Jó reggelt lányok!
Először is... Éva!!! Dehogyis bántottál meg, ugyan mivel tetted volna?! Tökéletesen igazatok van mindenben, én nagyon örülök a véleményeknek, hisz néha a külső szemlélő jobban látja a valóságot, mint mi magunk.
Hugi, üdv köztünk. Húúú, de furi, a húgomam huginak hívom, fura lesz megszoknom, hogy Te nem az én hugicám vagy, ugye érted?!
Kérted, hogy írjunk magunkról. Én vagyok a legelső hozzászóló, mivel én nyitottam a topicot, utána Eszter is írt magáról, minket ott megtalálsz! Amúgy pár mondatban, számunkra is a most közelgő mensi után lesz szabad az út, mivel aug 24-én szültem meg 30 héten beteg halott kislányomat. Most telik le az az idő, amikor már lehet ismét próbálkozni. Akkor elsőre sikerül, reméljük, most is fog, és egészséges gyermekünk lehet végre!
Meri, igyekszem én is feltenni infókat a honlapra. Jó ötlet, nagyon ügyi vagy!
Képzeljétek, volt egy álmom!!! Meri két csíkos tesztet produkált!

Látjátok, még álmomban is veletek vagyok.
Magamról csak annyit, hogy lőttek a hőmérőzésemnek egy darabig, hisz hőemelkedésem volt ma reggel is, és sajnos 1000%, hogy nem a baba miatt.

Nem is vagyok túl jól, úgy fáj még mindig a torkom, és gyenge vagyok. De a karácsonyi dekorálást muszáj még befejeznem, meg a szokásos hétvégi takarítás+bevásárlás is hátra van, hisz ez az utolsó hétvégém karácsony előtt, ami szabad. Úgyhogy igyekszem összekapni magam.
Puszi mindenkinek!