Indianyóka,
ne feledd, hogy itt van még Zanza meg én is, akik (mostanában) nem tervezünk ketteskét, úgyhogy legfeljebb alakítunk egy klikket, és ha itt kirekesztenek, akkor mi meg őket onnan.

Bár nem hinném, h a gyermekeink száma miatt ítélne meg bárki is, de nem is kell ezt ilyen komolyan felfogni.
Csíkok, visszerek és egyéb "nyalánkságok"... háát... én nagyon mázlista vagyok, mert ugyanúgy nézek ki, mint gyerek előtt, sőt, de azért a nagy kő lepottyant, amikor a 41. héten sem jöttek csíkok. Sztem igenis számít, persze nem egetverően, de azért szülés ide, gyerek oda, csak nő akarok maradni, tetszeni MAGAMNAK és a férjemnek, meg a bikini a strandon, stb. Én pl azóta nem használok fújós deot, amióta terhes lettem, szoptattam, és mostanában jutott eszembe, hogy nem ártana a Jézuskától valami jó kis illatot kérni... a körömfestés eleve kizárva, mosok, mosogatok eleget, meg a kis gyerekbizbazok folytonos kibekapcsolása, stb, de pl hajat is szívesen színeznék.
Kérdés: látott-e valaki mostanában olyan hajszínezőt, ami megfelel a kritériumaimnak?:
- klikkes technikával keveredik, nem nekem kell kutyulni.
- könnyen felvihető, nem kell ecset, csak maga a flakon hegyes vége
- színező és nem festék (tehát 2es és nem 3as katergória)
- lilás színű (vadszilva, vadribizli, burgundi, stb álnéven)
- ár, mindegy, csak legyen.
Sajnos az elmúlt 3-4 évben nem lelek ilyenre.

Régen volt a Movida, amit jól beszűntettek.
neet