A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kispinty, Boszti, örülök a jó híreknek! :D
noczi

Sziasztok!

Boszti!

De jó!:-)))

Kispinty!

Nagyon szorítok!

Mindenkinek szép és mosolygós napot!:-))))
modrooka

Sziasztok!

Először is Beber, remélem, hogy megnyugodtál, minden rendben lesz, csak tartsd be amit apánk kér.

Szőke! Üdv közöttünk:)

Kispinty!!! SZIA!!!!:) Nem tűntem ám nagyon el, de pénteken megvolt az inszem és akkor már nem jöttem dolgozni és mivel hátvágán költözünk (azt hiszem ezt említettem is), így otthonról már kiköttettük a netet. Ma jöttem dolgozni először, mert még ügyvédhez rohangáltunk tegnap+pakoltam. Szóval pénteken megvolt az inszi, d enagyon izgire sikeredett, mert a szökött rab miatt ugye megbénult a város és nekem egyre kellett mennem. Semmit nem haladtunk, tudtam, hogy nagyon el fogunk késni, de aztán a férjecském valami erdei ösvényeken vitt, ezerrel mentünk, tiszta rally volt, de negyed2-re odaértem, bár mondjuk úgy, hogy egy 50 méterrel előbb kiugrottam a kocsiból és sprinteltem egyet, mert pont a dévai előtti kanyarban ellenőrizték a kocsikat. Dévaiék nem is tudták mi történt, én voltam a híradós, de nagyon jókat nevettünk, aztán kijött dévai is és azt mondta, hogy reméli nem akar a rab spermavizsgálatra jönni?!:) Végülis minden rendben lezajlott, majd meglátjuk.

Kispinty! Neked viszont nagyon szorítok és klassz, hogy kbn. jövő hétfőn lesz a leszívás. Nagyon drukkolok neked és annyir aörülök, hogy találkoztunk.
cyprus

Sziasztok,

Boszti nagyon jó érzés lehetett :D, és ez nagyon jó hír, úgyhogy most egy kicsit no para...remélem

Kispinty, drukk a tüszőknek! Megkérdezhetem anyagilag hol tartasz a gyógyszerekkel?

Cyprus, reméljük a rohanás meghozza majd gyümölcsét! Neked annyit kívánok, hogy termékenyüljön és kapaszkodjon :D , esetleg többesszámban :D
szpandi

Boldog Mikulást kívánok Mindenkinek!
szpandi

sziasztok
Wish
Nem dobnál fel egy táblázatot??? :lol:
Kispinty
Várom, hogy hívjál!De ha nagyon fáradt leszel, akkor holnap is jó lesz, nem sértödök meg! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Kagyló akkor ma felhívlak, mert tegnap majdnem 9 volt amikor hazaértem és még meg kellett etetnem az állatokat (kutya, macska, csincsilla, görény, hüllők) és ez eltart egy darabig. Meg persze magamnak is kellett valamit készíteni a fehérje miatt.

A gyógyszerek mostanáig kb 240-250 ezerbe kerültek, de én Decapeptyles vagyok és ahhoz több gyógyszer is kell. Ezek a középső árkategóriás gyógyszerek. Ha a tb nem fizeti majd a következőket akkor a legolcsóbb kategóriát fogom választani, de remélem erre nem lesz szükség.

Köszönöm a drukkokat, este újra jelentkezem.

Cyprus én is örültem nagyon, hogy találkoztunk :D !
kispinty

Sziasztok!

Beber
Remélem minden rendben, gondolunk Rátok!

Cyprus
Ezaztán izgi péntek lehetett! Csatlakozok az elöttem szólóhoz, ez bizti jót jelent.
Mi is pénteken mentünk a Dévaihoz de már hála istennek 3 óra után. Addigra nagyjából helyre állt minden.
Milyen hasznosak ezek az okos Férjek, főleg ha közlekedésről van szó. Az én életem páratalanja fuvarszervező, de hírekről lemaradt! A sofőrök csak hiívták, hogy dugó van, egyebet nem mondtak, így a híreket csak tőlem tudta meg. Szídott is mindenkit, mert ha a sofőrök mondták volna, hogy mi történt, talán az áru is időben kiérkezik, mert még lehet gondolkodni merre menjenek. Na mindegy!

Képzeljétek született egy újabb Dévais baba. Kislány, Panninak hívják, Molnár doktornál született 5100 grammal és 59 cm-rel hüvelyi úton. Ez aztán nem semmi igaz? Minden rendben volt, mindenki kedves és aranyos volt. Bocsi, de nem vagyok felhatalmazva a további részletek leírására, a lányzó nem járt a topikba.

Mi egyben vagyunk, minden rendben. Már csak pár nap elméletileg!

Pusza mindenkinek!

Kati

Kép
übi

Übi!!!
Mikor mentél pontosan Dévaihoz? Én is ott voltam pénteken (a párommal), mi három körül értünk oda, fél három helyett (a belvárosból jöttünk), és ott ültünk kb. ötig...
noczi

Übi

Köszönjük a jó hírt a születésről! Reméljük tőled is hamarosan hasonló jó híreket kapunk!

Kispinty, köszönöm az infót...Neked egyébként ez az első? (bocs ha nem vagyok teljesen képben)
szpandi

Übi, csak azért kérdem, mert volt ott valaki nagy pocival, és le sem tudtam venni a szemem a pocijáról, annyira, de annyira irigykedtem!!! :D :D Szóval ha te voltál, bocsi, nem szoktam ennyire megbámulni embereket, de ott valahogy nem bírtam nem álmodozni arról, hogy majd egyszer nekem is ilyen lesz. :D
noczi

Ja, bocs, nem is köszöntem, annyira fellelkesültem, hogy talán találkoztam Übivel. :D Sziasztok!
noczi

Andi! ez már a második és remélem egyben az utolsó lombik, az előző olyan 200 ezer körül volt.

Noczi mindenki álmodozik, én is irigylem a pocakos lányokat :D .

Kagyló jól telik a szabadságod? Holnaptól szerintem én sem jövök dolgozni.
kispinty

Kispinty, de ugye van otthon neted, és hozod majd a híreket? Olyan rossz, hogy Beberről nem tudunk semmit... :(
noczi

Kispinty, nagyon köszi...de tényleg...és reméljük ezután nem lesz szükség többre...:))
Mikor lesz a leszívás (tudom, hogy a 18. napon, de az mikorra esik dátum szerint?)

Szia Nóczi,

Sikerült az ált. orvosi véleményt elintézned?
szpandi

Szpandi, hát... ahogy vesszük... kétszer kellett elmagyaráznom neki, hogy mit is akarok, szóról szóra idéztelek titeket, hogy mit kéne ráírnia :lol: erre rittig nem azt írta. Már amennyit ki tudtam bogózni az írásából, az nem arról szól... valami olyamit kapart le egy sajtcédulára, hogy a nyilvántartásában nem szerepel rólam semmiféle betegség, vagy valami ilyesmi... (Megnézte az EKG-t, a mellkasröntgent, de a vérnyomásomat persze nem mérte meg, azért meg kellett volna mozdulni.)
Mindegy, úgy döntöttem, hogy holnap úgyis megyek Szabolcs utcába leletekért, ott megkérem a csajszit, hogy küldjön már el belgyógyászhoz, aki értékeli rendesen a leleteket, meg megnézi, amit még meg kellene nézni az altatáshoz, mert attól tartok, hogy ettől a háziorvosi cetlitől Dévai doki ki fog feküdni...
De előbb még a teljes vérképet megcsináltatom, valamikor jövő hét elején, most nem merek elmenni, mert a progihoz hétfőn úgy szétszúrták a nem létező vénámat (csak a jobb karomon mernek egyáltalán megszúrni, hosszas tapogatódzás után :D ), hogy még mindig fel van dagadva lefelé a szúrástól kb. 5 centi hosszan a karom...
Szóval nem egyszerű ez... :lol: vagy csak én problémázom túl... :D
Na mennem kell dolgozni! További szép napot!
noczi

Nóczi, szerintem elfogadja Dévai azt a papírt is amit kaptál, de akár meg is kérdezheted.
Persze, ha mindenképp szeretnéd megmutatni magadat egy normális dokinak akkor menj el másikhoz, de ha csak nyűg, sztem elég az is amit kaptál.
tényleg csak a dátum, aláírás, és a pecsét fontos

A szúrkálással megértelek. A teljes vérképhez nekem is 3-szor szúrtak, már a nővérke volt rosszul:))
szpandi

Szuper dolog ez a vérvétel, de szerencsére stimu alatt a Nyírőbe kell menni és ott nagyon ügyesek. Szerintem nekem még holnap jár egy vérvétel :cry: .
Nekem nem is kellett belgyógyászati vélemény, biztosan elfelejtődött, szerencsére.

Andi van otthon internet, főnök viszont nincs aki elzavarna dolgozni :D .

Hétfőn lesz a leszívás. Addig azon izgulok, hogy nőnek és nem szedek össze valami gombás fertőzést. Aztán hogy megtermékenyülnek, aztán hogy osztódnak, aztán hogy........
Kicsit elegem van saját magamból. Ezért is megyek szabira, hátha otthon jobb lesz. És otthon nem félek attól, hogy összeszedek valamit.
kispinty

Sziasztok újfent!

Lombiktámogatás/Nyílt Levél ügyben elküldtem két levelet. Az egyiket a Slágerrádió/Boomerangba Márta néninek (hátha nagyobb publicitást tud majd biztosítani - bár félek ez megragad ötlet szinten),
a másikat pedig egy kedves exkolléganőmnek aki most a Nőklapja Café főszerkesztője. Azt ígérte, hogy eljuttatja a Nőklapja Szerkesztőségébe és beszél a téma felelősével is.
Azonban azt kérte, hogy indítsak náluk egy topicot és egy blogot, hogy tudja mutatni a téma "népszerűségét" az oldalukon belül.
Számíthatok majd esetleg a támogatásotokra ezzel kapcsolatban?

Remélem nem tartotok buzgómócsingnak azért, mert kicsit nyomom ezt a témát, ugyanis félek attól, hogy ha nem emeljük fel a szavunkat még mielőtt a kormány, vagy a minisztérium a határozatot meghozza (sajnos ezt rendelet szabályozza, így a minisztérium saját hatáskörben dönthet a Parlament kihagyásával), akkor azt követően már nem igazán tehetünk semmit.
szpandi

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Kispinty! Kéretik nem izgulni, mert szépen nőnek a tüszők majd meglátod és ne is gondolj olyanra, hogy összeszedsz valamit.
És ha már izgulsz, akkor legalább mindig a soron következő dologért izgulj, mert akkor azért könnyebb. De inkább ne is izgulj, mert minden rendben lesz.:)

Nagyon szuperek ezek a babás hírek, mindenkinek gratulálok:)
cyprus

Szpandi!

Én támogatom az ötletet és egyáltalán nem tartalak buzgómócsingnak. SŐT!!! Köszönet az erőfeszítéseidért. Csak így lehet elérni valamit, ha hallatjuk a hangunkat.

puszi
cyprus

Kispinty,

szerintem teljesen érthető, hogy mindíg aggódsz valamin. Azért nem piskóta amin Te is és mi is átmegyünk. Azonban tényleg hagyni kell néha egy kicsit az idegrendszeredet pihenni... :D Mondom én...hehe...

Otthon biztos sokkal nyugodtabb leszel...

Gondolj arra, hogy valahol egy (vagy több) kicsiny lélek a helyét, a családját keresi a világban. csak még nem talált rátok...neki majd nagyon nyugodt anyukára lesz szüksége...bocsi, ha kicsit pátoszos voltam...
szpandi

Cyprus Nagyon Köszi a Bátorítást!
Legkésőbb hétfőre összekalapálok valamit amivel el tudok (tudunk) indulni az NLC-n (Nők Lapja Café)...
szpandi

Ja és amit elfeljtettem! a főszerkesztőnő elmondta, hogy anno ugyan így indult a szinglik gyermekvállalására vonatkozó indítvány is...az igen nagy publicitást kapott és sikeresnek is bizonyult.

Szóval HÁTHA
szpandi

Sziasztok!

noczi
Nem tudom pontosan mennyi lehetet az idő mikor odaértünk.
Könnyen beazonosítható vagyok, a hajam már vagy tíz centire lenőtt, feltűzve hordom, a vége szők. Elég fura látvány, hiszen nem is tűnik igénytelennek. (Ez már lehet, hogy a saját megnyugtatásomra szolgál, de nem mertem semmilyen vegyi anyagot használni a várandóság alatt, sőt még a párom is kímélt, hogy levegőtlen helységeket WC, fűrdő Ő takarította, hogy ne lélegezzem be a domestost sem! Édi igaz? Olyan büszke vagyok, hogy ilyen tuti a pasim!) A pocim már tényleg nagy, a párom meg barna rövid hajú, nálam egy fejjel magasabb, és általában folyamatosan csörög a telefonja.
Én is borzasztóan irigykedtem azokra, akik pocival jöttek a Dévaihoz mikor mi még a lombiknál tartottunk, úgy hogy semmi gond!
Szóval ha leírás alapján megismersz, akkor én voltam.
Bocsi, hogy hosszúra sikerültem!!!

Szpandi
Nagyon örülök, hogy van aki szabadidejét feláldozva tesz más embertársaiért, és saját magáért. Sajna nekem nincsenek ismerőseim hasonló körökben, bár a peticiót elküldtem ahova csak tudtam. Mindenesetre, ha szükséged lenne segítségre, akkor ha tudok szívesen segítek.
Reméljük ennek is lesz megfelelő mértékű publicitása, bár nekem meggyőződésem, hogy nagyban függ attól, hogy ki, hogy tálalja.

Pusza mindenkinek!
Kati

Kép
übi

szpandi
Én nem tartom rossz ötleznek! És egyáltalán nem vagy buzgó mocsing!! Szerintem mindenkit aggaszt ez a próbléma. És minnél több helyen próbálkozunk stb, annál jobbak szerintem az esélyek arra, hogy "talán" békén hagynak minket.
Köszönöm szépen, hogy ezt is megtetted!!! :wink:
Kispinty
Már aggodtam érted, hogy hol is tartasz....
Az a pénz amit most költöttél a lombikra az utolsó lesz, mert most IGEN is KELL, hogy sikerüljön. Tessék pozítivan állni a dolgokhoz!!! :lol:

Megkaptam postai uton a könyvet: Simó Timea: Ha nem jön a baba.
A könyv bolti ára: 2990 Ft.
Postai uton: 3340 Ft-ból jött ki.
Még nem néztem bele igazán, csak bele lapozgattam. Érdekes dolgok vannak benne.
Tartalom: A fogamzás feltételei
Általános okok a meddőség hátterében, Konkrét okok, kívizsgálások és kezelések, Életmódbeli változások, Szakorvosi kezelések, Alternatív módszerek, Speciális kezelések, Az örökbefogadásról, Ha végre sikerül...

2 D-s és 3D-s ultrahangképekkel valamint speciális mikroszkopos fotókkal illusztrálva.

kagyló

Sziasztok!

Szpandi!

Szerintem nagyon jó ötlet! S személy szerint köszönöm. Nekem sincs, sajnos, olyn ismerősöm, akit ígéretesen ezzel zaklathatnék. Első felháborodásomban még azt gondoltam írok a miisztériumba, de ez a levél sajnos még nem íródott meg.

Szép estét mindannyiotoknak!
modrooka

Sziasztok!

Előszőr is mindenkinkinek jó kis hétvégét kívánok így előre is...pihenjen mindenki sokat...hogy tudjon érni, termékenyülni és persze a pocaklakókkal foglalkozni...

Nagyon köszönöm a bátorítást!

Egyelőre megírtam az első blogomat, de valami miatt nem tudtam feltenni...még próbálkozom...

Azonban! Kaptam a föszerkesztőtől tegnap este még egy emilt, hogy megkapták hivatalosan is a petíció szerzőitől a nyílt levél rövidített és alkalomra szabott, publikálható változatát...végre...ez nagyon jó hír, mert így talán tényleg meg is jelenik akár a netes, akár a nyomtatott Nők Lapjában.

Megpróblok közben egy új topikot létrehozni ott, hogy lássák, igen is van mozgás az ügyben. Arra kérlek csak benneteket, ha lehet regisztráljatok be oda is és leveleitekkel segítsétek majd a biindítást...(szólok, ha elindult)

Persze attól még nem leszünk hűtlenek az itteni Dévais topichoz sem...ez itt sokkoal szűkebb kör, mint amilyenre majd a NLCafésat szeretném, ha minden jól megy...

MÉgegyszer köszi,

andi
szpandi

Sziasztok!

Zseniális vagy szpandi!!! Ott leszünk az nlc-n, de naná, hogy nem leszünk hűtlenek dévai dokibácsis topikunkhoz.
Tegnap este még az jutott az eszembe, hogy egy lehetőségnek meg lehetne próbálni a TV2-nél a Kandász Andit is, neki van most az a műsora, hogy "AZ ÜGY". Mindig felkarol egy témát és nagy nyilvánosságot szokott kapni. Lehet, hogy emlékeztek, neki volt a szüléssel kapcsolatos sorozata is.

KISPINTY!!! Lehet, hogy ma már nem tudok jönni, de azért jöttem, hogy elmondjam neked, hogy nagyon-nagyon szorytok majd hétfőn, ne izgulj mindne rendben lesz!!! Majd jelentkezz, ha tudsz légyszi! puszi

Egyébként mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!!!
puszi mindenkinek :D
cyprus

szpandi
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id ... mid=128032

Hú, már ilyen hamar fent is van!!!!
Szuper vagy!!! :lol: :wink:

kagyló

Cyprus,

Megpróbálok valahogy kapcsolatba lépni Kandász Andival. De ha van valami egyéb csatornátok hozzá, akkor az nagyon hasznos lenne. Bár egy udvarban vagyunk itt a Róna utcában a TV2-vel. Szóval megpróbálok jövő héten valamikor beszélni vele.

Kagyló, de gyorsan megtaláltad! ez jó hír!

NNNNNNa...Akkor várom oda a Ti véleményeteket is, ha lesz egy kis időtök!

Topic a lombiktámogatásért:
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id ... mid=128032
szpandi

Sziasztok én elküldtem a linket anyukámnak, metr ő a budapest rádiónál dolgozik, és ott is sok médiás személynek el tudja küldeni a linket.
Ági28

Sziasztok én elküldtem a linket anyukámnak, metr ő a budapest rádiónál dolgozik, és ott is sok médiás személynek el tudja küldeni a linket.
Ági28

Szia Ági!

Pont most gondoltam, hogy most már rákérdezek, hogy hova tűntél :D

Lányok!
Ha az NLC-re nem is, de ide írjátok meg nekem, hogy milyen becenév alatt írtok az ottani topicra...köszi.
szpandi

Szpandi, Ági!!! :lol: :lol:
Minden nap nézem hátha van új fejlemény...
Kár, hogy nekem nincsenek ilyen ismerőseim. :oops:
Ügyesek vagytok!!!
:wink: :wink: :lol: :lol:

kagyló

Írtatok már esetleg valamilyen állnéven a lombiktámogatásért topicra? egész jól megy. Állítólag fontos, hogy minél nagyobb mozgás legyen rajta, úgyhogy elő a grafomán vénátokkal! :D
szpandi

Én még nem írtam, sajnos. De majd este felé fogok írni. Azért tényleg nem lenne rossz, ha másik néven írnánk. Az a lényeg, hogy tudjuk kinek mi a neve...

kagyló

http://lombikbaba.blog.nlcafe.hu/

ide is írjatok hozzászólásokat, vagy csak nézzétek meg, hogy legyen ott is valami mozgás...

Nagyon köszi, és reméljük valamennyire hatásos is lesz!
szpandi

Lányok

Rájöttem, hogy mire jó a két topic! Itt olyan jó a hangulat, és tényleg segítjük egymás! Az NLC-n meg ki lehet adni az összes dühöt, felháborodást és elkeseredtséget!

Teljesen más lelkiállapot...Itt azért sokkal jobb :D
szpandi

Sziasztok!

Na mára két tüsző is elérte a 20mm-t és hétfő lesz a nagy nap:).

Andi mindjárt megnézem az új topikokat!

HELP!!!

Van esetleg valaki aki progeszteron szurit kapott és otthon adta be magának???
Nekem azt mondták, hogy ezt ügyeletesnél adassam be, de esetleg ha más is megoldotta otthon közületek akkor én is megpróbálnám.
Remélem tud valaki segíteni. Előre is köszönöm:)
kispinty

Kispinty!

Ezek már igazi óriások lesznek hétfőre :D

Sajnos progiban nem tudok segíteni :oops:
szpandi

Sziasztok!

Kispinty
Én kaptam és otthon adtam be magamnak ha nem volt otthon a párom. Én napi 2* adtam be 1-t, mert így a dozis elosztva megvolt egész napra, 1 ampulla reggel egy este, 12 óra különbséget ajánlottak a kettő közt. Inzulinos tűt vettünk a gyógyszertárba. Mi a medencecsontomtól egy kicsit hátrébb adtuk be, ott nem fáj és izom is van egy kicsi. :wink:
Ha beadtad el kell maszírozni vagy fél percen keresztül. A program során az összeset be kellett adni, de ez felváltva történt a két oldalam közt. Arra készülj fel, hogy a maszírozás ellenére is látszódhat a piros tenyérnyi folt még hónapok múlva is ahova beadtad őket, én így jártam.

Kép
Kép
bbeti

Kispinty
Azt elfelejtettem, hogy bedás előtt persze le kell fertőtleníteni a bőrödet, legegyszerűbb ha veszel olyan kis higiéniai kendőket, de volt, hogy apa arcszeszét használtam. :oops:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!
Egy cikk a legfrissebb HVG-ből:
Kép
noczi

sziasztok
Noczi :)
Na látod, hogy mégis van szó a kevesebb támogatott lombikról. Csak nagyon hallgatnak, és mire felébredünk már le is fixálják!!!
Szomorú!! Köszönjük a cikket!!!

kagyló

Szpandi! Utólagos engedelmeddel betettem a linkeket azokba a fórumokba, ahol megfordulok. :)

loihi

Szia Betti!

Köszönöm a segítséget! Milyen hosszú tűket vettetek? Oda adtad be a szurit ahova mutatták neked?
Így legalább nem kell majd naponta kétszer ügyeletet keresnem :D .
kispinty

Sziasztok!

Szpandi, elolvastam a blogodat, meglátogattam a fórumodat is. Nagyon remélem, lesz eredménye...

Kispinty!
Elég hosszú tűk kellenek, nekem azt mondták a gyógyszertárban és Dévainál a Klinikán is.
Nem olyan bonyolult beadni, nem érdemes ügyeletre rohangálni.

Ági!
Régen beszéltünk! Jól vagy? Ha van időd, este cseveghetnénk! Puszi!

Kagyló!
Rég jártam erre, de sokat gondoltam rád. Hogy vagy? Mikor kezdesz?
eper1

Kispinty
Én nem oda adtam be, mert nekem szinte a derekamhoz mutatták hátra, azt meg nem értem el , és ezen a helyen nem fájt, hátrébb meg már érzékenyebb volt. Nem volt igazán hosszú tűm, inzulin beadásához kérd, az szerintem elég. Úgy is a legfontosabb az elmaszírozás.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok LÁnyok! itt vagyok! De csak átmenetileg! Hú, egyben vagyunk! És ma voltam UH-n, OK minden! Tarkóredő is rendben, nagyon szép a kisbabám és "még mindig" kisfiú :lol:
Péntekig vérezgettem, mostmár csak a vége van, de UH-n is minden OK volt. Hát ne tudjátok meg mit éltem át a múlt héten, már nem is mondom el, mert hál' Isten vége ennek a rémálomnak remélem. Tarkóredő is OK, minden OK! Viszont jövő héten bejövök még meg januárban még 2 hetet kb. és aztán táppénz. Én ezt még1x nem akarom, úgyhogy vettem a bátorságom és bejelentettem itt a mh-en. Ez van. Nagyon köszi mindenkinek a drukkolást, nagyon aranyosak vagytok, minden bajom volt, hogy nem tudtam olvasni.
beber

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?