Szpandi, hát... ahogy vesszük... kétszer kellett elmagyaráznom neki, hogy mit is akarok, szóról szóra idéztelek titeket, hogy mit kéne ráírnia

erre rittig nem azt írta. Már amennyit ki tudtam bogózni az írásából, az nem arról szól... valami olyamit kapart le egy sajtcédulára, hogy a nyilvántartásában nem szerepel rólam semmiféle betegség, vagy valami ilyesmi... (Megnézte az EKG-t, a mellkasröntgent, de a vérnyomásomat persze nem mérte meg, azért meg kellett volna mozdulni.)
Mindegy, úgy döntöttem, hogy holnap úgyis megyek Szabolcs utcába leletekért, ott megkérem a csajszit, hogy küldjön már el belgyógyászhoz, aki értékeli rendesen a leleteket, meg megnézi, amit még meg kellene nézni az altatáshoz, mert attól tartok, hogy ettől a háziorvosi cetlitől Dévai doki ki fog feküdni...
De előbb még a teljes vérképet megcsináltatom, valamikor jövő hét elején, most nem merek elmenni, mert a progihoz hétfőn úgy szétszúrták a nem létező vénámat (csak a jobb karomon mernek egyáltalán megszúrni, hosszas tapogatódzás után

), hogy még mindig fel van dagadva lefelé a szúrástól kb. 5 centi hosszan a karom...
Szóval nem egyszerű ez...

vagy csak én problémázom túl...
Na mennem kell dolgozni! További szép napot!