Sziasztok lányok!
Ma már valamivel több eszem van a helyén,mint tegnap volt
Belenyugodtam ebbe a helyzetbe,lesz,ami lesz alapon.
Nagyon sokat keményedik a hasam,tegnap este 10 percenként nagyokat,de minden fájdalom nélkül.Alig bírok néha menni,annyira nyomja a hólyagomat,meg a csontjaimat ez a bébi. Remélem hétfőig valami csoda történik.
Ha meg nem,akkor kedden történik..
no,valaki emlegette a pneumococcus oltást..
ma beszéltem a védőnővel,megkérdeztem erről a szakmai véleményét.Azt mondta,hogy a legutóbbi szakmai konferencián évi 45 megbetegedésről (ami súlyos,mert ugye ennek vannak kedvésbbé látványos megbetegedései),zöme felnőtt,kb8-10 a gyerek.
Igazság szerint nagyon nagy benne a biznisz..Mint ahogy a rota vírusban is,ami valóban veszélyes lehet a kisbabákra, a kiszáradás veszélye miatt,de ez sem egy olyan betegség,ami sűrűn fordul elő.
persze ettől még mindenki dönt,belátása szerint,csak infót osztottam meg.
DÓRA!
Nagyon pöpec a babakocsi,használjátok egészséggel.a vizsgához pedig sok sikert.kire hagyod Lucát? egyébként átérzem az izgalmadat..
Mandulára 9 hónaposan kezdett el vigyázni,heti rendszerességgel egy csaj(akit azóta is imádunk!!),az első időkben állandóan sírt,úgy kellett lefejteni rólam,aztán a végén már az sem érdekelte,hogy ott vagyok .e vagy sem.
Nyugi,biztos jól elszórakozik majd a "felvigyázójával":-)))
Molvarecz doki tényleg egy könyvelő és óvodás keveréke:-))
Holnap megyek ctg-re,ma még beszélek Évikével,mert tegnap nem volt iddegrendszerem,kíváncsi vagyok mit szól hozzá,hogy befektet a doki.
Aztán,ha minden jól megy,mához eg hétre már egy 2 napos csajszit fogok a kezemben tartani....
valamit még akartam,de majd eszembe jut..
ja,a keményedés jó jel?
durca