Sziasztok, Lányok!
A tegnap délután engem sem engedett be a babanet. Ma pedig nem kellett munkába menjünk, igy sokáig lustálkodtunk
Köszönöm mindenkinek a biztatást – nagyon jól esik. Tulajdonképpen most már odajuttam, mint Eszter, csak mérem a hőmet, nem idegeskedek, és remélem, hogy úgy van, ahogy mondtátok, hogy a torokfájás miatt lett ilyen össze-vissza.
Eszter, a te görbéd is elég fura....
Meri,
LH tesztet nem csinálok..... még azon is gondolkoztam, hogy a hőmet kezdjem-e mérni, de végül úgy gondoltam, hogy nem árt, ha ismerem, hogy mi történik velem.... erre, megfájdult a torkom, és lehet, hogy nem leszek sokkal okosabb

. Megjegyzem, hogy már nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen torokfájásom, vagy ehhez hasonló bajom.
Évával teljesen egyetértek, hogy a Napocska teljesen tükröz téged

- ezen már én is elgondolkoztam
Az iwiw-en én is fent vagyok – persze, ha kiváncsi vagy rám
Erzsike!
Ne idegeskedj! Ha hétfőn lesz pé-d, de vasárnap még együtt vagytok, akkor még bármi lehet – a szakirodalom szerint inkább lány
Szerintem nagyon jól tudsz németül, csak mivel eddig féltél beszélni, azért érezted úgy, hogy nem tudsz.... minél többet gyakorolod, annál jobban rá fogsz jönni, hogy milyen sokat tudsz
Csodállak azért, hogy ennyire birod teszt nélkül – remélem lesz eredménye
Titi
Az aloe verát én is ajánlom. Én a nyáron csináltam egy kúrát – igaz, még nem akartunk gyereket, inkább olyan méregtelenitésre.
Először megittam egy doboz általános gélt – méregtelenitésre, utána pedig egy doboz Berry-t – az a női betegségek megelőzésére (ha jól emlékszem amolyan hormonokra) jó. Aztán pedig szedegettem A-Beta-Care tablettákat, ami a kisebb csomókat eloszlatja (ha van) és megelőzi a kialakulásukat, ha nincsi Ismerek olyant, akinek a pajmirigy-problémáit ez hozta helyre, és még az orvos is elcsodálkozott.
Eszter!
Ha ezután is ilyen sűrűn fogtok találkozni a sógórnőddel, abból nagy baj nem lehet
Egyszer nekem is elszállt az irásom. Azóta inkább Word-ba irok, onnan pedig átmásolom, ha kész vagyok.
Éva,
Nagyon jó, hogy itt vagy nekünk

, és a szakterületen segitesz nekünk.
Köszönjük
u.i. Itt van december! Hajrá Lányok!