A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Éva!

Ezt hogy érted,attól még vérvételre mész,vagy nem? És miért nem szólt neked,hogy szabira megy?!Szerinted még van valami remény a számomra? :?

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Hú, tegnap este óta több iromány született mint egész hétvégén.

Ági! Tök jó, hogy írtál. Ha olvasol minket akkor mindig tessék írni, igenis kíváncsiak vagyunk, h mi van veled és ne aggódj mindig azon, h egyedül vagy babás. Ha lesz tali decemberben viszek neked hurkát meg kolbászt.

Éva! Persze hogy van remény, nekem is csak 0,4 –el magasabb a hőm pé óta. Olvastam, hogy már te is a hőmérőzés rabja lettél. Egyik reggel én is megébredtem és vártam, h mikor csipog a hőmérő, amikor nagyon sokáig nem akkor mondom megnézem már és kiderült, hogy csak álmomban kaptam be, ott volt tokostól a párnám mellett…

Eléggé lelkesedtek a disznóvágásért, én nem élveztem annyira. Egész nap keményen dolgoztunk és a gyomromat is elrontottam attól a sok zsíros szagtól, gondolom, mert enni nem ettem sokat. Jövőre bárki mehet helyettem…

Anna! Hogyhogy még nem teszteltél? Szerintem rajtad kívül itt ezt senki nem bírta volna ki…

Pusz mindenkinek.

A végére a görbém (bár eléggé egyhangú)
Kép
verzsike

Eszter!
Azóta már visszahívott a doktor.
Sajnos csak csütörtökön tud fogadni, de nem idegesítem magam rajta, mert érzem, hogy minden rendben van.
Ha szerinte is jók az eredményeim, akkor nincs is különösebb értelme a vérvételeknek
Egyébként képzeljétek, van egy kis rózsaszínes valami. Régen mindig volt ilyenem tüszőrepedéskor. Remélem ez azt jelenit, végre minden rendben van!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Szépen hűlök kifelé.Sajnos Ági,nem én leszek a következő.Viszont nekem már van egy tippem,hogy ki az? :wink: Remélem bejön,de nem akarom elkiabálni.

Éva!

Annak örülök,ha úgy érzed,hogy minden rendben veled. :D

Nekem legkésőbb holnapig megjön.Hát ez van. :roll: Na azért nem vagyok annyira letörve,szerencsére az ünnepek elterelik a gondolataimat és mindíg abba kapaszkodok,hogy van már egy gyönyörű fiam. :D

Erzsike!

Nagyon szép a görbéd. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Eszter!
Annyira örülök, hogy ezt a hónapot már nem éled annyira tragikusan! Én is a karácsonyi készülődésbe ölöm minden felesleges energiám.
Elkezdődött a hónapnak az a része, amikor már semmit sem tehetek, csak várakozhatok!
A ma reggeli görbém:
Kép

Éva

Kép
balimama

Éva!

Szépen elindult felfelé a hőd.Remélem tényleg nem a vérvételi eredmények miatt izgulhatunk ebben a hónapban. :wink:

Nos,én azzal vígasztaltam magam,hogy én egészséges vagyok, a férjemnek pedig volt egy kapcsolata kiscsikó korában,ahol a kislány terhes lett,de elvetette.Szóval ez engem kissé megnyugtat,mert akkor azért mindketten működünk.Én inkább abban látom a nehézséged,hogy a hátrahajló méhem miatt nehezen jutnak be a katonák a csatatérre. :lol: Azt hiszem jövő hónaptól erre helyezem a hangsúlyt.Megpróbálom én is ezt a gyertya pózt,esetleg a hason fekvést,mert azt is olvastam és persze már az is sokat segítene,ha nem kelnék fel pisilni utána.Na ez általában nem jön össze.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Én is jöttem jelenteni, hogy a hőm leesett, és már egy pecsételésem is volt. Szerintem ma rendesen bekopog a Miki hozzám.
Nagyon akartam, hogy zebrás legyek, de azzal vigasztalom magam, hogy akkor most az ünnepekre én is kényeztetni fogom magam :D - holnap megyek arckezelésre, jövő héten pedig hajfestésre :D, és reménykedem benne, hogy jövő hónapban jobb görbét fogok produkálni.

Úgy néz ki, Eszterrel teljesen felzárkóztunk egymás után....
Éva, neked a görbéd nagyon jól alakulgat :D
Erzsike, majd lefordultam a székről, mikor olvastam, hogy tokostól akartál hőt mérni :lol: - drukkolok, hogy a görbéd ezután is jól alakuljon.

Meri, görbét kérünk tőled! - nagyon kiváncsi vagyok, hogy alakulsz.

jajj, lányok, már annyira várom, hogy valaki teszteljen egy +-t.... szánjon már meg valaki! :lol:

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Nem értem :shock: Ma reggel teszteltem, POZITÍV lett... de rá 10 percre meg megjött :cry: :cry: :cry:
Most akkor mi van??????
Vendég

Csak gyorsan benézek! Később írok mindenkinek.
Anna!
Menses idején normális lehet egy kis vérzés a terhesség elején, de én mindenképpen elmennék ma orvoshoz, vagy legalább is felhívnám. Lehetséges, hogy szükséged lesz egy kis hormonpótlásra.
Egyelőre még nem merek gratulálni, mert az eddig mindig szerencsétlenséget hozott. De azért tudod!
Jelentkezz minél előbb!!!!

Éva

Kép
balimama

Anna, fogadd meg Éva tanácsát, és keresd fel az orvost. Utánna rögtön irjál, hogy mi van. Szoritok, hogy minden rendben legyen!

KépKépKép
ildiko74

Köszönöm!!!! Hívom is a dokimat!!!
Vendég

Szijjjjjasztok!!!!!

Annyira hiányoztatok!!!! Visszaolvasgattam ám mindent, de megint csak annyi időm van, hogy legalább beköszönjek. :( Tapétázás, festés kész. (ja, különben nem lakásfelújítunk, csak egy szekrényt csináltattunk :lol: :oops: :lol: )

Úgyhogy sikerült ám alaposan elterelgetni a figyelmemet. AZért a lapot újítgattam. Küldjétek a görbéket is, hogy az is tudjuk újítani, jó?

Pé.-m ebben a hónapban, úgy tűnik nem volt-van-lesz. Talán kipiheni a szervezetem az előző hónap megpróbáltatásait? :) Vagy egyszerűen csak nincs és kész. :) Furi, de még mindig baromi nyugdt vagyok!!! :P

Azért a görbém feldobom, és most már igyekszem mindennap bekukkantani, olyan oltári nagy munkák már nincsenek.
Kép

Puszi mindenkinek!!!

Anna, várom a fejleményeket és drukkolok ezerrel!!!!

meri

Sziasztok!

Meri!

De jó,hogy már gyakrabban fogsz jönni.Te is hiányoztál nekünk. :wink:

Anna!

Én is drukkolok neked. :wink:

Ildi!

Akkor mi együtt kezdjük az új ciklust,mert nekem is megjött. :?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Ahogy elnézem annyira fej-fej mellett haladtok, hogy végén kéz a kézben fogtok szüni! Én is szeretnék veletek lenni! Van rá esély, mert már az előző kettő is hamarabb született.

Meri!
Szerintem bármilyen kicsi is volt ez a terhesség, itt is meg van az a bűvös 6 hét, ami alatt rendeződik a megváltozott hormonszint, úgyhogy ne is várd a mensit csak a hatodik héten.
Olyan jó, hogy megint itt vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter!
A hátrahajló méh nem fog problémát okozni, mert 1 szülés után már mindenkinek hátrahajlik valamilyen szinten a méhszalagok megnyúlása miatt. Ha olyan súlyos lenne ez a hátrahajlás, azt már mondta volna az orvosod.
Egyszerűen arról lesz szó, és ez mindannyiunkra igaz, hogy a mai világban nehéz azt elfogadni, hogy valamit nem én írányítok, felkészültem rá, eldöntöttem, hogy most szeretném, mindent meg is teszek érte, de dönteni a természet fog. Csak halmozódik a feszültség, és a "természet" úgy érzékeli, hogy most streszes állapotban vagy, tehát ez az időpont nem alkalmas a terhességre. És ez egy ördögi kör!
Hidd el, hogy a megoldás az lesz, ha sikerül végre egy kicsit lazítanotok. A karácsony pont megfelelő időszak erre.

Ildikó!
Téged is annyira irigyellek ezért a végtelen nyugalmadért. Én is próbálok arra koncentrálni, hogy ne attól tegyem a boldogságomat függővé, hogy valami sikerül, vagy nem. Azt hiszem, ha valaki boldog, és ez a tulajdonság belőlünk fakad, nem külső körülmények függvénye, akkor minden jobban megy!

Titi! Virág! Merre vagytok!
Erzsikét tudom, hogy csak este tud jönni, de várom!

Anna!
Írj gyorsan, ha már tudsz valamit!

Ági!
Úgy tűnik nem maradsz egyedül pocakos !!!!

Éva

Kép
balimama

Meri!

Meg volt az a peteérés 4-én csak sokszor mérted más időpontban a hődet, mint egyébként. Szerintem 32 nap körül (nem)várhatod a mensit.

Éva

Kép
balimama

Éva!
Először én is úgy éreztem, hogy 4-én volt, ezt talán írtam is nektek akkor. De éjszakázás-koránkelés ide vagy oda, ez akkor is ugrál. :) Igazából most annyira tényleg nem is izgat a dolog. Meg vagyok lepődve saját magamon is. Bár tegnap az Auchan-ban csupa olyan bevásárlókocsi jött szembe, amiben pici gyereket toltak. :) Ja, meg az újságok is mind babákkal foglalkoznak. :) Mi van a világgal??? :lol:

meri

Olyan aranyosak vagytok, hogy drukkoltatok... Sajnos nem vagyok terhes... Hívtam a dokimat, annyit mondott, hogy, ha csak egy kicsit vérzek, akkor menjek be hozzá most, de ha nagyon, akkor fölösleges, elképzelhető, hogy terhes voltam, de ha darabosan vérzek, akkor biztos, hogy elment a baba :( :( :( :( :( Vérzik a szívem... :cry: :cry: :cry: :cry:
Azért köszönöm, hogy szorítottatok....
Vendég

Éva!

Nagyon jól összefoglaltad,pont ez a bajom .Már 4 éve úgy beszélünk róla,hogy idén ősszel leszek terhes,és most nem az van,így nehéz elfogadni.A hátrahajló méh dolgot minden nődoki mondta,aki látott eddíg.Anyumnak is az van.Ő nagyon nehezen esett teherbe.Kivizsgálták apuval együtt ,de nem volt más gond.Bár gondolom,anno még nem volt ilyen alapos egy kivizsgálás sem.11 év sikertelenség után akartak örökbefogadni egy kisfiút.Már volt időpontjuk a Fóti gyerekvárosba,és akkor derült ki,hogy úton vagyok.Anyu hőmérőzött és kispárnázott.Azt mondták neki,hogy most már úgy fognak jönni a gyerekek,mint az orgonasíp,és sose lett tesóm,pedig anyuék sok gyereket akartak.Én mindkétszer azonnal terhes lettem,de most nem,és ezért félek,úgy járok mint anyu.Lehet,hogy ez a stressz tényleg nagyon blokkol. :cry:
anubias

Mokuska!

Ne keseredj el,nem tragédia ami történt,Meri is így járt múlt hónapban.Valami miatt nem ágyazódott be a baba,nagy valószinűséggel azért,mert nem lett volna egészséges,és a szervezt így kilökte.Ha nem veszel tesztet,meg sem tudod.Rengeteg nő jár így nap mint nap.A második terhességem nekem is így végződött,csak nekem már megvolt az első ultrahang képem,de szívhangot hallgatni már nem tudtam menni.Tudom,hogy ez most nagyon nehéz,de ne keseredj el.Inkább nézd a pozitív oldalát.Tehát mindketten egészségesek vagytok,és lehet babátok,Ha egészséges lesz a következő megtermékenyített petesejt,akkor lesz egy egészséges baba is belőle. :wink:
anubias

Meri, nagyon örülök, hogy visszajöttél közénk :D Amióta elkezdtünk próbálkozni, én is úgy vettem észre, hogy egyre több helyen találkozok "babás" dolgokkal - de szerintem, csak érzékenyebbek vagyunk rá, mint eddig :D

Éva
Tulajdonképpen, én úgy éreztem, hogy a 12-ik nap körül szúrkált a hasam, de nekem se jelölt be semmit a ferti. Mivel alapindulásból optimista tipus vagyok, igy megpróbálom minden rosszból kiszűrni a jót - és legtöbbször sikerrel is járok :D Ezért próbálok arra koncentrálni, hogy azzal, hogy most megjött, lehetőséget kaptam, hogy az ünnepek elött elmenjek "szépitkezni", igy teljesen megújjulva léphetek a következő évbe. Ha a decemberben sem lesz pé-m a ferti szerint, akkor majd utánna elér, hogy idegeskedjek - legalább az ünnepeken nyugodt akarok lenni!

Anna, türelmetlenül várom az orvos válaszát!

Eszter, hátha a következő hónapban egyszerre tesztelünk
:wink: - persze pozitivat :lol:

KépKépKép
ildiko74

Most látom, hogy időközben mennyit irtatok....
Anna, nagyon sajnálom ami történt - pedig annyira drukkoltam. Nem tudok mit irni.....de veled érzek.

Lányok, ideje lenne, hogy valaki megtörje a jeget!

KépKépKép
ildiko74

Anna!

Nagyon sajnálom, ami történt, de talán nincs még minden veszve!
Hátha mégis megmarad! Nagyon vérzel?

Eszter!
Képzeld az én osztályvezető főorvosom örökbe is fogadott egy kislányt és amíg otthon volt már első évben terhes lett. Pedig őt aztán kivizsgálták és azt mondták, hogy soha nem lehet saját gyereke még lombikkal sem!

Képzeljétek el mi történt: husit sütöttem és kifutott az olaj, persze nem tudtam teljesen letörölni a kerámiáról, tehát egy része ráégett. Amikor kihült elkezdtem letörölni és a ráégett folt teljesen egy kb. 6 hetes embrio alakjának felelt meg.
Ez már szerintem nem normális nálam!
Ha hinnék az ilyen paranormális jelenségekben, azt mondanám, hogy ez valamelyikünknél jelent valamit!
Na kinek a babáját éreztem meg?!

Most komolyan: Anna szeritnem menj el az orvosodhoz, mert biztosat csak az UH tud mondani. Én szorítok Neked! Bárhogy is lesz, ezt ne éld meg kudarcként!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok lányok!

Itt vagyok ám én is, csak sajnos annyi a munka, hogy nem jutok netközelbe, nem tudok írni. Most is csak gyorsan!

Anna, sajnálom, ami történt, de én még mindig nem vagyok biztos benne, hogy nincs baba. Nekem is annak idején volt vérezgetésem. Nagyon vérzel? Mennyire jött meg? Tudod, hogy vannak, akik az elején rendesen menstruálnak. El kellene menni tényleg a dokihoz, mindentől függetlenül!

Éva, ez nagyon aranyos! Mármint az embrió formájú zsírfolt. Biztos jelent valamit.

Ildikó, sajnálom a mensit. :(

Eszter, én még mindig bízom benne, hogy nem jön meg Neked!!! A remény hal meg utoljára, igaz?! Ugye még nem jött meg?!

Lányok, tényleg milyen fura! Nagyon egyszerre haladunk! Ennek a decembernek nagyon termékenynek kell lennie!!!

Képzeljétek, én meg azt álmodtam, hogy kisbabánk van! Először fordult elő velem az eddigi életem során. Még sosem álmodtam VELE, még akkor sem, mikor várandós voltam. Talán ez is jelenthet valamit.

Gyorsan feldobom még a görbém. Persze, eddig még minden úgy alakul, ahogy kell. :) :wink:

Kép

KépKép
titi_27

Titi!
Kitartás! Hamarosan itt a karácsony, persze gondolom nálatok ilyenkor van a legtöbb munka.
Az, hogy álmodtál a babával biztosan jelent valamit, legalább azt, hogy végre készen állsz lelkileg!!! :D

Lányok!
Így, hogy 4 nappal elöbb volt a pé-em dec. 23-ra várom a mensit. Remélem ki fogom bírni januárig tesztelés nélkül. Szeretném, mert nem bírnám ki azt, amit Anna és Meri! :cry:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Sajnálom a szomorú híreket…

Balimama! Most figyeltem fel rá, hogy nekünk egy nap különbséggel volt pé-nk. De nekem már 19-én nem kellene, hogy megjöjjön. Milyen fura dolog is ez.
Nagyon jó kis szöveget írtál a baba akarásról, egy kicsit olyan megnyugtató.

Anna! Ne keseredj el, én a helyedben azért elmennék orvoshoz, csak őtud biztosat mondani.

Hú Éva, ez az embriós olajfolt egy kicsit gáz, azt hiszem jobb is, hogy nem hiszek az ilyesmiben.

Pusz mindenkinek
verzsike

Sziasztok!

Annyira jó titeket olvasni,sokat mosolyogtam,de nem nevetősen,hanem olyan jóesően.Ahogy olvaslak titeket,úgy árad felém a szeretet,érzem azt a hihetetlen nagy erőt,ami összeköt minket,a baba iránti vágyat.Biztosan én is érzelgősebb hangulatban vagyok.Talán a közelgő ünnepek miatt.nagyon szeretlek ám titeket.

Titi!

Olyan drága vagy,nos nem tudom,hogy mit mondjak,100 %-ra érzem,hogy ez egy menstruáció,bár még a mennyiségétől függ,hogy a pecsételés,vagy a light kategória :oops: .Jelenleg inkább kis barnás maszat.Persze ha nem indul be 1-2 napon belül,akkor tesztelek,de erre 1% esélyt látok.Nem vagyok elkeseredve.Már nem. :wink: Szerintem jó,hogy a babával álmodtál,hogy élt és egészséges volt és kellemes álom volt,nekem ez olyan megbékélésnek,elfogadásnak és reménynek tűnik a tudat alatt.Persze nem vagyopk én pszihomókus,csak valahogy ezt gondolom.Jó jel.

Éva!

Szerintem tök ari,hogy mindenben a babát látod,nem baj ez,csak kell egy társaság,aki erre fogékony.Na mi itt vagyunk.De lehet akár jel is,miért is ne.

Jajj,mindenkinek szeretnék írni,de odaég a kaja,és közben képkereteket is gyártok...bocsi,még jövök. :arrow:

Puszi

Eszter
anubias

sziasztok!itt vagyok végre én is!

anna sajnálom hogy vérzel de mint éva és titi is irta menj el egy uh-ra az a biztos!

balimama!miket nem csinálsz:))éjjel hömérö most meg olajjal embrio!behalok:))

titi ez lehet jelent valamit!mindenesetre itt a december és gyártás ideje!

eszter mennyire jött meg?nem csinálsz eg tesztet azért te is?

nekem meg el is mult a mensim ugyhogy végre beállt a rend!
a jonásnaptár szerint tegnap volt pé és nagyon fájt is a hasam de én hülye ráfogtam a dugora igy elmaradt az akciozás!hát nem tudom mi lesz ezzel a honappal!most ugy vagyok majd jön ha akar!nem fogok csak azért hajtani!mérem a hömet ennyi!

meri,ildiko de jo hogy ti is jelentkeztetek végre!!!mostmár gyertek gyakrabban

csajok ez tök jo itt van mindenkinek párja már csak az lenne jo ha mindenkinek ugy jönne össze a baba!

puszi szép estét mindenkinek!holnaptol megint egyedül leszek majd jövök hozzátok!!!

Virág
Kép
Kép
virág22

Jajjj, Lányok!!! Annyira aranyosak vagytok, köszönöm szépen a bíztató, megnyugató szavakat!!!
Így van, a remény hal meg utoljára!!! Én még nagyon reménykedem!!! Már nem is vérzek annyira (bocsánat, hogy itt ennyire közvetítem a dolgokat) Arra gondoltam, hogy holnap reggel újra tesztelek, és ha megint pozitív akkor rohanok a dokihoz, de ha negatív, akkor elfogadom és kész...
Azért is jó lenne tudni, hogy mi a a helyzet, mert holnap akkor elvileg elkéne kezdenem a peteérés serkentőmet, amit terhesség alatt a tájékoztató szerint nem lehet... Viszont erről is kérdeztem a dokit, és azt mondta, hogy kezdjem el nyugodtan, és jövőhéten menjek be uh-ra... csakhogy én így nem merem, mert mi van ha tényleg ott van még a baba, és esetleg emiatt megy el...
Szóval szerintetek ha terhes vagyok még, az a vérzés alatt is kimutatható a tesztel? És a hcg mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből?
Jujj, ne haragudjatok, hogy ennyi kérdést teszek föl, de olyan tanácstalan vagyok... Szívem szerint azonnal rohannék uh-ra, de lehet, hogy akkor elöbb még tesztelek újra holnap reggel. Szerintetek?
Vendég

Szia Anna!

Nem tudom, segít-e rajtad az én tapasztalatom.
A következő történt a múlt hónapban. Volt egy egészen kellemes görbém. A 14. dpo-n teszteltem pozitívat. Meg a 15.-en és a 16.-on is. :) Aztán a 16.-on este elkezdtem vérezni, majd görcsölgetett is a hasam. Én már akkor éreztem, hogy ennyi. Összesen 3 napig véreztem és csak nagyon gyengén! A 3. napon a kétségeim miatt teszteltem egyet, ami negatív lett. Pár nappal később uh-n nyoma sem volt. Szerintem, ha ilyen korán kezd vérezni az ember, az a valószínűbb, hogy nem fog megmaradni. Ja, és a hőm csak a vérzés 3. napján esett.

Nem akarlak elkeseríteni, csak gondoltam, segít, hogy másnak is volt hasonló esete.

DE! Valóban van olyan, hogy terhesség mellett vérzik vki!!! Mérted a hődet? Nem tudsz feltenni egy görbét?

Mit érzel különben?

meri

Kép

Ez az a görbe.

meri

Szia Meri!!!

Igen :cry: :cry: :cry: igazad van!!!! Csak valahol nyugatatgatom magam, hogy hátha... Anyukám is tesómmal a 4. hónapig vérzett...
Jajjj Meri, nagyon sajnálom én is, hogy ez történt Veled :cry: :cry: :cry:
Reggel miután Párom elment akkor teszteltem, aztán én hülye hívtam is a jó hírrel, erre rá 10 percre megjött ... és hívhattam újra.
Nekem most 37.4 a hőm... Nem érzek semmit, nem gőrcsölök, nem fáj a derekam, de nem is szokott soha... Nem tudom.. A dokim is jól lerázott.
Puszi
Vendég

Hát, Anna, szerintem ilyenkor egyszerűen csak várni lehet. De ezzel most biztos sokan nem értenek egyet. Ez még annyira korai időszak, hogy szerintem ilyenkor túl sok teendő nincsen. Annyi minden miatt történhet ez így...

meri

Sziasztok!

Szerintem a hormon nem azonnal ürül ki,tehát az újabb teszt nem biztos,hogy valós eredményt mutat.Az UH ,ami egyedül megbízható ilyen esetben,mert ott látszik,hogy van e petezsák.Viszont ha vérezgetsz és még látható is az Uh-on,akkor sem biztos,hogy megmarad,hiszen vérezgetsz.Szóval szerintem csak pár nap múlva tudhatsz biztosat.A dokid nem feltétlenül rázott le,hiszen azt mondta,hogy ha nem nagyon vérzel,menj be.Hát ne habozz,holnap rohanj el,akkor biztosan megtudod,van-e még petezsák.Ha van,akkor lehet,hogy a doki gyógyszeresen rásegít a hormonműködésre,hogy beágyazódjon a baba.Ha meg nincs,akkor legalább tudni fogod és mindent meg tudsz tőle kérdeznui,ami most felmerül benned.Én tuti holnap rohannék hozzá a helyedbe.
anubias

Egyébként az igaz, hogy ha valaki barnázik mensi elött, vagy után akkor van valami hormonhiány????
Vendég

Egyébként az igaz, hogy ha valaki barnázik mensi elött, vagy után akkor van valami hormonhiány???? :shock:
Vendég

Bocsi, véletlenül 2x kűldtem el :oops:
Vendég

Szóval, Anna, ha ránk hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz! :)

meri

Rendben, így fogok tenni!!!
Vendég

Ezt a progihiányt én a múltkor kielemeztem. :)
Szóval a barnázásról azt olvastam-hallottam, hogy lehet progihiány, lehet kisebb gyulladás is. A hőmérőzős topikban egy csajszinak mindig is volt, és teljesen okés a progiszintje.
Nekem a dokinénim azt mondta, hogy a closti esetleg ezt is rendbe hozhatja. Azt kezdesz szedni?
Nincs görbéd?

meri

Mókuska!

Nem tudom,én Évától hallottam ezt először,én mondtam a dokimnak a múlt héten,hogy szokott nálam lenni ilyen,és ő nem mondta,hogy gond lenne,hiszen egyébként mindent rendben talált.Szóval azt hiszem önmagában nem baj,ha mellette utána,normális vérzés jelentkezik.De ezt is kérdezd meg a dokidtól,engem is érdekel,mit mond. :wink:
anubias

Igen, ez sokkal összetettebb kérdés, szerintem is. Pl. ha valaki a ciklus második feléből (a 14 napbó) pl. 6-ot barnázással tölt, akkor ezzel jelentősen lecsökkenti a beágyazódásra fordítható időt, ami ezért gond lehet. De ha alapvetően minden oké, lehet hogy semmiféle problémát nem okoz.

meri

Nekem azóta van, mióta szedem a colstit... Elötte elkűldött a dokim vérvételre, de csak prolactint néztek, az meg tök normális lett...
Sajna nincs görbém, ugyan egyszer regisztráltam magam a Fertilityn, de naponta kűldött nekem mailt, valami leckéről :? Aztán feladtam...

Anubias! Mindenképp megkérdezem a dokimtól!!!
Vendég

Eszter, hol a vonalzód?

meri

Sziasztok! :)

Anna,
nagyon sajnálom én is hogy vérzel! Én nagyon reménykedek ám, hogy nem kell már egyedül babásan lennem! :D
Komolyra fordítva a szót, szerintem ha holnap tesztelsz az még ugyanúgy pozitív lenne... De ebben Éva jobban tudna neked segíteni! Én a helyedben várnék pár napot, hogy mi a helyzet ezzel a vérzéssel.
A gyógyszert ne kezd el szedni, nehogy attól vetélj el! Viszont az orvosodat elég felelőtlennek érzem...?! Oké, hogy azt gondolja elment a baba, de mitől kéne neked ezt pontosan tudni? Nem ömlik belőled a vér, ugye? Nem görgcsölsz? Ha jól emlékszem Meri a múlt hónapban ijesztő görcsökkel kezdett menstruálni... Az elég egyértelmű jel lenne.

Eszter, Ildi
hátha... !!! Én úgy szeretném!
Olyan ügyesek vagytok, hogy nem zuhantok össze! Büszke vagyok ám rátok nagyon!!! :)
Amugy azért tudtam megállni múltkor, hogy csak olyan későn teszteltem, mert előtte volt egy hosszú ciklusom. Asszem 34 napos volt. Azt muszáj voltam kivárni!
De tényleg csak a pénzt dobjuk ki, meg fölöslegesen idegeskedünk ám amikor idő előtt tesztelünk!!! Akkor még ki se mutatja, meg mint látjuk annak még lehet más is a vége sajnos... :(

Virág,
ugye hömérőzől???

Balimama,
nem semmi milyen dolgokat látsz te meg!? Olajból embrió???
A foszfatázommal kapcsolatban: nincs hasmenésem, sőt gyerekkorom óta szorulással küzdök. Puffadás? Hát, most, hogy mondod kb 2 hete sokat :oops: büfizek :roll: , ez lehet hogy attól van?
Párom azt mondta, amikor elolvastam neki amit irtál, hogy "lehet, hogy nem is a babától nő a hasam" :wink:
Ez mitől lehet? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de egyetlen egy dolog van, amit 2 hete megnövletem, méghozzá a mentolos rágó. Ettől nem émelygek! Lehet ettől?
Amugy a háziorvosnak megmutattam. Valamit összevissza beszélt, hogy ez a májnak egy enzimje... de nem mondta, hogy tennivaló lenne vele. Meggyőződésem, hogy ezek a házidokik sokszor nem tudják, hogy mit csinálnak! :( Mindegy, majd megyek a nődokimhoz szombaton, neki megmutatom!!!

Úgy várom már a szombatot! Még egy hét se telt el a másik uh óta, de annyira izgulok, hogy mi lehet vele?! Hogy vajon jól van? És mekkorát nőtt azóta!? :D

Meri,
jó hogy itt vagy megint!
Az új szekrényhez új tapétát is adtak??? :lol:

Verzsike,
aranyos vagy hogy gondolsz rám a hurkával! De nem ezért irtam ám!
Amugy a disznóvágást én se nagyon szeretem.Mármint nagyon sajnálom a malacot! És Én is mindig másnap nagyon rosszul tudok lenni, mert mindenfélét bezabálok! :)
Nagyon szép a görbéd, remélem ilyen szépen fenn marad mondjuk a 30-34.napig... :D

Titi,
úgy örülök, hogy egészséges babával álmodtál! :) Ez annyira jó! Remélem a terhesség alatt sem lesznek benned majd félelmek!!!
Képzeld, én az első hetekben folyamatosan beteg babával álmodtam. :( De szerencsére már elmúlt!!! :)

Jó éjszakát mindenkinek! Remélem senkit nem hagytam ki!
puszi,
Ági

Holnap töltöm be a 9. hetet és kezdem a 10.-et! :roll:
csné

Hááát, ha már így szóba hoztad... Tényleg hihetetlen m ez a szekrényes buli. Egy nyomorult szekrény miatt bontottunk, tapétáztunk, festettünk, szőnyeget cserélünk... De miért pont most????

meri

Most nézem, hogy megy az idő!!! 10. hét.... De jóóóóóó! :lol: :lol: :lol:

meri

Sziasztok Lányok!
Anna!
Ez a barnázás dolog csak akkor probléma, ha többnappal a mensi előtt jelentkezik. Mondjuk ma kéne, hogy megjöjjön és 3-4 nappal előtte már barnázgatsz, nem tud lefutni a ciklus második fele. Ilyenkor a barnázgatással együtt nem 4-5 nap, hanem jóval hosszabb a mensi. Ez szinte mindig progszteron hiányra utal. Nekem is volt a prolactin magas szintje miatt, mert az nem engedi a progeszteront termelődni.
Szerintem ne keseredj el. A Closti megoldja ezt a kérdést.
Próbálj meg holnap elmenni az orvosodhoz, mert azt mondod, hogy nem nagyon vérzel, tehát még bármi lehet. Szeritem meg fogja érteni az aggodalmad, ha nem akkor viszont keress másik orvost. Nem tudom eddig meg voltál-e vele elégedve,de az enyém biztosan nem küldött volna el.
Tesztelni nem érdemes, mert több nap amig kiürül a HCG.
Ha viszont már nincs meg a terhesség, akkor kezd el szedni a clostit, mert minden esélyed megvan a következő hónapban egy babára. :D
Vannak pozitív példák is. A védőnőm elvetélt egy babát, aki aztán 8 hónap múlva egészségesen megszületett. :)
Nehéz erre bármit mondani, mert ha nem lehetne mindenhol tesztet kapni és nem tesztelnénk állandóan, akkor ki sem derült volna ez a terhesség! :cry:
A terhesség és a vérzés soha sem jó, de olyan sok oka lehet a vérzésnek.

Virág!
Ha jól számolom decemberbe még befér egy baba!!!
Legfeljebb apa meglepődik, amikor hazajön és meglátja a nagy pocit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én megnéztem a Jónás naptárt visszafelé, egyik gyerekem sem akkor fogant, amikor szerinte optimális és még a nemük sem stimmel. Szóval én inkább a hőmérőzésben bíznék.

Tök érdekes, de az én hőm 37,2 volt most este. Reggel megmértem hüvelyben is :oops: 37,4 volt. Ilyet még soha nem tapsztaltam. Halál álmos vagyok és egyfolytában pisilni járok. De csak beképzelem magamnak! :wink: Szóval bármilyen rémesen is hangzik a jövő hónapban áttérek a hüvelyben hőérőzésre. Valószínüleg egyértelműbb görbét fogok kapni. Apa meg úgyis alszik még ilyenkor. 8)

Eszter!
Olyan aranyos vagy! Én is tiszta beteg vagyok, amikor látom, hogy órák óta nem írt senki. Több dolgot megosztok vletek, mint a családomma. Például az nyósommal, vagy az anyámmal.

Erzsike!
Én elsiettem ebben a hónapban a pé-t, valószínüleg a Bromocriptin miatt. Normálisan még csak mára vártam.
A babavárásról annyit jegyeznék még meg halkan, hogy nekem a második 2 évig nem jött össze és azt hiszem ez az időszak volt az amikor végleg elromlott a házasságunk az első férjemmel. Ma már tudom, hogy nem kellett volna így lennie. Azt hiszem az a legjobb, ha nem görcsölök.
A 3. babám viszont a házasségkötésünk napján fogant!

Éva

Kép
balimama

Éva, ezt a védőnős sztorit nem mesélnéd el?
Nem tennél fel egy görbéT? Tisztára elvesztettem a fonalat. :)

meri

Ági!
Közben láttam, hogy írtál. Valóban a máj enzimje, de egy epekő miatti pangás rendesen meg tudja emelni. Biztos, hogy semmi baj nincs! Sajnos nem minden háziorvos érti szakmáját, de ez igaz más szakterületre is. Majd a nőgyógyászod tudni fogja mit tegyen.
Téyleg hogy megy az idő! Hamarosan már ki tudod tapintani a pocidon keresztül a méhed. Én mindig onnantól éreztem magam várandósnak!

Éva

Kép
balimama

Meri!
Reggel tettem fel görbét, csak azóta már jó sokat írtunk!
Szóval a védőnőm több babát is elvesztett mielőtt megszületett az egyetlen lánya. Az a terhessége is hatalmas vérzéssel kezdődött. Megjegyzem, hogy akkoriban még nem volt minden kórházban elérhető az UH. Szerették volna műszeresen befejezni a terhességét, de ő valahogy érezte, hogy most megvan a baba és nem engedte. Ezt persze a mai diagnosztikai lehetőségek mellett senkinek ne ajánlanám, mert baj lehet belőle, de30 éve még csak saccolni lehetett, hogy él a baba, vagy nem. Egyszerüen úgy érezte, hogy bárhogy is veszti el a babát abba belehal.

Éva

Kép
balimama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?