Szisztok!
Megállapítom én is, hogy ezen a fórumon vannak a világ leghelyesebb és legszebb babái. Imádom mindegyiket
Mi tegnap voltunk mérni, a súlya 5740g, hosza 61 centi és 40,5 a fejkörfogata. Délután a babamasszázson meg be nem állt a szája úgy csivitelt
A betegeknek gyógyulást, de nagyon nagyon gyorsan.
Rika:
Nagyon szépen javult Zsófinak az enyhe ficama, már szinte alig valami eltérés van így ránézésre. (3 hónapot dolgoztam uh-ban ahol volt csípős baba szűrés is, és az orvosok sok mindent megmutattak). De tényleg nem értem miért kell egy orvosnak így viselkedni, mikor még egy laikusnak is látszik egy picike eltérés. Utálom az ilyen orvosokat
Egyébként észrevetted hogy a picikéd hurkás lába a korábbi képen is ducibb egy kicsit? Talán emiatt nincs a másikon hurka, mert még nem érte utol a másikat...
Melinda:
Ribomuny, nem sokat olvastam róla (próbálni meg pláne nem) olyasmimint a Broncho Vaxom volt, mindenféle légúti baci legyengítve és porítva. A régi szer a húgomnál nem jött be, ő is kapta, ahogy nőtt úgy lett erősebb az immunrendszere. Én is kaptam (bár én közel sem voltam sosem beteges) hát nem tudom ettől vagy sem, én alig voltam beteg kicsinek, de még most sem nagyon. Szerintem ez egyénfüggő, de a doktorbácsink azt mondta, addig lesz beteg a fiam a bölcsiben, míg az összes ott előforduló vírust, bacit be nem nyel. Hát ez volt úgy 6 hónap, utána már alig volt beteg. Amikor oviba ment és bekerült egy két új gyerek a bölcsis csoportjából, akkor megint elkapott egy-két orrfolyós vírust, utána megint semmi.
Az iskolánál ugyanez. És ha nem bölcsis a manó akkor ugyanez játszódik le ovinál, ha meg csak középiskolában lenne először közösségben akkor ott történne ugyanez.
Nincs bajom magammal, csak jobban szeretem Georg Cloonyt nézegetni fotón mint magam

Tréfát félretéve, én már 4 éves az óvodai fotózáson is elbújtam a játéksarokban és azt mondtam jó itt nekem mert a vaku fénye itt is elér. Ezt meséli a családi legendárium. Szóval ez kb olyan nálam mint a repülés. Hat éves korom óta tudom, hogy nekem nem szabad gépre ülnöm. Már csak a többi ember miatt sem
Kinga:
Huhh de jól néz ki az ülésetek, biztos nagyon kényelmes Kittinek.
Karmen és mindenki aki mézes receptet keres. Délutánra meglesz mind a kétféle nagyon jól kipróbált recept. Sajnos a költözés miatt én sem tudom melyik dobozban van a receptes füzetem, de a nagynéném délután elmondja nekem én meg leírom

.
ADSL. Ahol telefon van, és nem mikrohullámú, ott elméletileg ADSL is van. A férjem mondta, ő meg ért hozzá. SZerintem járjatok utána, hátha csak nem volt kedve az ügyintézőnek ezzel foglalkozni. Egyébként nekünk volt mikros netünk, egy két üzemzavartól eltekintve ment szépen, és gyors is volt.
Zita:
Niki talán azért nyugisabb, mert a bátyját hurcolásztátok egyfolytában, ő meg megtanult aludni és játszani egyedül

Ügyes kiscsaj és szép is nagyon. Lehet hogy már a pociban is kénytelen volt erre, habár ott azért mindkettőt egyszerre ringattad

.
Nem tudod Norbit esetleg úgy fölvenni hogy ne bömböljön? Valahogy még fekve elcsitítani? Nálunk bejött, nem kapcsolódik a lánynak a síráshoz a felveszenek.
Enikő:
Honnan rendelted ezt a csuda játékot? Priviben esetleg? Elrakom akkorra a címet amikor nekünk is már ilyesmi kellenek. Imádom a fa játékokat, kár hogy nem sok helyen lehet kapni.
Gira:
Mi mindennap eddig minimum 1, de inkább 2 órát voltunk lent. Mondjuk még nincs is igazán tél. Jól föl van öltöztetve, és olyan jókat alszik a levegőn.
Én szintétén szoptatáspárti vagyok, de ebben az esetben az esti evésre biztos tápszert adnék, vagy olyan fagyitejet, ami az ezelőtti időből van. Muszáj lenne a piciknek rendesen aludni éjszaka, nem csodálom hogy egész nap nyügi. Aztán túlfárad, nem bír eleudni, még nyügibb, stb... Szép kis ördögi kör. És 4 hét azért kicsit sok egy ekkorka babának rendes alvás nélkül.
És talán van megoldás napközben is... Esetleg próbáld meg bevonni Rékát, amikor Hajnával foglalkozol. Ha mutogatja neki a játékokat, gondolom szívesen segít másban is, mondjuk hozza viszi a pelust, vagy letörölgeti a picit. Szóval neki talán ez játék lenne, és így egyszerre van figyelem mindkét kicsire.
A nem szabad helyett, esetleg próbáld ki, hogy valami érdekeset mondasz vagy mutatsz nekik. Pl. a corában (nem tom vannak e még verebek) hogy nézd ott egy veréb keressük meg stb.
Olvastam erről egy cikket, megkeresem neked.
Lilla:Én kétszer szültem a Bánfalvinál, igaz császárral. Ha van msn-ed vegyél fel ott könnyebb kérdésekre válaszolni.
Bibi:
Nem tudom hogyan köhécselsz, de ha úgy hogy nem akar fölszakdani akkor tudok egy gyógyszert, amit szoptatós és terhes anyukák is szedhetnek, és meglepően hatásos nyákoldó.
Wer:
Van menetrend, ott is van a forgalomirányítóknál, csak épp nem biztos hogy tud ilyen buszt indítani. Ezt a makkosháziak mondták amikor felhívtam őket. De azért egy kb. menetrend is jó lenne, azért nem hívhatom föl mindennap őket ha mennem kell.
Niki:
Szerintem gép előtt ülni felpolcolt lábbal naponta fél órát simán lehet. Mondjuk összesen 2 óra laza jövés menés, üldögélés simán belefér lakásban. Hogy ne legyen belőle állandó fentlét, csinálj listát a hétre, hogy melyik nap mit csinálsz, ha minden kipipálva akkor nyomás vissza az ágyba. Őszintén, én is ezt csináltam ,mert hajlamos vagyok a túlpörgésre és a végén az már teljesen kikészített, ha x időnél többet jöttem mentem. És már csak 6 hét, utána teljesen fent lehetsz, ha még így csinálják az orvosok

36. hét után már semmilyen szempontból nem koraszülött egy babó

.
Na csak sikerült egy hét fórumot bepótolnom
Mindenkinek szép napokat és még jónéhány ilyen napsütéses délelőttöt, megyünk is sétálni amint ébred a lányzó.
Ági