A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Megtudná valaki adni a Molvarec doktor úr számát?
Hogy néz ki, mert láttam a kórházban egy középkorú kb 160 cm magas szemüveges dokit, aki szimpi volt még. Hátha ő az.
cukorfalat

Sziasztok!
Durca, mire olvastam soraidat, már azt írtad, lenyugodtál, de azért ha még gond támad, gyere csak, sírd ki itt magad!
Maximálisan megértelek, és csak azt tudomm mondani, mint a többiek. Remélem, meg tudjátok beszélni a férjeddel, mert nehéz dolgod lenne így szülés után.
Doki-befektetés ügyben haosnlókat éltem át én is, szerintem ez egy kicsit önvédelme a dokiknak, nehogy komlikáció legyen távol a kórháztól :(
Sreffi-Marcsi, bocsi a keverésért. :roll:

mtunde

Cukorfalat!
Nekem ugyan nem Molvarecz a dokim, de egy szerencsétlengésből kifolyólag nála szültem. Nagyon lelkiismeretes az tény! A szülés után éjszaka is bejött ellenőrizni, aztán naponta legalább 3x-4x, méhösszehuzó injekciót adott, vasat a vérveszteség miatt, naponta vettek tőlem vért (nagyon sok vért vesztettem, ami miatt kaptam 2egység vért) aztán az utolsó napon 2x vettek tőlem vért, az ellenőrzést ellenőrizte!

Tünde!
No problem
:lol: :lol: Tényleg sok mindenben hasonlítunk

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cukorfalat,

Molvarec doki nagyon fiatal, 33 éves, sötét haja van, szemüveges, vékony. Molvarec Attila egyébként, és a rendelőintézetben találod minden pénteken 9-13ig, telefonon is tudsz vele beszélni, 325 12 57. A mobilszámát nem adja meg sajnos.

Jube

Kép

Kép
jube

Dóri,
Nagyon szupi a babakocsi és a színe is nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy Luca végig aludt!!! :D és most végre tudom milyen a testvérfellépő!!! :D Nincs képed Lucáról? Olyan rég láttam!

Mi is voltunk ma bent a városba és Réka is végig aludta a buszozást és a metrózást!!!!!!!!! Annyira ügyi volt!!!

Jube,
Molvarecz nem egy alacsony férfi? Mert ha igen, akkor tudom hogy ki az.

Azért nem semmi hogy mindenki augusztusban megy nyaralni, persze nekik is kell a pihenés!!

Györgyiről nem tudtok semmit??

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Én találkoztam tegnap Györgyiékkel a kórházban, ctg-n voltak, minden rendben, méhszája zárt, kisasszony jól érzi magát odabenn. Nekem küld sms-t ha akció van! :) Én meg azonnal megosztom veletek, megígérem.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Molvarecz doki úgy néz ki, mint egy 70'es évekből ittmaradt könyvelő :)
De nagyon lelkiismeretes és odafigyelő! Nem a külső számít :)

mtunde

Akkor tudom kiről van szó!! :D :D Tényleg úgy néz ki!!!

vica10

Sziasztok!
Marcsim
Akkor ajándékozási ügyben Neked sincs könnyű dolgod, bár szerintem nálatok annyira ezt nem is lehet szétválasztani a karácsony miatt.

Molvarecz tényleg nagyon lelkiismeretesnek tűnik, de szerintem úgy néz ki mint egy jól lakott óvodás, azzal a hasközépig felhúzott, alul bokalengetős gatyájával.

Nagydora
Hát tényleg jó sok képet tettél fel, de legalább jól megnéztem, nem is hallottam erről a típusról és nagyon tetszik. Hogy-hogy vettetek új babakocsit? Mennyi volt, használtan vetted? Lehet, hogy ezeket mind leírtad, de elkerülte a figyelmemet.

Kép
Kép
monacs

ez jó volt Monacs :D :lol:
én is rá tippeltem, hogy ő az akinek mellkasig van felhúzva a gatyája és a térdközépig ér...

Heni

Kép

Kép
cancan

Monacs
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jót nevettem, "jól lakott óvodás"!!! Mintha a férjemet hallottam volna, ugyanezt mondta mikor meglátta a kórházban!!!! De az tény, hogy nagyon lelkiismeretes!

vica10

Kedves Mindnyájan,
beugrok egy perce közétek. ezen a héten és a következőn is az ultrahangba vagyok beosztva "vakondnak", tehát annak, a sötétben gépeli a leleteket, és most olvasva a Cukorfalat orvosválasztási-nyári szabadsági sztoriját, jövök rá, hogy ma találkoztunk.
Hát szóljatok rám, hogy helló, én vagyok a Cukorfalat.
Hát szisztok: Rita
nováky_rita

Sziasztok!

Vica!
Ha visszalapozol egy- két oldlat, ott van friss kép Lucáról!

Monacs!
Azért vettünk új babakocsit, mert a másik mamut nagy, és mamut nehéz volt. Meg Luca sem szerette!
Ez a peg- peregokoppintása állítólag.
Újonnan vettük 33ezerért!

Rita!
Jó, hogy végre rólad is hallani!

Holnap nagyon- nagyon- nagyon szorítsatok, hogy amíg elmegyek vizsgázni, Luca ne akadjon ki nagyon!
Olyan ideges vagyok már emiatt! Legszívesebben magammal vinném, de tudom, hogy előbb- utóbb itthon kell hagynom hosszabb- rövidebb időre, és akkor meg inkább most!
Borzasztóan rossz érzés!
(4 órára megyek el! :oops: )

Na, jó éjszakát!

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok,

Durca,
most olvasom min mentél át. Drukkolok, hogy meglegyen Boróka még 12 előtt!!! PIHENJ sokat, még ha nehezedre esik is, akkor jobban tűröd ezeket a megpróbáltatásokat. Veled érzünk!!!

Dóra,
állati dögös a kicsikocsi!

CUKORFALAT!!!
Nagyon ajánlom Molvi doktort. Monacson én is jót somolyogtam, de mi már megegyeztünk Jubéval, hogy nem a szépségéért szeretjük, hanem mert NAGYON alapos és figyelmes és óóóhvatos és türelmes. (Mellékesen neki is van humora.) BIZTOS lehetsz benne, hogy pl. hanyagság miatt nem történhetnek veled komplikációk, ha őt választod.
Jó az, ha valaki végigkíséri a terhességed, és az eredmény is nála "születik" meg.

Rita, örülök, hogy olvashattunk Rólad!

Györgyinek, Gabbokának drukkolunk!
Jó éjt! (Ma 3/4 7 től 1/2 11ig műsor volt, tegnap kapta meg a Neis Vac vagy milyen agyhártyagyulladás elleni szurit, és ma nagyon kiakadt szegény.)
Megyek én is csicsikálni
Hurcia

Kép
hurcia

Ancsa: nagy kérés, hogy tegyél fel egy képet magadról, hogy nekem is legyen arcom a nevedhez? :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Molvarec tényleg nagyon lelkiismeretes, lásd valemelyik múlt heti írásomat. (Ő volt az ügyeletes, amikor szülni mentem.) Tény, hogy a nacijával csinálhatna valamit. :D

Dóri!
Nagyon klassz a kocsi! Nekünk volt egy mamut, meg egy szétesős. Most meg gyalogol a csaj: Én megyek, aszongya. Hát tőlem! :D Szegény úgy megijedt a Mikulástól! :shock:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:02-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nem egy kicsit kopasz a Moli doki?
Senkinek nem adja meg a mobilját? Mi van akkor ha ő az orvosom és valamiért azonnal fel kell hívnom?? Hogy érem el?

Rita: Akkor ezek szerint találkoztunk és jövő héten is fogunk :-)))
Szerinted sem túl jó ötlet egy orvoshoz járni és az ügyeletesnél szülni?
cukorfalat

Cukorfalat,

Azonnal nem éred el sajnos. Ha ezt megkérdezed tőle, azt fogja mondani, hogy a kórházban megtalálod, de ez nem igaz, hajkurászhatod telefonon, mire talán sikerül. Személyesen valóban nagy eséllyel találkozhatsz vele a kórházban, sokat van bent, de telefonon csak pénteken éred el könnyedén. Ez engem is nagyon zavar, idegesített is sokszor, amikor nem tudtam elérni. Én is vaciláltam, ne válasszak-e mást emiatt, de végül maradtam nála.

Mert ugye sosem péntek délelőtt kell azonnal....

de hidd el, az, hogy megvan a mobilszám, még nem garancia arra, hogy el is érsz egy dokit. Kikapcsolja, nem veszi fel, stb.

Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok lányok!

Ma már valamivel több eszem van a helyén,mint tegnap volt :D
Belenyugodtam ebbe a helyzetbe,lesz,ami lesz alapon.
Nagyon sokat keményedik a hasam,tegnap este 10 percenként nagyokat,de minden fájdalom nélkül.Alig bírok néha menni,annyira nyomja a hólyagomat,meg a csontjaimat ez a bébi. Remélem hétfőig valami csoda történik.
Ha meg nem,akkor kedden történik..
no,valaki emlegette a pneumococcus oltást..
ma beszéltem a védőnővel,megkérdeztem erről a szakmai véleményét.Azt mondta,hogy a legutóbbi szakmai konferencián évi 45 megbetegedésről (ami súlyos,mert ugye ennek vannak kedvésbbé látványos megbetegedései),zöme felnőtt,kb8-10 a gyerek.
Igazság szerint nagyon nagy benne a biznisz..Mint ahogy a rota vírusban is,ami valóban veszélyes lehet a kisbabákra, a kiszáradás veszélye miatt,de ez sem egy olyan betegség,ami sűrűn fordul elő.

persze ettől még mindenki dönt,belátása szerint,csak infót osztottam meg.

DÓRA!
Nagyon pöpec a babakocsi,használjátok egészséggel.a vizsgához pedig sok sikert.kire hagyod Lucát? egyébként átérzem az izgalmadat..
Mandulára 9 hónaposan kezdett el vigyázni,heti rendszerességgel egy csaj(akit azóta is imádunk!!),az első időkben állandóan sírt,úgy kellett lefejteni rólam,aztán a végén már az sem érdekelte,hogy ott vagyok .e vagy sem.
Nyugi,biztos jól elszórakozik majd a "felvigyázójával":-)))

Molvarecz doki tényleg egy könyvelő és óvodás keveréke:-))

Holnap megyek ctg-re,ma még beszélek Évikével,mert tegnap nem volt iddegrendszerem,kíváncsi vagyok mit szól hozzá,hogy befektet a doki.
Aztán,ha minden jól megy,mához eg hétre már egy 2 napos csajszit fogok a kezemben tartani....

valamit még akartam,de majd eszembe jut..
ja,a keményedés jó jel?

durca

Kép

Kép
durca

Fú Durca!

Ez izgi! Elvileg a keményedések már jelentenek valamit. Kíváncsi vagyok, mit mutat a CTG. Mandulával hogy volt? Vagy ki emlékszik már? :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok !

Durca,
jaj annyit gondoltam Rád, örülök, hogy jobb a kedved! Én is várom már, hogy meglássuk a kis Borókát a neten, ha hazahoztátok!
Addig is sok erőt a boxmeccsek elviseléséhez (sőt ez már K1 mert a lábat is használja)!!!

Dóra,
azon tipródom eladunk minden ajándék babakocsit, és veszünk mi is egy ilyen szép csillivillit, úgy tetszk. Megírod, honnan van?
A kutyának is tetszett látom!

Cukorfalat,
igen nekem is mondta, hogy hívjam fel valami eredményért, de mondtam neki, hogy George Bush t előbb érem el mint őt. A péntek tényleg tuti és ha a nővérpultot kéred, néha pont ott futkározik, és tudják adni. Szóval csak kitartás kell hozzá, és elcsíped. Ha sikerül, akkor pedig biztos odafigyel rád. És tuti képben van.

FOG: képzeljétek, Balázsnak 5.-én kibújt az első foga. (Azt hozta a Mikulás!)

OLTÁS: A 67 ezreset csak akkor ajánlotta a Dr néni , ha fülesek voltak a családban. De nálunk nem voltak. Azt mondta, várjunk vele még, míg közösségbe kerül.

Szép napot!
Edina/Hurcia

Kép
hurcia

Ez a fránya babanet eddig nem engedett belépni. :evil:

Na, durca, mire átgondoltam, mit is írnék neked a férjmizériára, meg a császárra, addigra azt olvasom, hogy ma már lesz, ami lesz alapon gondolkodsz! Kb sejtettem, hogy, mivel te egy nagyon vagány, erős nő vagy, nem vágnak sokáig padlóra a gondjaid. Biztos segített a sírás is! remélek neked én is nagy-nagy csodát a hétvégére! Keményedj Durca! Hajrá!

:lol: hurcia, kedves vagy, hogy nekem is drukkolsz Györgyi mellett...de nekem még nem kell :wink: , majd inkább január végén! Nézd meg a vonalzómat! Gratulálok a fogacskához!

Szia Rita! Bár én már többször találkoztam veled a kórházban, eddig még nem mertem odamenni, és azt mondani, helló, én vagyok gabboka. Na de majd jövőhéten :wink: ! Ha megyek a 32.heti UH-ra, akkor majd bemutatkozom feltétlenül.

Ezt a Molvareczet de megnézném magamnak! Én nem emlékszem, hogy valaha láttam volna. Én mérges lennék a Vidára, ha nem adta volna meg a mobilszámát.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!
Az én dokim ugyan megadta a mobilszámát, de soha nem hívtam. És kérte is, ha szülés lenne, vagy gond, ne őt hajkurásszam, hanem irány a kórház, majd ott előkerítik őt SOS. Szerintem nem olyan gáz, hgy nem éred el rögtön, emiatt nem lesz gond, csak erre kell ráállni, hogy nem őt kell hívni.
Lányok, köszi az ihletet az üvegdekorációra, majd du lefényképezem és megmutatom, mit gyártottam Benének, meg persze most már nagyiparban nyomom karácsnyra is :)

Puszi Tünde
Ui, Durca nagyon azt sejetm, hogy hétvégén te szülni fogsz!!! hajrá, tudod, te vagy a példa előttem... :D

Dóri, jó a babakocsi, a miénk is ilyen felépítésű, csak nncs ennyi kiegészítője, és nem esernyőre, hanem lapra csukható (chicco), de közlekedésileg nekem nagyon bevált, ezt anno írtam is. És egy ismerősöm, akitől ezt vettem hazsnáltan, már újszülöttkortól ezt használta, bár nem lehet ugye vízszintesre lefektetni, de amúgy meg nem tudott közlekedni. Nekem csak akkor lesz gond, ha a nagy még nem lesz elég nagy, mert tesvérfellépőt erre nem tudnék tenni, annyira rövid a tolókarja, és a fellépő meg túlságosan hátranyúlna :( Na, de majd beszerzek én is ilyen olcsón jót!

mtunde

Sziasztok!

Rita! A két ünnep között kell mennem UH-ra. Vinném a 6 éves fiamat, mert már nagyon szeretne tesóhoz bepillantani, és férjemet is, mert ő még a fiamnál sem volt UH-on.
Szerinted nem gáz ekkora bizottsággal beállítani egy sima UH-ra? Kicsit tartok tőle...

Durca hajrá, remélem a jövő héten már kapjuk a friss képeket a hétvégéről! :D

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Na, megvolt a Nagy nap!
Anyukám, meg apósom vigyázott Lucára. Akkor mentem el, mikor aludt (anyukám altatta el, így azért már láttam, hogy nem lesz gond!). Aztán jó sokszor haza telefonáltam! :D :oops:
Egyszer hallottam csak pityogni! És azt is mondták, hogy jól elvolt4
Egy csomót sétáltak Anyuval! Annyira jó!
Nagy megkönnyebbülés ez nekem!
A vizsgát meg megírtam 20perc alatt!

A kutya a miénk! 10 éves, de baromi kajla!
A kocsit most azt hiszem a kenguru gold forgalmazza! Mi az Árkádban vettük meg. De neten is lehet rendelni!
Itt a honlap címe:
http://www.anixbt.hu/bolt/index.php/cPa ... 93a8210872

Jó hosszú, de ez egyből ennél a kocsinál köt ki!
Nekünk nagyon bejött!
Köszi a dícséreteket! De alapvetően Manót illeti, ő találta!

Durca!
Örülök, hogy jobban vagy! Drukkolok nagyon, hogy hagyományos módon, gyorsan, egészségesen, komplikáció mentesen kibújjon Boróka!

Mindenkinek sok puszi!
Finishelőknek drukk- drukk!! ( Bár lehet, hogy Barimami, és Györgyi már babáznak!?)

Dóri

Kép
nagydora

Durca-haver! Hát hajrá Neked és Borókának! Jó, hogy jobban vagy. Koncentrálj, számolj... remélem, hamarosan a kórház felé repültök. Szerintem is szülés lesz itt hétvégén. Mennyi lépcsőtök van a pomázi házban??? :lol:

Dóri, nagyon klafa a babakocsi. Ha nem lenne egy édes barátnőm, aki épp most mossa a babakocsijuk huzatját, hogy átadhassa nekem, szóval ha nem kaptam volna babakocsit, tuti ezt veszem meg!!! Hol vettétek?! :shock: Egyetértek Tündével is, minél hamarabb szeretnék egy olyan kocsit, amivel egyszerű(bb) tömegközlekedni. Gondolom, amint ülni fog Beni. :wink:
vbea

Sziasztok!

Durca! Már ezer éve nem jártam erre ... rossz szokásomhoz híven, de olvastam, milyen állapotban voltál! Nagyon sajnálom, és szorítok érted, megérdemelsz egy szép szülést!!!

Cukorfalat! Szerintem sem túl jó ötlet valakihez terhesgondozásra járni, de nem nála szülni. Érthető oknál fogva az orvosok szeretik végigkísérni az egész terhességet A-tól Z-ig, csak így vállalhatják a felelősséget... Na persze, ha augusztusban mindenki szabadságon van... Azért bízni kell benne, hátha valaki júliusban megy pihenni! Az lesz a Te embered... Talán éppen Molvarecz! Én egyszer találkoztam vele, ui. Ő írta alá a zárójelentésemet, mert Vida doki már nem volt bent. Alaposan átvizsgálta, és gratulált milyen klassz volt a vérnyomásom a műtét alatt :lol: . Aztán elkérte a terhességi kiskönyvemet, mondván, hogy nem adhatja ki az igazolást, hogy megjelentem 4 alkalommal, ha esetleg nem is... :lol:
A lányok leírása pontos, fura figura, de szerintem aranyos és biztos, hogy nagyon odafigyel a kismamáira! Próbáld meg, hátha Ő tud vállalni...

Mindenkinek szép napot!

Ildi
Vendég

Esetleg tudtok valaki ajánlani a Molvarecz dokin kívül? Egy kicsi félek tőle, hogy nem adja meg a mobilját. Radásul az egyik barátnőm azt mondta,hogy igazából a szülésznő a lényeg. Szóval nem tudom teljesen tanácstalan vagyok.

Molvarecz alacsony kopasz férfi?
cukorfalat

Szia Cukorfalat!

Átérzem a tanácstalanságod! Molvarec (nem tudom cz-vel vagy sima c-vel írja-e a nevét :? ) nem alacsony, kopasz ill. annyira talán nem magas, de biztosan nem kopasz... Szerintem az a Kovács dr. lesz, akire Te gondolsz!

Végül is egyetértek, hogy a szülésznő személye is fontos, egy sima, természetes szülésnél feltétlenül... Én pl. nem is választottam szülésznőt, mert úgy gondoltam mindenki aranyos ott, és bárki jó lesz nekem. Aztán császármetszés lett és sokkal fontosabbá vált az orvosom...
Remélem ezzel nem zavartalak össze még inkább...

Már nem emlékszem, a Gozár dr.-t próbáltad? Neki biztos van mobilja... Szegénykém, nem vagy könnyű helyzetben. Ja és valaki ajánlotta még Teleki dr.-t.

Lehet, hogy mégiscsak a terhesgondozás Vidánál + szülés az ügyeletesnél lesz a befutó? Azt hiszem megérteném...

Ildikó
Vendég

Eni,már hiányoltalak, hogy hova tűntél....
Mobil: valahogy nekem is nagyobb a bizalmam azon dokihoz, akiről tudom, hogy el tudom érni ha baj van. De azokat is megértem, akik nem pártolják az eféle elérési lehetőséget. Csak Vida dokiból tudok kiindulni, jó sokszor randiztam már vele, de ebből majdnem mindig csörgött a mobilja, és mindig hozzátette, hogy "megőrülök". Csak csodálni tudom, hogy ennek ellenére, mindig kedvesen és humorosan dumál mindenkivel.
Ma 3. napja szedem a cerazettet (fogigátló ) Vida azt mondta, hogy javulnia kéne az állapotnak, de sajnos nem így van. Reggel 20 percig úgy fájt a hasam, hogy felkelni nem bírtam. Mint amikor iszonyú erős méhösszehúzódása van az embernek. És ez már nem az első eset 2 héten belül. Komolyan kezdek aggódni. Holnap hívom, kíváncsi vagyok mit lép erre.....
Cukorfalat: én is azt mondanám, csak jobb annál szülni akihez jársz 9 hónapig. Nem mehet minden doki szabadságra augusztusban!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Jó reggelt!

Köszönöm a tanácsokat. Kezdek én is hajlani arra, hogy olyan dokit válasszak, aki elvileg a szülésnél is ott tud lenni.
A Gozár doktorral is beszéltem, ő aug. 10-e után megy szabira, ami elvileg nekem jó. De ugye mindig becsúszhat egy kis késés, akkor már ő sem lesz ott.
Szóval nem tudom. Már gondolkodtam a kórházváltáson is.

A Telki doktorról tud nekem valaki valamit mondani?
cukorfalat

Bocsánat, nem Telki, hanem Teleki doktor. Elírtam a nevét.
cukorfalat

Cukorfalat!

Tudom ajánlani Mészáros dr-t,nagyon korrekt,figyelmes és megadja a mobilszámát.
Igaz,én a magánrendelésére jártam.

Sok szerencsét!

Pocisak,hogy vagytok?????

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Cukorfalat, megértem az aggodalmadat. Én tudom ajánlani Hegedűs dokit is, asszem ő nem augusztusban szokott szabin lenni, és ráadásul csak 1-1 hétre elosztva megy el mindig.

Durca, hogy vagy ma? Keményedsz?

mtunde

Sziasztok!

Cukorfalat: Teleki doktornál szültem a fiamat, s most is hozzá járok kezelésre. Nekem eddig semmi gondom nem volt nála. Nem a poénkodós típus, hanem tárgyilagos, megfontolt, bármilyen problémát részletesen megbeszél, szerintem nagyon rendben van.
Nem adja meg a mobilját, igazából nem is kértem...
A kórházban hétfőnként rendel az onkológián, esetleg oda is elmehetsz. Van magánrendelője, kedden és pénteken rendel (316-1075, Bimbó út 3.), 16 óra után van, szerintem kérdezd meg, hogy tud-e vállalni augusztusi szüléssel. Ha nem, akkor azt, hogy kit ajánl, mert valakinek azért tényleg dolgoznia kell augusztusban. :D

Hali

Kép
Kép
Kép
v30

Mano: köszönöm, de a Hegedűs dokit már próbáltam. Sajnos ő is szabin lesz augusztusban.

Tünde a Hegedűs dokinak meg tudod adni a számát?
Még a Sipos doktorról is hallottam, hogy jó. Tud róla valamit valaki?
cukorfalat

Megint elírtam, szóval a Mészáros doki lesz szabin agusztusban.

V30, köszönöm. Neked nem volt gond, hogy nem adta meg a mobilját?
cukorfalat

Cukorfalat! A többieknek igaza van; mindenki nem lehet szabin augusztusban. Mondjuk fele-fele arányban. Előbb-utóbb találni fogsz valakit. :wink:

Heni! Itt vagyok. Minden ok, csak rámjön olykor a para. Alig várom az újabb találkozót, csütörtökön megyek a kórházba... :D Majd írok.

Durcaaaaaaaaaaaaa! Hol vagy havernő??? Kórház? :D :D :D
vbea

Na teljesen el vagyok keseredve. A Molvarec doktor sem vállalt. Azt mondta, hogy ő sem lesz augusztusban. :-((( Kezdem feladni :-((( Valaki meg tudja adni a Sipos, ill. Hegedűs doki számát?
cukorfalat

Sziasztok!!!!

Nagy hírem van: Durca kórházban!!!!!
Fájásai vannak, 2 ujjnyira nyitva levő méhszájjal.
Mindenki drukkoljon!!!

Remélem nem kapok ki, hogy jártatom a számat :oops: .

Cukorfalat
Én Siposhoz jártam, priviben elküldöm a számát. Nem semmi, augusztusban bezár a szülészet :?: .

Monacs

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!

Hú, ez tök izgi, drukkolok Durcának, hogy minden simán menjen!

Cukorfalat! Nem hiszem, hogy mindenki pont augusztusban lenne szabadságon. Én úgy tudom, hogy vannak doki-párosok, és közülük egyszerre csak az egyik megy szabira. Vagy rosszul tudom? Mintha a Tóthnak a Vida lenne a párja, de ebben nem vagyok biztos. És akkor nem lehetnek egyszerre szabin! Persze elég nehéz pontosan belőni a szülés időpontját... Simán belefér a két hét ide-oda, és akkor már lehet hogy visszajött, vagy épp elment. Na, ezt most jól elmagyaráztam... :)
A lényeg, hogy kitartás, valaki biztos van augusztusban is, és szerintem semmiképp ne válts kórházat, nagyon jó hely a Kútvölgyi!

Szép napot!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Jajj, de izgi! Hajrá Durca!!!!!!!

Cancan!
Hogy vagy? Beszéltél már Vidával?

Marcsit, Vicát, Dorkát, Masnit, Ancsát hiányolom!!!!

Cukorfalat!
Én is Sipos dokis vagyok!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

DURCA!!! HAJRÁ!!!

Kép
Kép
kriszta36

Durca!
Mennek a drukkok!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Zsófi: Nem tudom, hogy van, de inkább úgy érzem, hogy mivel nem jártam még egyik orvosnál sem,ezért ráznak le inkább. Nem tudom.

Steffi: Milyen orvos? Ő is alapos, figyelmes?
cukorfalat

Ja igen, elfelejtettem Durca, hajrá!!!!!!!
cukorfalat

Először is, bár nem olvassa most, de: HAJRÁ BORÓKA! HAJRÁ DURCA!

Cancan, mi újság, vér van még? :?

Barimami, Te nagyon lapítasz! :)

Cukorfalat én nem hiszem el, hogy augusztusban az 5.emeletre kiírják, hogy szabadság miatt zárva! :shock: :lol: Kérdezd meg talán Nováky Ritát, mit tud erről, írj neki privit!

Mindenkitől kérdezem, hogy a kórházba a bébinek kell-e cuccot vinni a pár napra, amit ott töltünk. Gondolok itt ruhára, (body,rugi) pelenkára, popsikendőre satöbbi...anno nem kellett, de most nemtom, mi a helyzet.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

DURCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!
Monacs,
várjuk a híreket továbbra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá, hajrá, hajrá.....
Hurcia :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hurcia

MIcsoda izgalmakra jövök!! Azta, de szófogadó a jány, én is ilyen bébit akarok.
Ilyenkor jön rá az ember, hogy kár volt előre kombinálni és idegeskedni, amikor ugye a rendes gyerek úgyis megtesz mindent anyukájáért!!!!

Durca kinél fog szülni???? És mi van Barimamival és Györgyivel???

Hajrá Durca, aztán remélem én is hamarosan követlek, mondjuk ma vagy holnap.

Réka
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?