Sziasztok!
2 hete nem jártam erre, esélyem sincs rendesen visszaolvasni, csak bele-bele néztem, szóval össze-vissza fogok gépelni!
Láttam megint sok a beteg, gyors jobbulást és sok gyógypuszi a beteg babáknak és mamáknak!
A gyerkőcök nagyon szépek!!!!! Bocsi, nem tudok mindenkit név szerint felsorolni, de egytől-egyig gyönyörű mind!
Exi, Peti babát alig ismertem meg, nagyon-nagyot nőtt!
Eszter, Dénes már 11 hónapos és még mindig kb. 3 óránként eszik! Egy 6 hetes babánál ez teljesen normális!
Dancsi! Végre eszik Boldi!!! Nagyon szuper!!! A csoki igazán kedves húzás Jozsótól, bár nem a legszerencsésebb!
Ma egyébként Dénes valahogy megkaparintott egy keménycukrot, bemászott vele az asztal alá, lerágta a csomagolást és megrágta a cukrot!
Melinda! Szerintem is jól táplálod Lindit! Oda se figyelj a beszólásra, mindig csak odamondogatni jön ide ez a csaj!
Cumi kérdés, ezt is Eszter kérdezte, ugye?
Dénes is cumizott, mert állandóan a cicn lógott volna. 7 hónapos korára magától hagyta el, 3 hónapos koráig szopta intenzíven, utána csak alváshoz kérte, végül teljesen elhagyta. Most újra rajtam lóg!
Cicin alvás: ezt tényleg nem tudom ki hozta fel...
Dénes is cicin alszik el, így gyorsabb és engem nem zavar. Mondjuk Dénes már átállt a napközbeni 1 alvásra, így ez csak 2 altatás összesen.
Képzeljétek, felkerülünk a védőnőnél a "dicsőségtáblára".

Kiteszik az anyatejes babák képét, akiket 6 hónapos korig kizárólag szoptattak és utána is hosszabb ideig. Először egy kicsit meghökkentem, hiszen ez nem verseny, de aztán arra gondoltam, ha ez egy valakit is ösztönöz a hosszabb szopira, már megérte. A legközelebbi tanácsadásra viszünk fényképet.
Kicsit olyan érzés, mintha megkaptam volna a legjobban tejelő tehén címet!

Köszönhetően a szuperéhes bocikámnak!
Dénes egyébként a múlt heti mérés szerint 11 hónaposan 75 cm és 9630 g. A doki mondta, hogy 4 foga jön egyszerre, a felső ínye totál be van dagadva, Dini valószínűleg meghallotta, utána 2 napig szinte egész éjjel ordított és óránként szopott.

Azóta 2 foga kibújt (már 8 van neki), kettő még várat magára, de az éjjelek jobbak, már "csak" a szokásos 3-4szer ébred!
Egyénbként jan. 8-ra kaptunk időpontot a tüdőgyógyászhoz. A diétámon még egyet csavart a doki, az eddigi no tej, tojás, szója, déligyümi stb, csomaghoz még hozzácsapta a mézet és a nagyon fűszeres dolgokat, közölte hogy elfelejthetem a karácsonyi halászlevet, a pörkölteket, sütiket és a szaloncukrot.
Tudom, hogy kicsit gáz beöltöztetni a gyereket, mint valami játékbabát, de van mikulássapink, és nem bírtam ellenállni

, tessék itt egy utómikulás-előkarácsonyi kép Dénesről:
Zsuzsi