A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

sziasztok!

eszter jajj szegénykém hogy lehetnek ilyen szemét emberek!sajnálom kisfiadat is mert szegény biztos magát hibáztatja de reméljük erzsikének igaza lesz és megkerül a ruha!

balimama nagyon aranyos vagy de képzi megnyugodtam!de ha nem jol gondolom akkor lécci irjátok meg mert nem szeretnék csalodni!szoval a barátnömmel azt számoltuk ha nekem 25.napon volt pé akkot még onnan 3-4napot kell számolni a beágyazodásig jobb esetbe akkor én még csak kilenc napos vagyok!akkor lehet még ateszt nem is mutatná?meg hát nimit két honapig ki se mutatta!ha nem jol számoltunk akkor lécci szoljatok!

jóéjt mindenkinek puszi

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!
Nálad még az is lehetséges, hogy ez a mai hasfájás jelzi a pé-t!
Olyan hosszúak a ciklusaid, hogy simán számolással nem lehet lehet kitalálni mikor van pé. Néztem a fertin, olyan görbéket, hogy elámultam! 46. napon pé és hasonlók. A végén pedig pozitív teszt.
Ha hazajössz elmész orvoshoz?
És nem szomorkodni! Annyit vártál már, hidd el a végén meg lesz az eredménye!!
Most fent van a hőd, lehet hogy van valami, de még nagyon korai volt a teszt!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok,

Először is, néhány pozitiv példa, ami azt mutatja, hogy nem szabad feladni!:

http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t60505.png
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t60487.png
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t60456.png
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t60448.png
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t60420.png
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t60219.png

Virág, tudtom szerint a beágyazódás 6-10 nap között zajlik.

A tegnap,amig nem voltam, annyi minden történt, azt sem tudom, hol kezdjem :)

Meri, nagyon szépen alakul az oldalunk :) Kétszer próbáltam meghallgatni az új zeneszámot, amit feltettél, de nem tudtam ráfigyelni, annyira mondtak körülöttem. Majd otthonról nyugodtabb körülmények között újra meghallgatom.

Titi, Gyógyulást neked!
Hugi, remélem te is nem fogsz lebetegedni!

Eszter,
Nagyon örülök, hogy nálad mindent rendben talált a doki.
Az ellopott ruhák esete viszont felhábotitottak – hogy lehet ilyent tenni valakivel? Még viccnek is rossz.

Éva,
Remélem már megnyugodtál. A pesszimizmus egyáltalán nem jó tanácsadó. Meglátod, az eredményekben minden rendben lesz!
Érdekes, hogy kiskatonákat emlegettél :) – az jutott eszembe, hogy a múlt héten, az együttlétünk után nem keltem fel egyből, igy apa mejegyezte: „hagyod, hogy harcoljanak a katonák?” – olyan vicces volt :D

Erzsike!
A herpeszre én propolisz-t szoktam használni. Akkor pillanatnyilag nagyon csip, de 1-2 nap alatt helyrehozza a sebeket.

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok,boldog Mikulást! :D

Ági!

Hogy van a nyakad? Voltál dokinál? Jelentkezz! :?

Titi!

Ugye te is gyógyulgatsz már?! :wink:

Csajok,hogy alakulnak a hők.Tessék dobálni fel a görbéket!Az enyém semmi extra,majd este felteszem én is.Nem rossz,de múlt hóban is szép volt és még a 28-adik napon is 36,8-al keltem,csak a 29-en zuhant le,és akkor meg is jött.Szóval ez nem mond sokat,de legalább azt mutatja,hogy volt pé,és annak is örülök. :D
Azért szeretnék 8 nappal öregebb lenni. :? :roll:

Puszi

Eszter

Ja és délután mehetünk ruhát venni a gyerkőcnek. :evil:

Kép

Kép
anubias

sziasztok! Kép

BOLDOG MIKULÁST CSAJOK!!!
Kép

Virág
Kép
Kép
virág22

Kösziíííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
anubias

:lol: :lol: :lol: Jajj,a végén mellényomtam,nem sírni,hanem nevetni akartak a fejek.Így: :lol: :lol: :lol: De béna vagyok.

Kép

Kép
anubias

csak a párotoknak meg ne mutassátok az oldalt :lol: :lol: :lol:

Virág
Kép
Kép
virág22

Vaooo, Virág, ilyen képre érkezni közétek?! Na, erre érdemes volt felkelni! :)

Képzeljétek, még mindig úgy köhögök, pedig már holnap megyek dolgozni, de csak 1 napot fogok melózni, mert pénteken céges kirándulásra megyünk, úgyhogy csak szombat este jövünk haza. Zalaegerszeg környékére megyünk, többet sajna nem tudok.

Viszont jövő hétvégén pedig megint megyünk Bécsbe a karácsonyi vásárra, mint az már szinte szokás nálunk, ez lesz a 3. év, hogy kint töltjük ezt a hétvégét. Mindig olyan szép hangulat van kint ilyenkor, csak sosem esik a hó. Tavaly kaptunk egy mini ízelítőt a télből, de az idén szerintem esélyünk sincs erre. :(

Eszter, egyszerűen felháborító ez az egész! Én úgy ki tudok borulni attól, amikor valamit ellopnak tőlem, amikor az az enyém! Én dolgoztam meg érte, és senkinek semmi köze nincs hozzá. Egyszer a 18. szülinapomra kapott gyűrűhegyem lopták ki a táskámból az SZTK fizikoterápiáján. És ráadásul emlékek voltak az exemtől, a barátnőmtől, az apukámtól. Nem rég pedig a törülközőm egy fürdőben. Az is elég hülye helyzet volt, persze koránt sem olyan költséges, mint most a tietek.
Sajnos ha már nem került vissza, nem hinném, hogy rossz tréfa lett volna. Felhívtad azért esetleg már ma a helyet? Hátha valaki tényleg visszavitte. De mi lett volna, ha valóban ott áll szegényke egyedül mezitláb, és tömegközlekedve kellett volna hazamennie?! Erre még gondolni is rossz. Nem lehet elzárni valahová a cuccokat? Szegénykém, pont karácsony előtt... gondolom, nem is tudom, hogy oldjátok meg?!

Verzsike, jaj, jobbulást a herpeszeknek! És pont ciklus közepén? Na, de talán csók nélkül is menni fog a dolog. Tudod, mindent a cél érdekében! Vagy hülyén hangzik?

Virág, én nem tudom, mi történt, ezek szerint negatív lett?! Megnézem mindjárt a honlapot, biztos oda írtál. Ne már!!! Ugye nem?!

Éva, mintha kicsit megnyugodtál volna. Igaza van Verzsikének, a párom engem is le akar tiltani ezekről a kismama oldalakról meg újságokról, mert sok baromságot olvasok folyton, és bebeszélem magamnak. Majd a laboreredmény biztos megnyugat!

Lányok, én görbét feltenni nem tudok, mert még mindig magasabb a hőm, szerintem a nátha miatt. Már pedig nagyon-nagyon várom, hogy megjöjjön. Van néhány pattanásom is, talán azok előjelek.

Ildikó, ezek a görbék, amiket feltettél! Szerintem mindenki számára olyan bátorítást adnak! Köszönet érte!

Tegnap beszéltem Ágival, és azt mondta, 4 körül jön, ezek szerint nem jött?!

KépKép
titi_27

Sziasztok! Mindenkinek BOLDOG MIKULÁST!

Úgy néz ki, hogy a tegnapi rossszullét átment rajtam. Próbáltam pihenni, már amennyire a Becétől lehetett....

Dönczi! Üdvözöllek közöttünk, remélem jól fogod maga érezni, és mielőbb jól hírekkel fogsz szolgálni!

Eszter! Tök jó, hogy veled minden oké. Szerintem se szólj még apának, próbálkozzatok még és csak akkor küldd el őt vizsgálatokra, ha nem sikerül vagy 3 hónapig. Tudod milyenek a férfiak.... De remélem erre nem fog sor kerülni! Ami a fiad cuccaival történt az szörnyű! Nagyon sajnálom. :cry:

Erszike! A herpesz nem akadály! Tessék belehúzni!!!!! :lol:

Balimama! Tényleg nem jó semminek utánaolvasni, mert csak felidegesíti magát az ember. Amikor én a Bencével terhes lettem, előtte nem olvastam semmit, és internetünk se volt, így semminek nem tudtam utánanézni. Úgy lettem terhes, hogy előtte semmit se szedtem /mert fogalmam se volt, hogy már előtte is ajánlják a vitaminok szedését/ és elsőre összejött. Orvoshoz is csak a 8. héten mentem, és egy egészséges fiam lett! Most tudom, hogy sokkal jobb volt "tudatlanul" terhesnek lenni, mert most már annyi minden "rosszról" is tudomásom van, hogy szerintem az egész terhességemet végig fogom izgulni.

Virág! Én is azt mondom neked, hogy lehet, hogy még a teszt nem tudta kimutatni a terhességet, ha ilyen hosszúak a ciklusaid! Fel a fejjel! Szerinetm próbálj pár nap múlva újabb tesztett csinálni!

Titi! Mi van veled? Jól vagy már?

Ildikó! Remélem a "katonák" jól harcoltak! :lol:

Képzeljétek! A férjem azt mondta, hogy ne várjuk meg a decemberi mensit, kezdjük el most a próbálkozást! Hát nem is tudom..... Ez most váratlanul ért. Majd azért átgondolom, van még pár napunk a pé-ig. :lol:
Vendég

Lányok,mindenkinek köszönöm a biztataó,vígasztaló szavakat a lopással kapcsolatban.Rám fértek,jól estek. :cry: :? :wink:

Virág!

Most olvastam a kis honlapunkon,mi történt és nagyon megrázott.Nem a negatív teszt,mert az önmagában nem a világvége,hanem éreztem a kis lelked minden rezdülését,vágyakozásást és csalódását és belefájdult az enyém is.Tényleg annyi ideje vársz babára,hogy ez nem mehet így tovább.Figyu.Ha decemberben hazajössz,menj el dokihoz,de előre zsírozz le mindent.Egy teljes kivizsgálás kéne.Kár,hogy nem maradsz sokáig.Tudom,hogy nem olcsó,de még mindíg olcsóbb,mint nálatok kint.Ez nagyon fontos.Ha a fogigátló meghozta a mensidet,akkor szerintem tuti a hormonszinteddel van valami.Valami alacsonyabb,vagy magasabb,vagy tudom is én.Mivel működőképes vagy,hiszen ott van Nimi,így van megoldás is,csak ezek szerint nem a fogigátló.Csak egy jó doki kell,aki összerázná a dolgokat valami gyógyszerrel.Próbáld megoldani,mert muszály,hiszen a kis lelked annyi reménykedést,csalódást,vágyakozást él át,ami egy orvosi lónak is sok volna.Kell lenni valami egyszerű megoldásnak.Bocsi,hogy ennyit okoskodok,de veled érzek és keresem a megoldást. :roll:

Persze nem kizárt,hogy egy kései pé gyümölcseként már ott is van. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Azt hiszem helyre jöttem lelkileg!
Tegnap tényleg megőrültem. Képzeljétek mi történt:
Fogalmam sem volt hányadika van. Nálunk este jön a Mikulás, mert olyan jó együtt örülni, reggel semmire sincs idő és mindenki szeretné látni a legkisebb örömét. Szóval én délután szépen bekészítettem mindenkinek a szobájába az ajándékot. És senki nem szólt egy szót sem, hogy még csak 5-e van.
Reggel amikor írtam be a hőmet a fertibe, akkor jöttem rá, hogy még csak ma van 6-a! Mondanom sem kell, hogy harsány röhögéssel fogadták. Azt mondták, hogy olyan aranyos voltam tegnap, nem akartak ünneprontók lenni!
Szóval: Boldog Mikulást!

Milyen kedves, hogy Kicsijuci is gondolt ránk!!!!

Virág!
Először azt hittem rossz oldalt nyitottam meg! Nagyon JÓ!!!
Remélem már rendben van a lelked!

Ildikó!
Tényleg megnyugtatóak ezek a rettenetes görbék!
Az enyémet még nem érdemes feltenni. Majd egy hét múlva.

Titi!
Úgy látom azért jó kismunkahelyi közösség van Nálatok! Idén én is annyira szerettem vona megnézni Bécset! Sajnos a férjem annyira el van foglalva a munkájával, hogy szeritem még karácsonykor is dolgozni fog, de a két ünnep között biztosan!

Eszter!
Megfigyeltem, hogy az utolsó héten mindíg úgy felpörög az oldal! Titi, Meri, Ildikó, Erzsike és Te annyira fej-fej mellett haladtok!
Hugival és Virággal viszont együtt fogok izgulni, így lassan meg lesz a fele-fele arány, ami biztosítja, hogy mindig van élet a topikon!!!!
Annyira klassz lesz majd együtt izgulni, ha ejön a szülés ideje!

Hugi!
Úgy látom hasonlóan alakul a ciklusunk!
Egy hónapon semmi sem múlik, igaza a párodnak!

Erzsike!
Annyira igazad van azzal kapcsolatban,hogy csak a rosszat osztják meg egymással az emberek. Akinek már sikerült az elfelejti, hogy mennyire megnyutató olvasni a sikertörténeteket, akinek viszont nem az szeretné kibeszélni magából a rosszat!

Éva

Kép
balimama

jajj anubius!megríkatsz?olyan aranyosakat irtál!hát igen ilyesmi volt tegnap vagy nem tudom!ennyire még sosem biztam benne és nem is csalodtam ekkorát de aztán most megint reménykedem még hogy csak korai volt a teszt!látjátok mindenképp 22én akartam tesztelni és igen fogok akkor ha addig nem jön meg és akkor az tuti pozitiv lesz! (ha nem akkor orvos de erre nem is gondolok)

titi de igen sajnos negativ lett!nem birtam magammal és megcsináltam tegnap de aztán utánna nekiálltam számolgatni és mi van ha 25.cn-on vagy késöbb volt pé?akkor lehet a teszt korai!na mindegy majd kiderül karácsonyra!

eddig ha elterveztem karácsonyra valamit mikor mentünk haza mindig ugy sikerült ahogy szerettem volna mégha az utso napon is oldodott meg!hát most bizom ebben:)

még ebbe a honapba pozitivan állok hozzá!januártol meg nem babázunk ugyanis január 25én a férjem megy koszovoba 5honapra!

na megyek pakolgatni!puszi mindenkinek szép napot

Virág
Kép
Kép
virág22

Jaj, Istenem, Virág, át tudom érezni, mit érezhettél, mikor teszteltél. Annyira sajnálom! De így van, bizakodni kell! És pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.

Éva, azt elfelejtettem írni, hogy Bécsbe a párom unitesóival megyünk! :)
Na, örülök, hogy már sokkal pozitívabb vagy!
Aranyos ez a mikulásos történet! :) Biztos jót kuncogtak a gyerekek!

Képzeljétek, most hívott a párom, hogy nem járt nálunk senki? Mondom, nem, még nem volt a T-com-os pasas. Na de a mikulás sem? Kérdezte. Mondom, nem. Azt kérdi, nem húztam fel a redőnyt? De, mondom felhúztam már. Akkor? Semmit nem láttam? Nahát, rögtön odaszaladtam, tényleg! Járt a Mikulás nálunk! Azt mondta, egész délelőtt azt várta, hogy hívjam már fel, és nem hívtam. Szóval, jó bambus vagyok. Viszont nekem meg lelkifurdim van, mert én sosem lepem meg semmivel, húsvétra is pont az ő nyusziját meg tojását felejtem el, és ma sem vettem neki semmit. Valahogy az van bennem, hogy ez a gyerekek ünnepe. Most mi a csudát csináljak?! Már nem tudom meglepni semmivel. :( Az már nem volna az igazi. Ilyenkor persze mindig elhatározom, hogy jövőre ügyesebb leszek!
Lányok, Ti a párotokkal is mikulásoztok?

KépKép
titi_27

Boldog Mikulást!
Kép

Éva

Kép
balimama

Titi! Mi a párommal nem szoktuk nagyon túlzásba vinni a télapózást, csak valami kis apróságot, leginkább a kedvenc csokit szoktuk egymás cipőjéba rakni. A mostani mikulás már nagyon izgi volt, mert a Bence már felfogta a dolgot. Tegnap délután énekeltünk a mikulásnak, hogy "ide találjon", aztán tök édi volt, amikor este a csizmáját a terasz ajtó elé tette, és reggel amikor felkelt az volt az első mondata, hogy "jött a mikulás" és már alig várta, hogy leérjünk az emeletről. Egész nap azt mondogatja, hogy volt itt a mikulás és mit hozott neki!
Vendég

Hű-ha miylen képek :) Én azt kivánom mindenkinek, hogy a Mikulástól azt kapjon, amit nagyon szeretne :D

Mi nem igazán szoktunk Mikulásozni, mert mindkettőnknek mostanában van a szülinapja, de azért úgy jött össze, hogy a tavaly én voltam a Mikulás, az idén pedig apa :)

Éva, képzeld, itt felénk 5-én van a Mikulás-járás :) De azt ne kérdezd, hogy miért. Lehet onnan maradt vissza, hogy régebb este betették a cipőbe az ajándékot, és másnap reggel kapták meg a gyerekek. A lényeg az, hogy ha itt laknál, egyáltalán nem tévedtél volna :D

Képzeljétek el, ma voltam manikürösnél, és tiszta véletlenül vettem észre, hogy a manikürös csaj Aloe termékeket forgalmaz, és volt egy Berry gélje (mintha csak engem várt volna). És mivel nagyon jó ismerősöm, ideadta abban az árban, amiben ő kapta. :D :D

KépKépKép
ildiko74

Óóó, Ildikó, nem tudsz szerezni még egy Berry bélt? :wink: Nagyon pályázom én is rá, csak annyira drága! :(

Na, mára búcsúzom, már nem tudok jönni, és holnap dolgozni megyek, úgyhogy szerintem reggel csak beköszönni jövök, aztán vasárnapig nem. :(

KépKép
titi_27

Ildikó, mire jó ez a gél?
Vendég

Sziasztok!

Éva! Szerinted lehet összefüggés a peteérés meg a herpesz között? Eszembe nem jutott volna.

Köszi Virág!

Titi! Jövő hétvégén mi is készülünk Bécsbe. Még sose voltunk, félek is egy kicsit az úttól, még konkrétumokat meg se beszéltünk, csak azt hogy megyünk. Tudsz valami honlapot, ahol részletesebb infok vannak parkolásról, meg hogy hova érdemes pontosan menni?

Nem tudom elolvasni amit Virág írt a honlapra, mert nem jön be nekem, pedig itt mindenki arról beszél…

Virág! Nem szabadott volna megszegned az ígéretedet, a te ciklusod alapján nem tudhatjuk mikor volt az a bizonyos pé, úgyhogy ne tessék elkeseredni.

Titi! Nálunk meg mindig fordítva van. Én veszek a páromnak vmi apróságot, ő meg mindig elfelejti. Eddig este mindig kaptam valamit, ma már azt se. Meg is jegyztem, hogy öregszik a házasságunk, erre ő is azt mondta, mint te, hogy nem lenne az igazi eddig is mindig magyarázkodott, amikor este kaptam pótlólag valamit.

Az én görbém szinte változatlan, hétfőn este picit szurkált a hasam, de annyi pé-kor két napig szokott általában és sokkal intenzívebben, úgyhogy nem tudom mi van.Kezdek lehangolódni, pedig pont karácsonykor tesztelhettem volna…

Pusz
verzsike

Sziasztok,

ne haragudjatok, vagyok, csak olyan jó, mert apa itthon van velem szabin... :)
Rohangálunk mindenfelé, vásárolgatunk ajcsikat.

Tegnap voltam vérvételen, vizeleten. Két eredményem nem az igazi sajnos :(
HOlnap megyek uh-ra! :D

Virág,
annyira sajnálom a negatív tesztet! :(
Miért délután teszteltél? Bár, mindegy... főleg ha tényleg késöbb volt a pé-d! Azért én bizom benne!
Ne felejtsétek el negatív tesztnél sose, hogy nekem + előtt pár nappal még negatív volt!!!!

Titi,
voltam tegnap, elolvastalak titeket, és láttam is, hogy be tudtál jelentkezni. Ezért nem irtam már tegnap...
Jó hétvégét nektek! Remélem ilyenkor jól tudod érezni magad anyósoddal!
Édes a párod, hogy mindig meglep!! Nálunk sajnos ez nem jellemző. úgy kell kérnem mindig egy kis meglepit :roll: :lol:

Eszter,
sajnálom a ruhát. Felháborító!
Az orvossal kapcs. én azt javaslom, hogy valahogy próbálj meg beszélni apával. Neki is jobb, ha megnyugszik, hogy minden rendben van.
Mi még el sem kezdtünk próbálkozni, amikor elmentünk kivizsgálásokra! Nekem azt mondta apa, hogy ha attól nyugodtabb leszek, akkor természetes!! Meg mire várni, ha tényleg van valami? Akár csak egy kis apróság... Kicsijuciéknál például volt egy gyulladás, amit kezelni kellett. Orvos nélkül nem jöttek volna rá, és igy is egy csomó időt elvesztegettek!
Szerintem szeret annyira a párod, és akar annyira babát, hogy csak megbeszélés kérdése! Én nem halogatnám!!!

...mennem kell, mert Vivi moziból jön és elé kell mennem!

Próbálok még jönni, de már nem merem igérni! :roll:

Puszi mindenkinek, akit kihagytam, annak duplán!

Ági

mi megkezdtük a 9. hetet! :oops:
..de még mindig nagyon utálok egyedül lenni! :cry:
csné

Verzsike,

http://www.wien-vienna.at/index.php?ID=418

http://www.christkindlmarkt.at/

Itt tudsz informálódni. És merre mentek? Mi általában első este (most 15-én pénteken este) a Schönbrunni kastélyhoz megyünk, második nap csak úgy táblábolunk, meg van egy megszokott kiskocskánk, utolsó nap (vasárnap) délben pedig reggeli után a Rathaus-hoz. De jó volna összefutni! Hogy tervezitek a programot?

Hugica, ez a gél immunerősítő, és a Berry Nectarnak még mindenféle nőgyógyászati jótékony hatása is van. Csak sajnos 1 liter majd 9.000 Ft. :(

Ági, mit jelent az, hogy nem jó az eredmény két értéke? Melyik az? Remélem, azért nem aggódsz! Ugye? Istenem, hogy nekem hányszor volt rossz értékem, pedig azoknak semmi köze nem volt a pici betegségéhez, úgyhogy nyugi!
Már a 9. hét?! De jó, de így hogy fogunk utolérni?! Remélem, már sehogy! :)

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Ági!
Ne rémülj meg! A véréképben a fehérvérsejt eltérések normálisak a terhesség elején!
Annyira hihetetlen, hogy már 8 hetes vagy!! Mindjárt itt a 12. hét!

Erzsike!
Peteérés idején kicsit gyengül az immunrendszer azért, hogy ne pusztítsa el a petesejtet megtermékenyítő kiskatonákat. Ezért tudott elhatalmasodni a herpesz rajtad. Sajnos a herpeszvírus mindig megtalálható a szervezetedben.
Annyi minden van, amire oda sem figyel az ember, amikor éppen nem szeretne babát. Azért szeritnem nem kellene kihagyni ezt a napot!

Titi!
Annyira irigyellek!
Egyébként nálunk is el szokta apa felejteni az ilyen ünnepeket, de nem számít, mert egyébént mindig olyan figyelmes. Még a boltba sem tud úgy lemenni, hogy ne hozzon valami meglepit nekünk!

Olyan sok Mikulással találkoztunk ma az utcán! A kisfiam nem győzte kapkodni a fejét.
Szörnyű, hogy még csak a 8. napomnál tartok. Remélem holnap készen lesznek a laboreredményeim!

Úgy eltüntetek !!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!
Ne haragudjatok, olvasgatom ám a topikot, csak reagálni nics már erőm. Ma tapétáztunk. :) Majd jövök azért!

meri

Jó reggelt!

Nem pörög a topic! :cry: Pedig már olyan sokan vagyunk.Írjatok légyszi jó sokat.Én megvagyok.Már nagyon rágom a kefét,és borzasztóan lassan telnek a napok.Persze azért nyugisabb vagyok,mint előzőleg.Mostanában elalszom este,apa tegnap reklamált is,hogy hogy lesz így gyerkőc.Pé óta nem is voltunk együtt.Viszont ennek annyiból örülök,hogy ezek szerint nem erről szól az életünk,tehát nem mérgeztem meg a mindennapokat.Így alakult,majd bepótoljuk.Vettünk tegnap egy kabit Bálintkámnak,egész jó áron.Nem tudok írni nektek ,mert itt a főnököm,de majd bepótolom.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jó reggelt lányok!

Ismét a munkahelyről jelentkezem. Olyan fura bent lenni, nem rossz, de azért igazán élveztem otthon lenni. Olyan jó volt az az édes kis semmittevés. Na, de majd ha pocis leszek megint! :)

Hát, úgy látom, a hőmben semmi változás, és még jelét sem adja a mensi sajnos. Pedig már nagyon várom. Viszont még néhány napig türelmes vagyok, ha a 18. napon volt pé-em, akkor a 32. napig várom, utána pedig majd idegeskedem megint.

Kép

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Meri! Találtam a Jónás-naptárról adatokat. Jobban mondva egy oldalt, ahol meg lehet csinálnia mindenkinek a személyreszabott naptárat, illetve le van írva a táblázat magyarázata is. Esetleg ezt is betehetnéd az oldalunkra!

Hugi
Vendég

Sziasztok!

Merre jártok?Akartam felrakni egy görbét,de nem sikerült innen bentről.De este otthonról teszek fel.Olyan szép.Csak sajnos ez önmagában nem jelent semmit.Mert ugye vannak nem éppen tökéletes görbék,amik egy + teszttel végződnek és vannak a gyönyörűek,aztán meg ugye megjön.Hát nem tudom.Az biztos,hogy nem tesztelek.

Virág!

Tegnap hazafelé a kocsiban ment az a szám,amit Eszter énekel és hirtelen én is csak azon agyaltam,hogy ha esetleg,akkor majd apának lejátszanám...és....Rémes,hogy folyton kombinál az ember.Most mondjuk jól belefelejtkezek a melóba és így hamarabb telik az idő is.De gyakran eszembe jut.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Jár valaki közületek esetleg fősulira? Vagy tud valaki ajánlani nekem olyat, ahol van távoktatás, és nem kell csak max havonta 1-szer bejárni? Szeretnék megint jelentkezni, ki akarom használni a tandíjmentességet. Már kinéztem egy pár sulit, de szívesen venném az ajánlásokat.

Köszi

Hugi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ma nagy a pangás!
Délután talán eljutok a leleteimért. Már nagyon izgulok. Egész nap csak erre tudok gondolni.

Hugi!
Bizony érdemes belehúzni, mert ki tudja meddig van még tandíjmentesség. Én is gondolkodom rajta, hogy esetleg kihasználnám még az itthonlétet. Persze nem könnyű, de, ha az ember dolgozik is, akkor még nehezebb.
Mi az ami érdekel?

Eszter!
Azért jó, hogy megint bizakodsz! Már azt hittem elkeseredtél.

Titi!
Ez már a 29. napod. Hamarosan kezdhettek próbálkozni!!!
A görbéd furcsa, de hát beteg voltál. A pé-ed pedig mostanában mindig a 18. napra teszi a ferti. Szóval, szerintem minden jól halad!

Jövök még, csak most nagyon izgulok!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Éva!

Veled izgulok a leletek miatt és nagyon bízom benne,hogy minden olyan lesz,amilyennek lennie kell.

Hugi!

Fősuli ügyben nem tudok segíteni,de a témán én is évek óta töröm a fejem,hogy gyes alatt belevágnék.Majd meglátjuk. Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Éva! Ne aggódj, biztos jók lesznek a leletek!
Engem valami pénzügyi terület érdekel. Kinéztem már a Széchenyi István Egyetemet ami Győrben van, de van decentruma Pesten a Duna-plázánál. Itt van távoktatás, legalábbis azon a szakon ami engem érdekel: gazdálkodás és menedzsment.
Még a Kodolányit is néztem, de arról lebeszéltek. Azt biztos, hogy én idén jelentkezem valahová. Ha összejön a baba, akkor legfeljebb szeptemberben halasztok egy félévet. Ha valakinek van kedve csatlakozhat hozzám, és együtt nekivághatunk a sulinak! :lol:
Vendég

Sziasztok!

A gépünk önhatalmúlag újraindult, úgyhogy minden elszállt amit írtam pedig már éppen a görbét szúrtam be a végére...
Most megyünk színházba, úgyhogy nem tudom beírni mégegyszer, csak felrakom a görbét.

Peteérés persze még mindig sehol...

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 671.78.jpg[/img]
verzsike

Kép
verzsike

sziasztok!na végre ideértem!tortát csináltam apának!ma egyedül vagyok holnap jön haza!

éva gyere egyböl ám amint megvan az eredmény!nem lesz semmi gond!

eszter jajj de szuper ez a görbe én is szeretnék ilyet!hát igen az eszteres dal szupi de az én drágámnak nem tetszik!ugyhogy nálam marad a hóember ha aktuális lesz még!ha megint negativat tesztelek akkor egy idöre vége a babázásnak nálunk!

hugi huh engem is érdekelne ez jonas naptáras bigyo nem rakod fel ide?

na feldobom még apa tortáját nekem nagyon tetszik a baba meg enyhe célzás arra mit is szeretnék! Kép

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág! Tök jó lett a torta, ügyi vagy!
Küldöm a Jónás-naptáros dolgot. Én visszanéztem a Bencére, az akciózás dátuma nem akkor volt amikor ott írták, mivel szándékosan a 14. napon volt, de a fiú az bejött. Bár a biológia is, hiszen ilyenkor nagyobb a fiú valószínűsége. :lol:
Azért ha valaki már régóta próbálkozik, annak meg lehet próbálni!
A magyarázat kicsit szájbarágósra sikerült, de van aki nem tud angolul....
Jónás naptár elkészítése
Vendég

Virág, ez egyszerűen fantasztikusan néz ki!!! Hogy te milyen ügyi vagy!!!

Éva, igen, bizony, hamarosan jöhet a próbálkozás.
Már olyan kíváncsi vagyok az eredményeidért, remélem, el tudtál menni értük még ma!

Eszter, nagyon szépen alakulgat a görbéd!!! Olyan izgis!

Verzsike, jaj, ez a görbe elég érdekesen néz ki. Nem lett volna még pé-ed? Mióta hőmérőzől? Ez a második ciklusod, ugye? Érzékeltél máskor pé-t, igaz?

Lányok, képzeljétek, el kezdtem barnázni, igaz csak kicsit, de lesz belőle talán valami. Nagyon várom már! Még ha pont a kirándulásra is jön meg.

Én sajnos mág tutira nem fogok jelentkezni, max vasárnap, mert tudjátok... kirándulni megyünk reggel. (Azért igyekszem még bekukkantani főleg Éva leletei miatt!)

Mindenkinek csodaszép hétvégét kívánok!

KépKép
titi_27

hugi felrakom a képem!kitudod nekem bogozni?mert én nem értem!vagyis nem szeretném félre érteni!
ja és az adataim alatt azt irja date 2006.nov.17 ezt mire irja?

vááá nem tudom lekicsinyiteni ha beirom linket talán megtudod nézni lécci mond meg mi micsoda!vagyis csak a lányeget mikor kell együtt lenni!

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok,

csak gyors bejelenkezés, mielőtt idegeskednétek miattam :)

Minden a legnagyobb rendben volt, 1.5 cm-es babukám van :D
Kértem a dokit, hogy a szivét NEKEM mutassa meg, úgyhogy azt is láthattam :)
Képet majd a jövöhét végi vizsgálatkor hozok nektek! :)

Balimama,
majd a vér,vizeleteredményemet feltenném neked, ha lesz időm, oksi???

Virág,
szép a tortád nagyon!!!

puszi mindenkinek,
rohanok Vivit intézni, igérem valamelyik napomat rátok szánom mostmár! :roll:
csné

Virág!
Te valami másik asztrológiai bizgentyűt csináltál meg. Engedelmeddel lenéztem ról az adataidat és megcsináltam neked. Bemásolom neked a magyarázatot ide, hogy ne kelljen keresgetned.
Jónás-naptár értelmezése:
-A naptár az általunk beállított nappal kezdődik, és egy évet ölel át
-A hónapok fekete függőleges vonallal vannak elválasztva
-A napok számozása nincs mind kiírva, csak a vasárnapoké
-A függőleges piros vonal mutatja, mely napra esik a J-nap. Az előtte lévő 3 napot átfogó vízszintes piros vonal az jelenti, hogy azon a napokon kell együtt lenni, hogy a Jónás-napra a hímivarsejtek odaérjenek a petesejthez
-A sárga és fekete pöttyökről megoszlanak a vélemények:
1, ezek mutatják a program szerint mikor van a peteérés illetve a menstruáció, de ez korántsem biztos, hogy helyes
2, a teliholdat illetve a fogyóholdat jelölik
A lényeg, hogy ezekkel nem kell törődni!!!!
-Amennyiben a Jónás-nap a menzesz idejére esik, a fogantatás esélye ugyanolyan magas, nyugodtan lehet együtt lenni.
-A Jónás-napok fölött látható kis jel azt mutatja, hogy azon a napon fogant gyerek milyen nemű lesz. Amelyik Jónás-napnál nincs jel, akkor aznap bármilyen nemű gyerek megfoganhat.
-A módszer előterjesztője dr. Jónás Jenő vizsgálatai szerint a Jónás napokon 85% az esély a fogantatásra, a peteérés környéki napokon pedig 15%.
Kép Virág jónás naptárja
Vendég

Sziasztok Lányok!

Elhoztam a leleteimet. Nekem tulajdonképpen normálisnak tűnik, de nehéz értelmezni, mert ezeknek a hormonoknak a szintje ciklusnaptól függően változik. Minden esetre nekem nem látszik rajta nagyon durva eltérés. Holnap délelőtt hívom az orvosomat, hogy ha lehet találkozzunk a hétvégén. Akkor majd többet tudok.

Lányok! Ez a legnagyobb dolog az életben. Ennyien gondolnak rám, ennyien szorítanak nekem és ennyien örülnek majd velem.
Köszönöm!

Ági!
Küldd csak nyugodtan a leleteidet. Azért gondolom az orvos is megnyugtatott.
Már 1,5 cm ?! Lassan látszik a kukaca! (ha van)

Virág!
Nagyon szép a torta! Irigykedem, hogy én miért nem vagyok ügyes! Azért apa érteni fogja a célzást és biztosan meghálálja majd a szép tortát!

Titi!
Örülök neki, hogy lezárhatod ezt a ciklust és végre élesben próbálkozhattok!
Jó pihenést kívánok a hétvégére. Havat is szerettem volna kívánni, de erre sajnos nagyon kicsi az esély.

Hugi!
Igazából mit szeretnél, egy olyan iskolát amit viszonylag könnyű elvégezni, vagy olyat, amit magas színvonalú?

Eszter!
Olyan jól esik, hogy velem izgulsz! A görbéd pedig tökéletes!

Ildikó! Meri!
Hol vagytok?!

Éva

Kép
balimama

Egyébként ebből én ezt látom:
- ha nov 5-6-7-8-9 lett volna az akció, akkor a november sikeres lett volna + kislány lett volna a bébi
- dec 5-6-7-8 volt illetve LESZ akció, akkor a naptár szerint sikeres ez a hónap + a bébi kisfiú lenne

Szóval még a mai nappal együtt van két napotok, hogy a naptár szerint sikeres legyen ez a hónap!

De ha kislányt szeretnétek inkább, akkor érdemes megvárni a jan 4-5-6-7 -t

Én most itt csak azt írtam le, amit kivettem a táblázatodból. Próbáld ki ha gondolod, aztán várom , hogy mi lett belőle.

Sajna nekem mindegyik termékeny napom a mensi napja körülre esik, és csak májusban látható a baba neme :cry:
Vendég

Sziasztok!

Éva!

Jajj,de jó,hogy jöttél,már nagyon vártalak.Az jó,ha nem látsz eltérést,kiváncsi vagyok,hogy a doki mit mond.remélem a hétvégén tudsz vele találkozni,és megnyugtat.Biztosan jók azok az adatok. :wink:

Virág!

Nagyon szép a torta.Mi lenne,ha Merinek elküldenéd a receptjét és felkerülhetne a honlapra,mondjuk fotóval.Persze csak ha nem titkos.Olyan ügyi vagy.

Verzsike!

Jó színházazást.Hú,mi lassan egy éve nem voltunk színházban,moziban még régebben.

Meri!

Merre jársz? Ugye minden ok veled.Megkaptad a mail-emet?Küldtem egy receptet.

Hugi!

Az elképzeléseket majd oszd meg velünk,milyen sulit választassz.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Éva!

Már vártam, hogy jelentkezz! Örülök, hogy "normálisnak tűnik" a leleted. Biztosan az orvos is ezt fogja mondani! Tudom, hogy csak akkor fogsz megnyugodni, ha ez már megtörtént, de nyugi, ha valami lenne, akkor az szerintem "hozzánemértőnek" is feltűnne.

Milyen iskola? Őszintén? Inkább könnyen elvégezhető legyen, mert gyerek vagy gyerekek mellett már nem könnyű, a lényeg a diploma lenne.
Vendég

sziasztok!

hugi ismerös volt nekem ez a jonás naptár mert a másik topicba kisjuci beirta már!aztán mivel ez a kör jött ki nem értettem!na szoval ezt a naptárt midnig nézem!akkor novemberbe lecsuzstam!decemberbe is lecsuzstam!és januárba már nem probálkozunk!
de azért köszi!akkor már nem is tesztelek!

eszti nem titkos és ez most ujfajta!ilyet még sose csináltam de nagyon egyszerü mert csalok!vettem tortalapot és csináltam 3deci tejböl vaniliapudingot aztán 250gr mragarint 250porcukival kikevertem zsutty összeöntöttem és szortam bele darált diot!aztán beboritottam marcipánnal szineztem diszitettem!ennyi!:))

balimama jajj de jo hogy nincs semmi gond!ugye megnyugodtál?

verzsike gondolj ránk a szinház alatt hogy mi is megnéznénk:))amugy jo szorakozást!

titi neked meg jo kirándulást!!!

ági de jooo!ugy örülök hogy minden oké volt!jövöhéten várjuk majd a képeket!lassan itt a 12.hét és megnyugodhatsz!

meri ildiko hova tüntetek?hahoooo!!!

pusz mindenkinek joéjt

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!
:cry: Esett a hőm,biztos nincs baba,nagyon el is keseredtem.Tegnap apa is bántott. :cry:

Kép

Kép
anubias

sziasztok!na mostmár tuti nincs baba!megjött(de legalább nem fél év után) ugyhpgy jot tett a teszt!teszt után két nappal mindig megjön!

eszti mennyit esett?ha nem sokat akkor még ne add fel!apa mivel bántott?

hugi hát ez a mai nap nem hiszem hogy az enyém ugyhogy a jonásnap téved!habár elsö ciklusnap:))

puszi mindenkinek szép napot

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!

Öröm az ürömben,hogy megjött.Sajnálom,hogy nincs babó,de ezek szerint a ciklusod rendeződött a bogyótól.Ez is jóhír.5 hónapig leszel egyedül? nem irígyellek miatta.Gyakran van ilyen?
A hőm nem sokat esett,de esett,és úgy is érzem,hogy ennyi. :cry: 36,9-el keltem.

Hol van mindenki?! :roll:

Kép

Kép
anubias

sziasztok átjöttem hozzátok ha nem baj mi most a 4. hónapja hogy próbálkozunk de megint elkezdtem barnázni ti milyen módszert használtok szerintetek a hőmérős dolog jó lehet?
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?