A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Ági!
Ahogy írtam már Évának is:
Nem, egyáltalán nem rossz! Persze, alkalmazkodni kell mindannyiunknak, de rengeteg a pozitívum! Persze lehet, hogy ehhez az is kell, hogy ilyen természetű emberek jöjjenek össze. Mindannyiunknak kell engedni is, de midannyian nyerünk is a dolgon. Tudom, hogy sokan furcsállják, de nálunk tényleg működik.

A mensi alatti egyéb finomságokat én is értem :oops: , a konkrté szexre gondoltam. :) Azért köszi. Olyan jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül. :)

HOl vagytok lányok???

meri

Pocak:Kép

Nadrág: Kép

Az alkotás: Kép

Pusszancs.
csné

sziasztok csajok!most értünk haza!megvettük nimrodkának is a karácsonyi ajándékot már csak anyának kell megvennem de már azt is kinéztem és akkor végeztem is!utálom a tömeget föleg itt németbe ugyhogy ezért hoztam elörébb a vásárlást!

hát ategnapi rosszullát szerintem a kajátol volt,mert megkivántuk a férjemmel hétvégén tegnap meg megcsináltam és annyira jol esett hogy vissza is jött! :oops:

hát nehezen birom én is hogy ne teszteljek ma is gondolkoztam hogy veszek de nem akartam muszály birni!meg amilyen szerencsétlen vagyok két napra rá megjönne szokásához hiven!

ági jobbulást vivinek!huh már 8.hét?jajj de gyorsan telik az idö!huh ez az a disney-s jég akrámi?huh azt nimike is tuti élvezné!ha hazamegyek naná hogy talizunk nem hagyom mostmár ki és aki nem tud jönni talira ahoz elmegyek ha engedik!

erzsike irigykedem ezerrel merivel együtt!én is nagyon szeretném megnézni de sajnos a drágám nem rajong érte!

balimama nem lehet hogycsak ez a barna jelzi hogy megfog jönni holnap?nekem igy volt elözö honapba meg is lepödtem mert nekem barna nem szokott elötte lenni!

huh meri nem adod kölcsön az anyosod ha ilyen jol kijöttök?nekem is kéne egy normális anyos de az enyém egy szörnyeteg!pedig avilág legjobb anyosa volt meg lenne ha nem lennének a lányai!

titike veled mi ujság?olyan csendes vagy!minden oké?

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Ági!
Helyes a pocakod! És jó a maminacid is. :) Ja, és szép lett a koszorú is.

Virág!
Anyósomat nem adom! Én kaptam! :) De szívből kívánok ám mindenkinek ilyet!!! Persze nehogy azt gondoljátok, hogy nincsenek konfliktusaink! De úgy érzem, mindennel együtt, újra így döntenék. :)

Ma végre itt tudok ücsörögni többet, erre a fél társaság távol. :(

Persze a jelenlévőknek örülök nagyon!!!

meri

hát ja ma nagy a pangás vagyis nem mert te balimama és ági irtatok de titi és eszti nem:(

na de én meg most megyek fürödni aztán kiprobáljuk nimike ajándékát!férjemnek mondtam ma korán fekszik nimike erre ö: mi van kiváncsi a jézuska?

ja meg ma tök édes volt egy hatalmas játékboltba voltunk és én nagy ivbe kikerültem a babarészleget nehogy fájditsam a szivem erre ö bement kérdezem mit akar ott erre ö hátha találok valamit a kisbabámnak mondom neki tt nem nimrodnak valo rucik vannak erre azt mondja de neki hamarosan lesz másik is:))tök ari volt

ja még amit mesélni akartam hát csajok probálok nem babára koncentrálni meg törlöm a gondolataimbol nem stresszelek annyit rajta de már egy hete csak babás dolgokat álmodok pl multhéten sex után nem voltam valami jol erre a férjem meg jegyezte na mi van már sikerült is? :D (poén lenne ha tényleg igy lenne) na szoval és éjjel azt álmodtam hogy ugy megszültem hogy aludtam a férjem meg levezette a szülést és mikor felébredtem ott volt egy gyönyörü baba kérdeztem hogy mi van fájásaim se voltak erre benyögte de két orája kezdödött!ilyen hülyeségeket álmodok
ma meg hogy bementem egy bevásárloközpontba nödoki után és a doki utánnam jött tök szomoru arcal mondja menjek vissza kérdezem rák?nem kérdezem aids?nem(persze egyböl a halálosakra gondolok én az optimista) mikor visszamentünk a kezembe nyomott egy uh-t és ott volt egy gyönyörü szép baba és nimikére meg rám hasonlitott mint kiderült a doki azért volt szomoru mert nem vette észre háro honapja!na ehez szoljatok milyen hülye vagyok!
vagy ezek az álmok mást is jelentenek?azon kivül hogy babát akarok?

Virág
Kép
Kép
virág22

meri

ja a legfontosabbat elfelejtem képzeljétek ugy bejött nekünk ez a kétnapi akcio hogy nagyon rákaptunk már egy másfél hete igy játszunkés tök joooo!
na rohantam fücsizni még lehet visszanézek pusz addig is

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!

Az álmaid valószínűleg azt jelentik, hogy sokat foglalkoztat mostanában a téma. De szerintem azt is súghatják, hogy készülj fel... :)

meri

Sziasztok Lányok!

Elmúlt a barnázás és megjött rendesen! Megkönnyebbültem!

Ági!
Olyan csini vagy! Úgy szeretnék már én is itt tartani!
A vírus miatt ne aggódj, csak arra vigyázz nehogy belázasodj! A gyerekorvost érdemes megkérdezni az oltásról, már csak azért is, mert Vivi is lesz egyszer anya!
Gyönyörű a koszorú!
Hamarosan megint láthatod a babád!

Virág!
Neked mennyi önuralmad van! Úgy lesz, ahogy a álmodtad! Legalább 2 hónapos terhes leszel mire kiderül!
Látod, a kisfiad is mennyire vágyik már a kistestvérre.
Milyen érdekes, a terhesség elején mindenkit annyira foglalkoztat a szülés. Én rettegni szoktam :lol: Még aludni sem tudok a félelemtől, úgy a 10. hétig. A végére már megvannak a magam kis praktikái. Szerencsére az orvosom nem nagyon szólt bele abba, hogy mit hogyan szeretnék. Sajnos nálam van egy olyan genetikai rendellenesség, ami miatt csak szigorú megfigyelés mellett szülhetek rendesen. Rövid köldökzsinór! Előre soha nem lehet tudni mennyire rövid.

Meri!
Nehéz dolog ez a szabad orvosválasztás. Az a baj, hogy nincs meg a jogi háttere annak, hogy valaki a szabadidejében szülést vezessen. Eddig sem volt. Sajnos maguk az orvosok rontották el, amikor erre az időre fizetést akartak kérni, holott a mamák ezt már kifizették!Olyan pedig nincs, hogy félbehagynak egy szülést, vagy egy császárt. Ami úgy tűnik, hogy elhúzódó lesz, azt eleve az ügyeletes orvos kezdi el.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem vagyok felháborodva! Én sem fogom engedni, hogy más turkáljon bennem és ne az akiben megbízom, évek óta ismerjük egymást és vigyázott ránk 9 hónapig, nem utolsó sorban a szülés előtt is fizettem már neki.
És itt van nekem ez a rövid köldökzsinor, amire azt szokták mondani, hogy soha sem ismétlődik. Maga a jelenség borzasztó ritka, ennek ellenére nálam 3-szor ismétlődött. Nem kellő odafigyeléssel fatális kimenetelű lehet mind az anyára, mind a babára nézve. Harmadszorra lett olyan orvosom, aki elhitte és azt mondta, hogy ha nem megy, akkor nem megyünk bele mégegyszer 5 órás kitolási szakba. Nem rémisztgetni akarok, csak azt mondom, hogy az ember a végtelenségig megbízik az orvosában és ezt a biztonságérzetet nem vehetik el!
Mire szülünk ez meg fog oldódni, de nem irigylem azokat, akik januárra vannak kiírva!

Ne haragudjatok, ha durva voltam, de engem ez felháborít! Én soha sem hagytam magára betegemet félelmében, fájdalmában és halálában!

Eltűntetek Lányok!
Remélem mindenkinél minden rendben van!
Mégegyszer bocsánat, hogy hosszú voltam!

Éva

Kép
balimama

Jó reggelt!

Bocs,hogy tegnap már nem jöttem,de soká értem haza jógáról.De megérte,mert szuper volt.

Ági!

De jó,hogy tettél fel képeket.Nagyon édi a hasad,és a gatyó is tök jó.Remélem nemsokára én is veszek egyet. :wink: Hogy vagytok?Ugye nem kaptad el Vivitől?!Ő jobban van?

Éva!

Örülök,hogy rendesen megjött.Ez a dokiválasztás kicsit engem is aggaszt,de én abban bízok,hogy nálunk semmi sem változik egyik percről a másikra.Nincs az a nőgyógyász(remélem),aki lemondana a hálapénzéről,hogy ne kelljen bejönni szülést vezetni.Legalábbis a mi helyzetünket nézve ez volna jó.Ez az egész elképzelés úgy rossz,ahogy van.Remélem mielőbb letisztul.

Virág!

Biztosan azért álmond ilyeneket,mert a tudatalattidban is csak ez motoszkál,baba.De jó, hogy ti már meg is vettétek az ajándékokat.Én mindíg az utolsó percre hagyom.Azért persze az álmok lehetnek megérzések is.Nem?

Meri!

Az anyósod miatt én is irígyellek.Nekem elég furi jutott.Van egy lánya,amit az mond,az a szent.Hát neki nem voltam szimpi(már ő sem az nekem),így anyósom még az esküvőnkre sem jött el.Szegény férjemnek úgy fájt.Mára megint szeret,de ha hazajön a lánya(mert külföldön él),ki tudja mi lesz.

Ildi,Titi,merre jártok?

Jajj,nekem megint pé-m van :!: :?: :lol: Fura a görbém,mint a hullámvasút.Na majd meglátjuk. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok, Lányok!

Most már jobban vagyok – még teljesen nem jöttem helyre, de azért jó úton haladok :) - persze gyógyszert is szedtem, igy nem is bánom, ha ebben a hónapban nem jön össze a baba. Tulajdonképpen most a pé-ért drukkolok, hiszen ma megint lezuhant a hőm (kipróbáltam, és ha fennmaradt volna, akkor szépen berajzolta volna a függőleges vonalat). Most teljesen tanácstalan vagyok....

Ági!
Nagyon jó, hogy képet raktál fel :) - nagyon csini a nadrágod – és benne Te :)
Az alkotásod is jól sikerült.
Sajnálom Vivit, komplikáció nélküli gyógyulást kivánok neki – és persze azt, hogy vigyázz ám magatokra, nehogy valami bajotok legyen!

Virág!
Az álmaid összefüggnek azzal, ami éppen nagyon foglalkoztat. – De azért elmesélnék valamit.
Nekem 2 esetben volt szüléssel kapcsolatos álmom – és mind a 2-szer rá 1-2 napra tudtam meg, hogy az illetők terhesek :) Az egyik a testvérem felesége volt, és amikor rákérdeztem, le kellett üljön, annyira meglepődött, hiszen éppen akkor készült elmenni az orvoshoz :)

Meri!
Nem csak neked van jó anyósod :) – én sem kivánhatnék jobbat az enyémnél, hisz bármit megtenne értem, de azért nem vállaltam volna, hogy együtt lakjunk velük. De ez felfogás kérdése, és ha jól érzed velük magad, akkor nem lehet semmi gond.

Éva!
Mikor mész vizsgálatra? A görbéd szerint, minden tökéletesen működik :)

Eszter!
Nem lehetett könnyű, hogy anyósod nem ment el az esküvőtökre – viszont azt hiszem, hogy ha már egyszer megszeretett, akkor nehezen fogja tudni megint rossz irányban befolyásolni a lánya.
A ferti megint pé-t rajzolt be, vagy érzed?

Titi!
Hogy vagy?

Puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

És a görbém igy néz ki:

Kép

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok lányok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok, de hisz tudjátok, hogy én esténként nem tudom jönni, hiába szeretnék. Reggel pedig csak így 9 körül, mert 1/2 9-re járok dolgozni. Aztán mivel napközben dolgozok, így néha be tudok kukkantani, esetleg hozzászólni, de 5 után már semmiféleképpen sajnos nem.

Virág, tényleg, hogy bírod kivárni azt a decemberi tesztet? Én biztos nem bírnék magammal. Ezek az álmok pedig tényleg azt bizonyítják, hogy tudat alatt tutira foglalkoztat a baba. De hisz ez nem csoda!

Ági, de jó, hogy jelentkeztél! Nagyon arik a fotók, tényleg milyen édes kis pocid van. Én is megnéztem, nézd meg, nekem is volt már hasim az elején is. Nekem azért általában lapos hasam volt, és már a 8. héten is volt olyan kis édi hurkám, mintha fel lett volna fújódva a hasam, nem tudtam begombolni a nacimat. :)
Hogy van a lánykád?
Tényleg, én talán nem is írtam meg, mennyire jó, hogy elmondtátok végre Vivinek a kisbabát!

Eszter, nem is tudtam, hogy jógázol! :) Bizti jó lehet! Dobsz majd egy görbét? Kíváncsi vagyok rá.

Lassan fel kellene már tennem a táblát is...

Velem semmi különös, türelmetlenül várom a mensit.

Jaj, Éva, tényleg azt hittem, ez a barnázgatás fertőző :), olyan jó, hogy megjött, gondolom, mennyire örülsz most neki.

Erre az orvosválasztás dologra igencsak kíváncsi vagyok. Bízom benne, hogy a dokik sem akarnak lemondani a hálapénzről, és akkor lehet annál szülni, aki levezeti a terhesgondozást. De hogy majd ne tudjak akármelyik kórházba menni?! Hogy még azért is fizessek?! Mert a kismamáknak ugyebár annyira tele van a zsebük, főleg, ha a másodikat várja gyes mellett. Nem tudom, ki hozta ezeket a döntéseket, de az biztos, hogy nem nő volt.

KépKép
titi_27

sziasztok!

balimama nem a fiam mondta hogy lesz mégegy kisbabája hanem a férjem:)ö volt a kis édes babaruha nézegetö!de amugy fiam is nagyon szeretne már babát csak eddig kislányt akart most meg nm elégszik meg eg kiscsajjal hanem kapásbol kettöt akar!tul sok az iker az oviba!
na ugye mondtam hogy megjön rendesen!szuper akkor megnyugodhatsz

anubius huh mintha az én anyosomrol irnál!mikor nem voltak vele a lányai odáig volt értünk!a barátnöm még bolondnak is nézte annyira kényeztette nimrodot ha trogerka azt mondta állj fejen fejen állt!aztán összevesztem a kisebbik sogornömmel akiért anyos annyira odavan és azota el van tiltva tölünk!tavaly karikor feljött a nagyobbik sogornömmel és hozzánk se szolt!
a gyerek azt se tudja ki ö én meg fel nem világositom!aki nincs arrol nem kell tudni!nincs igazam?

ildiko ááá sszerintem az álmaim azért ezek mert most napközbe csak akkor veszem elö a babatémát ha veletek vagyok amugy meg elraktározom és álmaimba ezért jön elö!mindig arrol álmodok amit napközbe elfelejtek kimondani vagy megbeszélni valakivel
de legyen most nektek igazatok :D

ma éjjel vajudo szobán voltam:)és még igy álmomba is olyan jo volt!

titi merre vagy?

huh kiprobáltuk nimrodka ajándékát hát valami nagyon szuper!én nem s gondoltam hogy ez ekkora jo dolog!hétfön még nem találtunk semmit apa meg ideült a géphez és szokáshoz hiven ö talál mindig jobb ajándékot!

puszi

Virág
Kép
Kép
virág22

Húúú, Ildikó, tényleg elég érdekes a görbéd. Nem mérted véletlen hamarabb? Bár tudom, hogy hülye kérdés... hisz akkor Te is tudnád, hogy ez a gond. Nekem is szinte mindig visszaesik ilyenkor, és sosem tudom, mikor van/volt pé. A fertility mindig kicsit későbbre teszi a pé-t, szerintem ebben az esetben nagyjából majd ide a 17. napra.

Meri, letöltöttem azt a petíciót, meg az aláírásgyűjtőt, lehet, hogy én is belekezdek a gyűjtésbe.

Jut eszembe, felteszem a görbém, igaz tegnap óta nem változott (hál' Istennek)!

Kép

KépKép
titi_27

szia titi látom közbe már irtál!de jo hogy jöttél:)még hat nap és megjön és akkor már ti is gyurhattok a babára de jo én tudom decemberbe mindenki babás lesz!

Virág
Kép
Kép
virág22

Ági, ezt csak miattad... a nosztalgiázás kedvéért... :)

Kép

Ilyen voltam a 9. héten! :)

KépKép
titi_27

Olyan bolond vagyok lányok... képzeljétek, ma jutott eszembe, hogy a doki nem 3 mensit, hanem 3 ciklust mondott várni. Aszerint viszont még ezen kívül egy mensit ki kellene várni, úgyhogy most ezen kezdtem gondolkodni. De úgy akarom már a decembert, hogy nem várunk tovább. Szerintem baj nem lehet belőle!

KépKép
titi_27

Elszállt aregény. :twisted:

Kép

Kép
anubias

Sajna nincs időm mindent újra leírni,csak pár tőmondatban.Egyenként küldöm,nehogy elszálljon.

Virág!

Úgy felcsigáztál.Mit vettetek Niminek? Hátha nekünk is adsz egy jó ajándéktippet.

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!
Titi!
Nagyon csinos vagy és hidd el nemsokára megint lesz pocak!
Szerintem nem mérvadó az a 3 ciklus, mert ha fél évig nem jött volna meg, akkor onnan számolnád a 3 ciklust? Szerintem, ha lekileg felkészültél, akkor nem nem lehet semmi gond és, ha összejön a baba az azt jelenti, hogy testileg is felkészültél.

Eszter!
Úgy látom hamarosan szülinapot ünnepeltek Bálintnak! Mit szólna egy kistestvérnek?!
Látom Te itt halmozod a pé-ket, más meg egynek is örülne!
Viccen kívül, szerintem feleannyira sem aggódnánk, ha nem mérnénk a hőnket!

Ildikó!
Szerintem csak az okozza a göbéd furcsaságát, hogy más időpontban mérted a hődet. kb. 26-án lehetett. Hát igen, kinek van kedve vasárnap korán kelni.
Az első hetekben mindent, vagy semmit. Szóval, ha károsította volna a gyógyszer, vagy a vírus meg sem tudod, hogy lett volna baba. Emiatt nem is kell aggódni! Csak gyógyulj meg minél hamarabb!
Én holnap megyek az első vérvételre, utána a 15. napon, a 21. napon és a 24. napon. Remélem hónap végén kiderül, hogy már felesleges volt . Akkora mákom van, mert az utolsó nap dec. 22-re esik, ami decemberben az utolsó munkanap, de legalább ez nem csúszik januárra. Nem tudnék még egy hónapot várni.

Pont azt számoltuk, hogy a legnagyobb és a legkisebb márciusi, a középső szeptemberi és, ha most összejönne a mégkisebb, hát ő is szeptemberi lenne. Úgy látszik én nem tudok csak márciusban és szeptemberben szülni!

Virág!
Bocs! Ezt elnéztem.
Én 7 éves voltam, amikor a középső öcsém született (23, amikor a kicsi) 5-6 évesen már annyira vágytam tesóra!
Eszembe jutott egy aranyos történet. Amikor a kisfiam született volt ott egy mama, akinek a 4 éve kislánya sírva fakadt a kisöcsi láttán. Megkérdezték tőle, hogy ennyire nem örül neki, erre azt mondta, hogy örül csak néger kislányt szeretett volna!

Meri!
Bocs, de én pont olyannak képzellek, mint az a napocska a neved alatt! Neked biztosan nincs is soha rossz hangulatod!

Erzsike!
Remélem a hétvégére nem csináltatok programot, mert itt az ideje a babára koncentrálni!

Éva

Kép
balimama

Titi!

Szerintem se várj tovább,nem ezen fog múlni.Lelkileg is decemberre készültél,látod Áginak is előbb sikerült és minden rendben.Nyár óta jógázok,nem hittem volna,hogy ez nekem való,azt hittem túl nyüzsis vagyok hozzá,de isteni dolog.

Kép

Kép
anubias

Balimama!

Nagyon örülök,hogy elkezdődnek a vizsgálatok.Ilyenkor az ember már a ténytől is megnyugszik,hogy most megoldódnak a dolgok.Én is azért szurkolok,hogy következő ciklus már csak 9 hónap múlva kezdődjön. :wink:

Kép

Kép
anubias

sziasztok!

balimama hát ezen jot nevettem :D :lol: :D :lol:
a kisfiam bizti nem fog néger kislányt kérni,de mi mindig azt mondjuk a férjemmel ha nem jön össze ababa akkor örökbe fogadunk egy néger kislányt!hát a mamám mikor meghallotta majdnem elájult hogy lehetek én ilyen hülye majd azt hiszik mástol van a gyerek!jajj szerintem már ilyen tök nincsen meg hát ugyis tudnák a közeli hozzátartoink!na de nem kell ugysem örökbe fogadnom!
ja még egy story:amikor nimike született a férjemet a többi katona azzal szekálta hogy mikor kibujik a baba akkor vagy nagy fekete kukija lezs akkor néger pasitol van vagy leolajozott hátra nyalt haju akkor meg töröktöl! :D

anubius!hát egy mikiegér formáju dvd lejátszi pici tv vel hordozhato!nagyon baba és szerintem tök megérte mert 80euro volt!meg tetszett neki egy powerrangers-ös cb vagy mi a neve azt is megkapta de azt mondtam másik kisgyereké meg egy olyat hogy rávetitti a lapra a formát és azt kell rajzolnia!ezt is egy másik kisgyerek kapja!
mivel gyerek nélkül nehéz lenne bevásárolni ezért azt mondtam neki hogy mindenkinek én veszem az ajándékot és feladom postán a jézuskának és aki jo lesz annak visszahozza! a dvd-tv-t még nem látta sikerült ugy megvenni pedig ott volt és igy könnyü volt azt mondani hogy az ö ajándékát a jézuska veszi nehogy meglássa mit kap!

titi ha felkészültél akkor ne a 3ciklusra figyelj hanem a mensire!é különben is én ugy tudom egy következö baba csak segithet!

ildiko nem lehet hogy pont akkor volt höemelkedésed mivel beteg voltál azért van az a kettö olyan magasan?

Virág
Kép
Kép
virág22

na itt az ajándék!jajj nekem ugy tetszik végre találtunk valami értelmeset és iolyat amire álmába se gondolna!Kép

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág, ez marha jól néz ki! Persze, nálunk ilyen jópofa dolgokat nem lehet is lehet kapni.

Jut eszembe... de hülye vagyok! Hátha tudsz segíteni! A párom tiszta WOW őrült - World of Warcraft. Találtam a neten egy német nyelvű könyvet, de nem merem online megrendelni. Nem tudnál esetleg szétnézni nekem és mondjuk megvenni? Hátha valahogyan eljuthatna hozzám karácsonyra.

http://www.amazon.de/World-WarCraft-Teu ... 86-0596205

http://www.yatego.com/game-and-fun/p,44 ... ec3cca7d0d

Lehet, hogy sima Media Marktban vagy Saturnban lehet kapni, tavaly Bécsben a MM-ban vett magának egyet, de most félek, hogy Bécsben nem fogom tudni beszerezni, aztán hoppon maradok.

... igaz félek kicsit az online rendeléstől, de ha nem megy, akkor azon is elgondolkodom, hogy meg kellene rendelni online, esetleg hozzád, és elpostáznád nekem. Talán még így is olcsóbb volna, mintha ők adják fel nekem DHL-lel. Nem tennéd meg, hogy megnézed nekem? Mármint esetleg itt a honlapon a szállítási feltételeket? Mert mire én lefordítom... Neked biztos gyorsabban menne.

Virág, természetesen ha nincs rá időd, akkor tárgytalan!!! És ne haragudj, hogy ilyennel terhellek!

Éva, én is jót derültem ezen a "néger gyereken"! :)

Meg ezen a dupla peteérésen, hogy más még egynek is örülne... :) De jó, akkor hamarosan jön a hormonvizsgálat. Húúú, nagyon érdekel az eredménye!!!

De akkor már azt is láthatná, hogyha megtermékenyült a pete? Vagy az UH-n csak később kimutatható???

KépKép
titi_27

Sziasztok!

A hőmet ma nem mértem hamarabb. Megtörténhet, hogy Virágnak van igaza, és a torokfájás miatt ment fel a hőm..... csak azt nem értem, hogy ha a pé-m későbbre esik, akkor hogy fog megint pontosan a 29-ik napra megjönni (már elég rég óta napra pontosan jött).

Titi!
Szerintem is igaza van Évának: ha lelkileg felkészülve érzed magad, akkor nincs amiért várj még 1 ciklust.
Az orvosok a gyógyszerszedés után is mondják, hogy ki kell várni 3 ciklust, de olvastam valahol, hogy nem azért, mert az az idő alatt károsan hat a babóra, hanem mert még nincs pé. De úgy látom, a te görbéd gyönyörűen alakul :)

Virág, legyen neked igazad, hogy decemberben mindenki babás lesz! :)
Nagyon jó az ajándék! Még én is elfogadnék egy ilyent :)
Volt már példa rá, hogy ha valami játék megtetszett nekem, az jutott az eszembe, hogy milyen jó lesz, ha majd gyerekem lesz, mert akkor neki megvehetem 8)

Éva, nem tudom a vasárnapi hő mennyire befolyásolja a görbém, hisz utána még 1 napot lent volt – azért reménykedek, hogy később berajzolja majd :)

KépKépKép
ildiko74

sziasztok!

titi nekem gyorsabban menne?kétlem ugyanis semmit nem tudok németül!DE a férjemmel megrendeltetem neked!figyi érdeklödd meg hogy december 24én is van e posta otthon(tavaly volt de most vasárnap miatt nem tudom) és ha van akkor otthonrol feladom neked ha nincs akkor innen elküldöm!de meglesz mindenképp!

ildiko hát igen sajnos mi igy vagyunk most eddig mindent megvettünk neki egy csomo olyan dolgot ami nekünk tetszett aztán jáétszott vele egyszer!most ezért voltunk gázba mit vegyünk neki mert mindene megvan!fél padlás fél pince csak játékkal van tele!már mondtam barátnömnek mielött vásárol a gyerekeinek kérdezzen engem eddig amit vett a fiának nálunk minden megtalálhato!most visszafogtuk magunkat de nem nagyon sikerül tartani!

Virág
Kép
Kép
virág22

A görbém: Kép Most rohanok,de jövök még. :wink:

Kép

Kép
anubias

Eszter!
Igazából teljesen egyetértek veled dokiügyben. Én sem vagyok hajlandó különösebben aggódni, addig még annyi minden lehet. Úgyis lesz erre is megoldás. :)

Ildi!
Én most nem emlékszem a görbédre. Akkor lehet, hogy nem is volt még pé.-d? Bár egy betegség megzavarhatja az egészet. Lh-tesztet nem használsz?
Az anyós igazából nem is vállalás kérdése volt, így alakult. A legjobban :)
Most már láttam a görbéd. Érdekes. Én nem is tudok semmit mondani, csak azt, hogy betegség szerintem bezavart.

Éva!
Igen, jól látod, nem véletlen a kép! :) Persze nekem is van rossz hangulatom. Sőt. A párom nagyon sokszor lát sírdogálva is, bár tény, hogy nagyn gyorsan megnyugszom. De a mosoly, az valóban állandónak tűnik. Erre akkor jöttem rá, amikor megnéztem az esküvői videónkat, és mondtam, hogy hihetetlen, hogy végigvigyorogtam az esküvőt. A család ekkor közölte, hogy mindig ezt csinálom. :) :) :) Téged nem találtalak ám meg iwiw-en. Nem vagy fent?

Titi!
Szerintem sem az orvos véleménye a döntő. A baba úgyis akkor fog jönni, ha felkészültél rá.

Bocsi, asszem mára ennyi. Nem bírja tovább az agyam. :)

meri

Sziasztok Lányok!
Hát szépen eltűntetek!

Ildikó!
Szerintem azért nem kell szentírásnak venni a fertit. A torokfájás biztosan bezavart. A pé-t pedig utólag majd be fogja valahova húzni. Ha nem, akkor csak a vírusod miatt.

Virág!
Nagyon klassz ajándékot találtatok Nimikének. Én teljesen megdöbbentem, hogy ilyen is van!

Eszter!
Szerintem holnap be fogja Neked is rajzolni a ferti a pé-t!

Titi!
Fogalmam sincs mi fog kövekezni a hormonvizsgálat után, de nem szeretnék 2 naponta UH-ra járni! Nálunk ez nehezen megszervezhető. Reménykedem abban, hogy addigra már babás leszek és minden rendben lesz!

Éva

Kép
balimama

Még dobok egy görbét, bár eddig nem túl izgi.

Kép

meri

Sziasztok!

Délután vmiért nem engedett be a babanet...

Ági! NAgyon édi a pocakod, én is akarok ilyet.

BAlimama! Tulajdonképpen mit akarnak kideríteni a hormonvizsgálattal? Csináltun hétvégére programot, de a fő cél a baba. Holnap megyünk Erdőbényére egy hosszú pihenős hétvégére. Igaz egy baráti párral és a két pici gyerekükkel, de azért lesz időnk egymásra is...Azért egy kicsit sajnálom, h elvileg hétfőn lesz pém és az már pont nem esik bele.

Virág! Tök jó az ajándék. Eddig nem tudtam, h te nem tudsz németül. Akkor hogy tudsz ott létezni? Bevásárlás, doki, munkahely, stb...?

Ildikó ne aggódj, a ferti nekem ekőször betette a 14. napra a pét, majd áttette a 20. -ra és megjött a mensim a 25. napon (28 helyett). Szerintem nincs semmi gáz, csak a betegséged bezavart.

Pusz mindenkinek
verzsike

sziasztok!
eszti nem értél vissza!milért ilyen a görbéd nekem ez marhán hullámvasut!

meri veled mi ujság ugye gyurtok a babára?

verzsike hát megoldom a németet!egyedül hivatalba nem tudok menni mert az még páromnak is bonyolult pedig ö perfekt német!vásárlás orvos meg melo meg ilyeneket azért eltudok intézni!megértek mindent meg el is mondom mit akarok csak nem jol!eddig nem is mertem beszélni mert féltem kiröhögnek aztán nagyon sok külföldit hallottam németül ebszélni és rájöttem jézusom ezek se törödnek a hibákkal akkor én sem fogok ugyhogy beszélek ha kell de nem valami jol!meg aza baj hogy megálltam ezen az alapszinten egyszerüen nem tudok tovább menni innen!azt mondták huh a gyerektöl sokat fogok tanulni hát heti egy szo max!
hétfön nem tudtok babát gyártani?mi hétköznap nem vagytok együtt?jujj az gázos!ma nekem sincs itthon a párom de holnap jön haza!jövöhéten megint csütörtökön megy pénteken jön!utánna szerdán megy pénteken jön!nehéz igy a kétnaponta de megoldjuk elötte utánna igy max háromnaponta van azokon a napokon!

jajj ez a teszt nélküli élet nagyon nem jo nekem de még birnom kell!ja leakartam irni nektek hogy hogy akarom elmondani a családnak de jo hogy nem tettem mert a drágám végig lapozta az irásaimat!de ne aggodjatok csak enyémet olvassa amit meg tudhat rolatok azt ugyis én elmesélem!ugy ismer már titeket mint én(majdnem)

puszi mindenkinek joéjt

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!
Nem látszik a táblámból? :oops: :lol:

Azt olvastam az előbb, hogy a babát nem akarni kell, csak várni. Egyszerű mondat, de ha belegondolok... Mától ehhez tartom magam. :)

Egyébként továbbra is hihetetlenül higgadt, nyugodt vagyok.

Virág, én nagyon drukkolok, hogy bírd ki teszt nélkül még egy ideig!!!

meri

Jó reggelt lányok!

Virág!

Tényleg szuper az ajándék,kár,hogy nálunk még szerényebb a választék jópofa játékokból.Persze én is gyakran járok úgy,hogy megveszem a szerintem tökéletes meglepit és a gyerek fél óra után a sarokba teszi.Én is egyre inkább próbálom kifürkészni a gondolatait és úgy meglepni.Ugye milyen hülye a görbém?!Amúgy meg ne szerénykedj,igenis beszélsz németül.Aki mindent megért és meg is tudja értetni magát,az beszél egy nyelvet.Nem az a lényeg,hogy anyanyelvi szinten ,tökéletes nyelvtannal és kiejtéssel használod-e?Majd lassan oldódsz és bátrabban fogsz beszélni.Én megszavaztam neked egy 4/5-öt németből. :wink: Most mindenkinek elküldöm,mert mindíg elmegy a net. :cry:

Kép

Kép
anubias

Egyébként tegnap este már azért nem jöttem,mert nem volt otthon net.
Meri!

Nagyon örülök,hogy így megszállt a nyugalom,én is hasonlóan érzek,pedig első hónapban azt éreztem ,hogy a diliházban kötök ki.Most szerencsére nem görcsölök ezen,csak minden reggel megmérem a hőmet és élem a kis megszokott napjaimat.Jó,hogy ilyen boldog,mosolygós ember vagy,állítólag nagyrészt én is ilyen vagyok,bár szoktak lenni rossz időszakaim is.Hát akkor,ahogy írtad,várjuk a babát.(azért remélem nem várat magára sokáig) :wink:

Verzsike!

Magadról még egy rövid kis mondatot sem írtál,csak nekünk .És veled mi van?Mesélj kicsit.
Magadról még egy rövid

Kép

Kép
anubias

Ildi!

Neked tegnap 3x írtam meg ugyanazt és elszállt 3x. :evil: Anyósomról és a peteérésedről,de már nem ismétlem meg. :evil:
A lényeg,hogy anyóspajti először nagyon kedvelt,meg anyumékat is...aztán hazajött a lánya,aki külföldön él,és nagyon szenyó volt velem,az okát már sosem tudom meg,bár már nem is érdekel.Életemben 1x láttam,de akkor porig rombolt,minden ok nélkül.Végül felálltam és eljöttem,de búcsúzóul én uis megbántottam őt,mert nem tűrhettem el,hogy egy vadidegen nő sérteget ok nélkül.Anyósom ott sem volt,csak a lánya mesélte el neki,minek az lett az eredménye,hogy 2 évig nem állt szóba velem.Ezért a fia(férjem )meg vele és én mindent elkövettem,hogy legalább ők ketten megbékéljenek,most már anyós ismét imád,de gondolom,ha karira hazajön a lánya,ez megint megváltozik.Én már nem foglalkozom vele,csak felületesen,levontam az idevágó konzekvenciákat,de a férjemet sajnálom,hogy ilyen a mamája,mert ez neki fáj a legjobban.Volt már pé-d?Bocs,hogy ilyen hosszúra nyúlt a beszámoló. :oops:

Kép

Kép
anubias

Balimama!

Te sem írtál nekünk magadról.Tessék mesélni. :evil: :) Jajj úgy drukkolok neked ehez a hónaphoz.Van egy szakirányú kérdésem hozzád.Jövő héten üzemorvosi vizsgálat van nálunk.El kell mennem tüdőszűrésre.Gondoltam megvárom mensit és utána megyek.Ez önmagában gáz,mert 5 percre van a tüdőszűrő,és én nem tudom,mit mondjak,miért nem megyek el,csak 2 hét múlva.Viszont ha mensikor elmegyek,azt az egész hót ki kell hagyni? Vagy ha pé előtt megyek,akkor más a helyzet? Segíts! :oops:

Kép

Kép
anubias

Titi!

Milyen rendes vagy,hogy így töröd a fejed,mivel lepheted meg a férjedet.Amúgy azt azért tisztázhatnád vele,hogy a gép közös,és ami neki este a játék,az neked a babanet,kikapcsolódás.Mi apával mindíg ellökdössük egymást,na meg a gyerkőc is nyomul a gépre.De mindenkit odaengedünk.Bocsi,hogy beleszólok,de ne hagyd magad.Olyan rendes vagy vele,neked is kijár egy kis esti gépezés is.Ja,és most már tessék kicsit pihenni is,hétvége jön,tedd le a világ nagy gondjait és ne törődj semmivel,csak lazíts.Aludj,tévézz,mert mindjárt december.Pihengetős,harmónikus,szeretetteljes hétvégét kívánok neked. :wink:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Már túl vagyok a mai vérvételen!

Erzsike!
A ciklus meghatározott napjain nézik a hormonokat. A mensi 3. napján mért értéket veszik alapnak, ehhez viszonyítják a 15, 21, 24. napit. Van-e peteérés, termelődik-e progeszteron. Azért van rá szükség, mert nekem a magas prolaktin szint ezekbe belezavarhatott. Már 3 hete szedem a Bromochriptint, ami csökkenti a prolaktin szintet. Hatásos, mert már nincs tejem és ebben a hónapban biztosan volt pé-m.
Reméljük ennek a szép, pihenéssel töltött hétvégének meglesz az eredménye! A hétfői pé-hez még bőven jó a szombat, vasárnap is!

Eszter!
Nem kell kihagyni az egész hónapot a mellkasröntgen miatt, csak akkor kell menni, amikor biztosan nincs baba. A mensi alatt a legjobb. A röntgensugár csak a fiatal gyorsan osztódó sejteket bántja, ha még nincs megtermékenyülve a petesejt, akkor ilyen kicssi sugárzás nem ártalmas.

Jövök még, csak ébredezik a kisfiam!

Éva

Kép
balimama

Jó reggelt lányok!

Virág, biztos vagyok benne, hogy tudsz Te németül. Aki megért mindent, az igenis tud, csak biztos olyan vagy, mint én, hogy nem mersz megszólalni. Azért irigyellek érte, hogy kint élhetsz. Én is szeretnék, de a párom mozdíthatatlan. És azt mondják, ott sem fenékig tejfel az élet.

Köszi a segítséged, de kérlek, előtte azt derítsétek már ki nekem, mennyi a szállítási költsége hozzátok és hozzánk, mert lehet, tényleg érdemesebb nálatok megrendelni, és utána postázni hozzánk. Vagy ha könyvesboltban jársz, akkor megnéznéd? Ha nem sikerül, akkor sincs semmi gond. Szerintem nálunk nincs szállítás 24-én. De hátha hamarabb is megjönne. Szerintem 2 hét max alatt el lehetne intézni. Csak kíváncsi vagyok előtte, tényleg jobban megéri-e, ha hozzátok rendeljük meg, kevesebb-e a költsége. Tőletek meg a posta gondolom olyan 4 Eur környékén lehet.

Lányok, nekem úgy fáj a torkom, és nagyon-nagyon szarul vagyok, olyan gyengén érzem magam, és ma ráadásul helyettesítem megint a kolleganőt, mert szabin van. Úgyhogy szerintem igencsak csöndben leszek ma.

Ne haragudjatok, nem is írok többet, mert olyan gyenge vagyok, még az írás sem igazán megy.

KépKép
titi_27

Lányok, ti találkoztatok már olyannal, hogy a fertility valamiért nem rögzítette a hőtöket? Én bármit csinálok, nem teszi be a görbébe a mai hőmet.

KépKép
titi_27

Titi!

Nekem is csinált már ilyet,többszöri belépésre is,de aztán egyszer csak elfogadta.Próbáld meg később.Jobbulást!Szeded az elevitet?

Kép

Kép
anubias

Na, végre sikerült! Mára 1 tizedet esett a hőm! Olyan boldog volnék, ha pontosan 28 napra megjönne!!!

Köszi Eszter, igen, szedem az Elevitet, és a Folsavat is. És ahogy elmúlik a mensim kezdem újra a sok rostos dolgot evését, sok gyümölcsöt, és nagyon filózom az aloe vera-n. Sokan ajánlják, csak annyira drága!

KépKép
titi_27

Titi!

Biztosan jó,januártól én is mindent bedobok.Mennyibe kerül? Én most a grapefruit mag kivonatról olvastam nagyon jókat,lehet,hogy hazafelé be is ugrok a gyógyszertárba és rákérdezek.Jól teszed,hogy eszed a vitaminoklat,én is ebben a párosításban szedem.A rostdús táplálkozást csak úgy általánosságban érted,vagy van valami speciális oka?Nagyon ramatyul vagy? Ne hagyd,hogy legyűrjön ez a betegség. :?

Éva!

Köszi a segítséget,akkor mensi idején megyek tüdőszűrésre. :wink:

Lányok!

Nincs valami ötletetek,mit mondjak,miért nem megyek el addíg? Félek,hogy nagyon letolnak érte.Kedden jön az üzemorvos,és csak úgy csinálja meg az alkalmasságit,ha van mellkasröntgen.Ha ellenőrzést kapunk,nagyon megbírságolják a főnököm,ezért is tartja be szigorúan,hiszen itt élelmiszert gyártanak.Még ha én nem is érintkezek vele,csak könyvelem.Mit hazudjak? :oops:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok, Lányok!

A tegnap délután engem sem engedett be a babanet. Ma pedig nem kellett munkába menjünk, igy sokáig lustálkodtunk :)

Köszönöm mindenkinek a biztatást – nagyon jól esik. Tulajdonképpen most már odajuttam, mint Eszter, csak mérem a hőmet, nem idegeskedek, és remélem, hogy úgy van, ahogy mondtátok, hogy a torokfájás miatt lett ilyen össze-vissza.

Eszter, a te görbéd is elég fura....

Meri,
LH tesztet nem csinálok..... még azon is gondolkoztam, hogy a hőmet kezdjem-e mérni, de végül úgy gondoltam, hogy nem árt, ha ismerem, hogy mi történik velem.... erre, megfájdult a torkom, és lehet, hogy nem leszek sokkal okosabb :). Megjegyzem, hogy már nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen torokfájásom, vagy ehhez hasonló bajom.

Évával teljesen egyetértek, hogy a Napocska teljesen tükröz téged :) - ezen már én is elgondolkoztam
Az iwiw-en én is fent vagyok – persze, ha kiváncsi vagy rám :)

Erzsike!
Ne idegeskedj! Ha hétfőn lesz pé-d, de vasárnap még együtt vagytok, akkor még bármi lehet – a szakirodalom szerint inkább lány :)

Szerintem nagyon jól tudsz németül, csak mivel eddig féltél beszélni, azért érezted úgy, hogy nem tudsz.... minél többet gyakorolod, annál jobban rá fogsz jönni, hogy milyen sokat tudsz :)
Csodállak azért, hogy ennyire birod teszt nélkül – remélem lesz eredménye

Titi
Az aloe verát én is ajánlom. Én a nyáron csináltam egy kúrát – igaz, még nem akartunk gyereket, inkább olyan méregtelenitésre.
Először megittam egy doboz általános gélt – méregtelenitésre, utána pedig egy doboz Berry-t – az a női betegségek megelőzésére (ha jól emlékszem amolyan hormonokra) jó. Aztán pedig szedegettem A-Beta-Care tablettákat, ami a kisebb csomókat eloszlatja (ha van) és megelőzi a kialakulásukat, ha nincsi Ismerek olyant, akinek a pajmirigy-problémáit ez hozta helyre, és még az orvos is elcsodálkozott.

Eszter!
Ha ezután is ilyen sűrűn fogtok találkozni a sógórnőddel, abból nagy baj nem lehet :)
Egyszer nekem is elszállt az irásom. Azóta inkább Word-ba irok, onnan pedig átmásolom, ha kész vagyok.

Éva,
Nagyon jó, hogy itt vagy nekünk :D , és a szakterületen segitesz nekünk.
Köszönjük :D

u.i. Itt van december! Hajrá Lányok! :lol:

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Ildi,Éva,tényleg csak ti hiányoztok az iwiw-en az ismerősök közül.A többiek,azaz mi többiek már bejelöltük egymást.Titeket hol lellek meg?

Kép

Kép
anubias

Még egy gyors kérdés.Nekem a vonalzóm felett egy hivatkozás van,nektek meg nem.Miért? :oops:

Kép

Kép
anubias

Eszter, a vonalzónál a hivatkozás felől én leszedtem ezt a sort. Mármint az aláírásnál, amikor beszúrtam. Először nekem is kihozta ezt, de már nem.

Szerintem légy őszinte, és mondd meg, hogy ezért nem mész el. Szerintem más kibúvót nem igazán találnál. Húúú, de szar szitu.

Ildikó, igen, ezt a Berry-t mondták nekem is. Csak azt nem tudom, milyen kiszerelésben vannak ezek. Azt tudom, hogy olyan 8-9.000 Ft, de mennyi? És mennyi időre elég egy doboz? Erről a tablettáról nem is hallottam, ezt a Berry-t gondoltam inni, állítólag várandósság alatt is jótékony hatású.

Tényleg itt a december, én meg még nem menstruálok. :( Hogy lesz így baba ebben a hónapban?!

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?