚlva" :oops:
"aSzt" :oops:
lindicita

Indi!

Mélt megkaptam, köszi a linket!:)

Tinu!

Jaaa! :oops: Értem! A vonalzókon valahogy átsiklom mostanában! :D De azért biztos visszavesznek, ha majd vissza akarsz menni, nem?

Zuz!
:)

Barbi!

Köszi a drukkot!:)

Anyukám ma megvette Timinek karácsonyra az Ikeás hintáztatót! Kíváncsi leszek, mit szól majd hozzá! :) Végül nem a Kikás hintaló lett a nyerő, bár még mindig tetszik!
Egyébként rendesen rendelget már karácsonyra a reklámújságokból! Pl: Apa ve bi! (Apa vegyen biciklit!)
Apa ve zo! (Apa vegyen zongorát!) stb. :)

Den!

Elkiabáltam amit tegnap mondtam! Timi ma megint nem aludt, pedig 7-kor kelt. Most dőlt ki nagy nehezen. :shock:

Megyek mert mindjárt lesz Született feleségek!:)

ILdi
ildi76

hajrá Zuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

hajrá Zuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ildi :) Hitelintézés :evil: Timi tudja mit akar, csak apa győzze :lol: Elkiabálás :( pedig már azt hittem, csak átmeneti volt az alvászavar!

Indi :) Igen, mozognak a csontok... Hogy kinél mikor és mennyire, az persze mindenkinél más.. B-vel 5hós pocakosan kezdődött, most meg már a 4.-ben, remélem előbb el is múlik! :mrgreen: Dé-nek nagy gratula a szép alváshoz!! :D

Rec :) Kecske?! Hát nem elég Neked a sok háziállat (kutya, macska, szürkefarkúak...)? :lol: Bár nagyon fincsi sajtot lehet készíteni a tejéből, nyami-nyami...

Fibi :) Bálintodnak igaza van, odabent milyen jó is volt! :wink: :lol: És gratula, hogy már csak ebéd után szopizik! Nahát hogy lemaradtam! és mióta? Szerintem Zsolonak igaza van, nálunk is így sikerült, hogy apa ment dajkálni, mert tőlem csak a szopit követelte. És különben is hadd segítsen, Te meg pihenj! :wink:
denizsa

[quote="zuzmo1"] írta:zuzmo1Lehet az ember a legtermészetesebb dolgokra is allergiás!

Zuz :) Ha láttál volna, amikor életemben először (és egyben utoljára) kaptam Ilcsi természetes gyümölcspakolást! Vörösebb voltam, mint a rák... :oops: és még fizethettem is érte :mrgreen:

Lindi :) Hú, de jó lehetett ez a kis kikapcsolódás! Gréti édes, ahogy minden nap várja a Mikulást :D Már Bálintot is meglátogatta az egyik Mikulásanyó (anyós-formában :lol: )
denizsa

Deni,
pár hete. este 6 felé még eszébe jut idönként, de egy kis összebujos meséléssel elterelem a figyelmét :) az éjszakai szopik viszont rendületlenül megvannak...
Mikulásanyo Bálintnál is járt már (anyu személyében) :D

Zuzi,
akkor továbbra is drukkolok :D

Rec,
pü ment.
fibi

Ildi :) És hogy kerülsz msot az autisztikusokhoz hirtelen? Legalábbis a szavaidból úgy veszem ki, hogy nem a te döntésed volt... ott is logopédus leszel?

Recca :) én sem vágyom mosogatógépre. Nem is értem, bevallom...annyi macera van vele. Viszont egy nagy kert meg egy házikó, az már döfi lenne :) És az aszaló, amiben a fincsi paradicsom, szilva, barack és effélék készülnek télire :)

Zuz :) mi az a biomosogatószer? :o Allergia: a legszomorúbb, hgoy a legtöbb allergia pont az életet adó dolgokra van: fű, fa, virág, nap, tej, kenyér :( De tény, hgoy a vegyszerekkel értük ezt el.
Milyen jó, hogy a tesódra így lehet számítani :)

Köszönöm az összes tanácsot és jószót:)

indianyo

Votiv :) Jucus megmondja biztosan, én nem emlékszem, mi volt a zacsira írva. Meg azt is ő tudja, melyik árusnál kapható. Jó kis fagylaltszínűek :)

indianyo

Votiv!

A piacnak a METRO építkezéshez közeli sarkán árulják,ahol cipőfűzőket és zoknikat is.Valami csoda kendő vagy mi van ráírva,de fel is van belőle akasztva magasra,hogy jobban szembe tünjön.
HA rá ér és nagypapa nem kap akkor én veszek neked,de nem most szombaton,mert foci bajnokságra megyünk!DE:Skálában is van a 2.emeleten egy olyan TV shoppos állványon,de az 2000FT.
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?