szép napot cajok!!
köszönöm a névnapi köszöntőket, de az az igazság én Violetta vagyok és júniusban tartom...
mikor feljöttem ide, gondoltam, hogy lesz néhány köszöntés, minden évben kapok valahonnan...
azt hiszem violetta is van ma, nemtom, nem nagyon van bent minden naptárban.
anikó,
hűű, emlékszem én is azokra a kakis hátú dorka-napokra...

és ilyenkor olyan nehéz levetkőztetni.... hogy úgy húzd át a fején a bodyt, hogy ne legyen még a feje is szvros... volt, hogy néha legszívesebben levágtam volna róla...
és igen, így kezdődik az átfordulás!! még egy darabig nem tudja majd kihúzni a kezét és lehet, hogy ettől dühös lesz, de hamar rájön, hogy hogyan kell!

ügyes kincső!!
én eldobható-pelus párti vagyok, nem tudnék én se folyton mosni...
andi,
jesszus, mind a ketten hánytak?! te jó ég, szegények!! meg te is...

jobbulást nekik!!
nekünk is "kellemes" éjszakánk volt, dorka kétszer ketl, ami nem is lenne sok, csak ebből az egyik egy jó óra volt. sírva ébredt, szopizni nem akart, jött 2-3 puki, de amikor jöttek, akkor üvöltött a legjobban. aztán elmúlt, de arra már totál felébredt...
most itt nyomkodja mellettem a gépet, remélem nem kapcsolja ki... azzal a nagy gombbal nem lehet, ugye? csak a kissebbikkel... vagy?
adtam neki celluxot, tartóval együtt, az most valami iszonyat érdekes, hogy ragad...
nekem meg a fülem fáj basszus.... már szombat óta. a jobb. ha nyomom, akkor. de tegnap éjjel csak úgy simán lüktetett. voltam dokinál, megnézte, azt mondta ő nem lát gyulladást, de lehet, hogy a dobhártyán belül van, kaptam gyógyit, 5 napig szednem kell, ha nem múlik, meg kell nézetni szakorvossal...