A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Viol, köszönöm! :wink:

Mindjárt keresem a linket, a babaszobán vettem. Többféle is van, nézegess. Ausztriában is lehet még talán a dm-ben is kapni, de mi nem nagyon szoktunk járni.

Hajnus, kettő is lehetett volna, de elég rövid, nem tudom JAnkára jó lenne-e. Majd összemérem a játéklánccal :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Kép
Kép
Kép
amica

A babaszobán az apróhirdetéseknél megtaláljátok. Lakner Ildikó adta fel a hirdetést 12.14-én reggel.
De most látom, ha rákerestek, a keresőben a borostyánra (egyéb címszó, kínál beállítás) Hárnási Ildikó nevét is kidobja, ő is árul.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!

Megkerdezhetem, hogy mennyit fizettel a nyaklancra?

Kép
Kép
reni76

Reni,
3000ft. Nálatok biztosan van kedvezőbben is, 10euró ha jól tudom itt a szomszédban. :?

Kép
Kép
Kép
amica

Reni, nézd meg a csaj hirdetését is, olyan szépek vannak!!!!!!! Felnőtt is (a férjem nem járatos itt, különben meglephetne :lol: )
amica

Rik!Apa csütörtökön megy még és január 2-ig itthon lesz.A Laciékat igen ismerem,ő vele kötöttük tavaly a lakás bíztosítást.A Gyöngyivel meg tornára jártunk eggyütt meg bulizni régen.Amikor itt volt nálunk a Laci mondta,hogy kisbabát szeretnének.
Becsomagoltam mindent már csak el kell dugni,hogy Virág ne lássa meg.8-ra megy érte Apa.Addig még ki gondolom hova tegyem.
Reni!Szívessen találkoznák veled is,mi még nem találkoztunk személyessen.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Húzós napom volt, de olvasom, nem vagyok egyedül. Kincső is belépett a mai napon "azanyanetegyéllemertkülönbensírok" babaklubba. (Ezt nem én találtam ki, olvastam a neten, de nagyon megtetszett.) Egész nap nyügi, bömbi. Fél hatkor megjött a férjem, szégyenszemre le is léptem egyfél órára. Bevágtam magam a kocsiba, üvöltött az Edda a magnóból, és tettem egy nagy kört a városban. Hazaértem, gyerek nyüglődik az ágyon, és egyszerre csak ÁTFORDULT! A kezecskéje még alászorult, de ez már az, nem?
Új szokás nálunk még az is, hogy Kincső kikakil a pelusból...Fittyet hány ám a gravitációnak,mert büfi közben, mikor függőlegesen lóg,jelenik meg az árulkodó szagos csík a hátán. Ez van, most alszik a drága, el is ájult ez után a napután. Amica, csak csodállak három babóval!

Katus!! Örülök anyukád eredményének, igazi karácsonyi ajándék.

Gabó, Eszti-öcsém békefenntartó kint, fura lesz a karácsony nélküle. Kincsőt még nem is látta, csak képen. Ő lesz a keresztapa! Az mondta, hoz neki afgán csattogós lepkét és bádogdobot...

Amica-ilyen borostyán láncot láttam egy babán, mikor oltáson voltunk. Én a babanatura.hu oldalon láttam. Mikor terhes voltam, nagy elképzelésem volt, hogy a környezetet védve, majd mosható pelust fogok használni, de most ez kivitelezhetetlen tervnek tűnik. Viszont találtam ökopelenkát, ami olyan jó (és 2000Ft/48 db), mint a sima pelus, abból nem jön ki a kaki, de ezt a néhány pamperst már elhasználom.

Ha lesz tali, én is szívesen mennék Nyuszifüllel, nagyon szeretnék találkozni veletek.

Megyek, alszom és kinyújtózom, mert Kincső igénybevette ma a derekamat.

Jó éjt, bocs ha nem reagáltam mindenre.

Anikó

Kép[/url]
quito

A pelus téma onnan jött, hogy ezen a honlapon van a mosható pelenka. Na, léptem.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
nem is gondoltam, hogy a babanaturán is van :? , olcsóbb is, de már mindegy. én is gondolkoztam a mosható pelenkán, beszéltem is olyannal aki használja, de úgy lett volna igazán takarékos ha már a tesókkal elkezdem. Most meg igazán erőm sincs folyton mosni, mert amúgy is kell.
Ma este a nagyok a szobában egyszerre hánytak egy lavórba :cry: , most kúppal belőve alszanak. :roll: Szép éjjelünk lesz megint :oops: ,
karácsonyra remélem meggyógyulnak. Az ovis buli ugrott...

Anikó, szervezett nagytalálozó nélkül is összefuthatunk ám páran!
Most sok a beteg, meg hazautazó, de hamarosan, ok? :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!

Nagyon Boldog Nevnapot kivänunk!

katus78

Viol!
Boldog Névnapoot!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Viol! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Anikó

Kép[/url]
quito

[size=x-small]Viol!!!Szép névnapot kivánok,nyugodt napot!![/size]

Amica
ez tetszett:" a nagyok,együtt hánytak a lavorba".Elrontották a gyomrukat,vagy a torkuk miatt????
Milyen volt az éjszakád?

Cajok!
Az én Uram meg a Beus férjével egyetemben SZaKÁCS!!!!!
Oké,néha főz,de csak ha vendégket várunk.Amugy az én főztömet becsmérli.Ezért ne legyetek irigyek!!!Inkább lenne vashegesztő! :wink: :lol: :lol:

Zsani
eldugtad az ajándékokat megfelelő helyre???? :lol:
Látod a Laciéknek azota sincs gyerek...
Vendég

Rik, éjjleztem.
most Ágnes volt a nyugtalan. Márton csak kicsit.
Nem a gyomruk rossz, hanem a torkuk, tudod, nem részletezem :lol: :lol: :lol:

Szép napot, mindjárt megyünk átvenni a házat :wink:

Viol, hegykői virágot küldtem a kertünkből :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

HUUUUU,az előbb elb....tam.....bocsi!!

Viol!!!!Mégegyszer is boldog névnapot kivánok!!!!
Vendég

Amica
a Rékám volt ilyen(vagy van)ha köhögött akkor bizti éjjel meg a slelymet.......ta.(nem akartam részletesen,az érzékeny gyomruak miatt)
Megnyugtatlak,még a tabvalyi télen 9 évesen is!!Most még enm volt beteg,remélem kinövi ezt.... :wink: :roll:
Huuu,de jo megkaptátok a lakást!!Minden oké vele???CSak jan.-ban költöztök??
Vendég

Anikó
huu,de jo is az a kor amikor áll.moshatod a body-it mert hátul kakicsikosak! :lol: Addig mig nem eszik majd darabosat addig megnyugtatlak előfog fordulni az ilyen.
Az tetszett,hogy elmentél félorát nyomattad az Eddát a kocsiban.Hidd el én is mennék néha de nincs jogsim.Igy kiabálok egyet aztán vagy megnyugszom vagy nem. :cry: :wink:
Vendég

Sziasztok!Viol!Boldog névnapot!!!!
Amica!Gyerekeknek jobbulást kívánnok!!
Rik!Igen jól eldugtam :lol: A kisasszonnynak még esélye sincs megtalálni :wink: Hát igen valaki nagyon szeretne gyereket és pont azoknak nem sikerül.
Apa is szakács,bár most nem a szakmájába dolgozik de tényleg nem irigylésre méltó a dolog.Mindig mondja ő ezt nem így vagy úgy csinálta volna.De ettől függetlenül mindent megeszik :wink: Bár ő ha kell megfőz.Igazából mindent megcsinál ha megkérem.Amíg kórházba voltam akkor is mindent megcsinált.
Anikó!Ez tök jó ,hogy mentél egy kört a városba ,Eddát hallgatva :wink: Néha tényleg jó lelépni :wink:
Amica!Mikor költözhettek?

KépKép
kola2

Aniko!

Hät elkepzeltelek, es räjöttem, szuper ötet, ki fogom probälni!:)
En setälni szoktam elmenni, vegül is mindegy az a lenyeg, hogy kiszabaduljak a lakäsbol!:) :wink:

Regebben, mikor Mäte hasfäjos volt akkor ereztem igy.:)........na meg a fogak.:)

Amica!

Szegeny gyerekek, Mäte is mindig häny ha fäj a torka, köhögesnek rendszerint sugärban valo h................... a vege, na most kicsit reszleteztem :wink:
Jobbuläst!

Rik!

Fodräsz akkor most hogy lesz? :oops: Mär nem emlekszem :oops:

katus78

Hello Zsani!

Mikor aludt el Viräg?
Värja mär a Karäcsonyt? Apa mit kap?

katus78

Szia Katus!Virág tök későn 11 után aludt el.
Nagyon várja ,szeríntem ez lesz az első karácsonya aminek igazán örül majd.Még tavaly se nagyon értette a nagy felhajtást.
Apának a laptopjába rendeltünk dvd írót ,marha drágán az volt a karácsonyi kívánsága.De kap mást is :wink: Csak nem akarom ide leírni mert néha beleszokott olvasni :wink: Aztán akkor már nem lesz meglepetés.
Máté?Jól van?Mikor mentek haza?Gondolom várod már?Szilveszterezni mentek valahova?

KépKép
kola2

Én a Velencei karneválra szeretnék elmenni,mondtam Apának karácsonyi ajándékként fizessen be nekünk.Hát kíváncsi leszek :wink: Neki nincs nagy kedve,de én már évek óta szeretnék elmenni.De egyedül mégse mehettek :? Volt valaki már ott?

KépKép
kola2

szép napot cajok!!

köszönöm a névnapi köszöntőket, de az az igazság én Violetta vagyok és júniusban tartom... :D
mikor feljöttem ide, gondoltam, hogy lesz néhány köszöntés, minden évben kapok valahonnan... :D
azt hiszem violetta is van ma, nemtom, nem nagyon van bent minden naptárban.

anikó,
hűű, emlékszem én is azokra a kakis hátú dorka-napokra... :? :D és ilyenkor olyan nehéz levetkőztetni.... hogy úgy húzd át a fején a bodyt, hogy ne legyen még a feje is szvros... volt, hogy néha legszívesebben levágtam volna róla... :oops: :D
és igen, így kezdődik az átfordulás!! még egy darabig nem tudja majd kihúzni a kezét és lehet, hogy ettől dühös lesz, de hamar rájön, hogy hogyan kell! :) ügyes kincső!! :)

én eldobható-pelus párti vagyok, nem tudnék én se folyton mosni...

andi,
jesszus, mind a ketten hánytak?! te jó ég, szegények!! meg te is... :( jobbulást nekik!!

nekünk is "kellemes" éjszakánk volt, dorka kétszer ketl, ami nem is lenne sok, csak ebből az egyik egy jó óra volt. sírva ébredt, szopizni nem akart, jött 2-3 puki, de amikor jöttek, akkor üvöltött a legjobban. aztán elmúlt, de arra már totál felébredt...

most itt nyomkodja mellettem a gépet, remélem nem kapcsolja ki... azzal a nagy gombbal nem lehet, ugye? csak a kissebbikkel... vagy? :shock:
adtam neki celluxot, tartóval együtt, az most valami iszonyat érdekes, hogy ragad... :D

nekem meg a fülem fáj basszus.... már szombat óta. a jobb. ha nyomom, akkor. de tegnap éjjel csak úgy simán lüktetett. voltam dokinál, megnézte, azt mondta ő nem lát gyulladást, de lehet, hogy a dobhártyán belül van, kaptam gyógyit, 5 napig szednem kell, ha nem múlik, meg kell nézetni szakorvossal... :?

KépKép
viol81

zsani,
mi voltunk gáborral velencei karneválon, nagyon jó!! igaz csak ilyen nonstop úttal voltunk, késő este indultunk, reggelre értünk oda, ott töltöttük a napot, este indulandusz vissza, hajnali érkezés.
kicsit ködös volt, amikor odaértünk, így a közelben álló épületeknek csak az alját és a közepét lehetett látni, de aztán kitisztult és tök jó és szép volt minden! :) aztán mikor sötétedni kezdett és minden ki volt világítva és az a sok felvonuló és álarcos, maszkos!! hűű, jó volt! mi csörgősapkát vettünk! :lol:

KépKép
viol81

Na hali!

Eszti!Így utólag igen elaludt!Ilyenkor 1-perc és már alszik is!
Ja és még egy korábbi kérdésedre nem veszünk semmit egymásnak apával rengeteg plussz kiadásunk volt idén ez most elmarad,de mi nem is szoktunk nagyon venni semmit!
Pisztácia fagyi!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Tegnap voltunk a Csokitanyába és van mákos szaloncucu!Megint családi csomit vettünk,de ma megyek be a városba asszem betérek és megveszem(de nem a fára)!! :lol: :lol: :lol:

Viol!Dorkának is szupi sok ajándéka lesz!! :lol:
Reggel hívtak a postáról,hogy megjött az asztal este megyünk érte tütüvel,mert nagy és nehéz!Igen a vateráról van és 4000ft+postaköltség!Nem volt drága!De gondolkodtam,hogy lehet ezt nem kapja meg úgyis annyi mindte kap a barátnőméktől kap egy rajztáblát lehet elrakom neki későbbre!

Katus!Nagyon jó hír,hogy jó lett a szövettana anyukádnak!

Amica!Nagyon szép a nyaklánc reméljük olyan is jó is ahogy mondják!

Aniko!Nem lehet könnyű,hogy öcséd kint van.Fél évente jár haza?

Minden beteg kis manókának jobbulást!!

Ja és nem írtam barinőmet kiengedték a kórházból vérmérgezést kapott bent a kórházban+trombózis gyanús lett az egyik keze!!Fasza mi!!!Jól elbaszták szegényt!
Vendég

Viol!Tegyél rá meleg sót!!
Vendég

Kép

Viol!Nagyon boldog Névnapot Kívánok neked!
Vendég

gabó,
gábor is ezt mondta, de még nem próbáltuk ki... talán ma.

bnőddel mi volt?? miért került be?

KépKép
viol81

gabó,
köszi, írtam feljebb, hogy nem ma tartom... :lol:

KépKép
viol81

Vashiány,vérszegénység,vizesedés!
Vendég

Toxémia gyanúval ekkor derültek ezek ki!Vagyis már mikor terhes lett tudták,hogy vannak ezek,de csak legyintettek rá nem adtak neki semmit és lám itt az eredménye!Mikor hazament akkor durrant be a keze(a nővér úgy kötötte át az infúziót,hogy nem cserélt tűt és nem is fertőtlenített csak úgy átkötötte).
Elment a dokihoz ő meg beakarta fektetni az intenzívre,de persze nem maradt bent!Mondta neki,hogy figyelje a kezét ha vállban is zsibbad akkor sürgősen menjen be!
Szóval szép kórház fasz dokikkal!
Szegénykém nagyon megszenvedi ezt a kis poronytyot!
Vendég

Akarom írni porotyot!!
Vendég

Jaj én már úgy várom a karácsonyt,hogy csuda!
Már csak az öcsém ajándéka van hátra,de azt majd ha haza megyünk,mert nadrágot kért!
Már raktam ki fenyőágakat kicsit feldíszítettem őket olyen jó!!
Nagyon várom már!

Reni!Akkor holnap jöttök haza ugye?Jól értettem?De jó lesz neked!!
Vendég

gabó,
ez durva, figyelhetnének jobban... de amani meg kell nekik...
te, a poroty az jobb? :wink: nem poronty?

KépKép
viol81

húú, elkészült anyuék videója karira, vagyis csak diavetítés, de így is több, mint 8 perc, és dorka képeinek csak töredéke van rajt... :oops: :lol: megy alatta zene, sztem tök jó lett!! még a héten meg kell csinálni anyósékét is, és kész vagyok!

KépKép
viol81

Viol!Látod milyen hülye vagyok!!!De neked van igazad!! :shock: :shock: :shock:
És ezt a videód ti csináltátok?Tök jó lehet!!!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors kukkantasra jöttem.

Amica!

Köszi az infot, de szerintem nalunk joval dragabb majd utanna nezek. Nagyon gondolkodom rajt, hogy megis csak vegyek egyet Laranak.

Mennem kell fözni meg pakolni.
Ha nem lenne idöm jönni ma, akkor mindenkinek KELLEMES KARACSONYI ÜNNEPEKET kivanunk es sok-sok ajandekot a fa ala. :)
Ha esetleg lesz tali irjatok e-mailt, mert azt biztosan megnezem majd otthon is , de ide nem biztos , hogy fel tudok jönni mert öcsem egesz nap a gep elött ül.

Szoval mindenkinek minden jot!

PUSZI:

RENI es LARA

Kép
Kép
reni76

gabó,
nem vagy hülye! :) velem is előfordul, hogy helyesbíteniakarok vmit, aztán akkor sem jól írom... :oops: :lol:

a videót mi csináltuk, van a gépen egy progi, nem bonyolult, diavetítésben lehet képeket betenni, különböző lehetőségek vannak, hogy hogy kövessék egymást aképek, vagyis lapozással, vagy beúszással, de rengeteg van. van címe, van stáblista és megy alatta a zene. R. E. M.- et és Keane-t választottam, nem is gyors, nem is lassú, pont jó. anyuék kiskori képével indul, aztán tablóképük, esküvői kép, születési értesítőm, tesóm gyerekként, mi tesómmal gyerekként, 25. házassági évfordulójukról egy kép, aztán mi esküvői képünk, UH-képek, és rengeteg dorka. tulajdonképpen róla szól, az ő képei, csak hát azért tettem be régi képeket is, hogy honnan is indultunk. csak dorkából van 100 db kép. amúgy róla olyan 700 van a gépen... :oops: a régieket beszkenneltem kint a strandon, ott van lapolvasó. a filmünk címe: egyszer volt, hol nem volt... :D meg vannak olyanok is, amin anyuval és apuval van
anyóséké ugyanez, csak ő képeikkel, ő gyerekeikkel, több gábor stb..
sztem tök jó!!

KépKép
viol81

Lara, boldog 11 hónapos fordulót!!!! :) Még egy hónap és egy éves lesz ez a Nagylány!! :P

Reni,
kellemes karácsonyt nektek is és boldog új évet kívánok!!
Remélem tudunk találkozni, ha lesz vmi, értesítünk vhogy téged is! :P

KépKép
viol81

Hűűű, Alíz is most lesz vmikor 11 hós a napokban!!! de mikor... :oops:

KépKép
viol81

Reni!Nagyon jó utat kívánok nektek és érezzétek nagyon jól magatokat itthon.Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk nektek és boldog Hófordulót!!Remélem összejön a tali!

Viol!Ez nagyon szuper ügyik vagytok!!

Na Ági már biztos anyuzik!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

anyunak én egy kesztyűt rendeltem az avonból 2000ft-ról leértékelve 500ft-ra nagyon szép meg a kedvenc tusfürdőjét!Bár mikor terhes lettem megbeszéltük,hogy mostantól csak a gyerekek kepnak ajit,de nem bírtam ennek ellenálni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na mi lassan lépünk viszem a husit a csajához!!

Szép napot!! :lol: :lol:
Vendég

gabó,
anyud biztosan örülni fog az ajiknak, hiába beszéltétek meg! ilyenkor meg lehet mondani, hogy nem volt nagy kiadás, sztem. :P

pár kép dorkáról:

most épp így alszik... :P
Kép
Kép

tud duzzogva is nézni... :D
Kép

így szereti, ha apu játszik vele... :P
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

így babázik... :)

Kép

KépKép
viol81

Valamit hülyéskedik..

Sziasztok,
hú, olyan sopkat írtatok, hogy egy fél órája olvasom...

Viol,
nagyon édes Dorka nagylány!!
A meggyes sütid jól hangzik, ki fogom próbálni.
A fülednél meg elvileg az a lényeg, hogy meleget tegyél rá. Nekem nagyon sok fülgyulladásom volt gyerekkoromban, emlékszem, ahogy éjszaka kifakadt... nem egy jó érzés.

Katus,
nagyon örülök a hírnek ANyudról!!!

Andi,
nagyon szép a lánc. Vajon használ is?
Hú, jobbulást a gyerkőcöknek, azért ez egy kicsit sok lehet...

Amúgy én is gondolkodtam mosható peluson, mert Bécsben még hozzá is járul a város, ha olyíat veszel, de örülök, hoy nem amellett döntöttem, mert ma el sem tudom képzelni, hogyan csinálnám, hogy legalább minden másnap csak pelusokat mossak...
Az ökopelus nem rossz ötlet, de hol lehet kapni??

Rik,
mi az a Bioparox?

Zsani, Gabó,
gazdag karácsonyuk lesz a manóknak!!!
:)
Majd meséljetek, hogy hogyan örültek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Lányok,
a 2 ünnep között mi valószínűleg hazamegyünk, szóval mi lemaradunk a találkozóról, ha lesz.. :cry:

Vince szerencsére már jobban van, csak az orra folyik még mindig és még rondán köhécsel is, de most már legalább láza nincs. Tegnap egy kicsit kimerészkedtem vele, lehet, hogy ma is fogok. Jpbb mindkettőnk hangulata tőle.

Képzeljétek,
tegnap végre megsütöttük a mézeskalácsokat, de még nem bírtam megírni őket. Vince is segített, kapott egy kis gombócot a tésztából, hogy gyúrja, nyújtsa szaggassa és egyszer csak arra lettem figyelmes, milyen csöndes, hát megkóstolta nyers tésztát, nem vettem el, hát hadd kóstolja... erre megette az egész gombócot... :oops:
féltem, mi lesz éjszaka, de szerencsére nem fájlalta a hasát...

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

megjötünk .anyuéknál voltunk meg tegnap elintéztük a vásárlást megvoltunk a Brekinél.hát semmi jot nem mondott.sőt elkeseritett minket teljesen!
azt mondta hogy rettentö vizes a lábam és hogy 99%a császár!azt mondta hogy nem szeretne ö várni a 38.hétig mint Vivivel.ne hogy valami gáz legyen.holnap mennem kell tanácsadoba ott ad beutalot vérvételre toxémiás labor lesz.
hát etöl féltem végig.és ha holnap esetleg felmegy a vérnyomásom akkor tuti befektet.de remélem azert az ünnepeket nem a korházban kell töltenem!ugyhogy most teljes somentes diétán vagyok!remélem még ne késö!most eléggé parázok!de csak nem lesz semmi!

Minden beteg gyerköcnek jobbulást!!!!majd eset ha tudok jövök !

KépKép
KépKép
beus22

Beus, jajj, hát nem könnyű neked sem! :(
Vigyázz magadra, egy hónapot még ki kell húzni. Tudom milyen pocsék kórházba menni, és otthonhagyni kisgyereket...
Tarts ki, és csak arra gondolj, hogy milyen szép család lesztek!!!!!!!

Eszter! Én most már mindenben hiszek :lol: :lol: , csak alhassak végre :wink:
Ha nem használ a lánc akkor lesz egy szép csajos holmija :P , Janka fülét úgyis rosszkor, rosszhelyen lövettem ki :cry: :cry: :cry: :cry:
Ágnesnél szóba sem jön egy jó darabig.

Reni, Boldog karácsonyt nektek!
Szerencsés utat!

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?