Sziasztok!
Na, ma elkapott egy igazi émelygős roham, az hittem, rókázni fogok azt utcán.

Én hülye reggeli nélkül indultam el...

Gyorsan vettem egy kiflit, utána sokkal jobb lett.
Lynia, nekünk semmit nem adtak szülés után, csak megszánt az egyik nővér és a sajátjából adott egy algopirint. Nagyon fájt a gátseb, sajnos szakadtam felfelé is (bocs), nagy volt Emi feje. A szobában én szültem egyedül normál úton, a többi 4 anyuka császáros volt, nem tudom, nekik adtak-e valamit.
Szülés közben sem kaptam semmi fájdalomcsillapítót, csak úgy natúrban csináltam végig.
Nem egy leányálom, de gyorsan el lehet felejteni a fájdalmakat. A kitolás amúgy nem fájt, csak a vajúdás, pedig azt hittem, a kitolás rosszabb.
Írd le nyugodtan, ha valami bánt, meghallgatunk. Majdcsak megbarátkozik a férjed is a gondolattal. Amikor megszületik, de legkésőbb amikor először mosolyogni fog, akkor meg elolvad majd tőle. Valahol mindenki fél egy kicsit a szülővé válástól.
Alvás: én is álmos vagyok, de nem annyira, mint Eminél. Lehet, hogy már megszoktam, edzett anyuka beéri kevesebbel is?
Sajnos nem tehetem meg, hogy alszom, amikor kedvem tartja, pedig de jó lenne...Tegnap tuti volt valami front, mert egész nap kótyagos voltam az álmosságtól, Emi meg naphosszat nyervogott, pedig nem szokása.
Terhességi csíkok: sajnos én is úgy tudom, nem lehet kenegetéssel megelőzni, aki hajlamos rá, annak lesz

. Én nem kentem semmivel, mégsem lett, viszont köldöksérvem volt "helyette".Szülés után visszabújt, de attól tartok, megint ki fog jönni.
Kaja: én meg párizsit ennék sonkával, húst hússal, májkrémet és hasonlókat.
Tegnap a férjem megkívánta a kelkáposzta főzeléket. Ne tudjátok meg, mire megcsináltam, majdnem kitaccsoltam. Szeretem a fokhagymát, de most annyira undorodom tőle, hogy ihaj!
Fürdés: most nem tudom, de a késői terhességnél ellenjavallt, főleg a forró fürdő. Szerintem amiatt nem nagyon lelkesednek érte a dokik, mert nagyobb a fertőzésvezsély, mint a zuhanyzásnál, főleg, ha picit kinyílt a méhszáj. (Koraterhességben még normál esetben zárt).
Kata, a 12. heti UH helyett nem jó a 10. heti.
Bizonyos kort el kell érni a babának, hogy a tarkóredőt lemérhese a doki.