A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Üdv!

Dancsi, szuper, hogy kezd jó étvágya lenni Boldinak! :D

Enikő, na végre kiderült a baj. Remélem, mostmár rendeződnek a dolgok.

Bea, ötletem nincs az ágyneműre, de talán a neten keresgélve ráakadhatsz a kívánt ajándékra.

Csibe, nagyon édes a kisfiad.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Melinda,
és este 8-kor előbb szopi, utána a pép még?????????
és délben előbb szoptatsz, utána kap főzeléket?
Vendég

Sziasztok :)

Enikő :)
Szegény Bogesz...De végre kiderült a baj (1év! után basszus :roll: )
Immunerősítésre mit adsz neki?

Dancsi :)
Szuper, hogy Boldi mostmár ilyen szépen eszik! :)

Boti is cicin aludt el mindig. Este még mindíg cicin alszik el - ez mindkettőnknek olyan jó! :)
A napközbeni alvások előtti szopit úgy sikerült elhagyni, hogy szopi helyett kap egy kis teát, kis ringatás és alszik. Tehát a szopi elmaradt, de még mindig kézben alszik el. :oops:

Csibe :)
Köszi! :D Gáborod is nagyon helyes fiú!! :D :wink:

Kép
Kép
zituska28

Csibe! Hát igen, nagyon nőnek ezek a csimoták. :) Tündéri a kisfiad nagyon! :)

Bea! Ezer éve nem voltam a Guliverben, de úgy rémlik, ott láttam műanyag asztalkát, székkel.
Ágyneműre passz, de Hercegnős, Barbis van abban az új üzletben a Domus helyén /legalábbis a katalógusban láttam/.

Dancsi! Igen. Bár a mai ebédszopi után elaludt, aludt majd 2 órát, és utána evett főzit.
Vacsira szopi után kap pépet, de most pl alszik pép nélkül. :)
Szal mindig előbb szopi utána kaja.
És összeteszem mind2 kezem, hogy még szopik majd 11 hósan -Lottika ilyenkorra már önként elhagyta-.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!

Zituska, kérhetek valamit? A vonalzó után az aláírásodból légyszi szedd ki a trion..../url] részt, légyszi, mert akkor nem kell széltében is görgetni az oldalt. :)

Dobok egy vidám képet, mi lenne, ha Peti lány lenne? :lol: :roll:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Csibe,Exi!
Nagyon szépek a fiúk :D
Én is teszek fel Kittiről-aki tegnap felállt :lol: -pár képet.

Bea!
Én a Faktumban láttak asztalkát székekkel,de nem tudom mennyibe kerülhet és asszem fából volt.

Kép Már megint túl rózsaszín vagyok...

Kép Így ülök

Kép Imádom a dobozokat

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Csibe!
Nagyon aranyos Gáborbaba, tetszik, h ilyen szépen tartja a fejét. Jó egészséget Nektek!

Exi (Ági) !
Peti csúcs!! Jót nevettem a képen és a képaláíráson!

Kinga!
Kitti igazi NŐ! Nagyon fotogén!
Ilyen habtapin Én is gondolhozom, mert a nappaliban felszedtük a szőnyeget ugyanis leszigetelte a padlófűtést. Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a "szőnyeggel"??

Mi jól vagyunk, tegnap Ábel nagyon ügyi volt az étteremben. Ahogy odaértünk követelte az tejcsi, aztán jóllakott és elaludt. Már a desszertnél tartottunk amikor felébredt.

Képzeljétek egész nap "beszél" a mama a kedvenc szava ezt ismételgeti némi babával megfűszerezve. Apa tátogva mondta neki a mama szót, Ő pedig utánnozza, olyan mint egy halacska :D :D

Volt nálam a dinkavédőnőm és szóvá tette miért nem kap Ábel gyümit+főzit. Kiakadt mikor mondtam, h ameddig lehet csak anyatejet szeretnénk adni. Kiselőadást tartott a hozzátápiról.
Ábel produkálta magát és az is baj volt, h miért beszél 5 hónaposan? Miért nem ül, miért a mászással próbálkozik, holott az ülést kéne próbálnia, miért szoptatom meg éjszaka, na meg látott minket sétálni és Ábel hason aludt a babakocsiban. Ezért is kikaptam........ :o :o Szerintetek?????????

Szép hetet, jó egészséget Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zsuzsu: Szerintem használd ki az előnyét annak, hogy 2 füled van! Egyiken be, a másikon ki.....

Kinga: Köszi, Faktum jó ötlet, megnézem! Kitti gyönyörű szép :) Úgy szeretem amikor egy baba ilyen mosolygós :)

Exi: Peti is aranyos :)

Dancsi: Köszi!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!

Kinga, Kitti tényleg igazi nő! :) Nálunk inkább a reklámújságok a nyerők...habár a múltkor a kartondobozt is megcsócsálta itthon.

Zsuzsu, javaslatom nekem is az, mint Beának. Egy anya tudja, hogy mit és mivel csinál jól a gyerekének! És mint tudjuk, ahány védőnő, annyi vélemény.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő,nem akartam vitát,tudod, szeretlek! :lol: :lol: :lol:
Viola hogy van???
Szegény nem fogyott ??

Zsuzsu,szvsz ez a védőnő egy nagy-nagy idíóta!! :evil:

Jaj, tudja valaki hogy a Gulliverben tényleg lehet vásárolni kártya nélkül?????
Ne menjünk el feleslegessen!
Barninak Cat traktort szeretnénk venni(igazi fiú csak autókkal játszik),és lehet hogy ott olcsóbb volna??

Igaz múltkor a távirányítót és a cumiüvegjét tologatta a földön és brummogott neki,mintha az autó menne..............

Csibe,Kinga ,nagyon édik a gyerekek!!!
:D

Kép
bibi226

Sziasztok!

Borzasztó hétvégénk volt és még nincs vége attól tartok!
Szombat hajnalban Norbim hányni kezdett,de mint,Murányi!Akármivel próbálkoztam nem hagyta abba.Eltelt pár óra és amikor már nem volt semmi a pocakban még mindig öklendezett szegény.Aztán elaludt egy kicsit,de hát milyen alvás volt az gondolhatjátok.Reggel próbáltam egy pici tejjel kinálni,de ugyanaz volt,mint éjjel.Aztán kortyonként tea de nem lett jobban,igy elvittem az ügyeletre.Na onnan egyenes út vezetett a kórházba sajna :cry:
A dologhoz hozzátartozik hogy pénteken este elesett a drágám és megütötte a fejét.Az ügyeletes doki már oda is szólt a kórházba hogy elesett a gyerek :twisted: nem tudom mire gondoltak hogy nem viszem be??Bent az ég világon semmit nem kapott(esetleg kúpot hogy ne hányjon vagy normaflort)itattam kortyonként és szerencsére nem hányt utánna.
Ma hazahoztam mert nem láttam értelmét hogy ottmaradjon ha nem hány nincs hasmenése4.Estig vártunk a záróra aztán kiderült hogy nem is kapunk zárót holnap vissza kell menni.Este alig evett még a tejcsi sem kellett neki. :cry:

Csibe!

Megkaptam az sms-t és sajnálom hogy nem jöttetek.Most megint nem aktuális,mert tuti hogy Nikim zárja majd a sort ezzel a rohadt virusos akármivel.

Kép
Kép
zitacicu2

Exi! Csúcs ez a kép a rudas Petiről! :)

Kinga! Grat a felállás tudományához! :) Tündéri bájos Kitti! :)

Zsuzsu! Szerintem a te védőnőd is hitelesebb lenne plakátragasztónak. :lol: A 2 füles megoldást javaslom én is. :)
Nekünk nagyon bevált a habitapi, nagyszámos van nekünk is -ezt nem tudja kiszedni, lenyelni a baba-.

Bibi! Én úgy tudom lehet kártya nélkül is vásárolni.

Zitacicu! Jajj de borzasztóan sajnálom Norbit. Kívánom, hogy minnél előbb gyógyuljatok meg!! Neked meg kitartás!!!
Gyógymanókat küldöm elsőbbségivel!!!! :) :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zitacicu: Bocs nem voltam a gépnél, a párom ült itt, nem tudtam válaszolni neked msn, ne haragudj :( Nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek, de ha reggel óta nem hányt akkor sztem nagyon nagyon szerencsések vagytok, és nagy gáz nem lehet!
Nagyon drukkolok hogy gyorsan rendbejöjjön és hogy a Niki ne kapja el :( Nálunk nagyon makacs volt ez a rohadt vírus 2 hétig adogatták egymásnak oda vissza :( :cry: :shock:
Próbáld meg elkülöníteni őket amennyire tudod, bár sztem ez lehetetlen, nekem is ezt tanácsolták, nem jött össze.....
Ha bármiben segíthetek szóljál, bár a csajokat már nem viszem idén bölcsibe/oviba. Nem hiányzik hogy így karácsony előtt még valami 10. szarságot összeszedjenek... :shock: :evil:
Te már teljesen jól vagy?????

Bibi: Tudom, én is Téged :wink: Jól vannak már köszi :) Fogyni? Egy dekát se :lol:

Kinga: Kitti gyönyörű kislány. Az orra nagyon szexi :) Kis turcsi,pisze, imádom :lol: :lol: :lol:

Exi: A Peti mit csinál a képen :lol: ??????? Éédes amúgy mosolygyáros :)

Zituska: Béres cseppet, Cebiont, Grépfrútmagolajat,kasvirágkivonatot...stb ezeket váltogatom.... :wink: Te Botinak????

Lépek, éjjel nem aludtam. Nagyon fájt a hasam, és hasmenésem volt+hánytam :shock: :( ! Tegnap vettem a Lidlibe párizsit, SOHA töbéé nem fogok!!!!!!!!!!!!! Ugyanis gyomorrontásunk lett tőle (apának is meg nekem is) Még jó hogy a gyerekek nem ettek belőle.... Amúgy a szavideje jó volt, de hát manapság.... :evil: :evil: :evil: Na a maradékot (3/4 rúd) hazaküldtem anyuval a kutyának, remélem Bojtárnak nem lesz baja.... :lol: :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,
Melinda, ahogy leírtad, hogy miket és mikor eszik a lányod, nem lenne csoda, ha abbahagyná a szopit, hiszen gyakorlatilag elválasztod.

E.
wer

Sziasztok!

Dancsi :) És az lll-esek mit mondtak, mi az újabb időpont? :?: Örülök, hogy Boldi kezd megszeretni más ételeket is! :D

Cassandra :) Kristóf sem forgott még ennyi idősen és ő is állandóan ülni akart, de persze nekünk is mondta a gyerekorvosunk, hogy ne engedjük. Én minden nap sétálok a belvárosban, ha van kedved, összefuthatunk (bár az én babám idősebb). :roll:

Zitacicu! Ez rémes! Jobbulást kívánok Norbikának!
A gyógytornászt illetően pedig lehet, hogy tényleg meg kéne próbálnotok egy másikat is…

Csibe :) Kinga :) Exi :) Nagyon édesek a gyerkőcök!!! :lol: :lol: :lol:

Kinga :) Ne haragudj, de csak most este vettem észre az sms-ed – ez az én formám :oops: :evil:

Zsuzsu :) Nekem is mondtak már oltári hülyeségeket a védőnők, ne vedd a szívedre!

Bibi :) Én úgy tudom, lehet kártya nélkül vásárolni a Gulliverben.

Enikő! Jobbulást Boginak és neked! A Lidl-be egyszer tettem be a lábam (akkor sem vettem semmit), többet nem fogom…

Wer :) Miért nem írsz magadról egy kicsit?

Nálunk Kristóf fogzik, úgyhogy nagyon gáz éjszakáink vannak – kb. 1,5 óránként ébred és tegnap egész nap 40 percet aludt, azt is séta közben… kivagyok, mert ma még a fejem is fájt egész nap…

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Enikő!
Jobbulást Nektek! :D

Zitacicu!
Norbikának mielőbbi gyógyulást! :wink:

Bibi!
Én ma voltam a Gulliverbe. Egyedül menj, vagy más felnőtt is kisérjen el ha Barnit is viszed, mert 10 éven aluli gyerek szülői felügyelettel se mehet be. :( Van egy játszósarok, Márk is ott épitett a mamával. :o
Azt mondták elvileg igen, gyakorlatilag nem kell kártya. :wink:
Egyébként választék van, de én nem tartom olcsó üzletnek. :?

Bea!
A Gulliverbe nincs kisszék, kisasztal. :cry:
Viszont egy pár hónapja a Corába lehetett venni olyan asztalt, széket, mint a Dancsiéké. Ősszel, ha jól emlékszem..Nem tudom van e még nekik esetleg?

Zita

Kép
zitaa

Lányok, a következőt privibe akartam, de végülis így döntöttem:

Drága Wer!
Ki vagy te hogy ítélkezz felettem????
Te aki olvasol és beírsz?? Nem vagy számomra hiteles, így megkérlek a jövőben soha de soha többé ne írj nekem hozzászólást, mert nem érdekel amit írsz!!!! Érted????

A legtökéletesebben táplálom a lányom, és ha te úgy gondolod hogy nem, akkor sincs semmi de semmi közöd se hozzá!
Mint ahogy eszed se, a beírásaidból ítélve!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Zita: Köszi, hogy megnézted a Gulliverben :) A Corában én is emlékszem, hogy volt olyan kisasztal és szék, még akciós is volt, csak akkor még nem gondoltam hogy kelleni fog nekünk :(

Faktumban megnézem majd, aztán legfeljebb majd januárban felugrunk Pestre. Ikea, Kika....

Régen írtál Márkról. Mi újság vele? És milyen az élet Szatymazon? :)

Melinda: Nyugalom, csigavér.

Wer: Tényleg inkább magatokról írj!

Zitacicu: Norbinak azonnali gyógyulást! Remélem más nem kapja el tőle :(

Enikő: Remélem már ti is jól vagytok.

na megyek tanulni :cry:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Wer!

Nem akarok kötözködni,de szerintem Melinda teljesen jól táplálja a babáját,mivel először szopi utánna a szilárd étel tehát a baba dönti el hogy most elfogadja e a hozzátápit vagy sem.Ha forditva lenne akkor lenne az amiről te irsz.Szerintem.

Elég jó volt az éjszaka csak hajnalban kezdett el Norbi sirni,de nem hányt .viszont nagyon sir,nem tudok csinálni semmit mert folyamatosan vigasztalom.Remélem a Niki megússza de erre elég kevés esélyt látok.Após is beteg lett. :cry:

Enikő!
Pont ez a gyomorrontás hiányzott neked.Semmiben

nem bizhat már az ember.

Nikim dumál,de olyan édi!

Csibe!

Gyönyörű a picibaba!

Kép
Kép
zitacicu2

lányok SOS!

Megtudná adni valaki a sportorvosinak a telefonszámát???
Barnit kellene vinnem 1 éves szemészeti vizsgálatra,de sehol nem találom!!

Köszi!!

Kép
bibi226

Bibi!

telefonkönyvben: sportegészségügyi intézet, Boldogasszny ssgt. 15

424-468

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

bibi,
miért nem a szemklinikára viszed, lehet időpontot is kérni a Deák drnőtől
Vendég

wer,
ki a f....vagy te??????? már bocs..... :!: :!:

timika,
nem értem a kérdést, mire mit mondtak az lll-lesek? :D
Vendég

Dancsi: ő az élő lelkiismeretünk, legalábbis azt hiszi magáról :lol: :lol: Méghozzá a lelkiismeretünk legmélyebb negatív bugyrából való. És hozzá mérhetetlenül rosszindulatú, rettenetesen unatkozó, saját magát brutál okosnak tartó, mások véleményét elfogadni képtelen személyiség... :lol: De azért vicces. Kiváncsi vagyok a gyerekére... ha van neki.... De ahhoz már nincs vér a pucájában, hogy esetleg bemutatkozzon, mint egy értelmes intelligens ember. Csak név és arc nélkül ossza azt a hiper sok észt ami van neki :lol: De előbb utóbb elfogy neki mert elosztogatja :lol:

Sztem nem kéne vele foglalkozni se reagálni a "jóindulatú" hozzászólásaira. Kb minden második hozzászólásában fikáz, méghozzá olyan embereket akik a legkevésbé érdemlik meg.... :shock:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm Gáborbaba dícséretét! :lol:
Ezen a fórumon minden baba gyönyörű :lol: :lol: ,ahogy ezt a képek is mutatják!

Zsuzsi!
Én is hason altatom babócát, imád így aludni, sőt, csak így alszik! :wink:

Bibi!
Én úgy tudom nem lehet a Gulliverben kártya nélkül vásárolni!
Ha mégis, akkor bocsi!

Zita!
Nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok! :cry:
A találka meg majdcsak sikerül egyszer! :wink:

Már megint olyanért bántjuk a másikat, amihez semmi közünk!Nem hiszem, hogy bárki is rosszat akarna a gyerekének!
Mindenki magában véleményezze a másik cselekedeteit és SZÉP hangon esetleg adjon tanácsot ha ő másképp gondolja v. csinálná!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Gondoltam benezek ide is ujra. Jo regen irtam, de gyakran beleolvasok abba, amit irtok, megnezegetem az aktualis kepeket. Kicsit atpartoltam a "2007-ben fogok szulni"re, aztan majd jovore jovok vissza ide :)

Kép

Igy nez ki Luca baba kicsit osszekuszalodva, arcocskajat folyamatosan takarva 20+6.
Szerencsere minden rendben megy, novekedunk szep osszhangban. 21 hetesen 3 kg plussz, neki meg 415 gram :)

Jo keszulodest az unnepekre, aztan szep Karacsonyt mindenkinek!!!

Kép
Kép
-macsek-

Lányok! Köszönöm, hogy tanúbizonyságát tettétek, hogy jó, értelmes emberekkel beszélgetek nap mint nap. A néha felbukkanó primkókat meg túléljük. :)

Macsek! Túl vagy már a félidőn, azta. :) Hogy vagy? Nagyon édes lesz Luca baba. :) Neked is boldog karácsonyt és jó egészséget kívánunk!

Bibi! 549-620 van meg nekem. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Az létezik, hogy Peti "fél" az esővédőtől? Ma voltunk sétálni, és rátettem a kocsira, és Peti egész úton sírt, pedig mindig el szokott aludni.

Enikő, hát a képen csak ül, és ezerrel markolássza az asztali lámpa tartóját...na meg vigyorog, amint látható. :)
A Lidl-be én virslit vettem a múltkor, és meglepően finom volt, ráadásul semmi bajunk nem lett tőle. De akkor párizsit nem fogok ott venni, de abból egyébként is válogatok.

Bibi, nem lehet kártya nélkül vásárolni a Gulliverben, öcsém bnőjének kb. 1,5 hete vettük meg ott az ajándékát, akkor legalábbis nem lehetett, igaz, ott dolgozik Peti keresztanyukája, így megoldottuk. :)
Telszámügyben nem tudok segíteni...ugyan ki van téve nálunk a rendelőben, de felírni még nem írtam fel.

Zitacicu, remélem, nem lesz nagyobb baja Norbinak, sok gyógypuszi neki. Drukk, hogy Niki ne kapja el, feltéve, ha valami vírus volt a ludas.

Macsek, édes a lánykátok, kapálózni imád, gondolom.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Bocs,hogy rátok török, csak valaki keresett kisasztalt székekkel...
http://www.e-bababolt.hu/szobabutorok/u ... itura.html
És mégeygszer bocs...nem akartam "néha felbukkanó primkó lenni" :oops:
Romy!
Hogy vannak a srácaid?
amadea

Exi,
én pár napja beszéltem velük és Karácsony előtt azt mondták lehet kártya nélkül fizetni.

SOS help!
pulykát akarok sütni, még nem tudom egészben, vagy mellfiléból, attól függ, kapok-e pici bébipulykát

gesztenyéset, vagy asztaltszlvásat akarok csinálni, de még sosem csináltam

tudtok recepteket, ötleteket adni?
egyáltalán hol lehet bébidögöt kapni? piacon, Coraban, tescoban?
Vendég

Sziasztok!
Dancsi!
Wernek címzett kérdésed nagyon lényegretörő :lol: :lol:
pulyka passz.

Wer!
én arra vagyok kíváncsi, h. ha Melinda kislánya esetleg abbahagyja a szopizást neked ez nagyon fog fájni ????????
nagyon unatkozhatsz, dejóóóó neked.

Zitacicu!
jobbulást nektek!

van valakinek ötlete orrdugulás ellen? a steimar nem ér semmit, nagyon náthás Vivi, van esetleg valami másik orrcsepp ami használható?
Vendég

Amadea: Nem az a baj, hogy valaki csak néha ír, hanem amit ír és ahogy.... Te teljesen jófej vagy :wink: Amúgy találtál már orvost? Babafronton mi a helyzet? Mesélj magadról!!

Dancsi: A múltkor volt a Plázában lévő CBA-ban de az különleges alkalom volt, azt tudom. Foggalmam sincs hol lehet venni, Mars téri piac??????? Vagy Metro áruház, ott szoktak lenni "különlegességek"!
Receptet majd nézünk :wink:

Ági: Hát sztem én felvágott téren bojkottálom teljesen a lidlit :shock: De már lassan mindent :shock: :evil:

ceniko
Szeged

Zozo: Nasivin van orrspréy formájában (az jobb mint az orrcsepp mert egyenletesen eloszlatható!) kimondottan gyerekeknek való! Én azt használom Nekik :wink: És magamnak is :lol: :oops: Tökjó :)
És ha nem tudja még fújni szívjad neki az orrát ezerrel, nehogy rámenjen a fülére, arcüregére.... :shock:
Pussssssz :wink:

ceniko
Szeged

Zozo,
az orrszívással azért csínján bánj, mert ha sokszor szívod, egyrészt több cucc termelődik, másrészt tönkreteszed a nyálkahártyát

napi 4-5 nél többször ne szívd, ugyenez vonatkozik a cseppekre is

Vivi még tuti nem tudja kifújni, Jozsó is most kezdte rendesen fújni, úgy, hogy nem is kellett szívni

vegyél Nasivint (nemtom 1 évesnek melyik kell) és vegyél Paxirazolt is. A paxirazol pusszogójára cseréld ki a nasivinét, (magyarán öntsd ki a paxirazolt és töltsd át bele a nasivint), mert a paxirazolnak hatékonyabb a pusszogója
remélem érthető a hablatyolásom.........
Vendég

Enikő!
Köszi a kérdésed,találtam :lol: ,Dr V.E., kitalálod? :lol: :lol: :lol:
Babafronton nics sok hír...sajna nem maradt meg :cry: , azóta nem próbálkozunk, majd ha befejeztük az egyetemet...
Aranyos vagy,hogy emlékszel :)
amadea

Amadea: Naná :wink: Elment a baba? Óóóóó denagyon sajnálom :( :cry: Szedjél E vitamint az nagyon jót tesz a fogamzás segítésére (400 mg-osat) és szedesd apával is turbózza a kiskatonákat :wink: :oops:
V.E.-nél jó kezekben vagy :wink: Világbajnok orvos!!!

Dancsi: Viola tudja fújni az orrát. Már nem is tudom mikor szívtam neki utoljára, ügyesen kifújja. Tesómmal tanítottuk meg Neki, NEM taknyos állapotában :wink:

ceniko
Szeged

Enikő!
Sztem a sressz miatt volt, akkor mentem harmadjára vizsgázni egy szemét zsarnokhoz:(
Amúgy "véletlen" baba volt...de nagyon sajnálom:(
Most nem próbálkozunk,majd egyetem után...
De akkor azonnal és 3-ig meg se állunk :lol:
Gratulálok a babádhoz :wink:
amadea

Jozsó tavasz óta nem volt taknyos, akkor már fújta, de nem elég erősen, akkor volt 2 éves

most már frankón ki tudta fújni
Vendég

Dancsi!
Enikő!
köszi, Vivi nem tudja kifújni az orrát, ez biztos, szívom én neki, de nem jön szinte semmi, teljesen be van dugulva hallom a hangján. kipróbálom amit írtatok.

voltunk Vivivel 1éves szűrővizsgálaton, vérvétel, aznap délután fél 3kor felhívott a gyerekorvos h. most hívták a laborból nagyon rossz a vérkép (nagyon alacsony a fehérvérsejtszám) :cry: azonnal menjek be a kémiára, hozzam el a vérképet, kérjek időpontot a gy.kilinikán a hematológián, utána robogjak el beutalóért.
egész nap sírtam utána, időpont nem volt, de bementünk a klinikára, nem mondtak igazán semmit, megyünk vérvételre 1hónap múlva.
( rákerestem a neten, hát..... összetörtem nem is kicsit)
gy.orvos szerint életkori sajátosság, ebben bízok én is.
Vendég

Sziasztok! :)

Exi :)
Korrigáltam...így már Ok? :lol:
Éédes Peti a képen! :D

Melinda :)
Ne húzd fel magad, nem érdemes... :wink:

Zozo :)
Ugyanazt tudom mondani, mint Dancsi: Én is a Nasivint használom Botinak. Én még adtam neki a Fenistil cseppet is, mert az is csökkenti az orrnyálkahártya duzzanatot.
Saját tapasztalat:
Orrszívás ELŐTT mindig orcseppezek, és várok kicsit, hogy kiduguljon orra, akkor szívom, közben Sterimaret fújok többször is. Így elég szépen kijön a cucc.
Sajnos mostanában Boti sokat taknyos... :cry:

Mit jelent az alcsony fvs szám??
Azért remélem nincs nagy gond!!

Enikő :)
Sajnálom a gyomorrontást, más se hiányzik most Neked. :roll:
Én is a Béres cseppet, meg a Cebiont adom Botinak, meg az Aloés aktivátort.
Ettől függetlenül elég sokat beteg Boti. :?
bár a béres cseppet még csak most kezdtük el...

Hazajött Apa, úgyhogy lépek...

Holnap megpróbálok friss képeket mutatni Botiról!
:D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

2 hete nem jártam erre, esélyem sincs rendesen visszaolvasni, csak bele-bele néztem, szóval össze-vissza fogok gépelni! :lol:

Láttam megint sok a beteg, gyors jobbulást és sok gyógypuszi a beteg babáknak és mamáknak! :)

A gyerkőcök nagyon szépek!!!!! Bocsi, nem tudok mindenkit név szerint felsorolni, de egytől-egyig gyönyörű mind!
Exi, Peti babát alig ismertem meg, nagyon-nagyot nőtt! :lol:

Eszter, Dénes már 11 hónapos és még mindig kb. 3 óránként eszik! Egy 6 hetes babánál ez teljesen normális!

Dancsi! Végre eszik Boldi!!! Nagyon szuper!!! A csoki igazán kedves húzás Jozsótól, bár nem a legszerencsésebb! :lol:
Ma egyébként Dénes valahogy megkaparintott egy keménycukrot, bemászott vele az asztal alá, lerágta a csomagolást és megrágta a cukrot!

Melinda! Szerintem is jól táplálod Lindit! Oda se figyelj a beszólásra, mindig csak odamondogatni jön ide ez a csaj!

Cumi kérdés, ezt is Eszter kérdezte, ugye? :)
Dénes is cumizott, mert állandóan a cicn lógott volna. 7 hónapos korára magától hagyta el, 3 hónapos koráig szopta intenzíven, utána csak alváshoz kérte, végül teljesen elhagyta. Most újra rajtam lóg! :)

Cicin alvás: ezt tényleg nem tudom ki hozta fel... :oops:
Dénes is cicin alszik el, így gyorsabb és engem nem zavar. Mondjuk Dénes már átállt a napközbeni 1 alvásra, így ez csak 2 altatás összesen.

Képzeljétek, felkerülünk a védőnőnél a "dicsőségtáblára". :) Kiteszik az anyatejes babák képét, akiket 6 hónapos korig kizárólag szoptattak és utána is hosszabb ideig. Először egy kicsit meghökkentem, hiszen ez nem verseny, de aztán arra gondoltam, ha ez egy valakit is ösztönöz a hosszabb szopira, már megérte. A legközelebbi tanácsadásra viszünk fényképet.

Kicsit olyan érzés, mintha megkaptam volna a legjobban tejelő tehén címet! :lol: :lol: :lol: Köszönhetően a szuperéhes bocikámnak! :lol:

Dénes egyébként a múlt heti mérés szerint 11 hónaposan 75 cm és 9630 g. A doki mondta, hogy 4 foga jön egyszerre, a felső ínye totál be van dagadva, Dini valószínűleg meghallotta, utána 2 napig szinte egész éjjel ordított és óránként szopott. :shock: Azóta 2 foga kibújt (már 8 van neki), kettő még várat magára, de az éjjelek jobbak, már "csak" a szokásos 3-4szer ébred! :)

Egyénbként jan. 8-ra kaptunk időpontot a tüdőgyógyászhoz. A diétámon még egyet csavart a doki, az eddigi no tej, tojás, szója, déligyümi stb, csomaghoz még hozzácsapta a mézet és a nagyon fűszeres dolgokat, közölte hogy elfelejthetem a karácsonyi halászlevet, a pörkölteket, sütiket és a szaloncukrot. :) :)

Tudom, hogy kicsit gáz beöltöztetni a gyereket, mint valami játékbabát, de van mikulássapink, és nem bírtam ellenállni :oops: :oops: , tessék itt egy utómikulás-előkarácsonyi kép Dénesről:

Kép

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zozo,
biztos minden rendben lesz
Vendég

Zozo: +++++++++++++++++++++ Sztem is kiderül majd valami "semmiség". Mint nekünk annó Violával. A sok bukás miatt beutaltak hasi UHra ahol kiderült nagyobb a mája mint kéne :shock: :cry: méghozzá sokkal....Hát ne tudd meg, az a néhány hét alatt mit éltem át amíg meg nem jött a vérkép. De már mindenre gyanakodtak hepatitisre mindenre.... és végül mi volt? Apája ajakherpeszét benyelte és épp akkor dúlt benne amikor az UHán voltunk. Rá 2 napra már nem lett volna nagyobb a mája! Amikor levették a vért akkor már egy lezajlott herpesz vírusfertőzést állapítottak meg... Én meg rágtam a kefét meg minden bajom volt az idegtől amíg (asszem 2 vagy 3 hét volt) megjött a vérkép :shock: Szal nyugivan! nem lesz semmi baj, szuper kiscsaj a Vivi :wink:

Zsuzsi: éééééééédes a Dinimikulás :lol:

Dancsi: Privi ment!

Zituska: Sztem ezeknek az immunerősítőknek idő kell míg beépülnek és hatni kezdenek...de nem vagyok szaki, csak sztem :lol: Meggyógyultatok már? :wink:

Amadea: és meddig tart még a suli?? Nem baj, ha még nem gyúrtok rá, de ha kezd aktuálissá válni, akkor majd jusson eszedbe az E vitamin és hajrá hajrá :lol: Klassz csaj vagy hogy ilyen optimista vagy :) :wink: A + hozáállás nagyon fontos :wink:

ceniko
Szeged

Csajok!
Köszi a dicséreteket Kitti nevében is :D

Zsuzsu!
Nekünk nagyon bejött a habtapi-szőnyeg,főleg amíg nem ment a fűtés. Nagyon meleg!! :) Nekünk van gyümölcsös és állatos is. Azokból kiszedtük az apraját és így is tökéletes,sőt!!! Azóta Kitti szét tudja szedni és tök jót rágódik rajta :D A gomba a kedvence :lol: Ha "nagylány" lesz,főzök neki :lol:

Mindenkinek jobbulást!!!!!!!!! Karácsonyig tessék meggyógyulni :wink:

Zsuzsi!
Kittinek is van télapó-jellegű sapija. Dec 6-án azt adtam rá a sétáláskor :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Dancsi!
A Cora katalogusba 829 ft/kg-ért van bébi pulyka! :wink:

A sógornőm egyébként azt mondta, hogy Ő ugyanugy késziti, mint a töltött csirkét. Azt a tölteléket általában mindenki szereti. :lol:

Bár én az aszalt szilvát is szeretem, csak olyan receptem nincs! :cry:
Jó éjt!
Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!

nagyon sok szeretettel köszöntjük Violát, jó egészséget boldog gyermekkort kívánunk Neki! Puszik! :D

Zita!
Reméljük a legjobbakat! Gyógyulást!

Gyógyulást Minden Babucinak, Anyucinak, Apucinak....

Zsuzsi!
Nagyon Édes Dénes, hiba lett volna nem beöltöztetni!

Köszönjük a habtapis ötleteket már csak azt kéne tudni hol érdemes megvenni (ár+minőség)

Ti mikor engedtétek a szőnyegen játszani a babákat? Ábel egyenlőre csak a nagyágyon és a járókában játszik. Az Ő szobájában van nagyon aranyos szőnyeg, de még velünk alszik, így játszani sem mentünk oda.

Ábelem rendületlenül beszél, "baba, mama, ama" és társai. Persze a jelentését nem tudja, de boldog, h beszél. Imádom :D :D

Szép napot Mindenkinek!

Küldök egy képet, így udvarol Ábel :D

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zozo: Próbáld meg kibírni, hogy ne olvasgass az interneten...ne idegeskedjél feleslegesen. Tudom, baromi nehéz, én is szívnám magamba az információt. De hidd el ez néha többet árt mint használ. Tapasztalat :(
Egyébként meg biztos nem olyan nagy a baj, ha gáz lett volna hamarabb intézkedtek volna, nem 1 hónap múlva.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Zsuzsu: Édesek a törpék :)
Mi nagyon hamar leraktuk a földre Grétit. Járókánk nem volt. Vagy a kiságyban aludt vayg a hordoozóban jött velem abba a helyiségbe ahol én voltam, vagy a nagy ágyon volt, vagy a földön. Pl. ha számítógépeztem :)
2 hónaposan a szőnyegre tettünk takarót, oda játékokat, tornázót, és ott játszott. 5 hósan volt a keresztelője, akkor kapott játszószőnyeget, az is a földön volt, aztán meg amikor már kúszott, mászott, csak ott volt biztonságban. :) Ja, tavaly karácsonyra meg habtapit kapott, mi is szerettük. Jó meleg. Csak tisztán tartani elég macerás. Nekünk betűs van, meg állatos, de azt annyira nem szerettem az apró darabjai miatt.

Enikő: Violának boldog névnapot! :)

Zsuzsi: Csinos mikulásotok volt :)

Mennem kell, Gréti felébredt.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Még csak annyi, hogy tegnap elkezdtem írni, hogy Gréti miket mondd már....én lepődtem meg a legjobban amikor 70 szóig jutottam.....és még tuti nem írtam föl párat.
Ja és ebbe nincs benne a rengeteg állathang. Az állatokat az állathangjukon nevezi.
Olyan furcsa. Most született és már karattyol ezerrel.
Meg mennek az olyan kis mondatocskák, hogy: baba aaaaszik, éti esziiiii....stb.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kedves Enikő!
Még másfél év van hátra...fél lábon is kibírom:)
Boldog névnapot Violának!

Kedves Zozo!
Bocs,hogy így ismeretlenül írok neked...
Csak a fehérvérsejtszám alacsony vagy más értékek is?Mert ha csak a fvs. alacsony, az önmagában nem nagy baj, nem voltatok betegek mostanában?Baj akkor van,ha ha minden alacsony (fvs, vörösvérsejt ,thrombocyta) vagy ha nagyon magas a fehérvérsejtszám...
Egyébként a gyermekklinikán profik, nem egedtek volna el, ha baj lenne...
Remélem a következő vizsgálaton minden rendben lesz :wink:

Na ahhoz képest,hogy csak egy címet akartam belinkelni, jósokat pofázok :oops: asszem eldugulok :oops:
amadea

Csajok! Ki hogy áll a karácsonyi készülődéssel, ajándékokkal?
Bár a bejelentkezések alapján mindenkinek van bőven dolga!! :lol:

Eszti: Hogy vagytok?? Próbáltad már este az alvaszopiztatást? :lol:

Kép
gyanixi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?