A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi!
kafa a koszorúd, ma meg kell gyújtani rajta egy gyertyát!!!

szerintetek a 15 hós oltásnak feltétlen kell mellékhatásának lenni? a punciján lehet kiütés? mert ott jelent meg egy kiütés-szerű folt.

képzeljétek, míg én gépeztem, a férjem sütött palacsintát titokban, s mivel nem találta a fehérlisztet, ő, a barnaellenes sütött tönkölylisztből. mikor kimentem tök mérges volt, mert ez a liszt ugye ragad. de nagyon finom lett :)
ancsipancsi

Ha már ennyire benne vagyok az írásban, még valami: láttam tescoban és a hülye azért nem vagyok boltban is (mi is a neve??) olyan mesekönyvet, amiben kidomborodik 1-1 rajz, és más a tapintása. Valami simogatós mesekönyv a neve ésnagyon édes, sztem a gyerekek megőrülnének érte.
neet
neet

media markt??
neet
neet

mark?
neet

Ancsi :) Az a tápszer nem a HA, hanem még annál is spécibb, azt még Dominó se kaphat, csak kórhézi szakorvosi ajánlásra adják, telejsen tejfehérjementes tápszer - de hát szüksége se votl rá. Aptamilt 1 éves koráig kaphat a ded, és fog is kapni, mert doktornéni és én is így látjuk jónak. Emésztési gondjai az Aptamil kezdete óta megszűntek, igen.
Szerintem lapozzunk tápszerügyben.

indianyo

Indi!
ez a naptár olyan, hogy egy talpon cserélgetni kell a papírokat, azt slussz? és oda van írva, hogy mondjuk október, 1-31-ig és egy fotó?
ancsipancsi

Neet!

Még csak győzni sem akar,mert Tamás bácsi azt mondta nekik:"hogy nem a győzelem a fontos hanem ,hogy szeressenek focizni" és SOma aztán szeret! :lol:
20170114224602

Tinu,
és nem melleseleg annak a turinak (is) a főnök csajszija a Zsanci szomszédja... :wink: tessék elmenni oda, nagyon jó :wink: cuccok vannak ott...én még nem voltam :wink:

Votiv,
akkor egyelőre 11?

ma Levi megmondta apjának a "nagy hirt", a válasz egy: JESSZUSOM volt, meg egy szánakozó nevetés.
szóval, EZÉRT nem akartam én elmondani... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Tinu: Klassz használt gyerekruhákat lehet kapni egy V., Sas vagy Hercegprímás (ez a valószínübb utca) utcai boltban. A Szabadság tér déli részétől kb fél perc (gyalog), a Bank Center felé kell indulni. A sarkon egy patika van és a Mirraculum (biztos nem így írják) kávézó-étterem is mellette van. (Ez egy pici bolt, a patika és az étterem feltűnőbb, azért is írtam.)
Nem a legolcsóbb hely (mármint a használt ruhákat áruló boltok közül), de teljesen új ruhák is vannak és sokszor nagyon eredeti dolgokat lehet kifogni.

Votiv: Van vmi Calcium Fluoratum nevű szer, ami állítólag jó a terhességi csíkok megjelenése ellen. Hát nem tudom. Én kipróbálom (egy halom kencével együtt), de nem igazán vagyok/leszek jó referencia. Sajnos - de már teljesen beletörődtem. Egyébként ahogy nő a pocakom - halványulnak a régiek. Lehet hogy a legjobb megoldás sok-sok kisgyereket szülni és akkor senkinek nem tűnnének fel a csíkok.

Más:
Szerintetek érdemes egy majd 2 éves gyereket elvinni ultrahang vizsgálatra? Úgy értem a 30. heti uh-ra? Sok helyen olvastam, hogy igen, mert akkor könnyebben megérti, hogy testvére lesz... de én nem vagyok benne biztos.
Persze minden gyerek más, de ti mit gondoltok? Vagy mit csináltatok?
Elég nagy utazással, esetleg sok várakozással járna a vizsgálat, ezért nem vagyok benne biztos, hogy megéri-e.

Köszi

Móni
Kép
Kép
monisa

Ancsi : így van. egy fémdoboz és abban vannak a fotók.

indianyo

Lindi,
köszi a választ, igy már értem a gyedet :)
gyönyörü a koszorud! :D

Indi, Szrek,
akkor ha összejön, jöttok kedden Zuzihoz? én kb fél 11 felé tudnék odaérni. Ti??

Neet,
nem mosoly van az ablakban, hanem a fény. Bocs, többet nem fárasztalak Titeket ilyenekkel :)
fibi

ancsipancsi

Fibi :) nekem sok a dolgom kedden, különös tekintettel a 10 és 2 közötti időben, úgyhogy inkább halasztom és majd meglátogatom Zuzit otthon, ha már szeretne látogatókat :)

indianyo

Monisa, köszi, de az már halottnak a csók :wink: még az első pocakkal végig szedtem azt is, semmit nem segített. sajnos ez alkati dolog is.
kétévest uh-ra: az én fiam nem kapacitálható ilyesmire :D (de azért itthon a videón megnézte a hugit, bár ki tudja, felismerte-e). de a tiédnek lehet, hogy tetszene, sajnos nem ismerem őt. és ha időpontra mész, nem is kellene várnotok.

Zsanci, tegyél rá magasról. sajnálom azt az embert, aki képtelen disztingválni, ha a mások - adott esetben a saját fia, menye és az unokái - öröméről van szó.

Neet, én az Electro World-ot (www.electroworld.hu) tudom ajánlani, nagyon jó minőségben és jó áron hívnak elő digitképeket, és most van karácsonyi naptár-akciójuk is. én rendszeresen náluk hivatok elő, és mindig pozitívan csalódtam, olyan szép képeket nyomtak :D és a feltöltős módszerük is nagyon egyszerű és praktikus.

votiv 8)
votiv

Most már csak Zanza és Deni időpontja kéne!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zanza! Eredetileg nem akartam ilyen korán kezdeni a krumplit, de mivel eldöntöttem hogy bio ételekkel szeretném etetni a gyerkőcöt 3 éves koráig – remélem sikerül :roll: – s a választék elég szűkös per pill az ökopiacon. A másik indokom hogy ezer helyen ezer félét olvasol, s itt több kedves topikostárs :D megnyugtatott hogy adhatom nyugodtan.

Akata! Aranyos vagy hogy még egyszer leírtad, de emlékeztem ám rátok és dokibácsitokra! :wink: Te voltál az egyik kedves feljebb említett topikostárs. :lol:

Ancsi! Ez a Hotel tényleg baromi jól hangzik!!! :lol:

Bog! Öröm olvasni az ilyen sikerstory-kat. Egy nap alatt leszoktatni a szopiról? Mágia? :mrgreen:
S a kép!!!!!!! Hááááááááááát tündériek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Jucus! Gratula az ügyinyuszinak! :lol:

Votív! Édes a tesós játék :lol: Cikked: nagyon jó. Bár sosem láttam a műsort, de ez után... :roll:

Indi! a tegnaphoz +++++++++

Tinu! Sajna nem tudom a válaszokat, de a bútortologatás :shock:

Szrekuc! Milyen volt a buli? Tuti én is olyan izgalomban leszek majd, mint egy első karácsonyozó. :lol:

Lindi! Hű, ez nagyon szép! :P

Zsan! Azt hittem hogy sógornő már mindenkinek elmondta. ++++++ neked

No én meg felhúztam magam, mert elvileg nekem is max gyedet kellene kapnom, s most kaptam az elsőt, s egy huszassal kevesebb. Holnap lesz egy pár telefonom... :roll:

Nálunk nagy dolgok történtek. :P Az első fog már egy mm-es, s már nyomot is hagy amikor Angi megrágicsálta a kezem. :lol:
másik: Rájött hogyan kell négykézlábra állni. Pár mp-ig már tartani is tudja. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indi,
oké. csak azért kérdeztem, mert irtad a keddet, hogy esetleg jo lehet Neked is.

Monisa,
mi elvittük a fiunkat (aki holnap lesz 23 hos) az uh-ra, mert nem volt aki vigyázzon rá. és ugy tünt, tetszett neki a dolog, bámulta a képernyöt, mikor mondtuk, hogy ott a kistesod, aki épp integet :) utána hangosan nevetett is :) mi is idöpontra mentünk, igy kb 3 percet kellett várakoznunk.
fibi

Barbi,
fogacskához és 4kézlábhoz gratula!!

Szrek,
Ábel élvezte a szülinapi ünnepséget? :)
fibi

Barbi!
tudod, hogy a hotelben mennyit gondoltam rád?? ettem a sok olíván sült zöldséget, meg a búzafasirtot és a rántott camembert... pedig nem is vagyok vegás. :)
fogakhoz, 4kézlábhoz gratula, most kezdődik majd a csípőhintáztatós időszak :)
különben a krumplit én szinte az elejétől adom, mert nem tudtam, hogy puffasztó, és L. imádja is , meg baja se lett tőle. csak a turmixolással kellett vigyáznom, mert néha csiriz lett :)
ancsipancsi

Barbi, én a bioételeken és egyéb saját készítésű ételeken tartandó hitemet ott adtam fel, mikor először mentünk vendégségbe. :wink: A kölök még ennyi ropi, chips, süti maradékot még nem porszívózott fel, mint ott akkor a háziak 3 gyereke után. :wink:

Votiv, jó a cikk, mindjárt továbbolvastam a kultúra rovatot. :wink:

Monisa, már mástól is hallottam, hogy vitték a 2 év körüli gyermeket UH-ra, ült apa ölében és leste a képernyőt, másnap meg anyja említette a dolgot és a kölök helyből utánozta a kicsi szívhangját. :wink:
zanza

Votiv, Zsancival már lezsíroztam a holnapi időpontot. :wink:
zanza

Sziasztok, visszaolvasni képtelenség :shock:

Holnap Zuzinak millió puszit küldök!!!! :D

Most eldőlök, ma Karcsi szüleinél voltunk, unokáztak, ettünk-ittunk, jó volt!!!

Indi,
fenyőervin zengő hangjára nem is reagáltam a múltkor: az biztos, hogy a magyarórákon elhangzó versek úgy szóltak, ahogy kellett :lol:

v
kisün

Votiv, Zsan, Zanza :) Akkor holnap 11h a szülészet előtt? Mert akkor én is ott leszek, csak majd Bálint nélkül!

Lindi :) Grétinek bulást!! És nagyon szép a koszorú, ügyes vagy!

Barbi :) Anginak gratula, nagyon ügyes csajszi! :D :D
denizsa

akkor már csak Deni hiányzik, ezek szerint a 11 lehet a nyerő :D

Barbi, ez nagy dolog, gratula a kisasszony első fogacskájához! :D

megyek amerikai focit nézni. Gabi, nem szoktál ilyenkor csuklani? mindig emlegetlek Benneteket :D

votiv 8)
votiv

Jelentem, hűtőzár felszerelve. :D

Moni,
2 éves sztem se, pláne ha ennyi macerával jár. Persze meg lehet próbálni, de én nem erőltetném, a várakozás kiborítaná, engem dettó.

Votiv,
jé, tényleg, electro w, nem is media m. Már ha a Camponában az van... ma arra jártunk, de nem a logót fürkésztem. :D
neet
neet

Ancsi! nyami-nyami :lol: lehet hogy titkon te is vega vagy? :mrgreen:
a csipőhintáztatásból is már kaptunk előzetest :lol: rém édi!
Anginak is nagyon bejött a krumpli, s a pocakjának sem voltak gondjai, szóval nem ostorozom magam, de köszi a megerősítést. :P

Zanza! tartok is tőle majd hogy mi lesz :wink: s még a családot is nevelem :roll:

Fibi! Den! köszi :P
mindenkitől azt hallom hogy gyorsított a lánykám. bevallom kicsit gondolkoztam rajta hogy meg kellene-é nézetni.
Macs! neked volt ilyen dilemmád? ha igen, tettél valamit?

tőlünk is adjatok nagy üdvözletet és pusszanatot a csajoknak a H-ba plíz!!! :lol:
már tűkön ülve várom a szülészstory-ját!!!
gödibarbi

hali,

zsanci,
múltkor belinkeltem a szabad H választást ugye.és te kérdezted hogy mi van az orvosválasztással.hát ez:

"Az indítvány értelmében tehát mégsem kellene térítési díjat fizetni a kijelölt betegúttól való eltérés esetén, azonban a beutaló-köteles ellátások beutaló nélküli igénybevétele és az ellátást végző szakember megválasztása továbbra is fizetős maradna."

amúgy innen:http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=94&cid=80537
Vendég

Sziasztok, Bazsiapu (és már Panniapu is) vagyok! Zuzmó helyett írok, várhatóan csak szerdán (grrrr) jönnek haza. Azért remélem,h ogy korábban... Tegnap 10.30 körül megszületett Panna, 54 centivel és 3100 (egyes források szerint 3400) grammal. Hajnali kettőre mentünk be, Molnár Gabi bent volt, így nem kellett külön a kedvünkért bejönnie. Bálint Sándor négy körül ért be, végig az Ikea szobában voltunk, gátmetszés és varrás nélkül úsztuk meg a szülést. Zsuzsit nagyon kimerítette a szülés (tényleg kemény volt, frankón), de utána nagyot töltődött attól, hogy Panni a hasán feküdt egy csomó ideig még lüktető köldökzsinórral - ezt is ő vágta el, majd megírja, hogy miért! :-) Ja, oxitocint se kapott! Az Ikea szoba tényleg nagyon más, mint a szülőszobák, nekem nagyon tetszett!

Kép
Kép
zuzmo1

Köszi nektek, megnézem majd az említett turikat! Remélem, találok valami tuti overált! Vagyis kettőt.
Ja, és igazán csak tologattam a kiságyat, egyáltalán nem emeltem. Meg ruhákat pakoltam. És kicsit csuszatoltam a padlót. Nem haltam bele, csak megfájdult a derekam. :oops: De muszáj volt átrendezni a szobát, hogy legyen hova pakolni majd a gyerkőcöt, ha kibújik. :D
Jó éjt mindenkinek, ma kipróbálom, hátha tudok aludni. :roll:

Kép
Kép
tinu

Votiv! Én is tegnap mértem le a pocakom, kellett egy szoknyához, és én kb 100 cm-t mértem, aztán rájöttem, hogy csaltam,mert egy kicsit "behúztam" a hasam, ugyanis 95-ig mért a centi. Szóval most olyan 105 lehet.
És Barnabás olyanokat rúg-kapál, amiket Gréti anno soha, pedig akkor is azt hittem, hogy kirúgja a ház falát.
Gréti új szavai: most már igazából mindent mond, szóval nem az a nagy szám, ha valami újat mond, hanem amilyen helyzetekben mondja.
Valamelyik nap bekakált, mondja is,hogy kakálok, aztán odajön hozzám, hogy BESZARTAM :D Pedig én úgy emlékszem, csak a kaki szót használom. Aztán meg sürget, hogy cseréljem ki, és azt is hozzáteszi, hogy NAGYON BÜDI VAN :lol:

Jajj, és tegnap nagyon édes volt. karácsonyi vacsorára voltunk hivatalosak, ahova ki kellett öltözni. Mikro kész lettem, odajött, megsimogatott és azt modta "CSINI ANYA" :roll:

Barbi! Gratula a fogacskához :D

Monisa! Mi bevittük Grétit az uh-ra (ő akkor 20 hónapos volt), és tuti megértette, miről van szó, mert ha Barnabásról kérdezgetik, akkor mondja, hogy "tesó kisfiú, kukija van, néni nézte" és a néni a szonográfus nőre vonatkozik.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Most kezdődik Az élet az anyaméhben a National Geographicon :-)
Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Szia Apuka!
Gratulálunk mégegyszer kis-nagy családodnak! :D De szuper, hogy ilyen jol végzödött minden, se gátmetszés, se varrás, se oxitocin... :D Ikea szoba tényleg csucs! :P
fibi

SZia Bazsó- és mostmár Pannipapa :)

BArbi :) Hát An gi nem kispályázik, az tuti :) És krumplit persze hogy szabad adni hivatalosan is - nekem csak megérzéseim súgják, hogy ne adjak, de szerencsére ded is úgy gondolja, hogy ne erőltesssük feltétlenük, úgyhogy nem kell meghasonulnom :wink:

Lassan az a helyzet áll elő, hogy mindenki pocakos lesz itten, kezdem magam kirekesztettnek érezni :lol: És ennyire számít, hogy repedt-e a pocakon a bőr vagy sem?

Jószakállt!

indianyo

Szia Bazsi-Panni Papa!

köszi az infokat, asszonkád olyan strammul néz ki, fitten mozog, hogy na!
ancsipancsi

Sziasztok!

Jaj, nagyon várom már szüléssztorit, tök megható volt és nagyon titokzatos :D amit Bazsó-Panniapuka írt :wink: KÖSZÖNJÜK! (kicsit elámultam amikor megláttam Zuz avatarát - no ez gyors volt :D de aztán láttam h azért mégse :D)

Fíbsz,
nekem jó a (f) 11; egyelőre ketten vagyunk?

köszi az érdeklődést Ábel konkrétan bőgött a szülinapi tortánál biztos a gyertya volt szokatlan; apja főzte a kaját én a tortát sütöttem; ded nem ette az ebédet de a tortát két pofára; annyira örültem neki!!! :D
(cheesecake volt; tök szép lett és a főminőségellenőr szerint úgy tűnik finom is :D)
aztán a faépítőkockákat már nagy lendülettel dobálta szét a lakásban meg a lufik nagyon bejöttek neki :D
olyan hihetetlen, hogy már egy éves - tényleg még csak most született!
Jöttek vendégek is; úgy bújt hozzám meg apjához, de aztán pár perc múlva lett nagy rontás-bontás és csikizés :D

Gratula Anginak a négykézlábhoz! ezek a csajok milyen gyorsan fejlődnek :D

és Neet asszem hűtőzár ide is kéne - magam miatt :oops: :wink: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Votiv,
olvastam a cikket és hálás köszönet; annyira boldog vagyok h mindenki utálja szegényt :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Indi,
azért a mindenki az túlzás :D majd jön a bébi ha jönnie köll ne aggódj; én is úgy érzem, hogy fényévekre vagyok tőle, de majd kapok, ha itt az ideje - vagy nem :wink: :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc, én egyáltalán nem utálom :wink:

Indi, ennyire számít: én ilyen hiú dög vagyok, ez van. és utálom a végleges dolgokat. ezért nem tetováltatok pl. :D

Zsanci, Zanza, lehet, hogy mi ma mégsem megyünk? Isti nagyon csúnyán szörcsög, és egész éjjel azt hallgattam, hogy krehácsol szegény :(

votiv 8)
votiv

Indianyóka,
ne feledd, hogy itt van még Zanza meg én is, akik (mostanában) nem tervezünk ketteskét, úgyhogy legfeljebb alakítunk egy klikket, és ha itt kirekesztenek, akkor mi meg őket onnan. :lol: Bár nem hinném, h a gyermekeink száma miatt ítélne meg bárki is, de nem is kell ezt ilyen komolyan felfogni.

Csíkok, visszerek és egyéb "nyalánkságok"... háát... én nagyon mázlista vagyok, mert ugyanúgy nézek ki, mint gyerek előtt, sőt, de azért a nagy kő lepottyant, amikor a 41. héten sem jöttek csíkok. Sztem igenis számít, persze nem egetverően, de azért szülés ide, gyerek oda, csak nő akarok maradni, tetszeni MAGAMNAK és a férjemnek, meg a bikini a strandon, stb. Én pl azóta nem használok fújós deot, amióta terhes lettem, szoptattam, és mostanában jutott eszembe, hogy nem ártana a Jézuskától valami jó kis illatot kérni... a körömfestés eleve kizárva, mosok, mosogatok eleget, meg a kis gyerekbizbazok folytonos kibekapcsolása, stb, de pl hajat is szívesen színeznék.
Kérdés: látott-e valaki mostanában olyan hajszínezőt, ami megfelel a kritériumaimnak?:
- klikkes technikával keveredik, nem nekem kell kutyulni.
- könnyen felvihető, nem kell ecset, csak maga a flakon hegyes vége
- színező és nem festék (tehát 2es és nem 3as katergória)
- lilás színű (vadszilva, vadribizli, burgundi, stb álnéven)
- ár, mindegy, csak legyen.

Sajnos az elmúlt 3-4 évben nem lelek ilyenre. :( Régen volt a Movida, amit jól beszűntettek. :cry: :cry: :cry:
neet
neet

Még egy hiúsági kérdés:
kék színű neutro roberts (pasi-szag) spréhet láttatok valahol? Gyanítom, ezt is betiltották, mint mindent, ami nekünk bevált. :twisted: :twisted:
Régen vot tescoban, dmben, szóval minden pacsuli részlegen, most meg sehol (?). Aki tud, lécci segítsen. Köszi.

Ja, és hűtőzár... gyerek reggel felfedezte, nagyon tetszett neki a kis csikkós virág.... aztán kb 10 mp alatt rájött a nyitjára. Vazzeg, 1000 ft a kukában. De most legalább akkor is hűtőzik, ha nem éhes, mert vonzza a virág... :oops: :? :twisted: :roll:
neet
neet

További kérdéseim:
szerintetek mennyire zavarja össze a gyereket a mikulás dömping? Az egyetemen azt tanultam, h a gyerekek remekül el tudják választani a valóságot a mesétől, és nem zavarja őket, hogy a csapból is Miki folyik, minden bót tele vele, és a tv is, ők elhiszik, h nem a bótból van a cucc, hanem Mikulás hozza... de vajon hány élő Mikulásig nem zavarodnak össze?
Hívtak a munkahelyemre, sztem az lesz az egyetlen nálunk, meg persze reggelre lesz itt némi meglepi 6-án, de ha a rokonyok hétvégén megjelennek... majd kitalálunk egy mesét... nem? Ti hogy csináljátok?
neet
neet

Barbi,
gratula az első foghoz!!! :)

Szrekuc,
nektek meg gratula az első szülinaphoz!!! :)

Fibi,
fárassz nyugodtan, néha egész jól jönnek ezek a bölcsességek, csak ez most nekem egy kicsit tömény volt. :)

Zsanci,
sose bánd a rokonokat, biztos csak irigykednek, mert náluk nem indul egy friss, új élet! 8)

nagyon-ráérős-neet
neet

Ábel-bábelnek boldog első születésnapot és Barbinak boldog (nem túl sokadik :wink: ) návnapot !!!!!!!!!!

indianyo

Neet,
jo, akkor lehet hogy tulzottan ezoterikus-spirituális töltetü volt az idézet :mrgreen: majd ha ráérek, akkor keresek Neked jobbat-szebbet :lol:
kérdéseidre nem tom a választ, Mikulásoson én még nem is gondolkoztam :oops: pedig mingyá szerda van....
és Nutrisse (régen Natea) krémhajfestéket használok, és ecsettel kenem fel, 20 perc alatt megvan.
és az összes illatos izémet ingyé Neked adom, mert nekem felfordul tölük a gyomrom :roll:

csikok: nekem a hasamon nem nagyon, viszont a cicimen jöttek, szülés után lilásak is lettek, most "csak" átlátszo :?

Indi,
azért még mindig többen vannak, akik nem pocakosak itten a topikon :wink: hisz oooooolyan sokan vagyunk :)

Szrek,
hepi börszdéj Ábelnek :D
egyelöre akkor ketten vagyunk, majd irok Zuzinak sms-t du-este, hogy mit szol a tervünkhöz :)

KépKép
fibi

Barbara, Boldog Névnapot Kiván az egész Zöld family!!
fibi

Hihi, azért csak sikerült egy mondaton belül is elgépelni :lol:

Neet :) Nem a pocakosok rekesztenek ki, persze, hanem azt érzem, hogy most olyan boldogságos másállapotban vannak és mindjárt jön még egy baba a családba, amihez még csak hasonlót sem tudok érezni. Szép ez, nem irigykedem a szó negatív értelmében!

Hiúság pedig sokféle lehet, én is vagyok bizonyos mértékig, csak más dolgokra.

Szrek :) majd egyszer nem túl soká meglátogathatnánk Tinut együtt, mit szólsz? Egyrészt, csak hadd kapjon ízelítőt a te kisfiadból is - meg én is :wink: - másrészt nekem elkészült a kötős kengurum, úgyhogy tudok babakocsi nélkül is utazni, így beférünk a kis aranyos autódba. Naaaaaaa?

Fibi :) nekem a 11 körüli idő nem nagyon jó, 10 és 12 között egész biztosan nem tudok menni, mert már van egy találkám a Nagyvárad téren, tehát csak a 12 és 2 közötti időszak lenne jó legkorábban. Mivel te a 11-et említetted, így én passzolok, végülis épp elég sok látogatója lesz most már így ebben a 3 napban Zuziéknak, úgyhogy nem is nagy baj ez.

indianyo

Ábel,
nagyon boldog első születésnapot!!!

Barbarának pedig boldog névnapot!!!
kisün

Zsanci :) én is azt gondolom, hogy az a sajnálatra méltó, aki ennyire nem tud mások boldogságának örülni, különös tekintettel a saját gyerekére és unokáira :( TE pedig csak örömködjél a kis pocakmanóddal és a nagy, okos és ügyes fiaddal és ne törődj a hülye rokonokkal!

indianyo

Ábelt és Barbit Isten éltesse!
ancsipancsi

Votiv!
én Stahl konyháját általában szeretem (főleg a diétásat), úgyhogy inkább nem olvasom el a cikket :). viszont ahogy bejött a lap, aszittem, hogy Rúzsa Magdiról írtál csipkelődőset, mert az tök aranyos nő. Istinek bulást, hátha csak átmeneti a szörcsögés, mondjuk szobaszárazság, vagy ilyesmi miatt.
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?