Sziasztok!
Anna,
nagyon sajnálom én is hogy vérzel! Én nagyon reménykedek ám, hogy nem kell már egyedül babásan lennem!
Komolyra fordítva a szót, szerintem ha holnap tesztelsz az még ugyanúgy pozitív lenne... De ebben Éva jobban tudna neked segíteni! Én a helyedben várnék pár napot, hogy mi a helyzet ezzel a vérzéssel.
A gyógyszert ne kezd el szedni, nehogy attól vetélj el! Viszont az orvosodat elég felelőtlennek érzem...?! Oké, hogy azt gondolja elment a baba, de mitől kéne neked ezt pontosan tudni? Nem ömlik belőled a vér, ugye? Nem görgcsölsz? Ha jól emlékszem Meri a múlt hónapban ijesztő görcsökkel kezdett menstruálni... Az elég egyértelmű jel lenne.
Eszter, Ildi
hátha... !!! Én úgy szeretném!
Olyan ügyesek vagytok, hogy nem zuhantok össze! Büszke vagyok ám rátok nagyon!!!
Amugy azért tudtam megállni múltkor, hogy csak olyan későn teszteltem, mert előtte volt egy hosszú ciklusom. Asszem 34 napos volt. Azt muszáj voltam kivárni!
De tényleg csak a pénzt dobjuk ki, meg fölöslegesen idegeskedünk ám amikor idő előtt tesztelünk!!! Akkor még ki se mutatja, meg mint látjuk annak még lehet más is a vége sajnos...
Virág,
ugye hömérőzől???
Balimama,
nem semmi milyen dolgokat látsz te meg!? Olajból embrió???
A foszfatázommal kapcsolatban: nincs hasmenésem, sőt gyerekkorom óta szorulással küzdök. Puffadás? Hát, most, hogy mondod kb 2 hete sokat

büfizek

, ez lehet hogy attól van?
Párom azt mondta, amikor elolvastam neki amit irtál, hogy "lehet, hogy nem is a babától nő a hasam"
Ez mitől lehet? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de egyetlen egy dolog van, amit 2 hete megnövletem, méghozzá a mentolos rágó. Ettől nem émelygek! Lehet ettől?
Amugy a háziorvosnak megmutattam. Valamit összevissza beszélt, hogy ez a májnak egy enzimje... de nem mondta, hogy tennivaló lenne vele. Meggyőződésem, hogy ezek a házidokik sokszor nem tudják, hogy mit csinálnak!

Mindegy, majd megyek a nődokimhoz szombaton, neki megmutatom!!!
Úgy várom már a szombatot! Még egy hét se telt el a másik uh óta, de annyira izgulok, hogy mi lehet vele?! Hogy vajon jól van? És mekkorát nőtt azóta!?
Meri,
jó hogy itt vagy megint!
Az új szekrényhez új tapétát is adtak???
Verzsike,
aranyos vagy hogy gondolsz rám a hurkával! De nem ezért irtam ám!
Amugy a disznóvágást én se nagyon szeretem.Mármint nagyon sajnálom a malacot! És Én is mindig másnap nagyon rosszul tudok lenni, mert mindenfélét bezabálok!
Nagyon szép a görbéd, remélem ilyen szépen fenn marad mondjuk a 30-34.napig...
Titi,
úgy örülök, hogy egészséges babával álmodtál!

Ez annyira jó! Remélem a terhesség alatt sem lesznek benned majd félelmek!!!
Képzeld, én az első hetekben folyamatosan beteg babával álmodtam.

De szerencsére már elmúlt!!!
Jó éjszakát mindenkinek! Remélem senkit nem hagytam ki!
puszi,
Ági
Holnap töltöm be a 9. hetet és kezdem a 10.-et!