Sziasztok!
Most muszáj kiírnom magamból a bánatom...
Épp újságolni akartam, hogy szuper, megbeszéltük a férjemmel, hogy nekem nem az a bajom, hogy dolgozik, hanem az esik szarul, hogy nincs ki mellett álomra hajtsam a fejem.
Erre ma hazaér, és közli, hogy van két jó meg egy rossz híre: a két jó az volt, hogy valszeg kap fizuemelést és hogy holnap és szerdán is szabin van, de az egy rossz mindet "semlegesítette", sőt...közölte, hogy a jövő héten Győrbe megy 12! napra. Még a szülinapomon se lesz itthon.

De az biztos, hogy meg fogom tőle kérdezni, hogy melyik kocsival mennek, mert ha a szar cégessel, akkor bemegyek, és beszélek a főnökével, hogy azzal nem fognak menni, főleg, hogy mostmár tényleg jön a rossz idő, és már írtam, hogy az a kocsi még jóindulattal se nevezhető üzembiztosnak.
Bébikomp: Peti egyébként se nagyon tudja, mi a fájdalom. Olyan elánnal vágja magához a csörgőjét, és annyira "rángatja" a fejét lovaglás közben, hogy nekem fáj, de neki nem.

Igazából e téren valószínűleg az apjára ütött, neki is későn nőtt be a feje lágya.
Az, hogy abban más mozgást tapasztalna meg, szintén cáfolom, mert Peti egy bizonyos tartásban már járna, ha pl. ez a tartás egy kifeszített kötél mentén folyamatos lenne.
Kérdés fiús anyukákhoz: a fiaitok is kukacfüggők, vagy csak az én fiam piszkálja állandóan?
Marcy, nálunk is van C&A, de én még nem voltam ott. Én inkább Tescoban, Corában, Auchanban vásárolok rucit, nekem eddig nem volt bajom velük - nem nyúlnak, nem fakulnak vagy bolyhosodnak, stb. De Petitesónak kevesebb új ruhája lesz, az tuti, főleg, ha bevezetik a "fizessünk a nem ügyeletes doki miatt a kórháznak" rendszert.
Ez az amortizálós dolog érdekes kérdés: nálunk pl. az öcsém irtó rossz gyerek volt, de ő se firkált sehova, ő a fotelra tett bárányszőrt imádta, állandóan szedegette a szőrét.
Naposcsibe, szerintem ritka az olyan baba, hogy leteszik és már alszik is. Peti néha némi nyügi után elalszik az ágyában, de az esetek nagy többségében vagy altatni kell, vagy a mi ágyunkon alszik be, és utána tesszük be a helyére.
A babafalvás vonalzónak a phbb kódját másold be az aláírásodhoz (a felső sorban a segédletek menüt gördítsd le, ott van, hogy profil, és abban megtalálod).
Colett, nálunk nem lesz járóka, nincs hova tenni...

Igazából akárhol is vagyunk, valaki próbál figyelni rá, persze, ha egyedül vagyok vele, nem tudok ketté szakadni, de akkor egyelőre a földön játszik, később meg beteszem az ágyába arra a kis időre, amíg olyan dolgot csinálok, ahol nem kéne lennie.
Erről jut eszembe: a kis drágám most épp alattam van, ülök a gép előtt a széken, ő meg bemászott alá.
Nagyon édes Noi, ahogy tágra nyílt szemekkel néz a Télapóra.
Wkata, nekünk a mamáméknál volt hintánk, mi imádtuk. A tatám felakasztotta, mi meg hintapalintáztunk.

Én alig várom, hogy Peti stabilan üljön, mert a közeli játszótéren van bébihinta, szerintem tutira élvezné.
Nem tudom, te mire gondoltál, de én még a terhesen kiváltott csomagra írtam, hogy oda mentem érte, mert ami a szülés után van, azt adják, azt nem "kiváltani" kell.
Mári, tegnap kimaradt, hogy én is remélem, hogy legközelebb már minden OK lesz!
Macsek, érdekes, tegnap, mikor kint voltunk a vásárban, rengeteg babakocsis embert láttunk, ami talán a jó időnek is köszönhető, de egy rossz szót nem hallottunk, hogy emiatt szidtak volna bennünket.
Ettől függetlenül tény, hogy kenguruval könnyebb közlekedni. Én Petire - amíg be nem jönnek a mínusz fokok - adok egy hosszú ujjú kombidresszt, egy ujjatlan rugit (hol vékonyabbat, hol vastagabbat), egy zoknit, és ráadom azt a plüss rucit, amit anyósom varrt (gyakorlatilag egy overáll). Aztán ráadom a kesztyűt és a csörgős cipőjét. Ennyi...a kenguruban még én is melegítem, de mostanság már a kabát fölé veszem fel Petit, de mindig meleg volt a keze és a lába, mire odaértünk a célhelyre. A babakocsiban is pont ennyi ruha van rajta, de be is takarom, mert ugye nem védi semmi.
Kuponom nekem is van, de meg kéne érdeklődnöm, hogy nálunk felhasználható-e, mert a hátulján a szegedi üzlet nincs még rajta, mert nem rég nyitott.
Katus, Mikulásünnepség miatt

. Tényleg szomorú. Habár munkahelyi ünnepségen mi se nagyon voltunk a tesómmal, de amíg be nem töltöttük a 14. évet, csomagot mindig kaptunk, amíg apu nem lett rokkant, két helyről is, plusz még a nagyszülőktől.
Petinek egyelőre viszonylag egyenletes haja van, de hosszabb hajjal született babák esetén előfordulhat "kopaszodás", ne aggódj, teljesen normális dolog.
Wawel, etetőszéken mi is gondolkozunk. Annál erősebben, minél nehezebb Petit a szopispárnának támasztva etetni. De addig nem szeretném, amíg nem ül kicsit stabilabban...
A csapkodás nálunk általános, néha csak a kezével csinálja, néha meg ehhez hozzájön, ami a kezében van.
Tündérpöcök, nem is tudtam, hogy Ti is voltatok kórházban. Sajnos nálunk még ez sem oldotta meg a helyzetet...de mostmár valahol mindegy, megváltoztatni nem tudom.
Mi még nem kaptunk csekket a gépjármű adóról, szerintem nem is fogunk, mert elvileg áprilisig rendeztük ez évben a számlát, igaz, még súlyadóként.
A szemétládát meg csókoltatom.
Meteor, nekünk is van egy csomó turis rucink, amivel várnunk kell még, de hozzád hasonlóan én se tudtam neki ellenállni. Nálunk ez úgy működik, hogy én már jó rég vettem magamnak rucit (vagy ha vettem, az nagyon olcsó volt, max. 2-3 ezer Ft, de nem egy darab), és Petinek nagyon sokat túrtam még terhesen. De hülye leszek nem ezt tenni, mikor egy kiló babaruha a kedvenc helyemen 1800 Ft, és az viszonylag sok darabszámban...
Az, hogy ki milyen tekintettel néz rád, felejtsd el, majd megtudják!
Na most megyek, hamarosan indulunk dédizni.
Ági