Sziasztok!!!
Ma voltam kórházban dokibánál, és képzeljétek: elkezdtem tágulni

Ez azért nagy dolog, mert B-vel 17 óra kemény szenvedés után nem tudtam ennyit felmutatni!

Persze tudom, hogy ettől még lehet nagyon nehéz a szülés, de most olyan sikerélményem van! Viszont kérdeztem dokibácsit, hogy szerinte mikor szülünk, azt mondta, túl rutinos ahhoz, hogy ilyen csapdákba belesétáljon

, de szerinte szervezhetek hétvégi programot! Szóval Zsanci, ha van hely, és ezen a hétvégén mentek, megyek!
A film 2027-ben játszódik, ezért ódzkodtam is tőle egy kicsit, de végülis nem volt sci-fi érzésem! Arról szól, hogy az emberek meddők, a legfiatalabb ember 18 éves, és mindenhol terrorista támadások vannak, és Angliába próbálnak a bevándorlók menekülni, ahol nem örülnek nekik. Fenyeget a lázadás, stb, és egy bevándorló csajszi terhes lesz. A többit nem írom le, mert akkor nem lesz érdekes! Mindenesetre van benne szülős jelenet, most csak ez hiányzott
Zsanci!
Férjem ezekre a romantikus filmekre mndja, hogy nyálat a mellkason szétkenős filmek
Főzés: én is szeretek főzni, de amit nem szeretek:1. kitalálni, mi legyen a menü (ha valaki rendszeresen főz, ez tényleg nagy probléma!) 2. bevásárlás, hazacipelés. 3. előkészületek 4. mosogatás, rendrakás!!!! Úgyhogy én vagyok az abszolút miss picha, kisírtam egy mosogatógépet anyámtól, aki most elment nyögdíjba, és visszamenőleg kapott lóvét!
Ja, és paradicsomos tonhalas recept plíz, mert van itthon tonhal konzervem, és házi paradicsomlevem, kipróbálnám!!!!
Macs!
Fülid nagyon édes!!!!!!! Moziműsort már mi sem nézünk, azt se tudom, milyen filmek vannak, a Szabadság szerelemről tudtam, aztán ott megnéztük, és ráböktünk egy filmre
Fibi!
Ha rajtad is kijött ez az ekcéma, akkor nem lehet, hogy valami kozmetikumtól, vagy mosószertől, öblítőtől lehet??????? És most hülyeséget kérdezek, de erre a viszketésre nem jó a fenistil csepp??? Amikor B-nek ételallergiája volt, és viszketett, nagyon bevált!