Sziasztok!
Annamari! Hol van ez a fejlesztő játékbolt? A Manómuzsika is érdekelt volna, mert akkor nem kellene az egész városon átmenni, de akkor már biztos nem férünk be. Amúgy melyik a Jósavárosi műv.ház? Érdekel a felújítás, ha ma nyilvánossá tudod tenni, megköszönném.
A barkácsasztal olyan, mint egy zsúrkocsi, tehát kerekei vannak és alul és felül asztal. Van hozzá csavarhúzó, kalapács, csavarok meg ilyesmik. Bence nagyon szereti az ilyesmiket, a csavarhúzót rögtön elveszi, ha egy pillanatra leteszi a férjem, úgyhogy szerintem örülni fog neki.
Jolka! Igen, pénteken lesz az ünnepség, ráadásul 2-kor. Lehetett volna kicsit később, de mostmár elmegyünk. A klubban is járt a Mikulás, kár, hogy nem voltatok. Mi nem tudtuk, hogy lesz, de azért kapott Bence is egy kis csokimikulást. Tanulni én sem tudok, pedig nemsokára itt vannak a vizsgák
Tünde! Én inkább este szoktam rendet rakni, meg ilyenek, mert éjszakai életet élek, általában éjfélig 1-ig fent vagyok, aztán Bencével kb. együtt kelünk 8 körül. Néha fárasztó, hogy velünk alszik, de sajnos már nem tudom visszacsinálni a dolgot. Van egy kis kanapé, ami kinyitva csak egy szivacs magasságú, arra akarom átszoktatni, hogy ott elaltatom, és ott aludjon egyedül, aztán majdcsak átszokik a szobájába. Éjszaka szerencsére már nem kel fel, 1/2 8-8-tól kb. 5-ig alszik, aztán cicil, és még utána 8-ig alszik. Nem bánnám már, ha nem szopizna, az egyik cicim egyfolytában fáj, de nagyon ragaszkodik hozzá.
Vettél már szánkót, és ha igen, hol, és milyet? Én sehol sem találok olyat, ami igazán tetszene. Köszi!
Anita! Jó, hogy írtál magatokról, és nagyon ügyes Boti, főleg, hogy még csak 9 hónapos.
Bence szókincse: apa, aja (ez én vagyok, és duplán mondja aja aja

, baba, cica, cici, lába, mama, papa, dió, dinó utóbbi kettő nagyon hasonlóan szól
Ha kérdezzük, mutatja a kezét, lábát, szemét, száját, orrát, fülét. Könyvben megmutatja az állatokat és mondja, hogy iá, búúú, csip-csip. Hát kb. ennyi pillanatnyilag a tudománya, és napról napra tanul valamit.
Szerintem sem természetes, hogy ennyit bukik, emlékszem a klubban is többször bukott. Remélem, minél hamarabb rendbejön.
Dóri! Én is köszönöm, hogy beírtad a receptet, ki fogom próbálni.
Petra