A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Jaj, bár volna több időm, át kellene formáznom végre a táblákat. De ígérem, előbb-utóbb megcsinálom lányok!!!

Kép

Kép

KépKép
titi_27

Ági, 7+2 vagy 7+3 vagy ma?!

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Nagyon szép a táblázat, de én szeretnék már az alsó táblázatba kerülni!!!!

Titi!
Úgy sajnálom, hogy beteg vagy! Remélem holnapra kialszod magad és elmúlik!

Szomorúan jelentem, én nem vagyok az iwiw-en megtalálható. Sajnos nekem csak nem régen van itthon netem.

Eszter!
Én is elmondanám a helyedben az igazságot. Nem hiszem, hogy valamilyen hátrány érne emiatt a munkahelyeden. Hátha fel sem tűnik senkinek egy kis időhúzás!

Meri!
Szerintem holnap elkezd emelkedni a görbéd! Remélem jól dolgoztatok!

Virág!
Annyira hallgatsz a hődről!!!
Lehet, hogy nem is méred?! Legalább azt megtudhatnánk belőle, hogy közelíti-e valamilyen irányból a 37 fokot. Az azt jelentené, hogy volt már peteérésed!

Olyan jó, hogy tartjuk egymásban a lelket!

Ildikó!
Köszönöm a szakterületről a megjegyzést, de néha rossz sokat tudni valamiről. Ha nagyon belegondolok, hogy milyen dolgok akadályozhatják meg a tehetbeesést, milyen problémák adódhatnak később stb.. néha el sem tudom képzelni hogyan foganhat meg egy baba és hogy még élve meg is születik, meg fel is nő... Ez olyan mint, hogy egészséges ember nincs, csak olyan aki nincs rendesen kivizsgálva!

Viszont hallottátok a jó hírt?! Egyelőre ott szülünk, ahol akarunk!

Hamarosan én is szeretnék feltenni képet magunkról, mert jó, ha az ember el tudja képzelni azt, akivel beszélget!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Gyors leszek. :)

Eszter!
Ugyanez a problémám, illetve rosszabb. Jan. 15-ig kell megcsinálnom. Ebben a hónapban nem megyek el, mire megjön, jönnek az ünnepek, ünnepek után megint nem fogok elmenni. A kolléganőm olyan rendi, aszonta ő sem megy el addig, majd kettőnket együtt tolnak le. :)

Ildi!
Ha adsz egy emilcímet -akár priviben -, szívesen megkereslek iwiw-en.
Ez a kúra, amit csináltál mennyibe kerül? Így együtt, ahogy leírtad.

Titi!
Ne szomorkodj már! HOgy menstruálnál már a 23. cn-on?? :wink: Majd fogsz, aztán jó sokáig megint nem. :)

Éva!
Én az emelkedést a 18.cn-ra várom, eddig is úgy volt. :) De ha holnap, az is jóóó. :lol: Mi bajunk lehet? :)
Ezzel már én is szembesültem: jobb lenne tudatlanul élni. Én is tisztában vagyok az össes problémával, ami felmerülhet, sőt láttam soknak az eredményét is. :(

Most így hirtelen ennyi sikerült. Majd este még lehet, hogy benézek. Pusz.

meri

Ildi!
Megvagy! :) Írtam is, olvasd el, jó?

Nézegettem a képeiteket. Nem lehetne, hogy mondjuk mindegyikőtöknek átadom 3 kilót, az neketek nem vészes, viszont én is jól járok. :oops: :lol: Mehet? :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

meri

Ja, elfelejtettem: aki karácsonyi hangulatra vágyik, nézze meg a honlapom (ami nem csak az enyém :) ), átalakítottam karisra. :)

meri

Jaj, lányok, itthon vagyok már, és lehetne díszítgetni, én meg olyan nyomott vagyok. Tüsszögök, fáj a torkom, és olyan gyenge vagyok. És még ráadásul a párommal is összekaptunk emiatt a hülye internet miatt. Ugyanis most jön egy üzletkötő, leváltjuk a datanet-es adsl-t, mert lókakit sem ér, lesz helyette kábelnetünk, ami végre elérte Kispestet is. Csak ő a legjobb csomagot akarja, persze dupla annyiért! És egyszerűen nem érti meg, hogy az baromian nem éri meg. Szóval, most megy a duli-fuli.

Képzeljétek, még mindig nem enyhült az anyósom, szerintem tényleg haragszik rám a hétfői miatt. Tudjátok, hogy én haza akartam jönni, ők meg még nem, és beszóltam. Kíváncsi vagyok a hétvégére, hogy jelentkeznek-e, mert egész héten nem beszéltünk velük, pedig mindig szoktunk legalább 2 naponta.

Szóval, Eszter, bele tudok gondolni a helyzetedbe az anyósoddal. Én alapjában nagyon szerencsés vagyok vele, de azért őszintén bevallom, nagyon nehéz egyszerre beosztt és meny is lenni. Sajnos nem merem neki elmondani őszintén a véleményem, mert félek, hogy odabent is kihatna, és valljuk be, ez nem érné meg.

Sajnálom azért, hogy nem mondhatom el a gondolataim, mert folyton tartok a következményeitől.

Na, megyek pakolni, takarítani, mert mindjárt jön ez a pasi, a párom meg fekszik, úgyhogy magamra maradtam. :(

KépKép
titi_27

Élet az anyaméhben
National Geographic dec. 3. 23 óra, dec. 25. 20 óra

meri

Sziasztok,

Titi
A Berry Nektár 1 litres kiszerelésben van. Minden reggel 1 pálinkáspohárral ittam belőle, majd fél órát nem szabad enni.
Ha jól emlékszem, akkor olyan 20 Euro körül volt az ára, és kb. 1 hónapig elég.
Különben mind a 3 terméknek ugyanannyi az ára - a Beta Care bogyós kiszerelésben van, 1 dobozban 100 darabbal - én úgy vettem, hogy a kolléganőmmel osztoztunk rajta.

Éva!
Sokszor jó, ha nem tud sokmindent az ember, de ebben a témában annyira bennünk van az anyasági hajlam, hogy nem tudnak megijeszteni :)

Szép estét mindenkinek!
Ildikó

KépKépKép
ildiko74

Meri, nagyon tetszik a honlapod :))

KépKépKép
ildiko74

Ildikó!
Köszönöm.

Csajok, mit szólnátok egy közös honlaphoz? Oda fel lehetne tenni akármekkora táblázatot, naptárban, hogy ki mikor hova megy, mit csinál, ilyesmi. Nézzétek meg: vmi effélére gondoltam. Várom a véleményeket!

www.babanet.mindenkilapja.hu

meri

Meri!

Ez nagyon szuper.Hogy te miket tudsz. :D Én nagyon benne vagyok.

Lányok,jövök kicsit nyavajogni,bocsi :cry: Szóval sokszor görcsölget picit a hasam és most egész erősen.Lehet,hogy Évának van igaza,és gyulladás? :cry: Nagyon tanácstalan vagyok.Mikor abbahagytam a bogyót,akkor következő hóban is nagyon fájt.A doki azt mondta,a hormonváltozás miatt és természetes.De nagyon rossz volt és egy hétvégén elmentem a nőgyógyászati ügyeletre,a doki a tünetek alapján méhgyulladásra gondolt és antibiotikumot adott.Következő hóban mentem a dokibácsimhoz,elmeséltem neki és ő is azt mondta,nem méhgyulladás,hanem természetes hormonális dolog.Most is fáj,de mellette elöntöttek a pattanások és a mellem is érzékeny,tehát a hormonjaim is tutira tombolnak.Menjek megint dokihoz? Vagy jó ez így? :cry: Ami a melóhelyemet illeti,semmi esetre sem mondom el,csak amikor már terhes leszek.Azt tudják,hogy majd akarunk babát,de nem tudják mikor,és ezt így tartom jónak.Sajnos nem éppen jóindulatúak,és még az állásom is veszélyben érezném.Jobb a békesség.Bocsi,hogy most csak magamról írok,de most értem haza és így is hiányol a férjem.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Csak benéztem, mert apa éppen fürdet!

Meri!
Te fantasztikusan ügyes vagy! Szerintem szupi az ötlet!

Titi!
Azt hiszem Neked kellene kezdeményezned! Nem szabad hagyni elromlani ezt a viszonyt, hiszen Neked ők a családod!
Anyósod is anya! Ha valaki, akkor ő biztosan meg fogja érteni a helyzeted.
El kell neki mondanod, hogy Te is érzed, hogy kicsit labilis vagy most, de nehéz hónapok vannak mögötted szereted őket és szükséged van rájuk! Szükséged van most a megértésükre és a támogatásukra! Szerintem elmondhatod neki azt is, hogy kicsit nehéz ez a tudathasadásos helyzet,hogy főnök, otthon pedig anyós. Én lehet, hogy nem is birkóznék meg vele!
Legyél mindig határozott, mert csak akkor fognak komolyan venni!

Rohanok, mert a legkisebb éhes!

Éva

Kép
balimama

Jaj, lányok, de jó, hogy így lelkesedtek!!!! Akkor nekiállok, persze megvárom a többiek jóváhagyását is. :)

meri

Sziasztok!

Megint csak bekukk!

Eszter!
A pattanások inkább hormonális problémákra utalnak. Szerintem menj el orvoshoz, mert sem a hormonproblémák, sem a gyulladás nem szokott magától megoldódni. Azért ne ijedj meg, mert biztos, hogy nincs nagy baj!
Közben megtaláltam a szüléstörténeted! Hát ezen biztos nehéz volt túltenni magad!
Olyan jó, hogy vagytok!
Mindig alig várom, hogy végre hozzájussak a géphez!
Sajnos a férjem sokszor dolgozik rajta és ezt meg kell értenem.

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Kitúrtam a férjem, úgyhogy gyorsan írok pár sort.

Meri, én is meg fogom nézni azt a honlapot, kíváncsi vagyok rá nagyon!

Eszter, úgy sajnálom, hogy ilyen a helyzet a munkahelyeden, viszont így nem tudom, hogy fogsz tudni kibújni a röntgen elől?! Van már valami ötleted?

Éva, igen, tudom, mit hogyan kellene tennem, csak hát nagyon nehéz. Azt még tegyük hozzá, hogy anyósom német, és tipikusan olyan kőkemény, az érzéseket sokszor elnyomja, hisz muszáj odabent is megállni a helyét. De mindentől függetlenül nagyon-nagyon szeretem őket. Az apósom pedig akármennyire is beleszól a dolgainkba, a legjobb após a világon!
Szóval igyekszem összekaparni magamat, és hétvégén átmenni hozzájuk.

Mindenkinek sok puszit küldök, én meg megyek kúrálni magam. Most épp csalánteát iszom.

Jó éjt lányok!

KépKép
titi_27

Sziasztok!
Kis közös honlapunk készülőben. Jó lenne,ha ti is írnátok pár sort magatokról, és elküldenétek. Kellenének a vonalzók html kódjai is. A hasznos infókhoz olyan dolgokat rakhatnánk be, amire egyszer rátaláltunk, és hasznos lehet másoknak is, jó lenne nem elfelejteni. Lehetnek ezek linkek is.

Köszi a segítséget4

meri

Rég volt már idézet. Bár ez a mai leginkább nekem szól. :)

„A félelem a legszörnyűbb fogyatékosság. Ha az ember nem retteg a kudarctól, csoda történhet.”

meri

Köszi Juci!

Legalábbis alakulóban :)

meri

Sziasztok!

Nem bánnátok, ha csatlakoznék hozzátok?

Magamról annyit, hogy 30 éves vagyok, és már van egy /mindjárt/ 2 éves imádnivaló kisfiam. Szeretnénk neki kistesót, ha lehet akkor hugicát. Bencét elsőre sikerült összehoznunk és szeretnénk most is ilyen ügyik lenni. Még megvárjuk a december végi mensit, és aztán belevágunk!

Sajnos nem olvastam vissza a hozzászólásokat, így nem sokat tudok Rólatok, illetve arról, hogy mióta próbálkoztok a babával. Ha nem gond, akkor írnátok nekem egy pár sort magatokról? Nagyon megköszöném, mert így már egy kicsit megismernélek Titeket.

Köszi

Hugi
Vendég

Szia Hugi!
Sok szeretettel üdvözöllek köztünk!
Épp most készítgetem a saját honlapunkat. Nézd meg: www.babanet.mindenkilepja.hu
Én már írtam oda pár sort magamról. A többieké még nincs, mert ma készült el a lap. Ha van kedved, te is írhatnál magadról!

meri

Sziasztok Lányok!

Titi!
Annyira sajnálom, ha megbántottalak! Nem akartam!

Kép

Meri!
Szuperügyes vagy! Nagyon klassz honlapunk lett! Még a férjemet is kirángattam az ágyból, hogy megnézze!

Hugi!
Nagyon örülök Neked! :lol: :lol:

Holnap kicsit bővebben jövök. Még vár a házimunka!

Éva

Kép
balimama

sziasztok!

meri szuper csaj vagy!csak annyit tudok irni az oldalhoz hogy kösziii!nagyon ügyes vagy és olyan jó hogy megcsináltad!huh én nagyon bolond vagyok de ez az oldal föleg ezzel a zenével könnyeket csalt a szemembe olyan jo hogy vagytok!

hugi üdv köztünk!

titi szoritok a hétvégéhez szerintem nem lesz semmi gond!anyoson szerintem csak kintre mutatja a kemény asszonyt,de mivel joba van veled tuti szeret és meg fog érteni!

eszter szerintem is menj el dokihoz!majd ö megmondja mi a teendö!

ági merre vagy?

idliko veled mi zu?hogy álltok?

puszi mindenkinek este jövök addig irjatok sokat!

Virág
Kép
Kép
virág22

Jó reggelt lányok!

Először is... Éva!!! Dehogyis bántottál meg, ugyan mivel tetted volna?! Tökéletesen igazatok van mindenben, én nagyon örülök a véleményeknek, hisz néha a külső szemlélő jobban látja a valóságot, mint mi magunk.

Hugi, üdv köztünk. Húúú, de furi, a húgomam huginak hívom, fura lesz megszoknom, hogy Te nem az én hugicám vagy, ugye érted?!
Kérted, hogy írjunk magunkról. Én vagyok a legelső hozzászóló, mivel én nyitottam a topicot, utána Eszter is írt magáról, minket ott megtalálsz! Amúgy pár mondatban, számunkra is a most közelgő mensi után lesz szabad az út, mivel aug 24-én szültem meg 30 héten beteg halott kislányomat. Most telik le az az idő, amikor már lehet ismét próbálkozni. Akkor elsőre sikerül, reméljük, most is fog, és egészséges gyermekünk lehet végre!

Meri, igyekszem én is feltenni infókat a honlapra. Jó ötlet, nagyon ügyi vagy!

Képzeljétek, volt egy álmom!!! Meri két csíkos tesztet produkált! :) Látjátok, még álmomban is veletek vagyok.

Magamról csak annyit, hogy lőttek a hőmérőzésemnek egy darabig, hisz hőemelkedésem volt ma reggel is, és sajnos 1000%, hogy nem a baba miatt. :( Nem is vagyok túl jól, úgy fáj még mindig a torkom, és gyenge vagyok. De a karácsonyi dekorálást muszáj még befejeznem, meg a szokásos hétvégi takarítás+bevásárlás is hátra van, hisz ez az utolsó hétvégém karácsony előtt, ami szabad. Úgyhogy igyekszem összekapni magam.

Puszi mindenkinek!

KépKép
titi_27

Meri, hova küldjem magamról a honlapra a szöveget? És a képeket?

KépKép
titi_27

meri valamit elcsesztem azt hittem ha beirok vendégkönyve az az emiledre megy!uh bocsi és most teleirtam a bemutatkozoval az oldalt!oda raktam a kodját is a vonalzomnak!bocsi

Virág
Kép
Kép
virág22

létszi rakd át valahogy a bemutatkozohoz és a helyesirási hibáimat hogy tudom javitani?ne haragudj hogy gondot okoztam

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Most értem haza,a férjemnek holnap névnapja lesz és neki akartam venni valami szépet,de nem nagyon sikerült.Azért apróságokkal meglepem.Jajj,most nem enged fel a honlapunkra.Nekem is mondjátok meg,hogy hová küldjem a képeket,és szöveget és holnap megcsinálom.Ma már nem lesz időm,mert most rendbedobom a lakást,főzök és estére vendégségbe megyünk.A hasm fáj,és most már a veséimet is érzem. :cry: Hétfőn felhívom a dokit.Remélem tényleg nincs komoly baj.Várni egy percet sem akarok,mármint kihagyni egy hónapot.Mivel úgy is csak úgy kezelhet,mintha baba lenne,hiszen nem tudjuk van-e. :? A hőm egészen rendbejött.Dobok egy görbét,aztán megragadom a porszívót és hajrá. Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Csak nagyon gyors reagálás, mert vendégek jönnek, de később benézek alaposabban is. :)
Először is: az infókat emilben küldjétek, ha lehet. memeri@freemail.hu
És mindenképpen küldjétek!!!!!!! Meg javasolhattok is bármit. Szín, zene, mit írjunk még fel. Bármit!!!! Hú. de pörgök!!! :lol:

Titi!
Majdnem leestem a székről... a nevetéstől :lol: Ezt nem álmodtad, ez pár hete történt :lol: :lol: :lol: Viccet félretéve: ámen.

A másik topikban, amit szoktam olvasni (Hőmrőzés), beindult a decemberi zebraeső!!!! Úgyhogy hajrá nekünk is!!!!

meri

Virág!
Semmi gond, pillanatok alatt megoldom :)

meri

Sziasztok, Lányok!

jajjj, Meri - ez nagyon jó ötlet. nekem is könnyet csalt a szemembe, és még az is, amikor olvastam, hogy Titi mit álmodott rólad - mondjuk akkor olyan nevetés-könnyel kavarodva jött elő. talán tényleg beindul a zebraeső :D

Hugi
Üdvözöllek én is, és remélem, nagyon jól fogod érezni magad közöttünk!

Titi
Vigyázz magadra, és gyors gyógyulást kivánok! Remélem te is 2-3 nap alatt helyrejössz - Végy példát tőlem :)
A torokfájástól nekem is felszökött 2 napra a hőm, azóta megint lent van.... már semmi jót nem látok a görbémben, de azért mérem tovább. Hallgatok Évára, hogy ez még nem jelent semmi rosszat :D

Eszter
A görbéd nagyon reményt-keltő :wink: reméljük, semmi gond nincs, és az orvos megnyugtat.

Ma még jövök, és akkor a görbém is feldobom, habár én semmi érdekeset nem látok benne :roll:

puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Eszter!
Nekem múlt hónapban pont ugyanez volt. Csak akkor most fogalmam sincs, hogy ez jó vagy rossz.... Az a tuti, ha beszélsz egy orvossal. Én is kíváncsi vagyok.

Éva, Ági, Ildi, Hugi, Verzsike, küldjétek a bemutatkozást!

(Titi, Eszter, ti is, de ti már megígértétek. :) )

meri

A vonalzók html kódjait se felejtsétek el! Azt is írjátok fel, nyilvános-e az e-mail címetek! Köszi.
Most láttam: Eszter és Ildi bemutatkozása megérkezett.

meri

sziasztok!

meri köszönöm szépen hogy kijavitottál!2006januártol álltunk neki igazán nem 2000:) akkor nimike a pociba volt:))

Virág
Kép
Kép
virág22

Meri
Amig elolvasnám, miket irtatok: az e-mail cimem beteheted

Köszi
ildiko74

Virág!
Igen, utólagos engedelmeddel javítottalak, tudod, ez nálam amolyan szakmai ártalom. :) A 2000-en csodálkoztam is :)

meri

Igy néz ki a görbém - sajnos én semmi jót nem látok benne :roll:

Kép

KépKépKép
ildiko74

Ja, és dicsérjétek már meg az új vonalzómat!!! :)

meri

Ildi!
Ez tényleg érdekes görbe... Nem nagyon tudok semmit hozzáfűzni én sem.

LÁnyok! A naptárba is írhattok javaslatot! Rövid üziket a vendégkönyvbe is. Raktak föl képet. :oops: :lol:

meri

Meri
Ja... elfelejtettem :) - nagyon jó a vonalzód. :D
Hát ez ilyen.... akit már 2 csikosnak álmodnak, az megengedheti magának, hogy gólya számolja a napjait :wink: :D

KépKépKép
ildiko74

:lol: :lol: :lol:
Igen, kicsit furi a gólya, mert minek várom, úgyis csak tavasszal jön. Aztán mindig eszembe jut, hogy végülis ideérni még ráér. Csak küldjön valami jelet. :)

meri

Hát ha nem is küld most jelt, reméljük, hogy 2 hét múlva megcsikozza a tesztet :D
Én drukkolok!

KépKépKép
ildiko74

Meri, a vonalzóm kódját is elküldtem.... vagy más linket kell bemásoljak?

KépKépKép
ildiko74

Titi,
Megtaláltam az Aloe Veráról egy oldalt: Aloe vera a szülészetben. Árakat is találsz a termékekről. Remélem segiteni fog:
http://fittaloe.hu/index.php?page=szuleszet

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Én is ide találtam!
Szenvedek! Írtam a múlt héten, hogy iszonyúan fáj a gyomrom a folsavtól, hát abbahagytam és maradt csak az Elevit. Így se jobb.
Persze valószínű, hogy a Bromocriptin már kikészítette a gyomrom.
Remélem pénteken kiderül, hogy nem kell tovább szednem. :cry: :cry:

Meri!
Este megírom én is a történetem!
Én már reggel is néztem a gólyádat! Így kell ezt csinálni! Ilyen optimistán kell hozzáállni! :lol: :lol:

Ildikó!
Tényleg eléggé félresiklott a görbéd, de hát ez még véletlenül sem jelent semmi! A ferti csak a hőt tudja értékelni, egy jó kis vírust nem tud értelmezni. Hátha nem is lesz több hónap, amikor vezetned kell! :lol: :wink:

Eszter!
Reméljük, hogy csak egy felfázás lesz. Ne szomorkodj akkor se, ha gyógyszert kell szedned. Tudod, hogy érdemesebb inkább várni a babával. Meg kell gyógyulnod, mert Bálintkának csak egy anyukája van! Ráadásul egy egészséges babához egészséges mama kell! :wink:

Virág !
Mikor jöttök haza decemberben?

Titi!
Gyógyulj meg és pihend ki magad! Ilyen szomorú időben legjobb ágyban maradni! :lol: :oops:

Éva

Kép
balimama

Hol vagytok, Lányok?

Éva!
Hát... én is abban reménykdek, hogy többet nem kell vezessem - vagy max. még 1 hónapot. ....úgy néz ki, a hőmérőzést nem nekem találták ki. De a görbémtől eltekintve optimista vagyok. :D

A gyomorfájásodhoz nem tudok mit mondani - nagyon remélem, hogy minden rendben van veled ahhoz, hogy végre nyugodtan rágyúrhassatok apával. :oops:

KépKépKép
ildiko74

Ildi!
Bocsi, a nagy jövés-menésben nem vettem észre a kódodat!!! Mea culpa! Máris teszem. :)

meri

Éva!
Lehet, hogy neked lesz igazad? :)
Kép

meri

Köszönöm, Meri, hogy betetted. Csak azért szóltam, mert nem voltam iztos, hogy ez a kód megfelel.
A hőd pedig, tényleg szépen alakul - ma remélem elkapod apát. :wink: :oops:

KépKépKép
ildiko74

Ági!
Utólagos engedelmeddel (és miután kerestem vagy egy órán át) feltettem a babás görbédet és a tesztedet mintaként a lapunkra. Ugye nem baj?
:)

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?