A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Lili
mi ősszel voltunk koncerten ott,a küzdőtéren ha lent vagy,semmit sem látsz,esetleg ha van kivetítő.A küzdőtér azért jó,hogy tombolhass,táncolj.A többi olyankor nem fontos,én is tiszta mámorban voltam,a zenére figyeltem.Nem volt lényeg hogy csak a kivetítőt néztem.Naon jó ajándék!

Lina
Anna csak az első éjjel esett le az ágyról,többet sé.Legfeljebb körbebarikádozzátok mint nálunk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bea
aranyosan játszik kislányod,szép kislány.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

bea

jaj de édes lilácska :) nagyon ügyessen babázik :) nálunk is most éppen nagy családi babázás folyik töki még az autóit is elrakta hoyg babázhasson :D :D bár nálunk igazán barbiznak a csajok meg áki is persz nagyrészt én babázok mert hajat kötök meg ráadoma ruhákat :D a babákra :D pedig még az ebéd utáni tényérokat sem raktam el :roll: :oops: :oops: nem baj hosszú még az éjszaka majd megcsinálom akkor :)

csajok ha valkinek kell tuti pizza alatészta reci szóljon már nagyon régóta probálgatok jó alap tésztát de most kaptam egy tutit gyors és fini

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönöm lányok,hogy megnyugtattatok,aranyosak vagytok!

Lili nagyon édes Zsófi,a táskás képen az a kéztartás külön jó :) .

Bea nagyon tündérke Lilla,ahogy babázik és micsoda kis fürtös feje van :) .

Roz én is épp most végeztem a konyha rendberakásával,végre!Én szeretném elkérni a recit!

Nálunk meg Lencus és apa betegedtek le :cry: ,remélem hamar elmúlik,nem volna túl jó pont karácsonykor betegnek lenni.És a többi kis és nagy betegnek is jobbulást :) !

Kép Kép

Kép
dettus

Hajny Annának Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk :) !Jó ünneplést nektek,milyen tortát kap,te sütöd?

Kép Kép

Kép
dettus

Hajny,
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Annának!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajny,
nincs mar semmi gond jol vagyunk, csak nagyon be vagyok havazva :wink: keszulunk a karacsonyra, es mindig van mit csinalnom mostanaban :wink:

Bea,
Lili tunderi :lol:
mvirag

Sziasztok!

Annának boldog szülinapot kívánok! Kép

Dettus,
remélem gyorsan rendbejönnek a betegeskedők.
Bemásolom neked a receptet, gondolom Roz nem haragszik meg.

Mézes puszedli:
3 tojás sárgáját és 1 egész tojást kikeverünk 15 dkg porcukorral. 25 dkg mézet és 5 dkg zsírt meglangyosítunk, hogy folyós legyen. Én egyben tettem be őket picikét a mikróba. A folyós mézet + zsírt is a nagy tálba öntjük a tojásos keverékhez. Belekavarunk 4 evőkanál tejfölt és a fűszereket, tetszés szerint. Én tettem hozzá 2 teáskanál vaníliás cukrot, másfél teáskanál őrölt fahéjat, fél teáskanálnyi őrölt szegfűszeget, és ugyanannyi őrölt gyömbért. 60 dkg liszthez hozzákeverünk 2 teáskanál szódabikarbónát, utána ezt a lisztet hozzádolgozzuk a kikevert folyékony alkotórészekhez.
A tésztát betesszük pihenni a hűtőbe. Másnapra kellően szilárd, formázható lesz! Én tegnap gyúrtam, ma délután sütöttem. A sütés: golyócskákat formálunk. Viszonylag egyformák lesznek, ha egy teáskanállal szedegetjük a tésztamasszát. Rövid idő alatt megsül.
A kimaradt 3 db tojásfehérjéből habot verünk, 25 dkg porcukorral tovább verjük. Most lehet a habba a forró puszedliket beleforgatni, utána sütőpapírra szedni, szárítani.
Én először az alapmázba hempergettem egy adagot (3 tepsivel lett, összesen 90 db). Utána a maradék mázat elfeleztem. Az egyik részbe belereszeltem egy narancs héját, a másikba kevertem kakaóport meg fahéjat. A barna mázból maradt egy kevés, azzal megcifráztam néhány fehéret. Lehetne a mázba kókuszreszeléket is tenni, vagy kókuszt és kakaóport, vagy csak fahéjat, vagy reszelt citromhéjat. Úgy könnyű a díszítés, ha mély, de kis alapterületű tálban van a máz.

Nekem már be van keverve, csak ki kell sütnöm. A vaníliás kiflivel és a linzer karikával már készen vagyok, igaz azokat tegnap sütöttem.

Bea, Lina, nagyon jók a képek! :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Hajny! Boldog Szülinapot Annának!

Kép
seriff

Milyen kis önérzetes lányom lett.... az előbb öltöztettem, állt a pelenkázón, majd kiköpte a cumiját és rámköhögött. Olyan kis édes volt, én meg kinevettem. Szegényke úgy sírvafakadt. Most ez a legújabb (már anyunak is sírt ezért), de ha egyszer olyan édes dolgokat csinál :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni, boldog szulinapot Annanak!
Kép

Holnap nem tudunk jatszohazba menni, vendegek jonnek. Jo mulatast azoknak, akik mennek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a köszöntéseket,nagy nagy kajálás volt!

Dettus
a tortát a csajokkal csináltattam meg bent az Auchanba,nem lett volna már arra is energiám,meg sokkal olcsóbbra kijött.Bambis ostyalap volt a tetején,belül erdei krém,kívül mogyoró panír.A lehető legfinibbre csinálták.Már a család szájíze szerint.Később teszek fel képet is.

Lina
én sem szeretem ha kinevetnek. :lol: Naon édes lehet Lili!
Anna naon hiányolta Gigit.Biztos hiányzott neki a tömegben.

Pille
a mézesed jónak tűnik meg nem is nehéz reci.Biztos isteni is.[/img]

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nem találom a kicsinyítő progit,majd délután teszek fel képet,megvárom Endrét ,hátha tud segíteni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny

így utólag is nagyon sok boldog szülinapot annácskának :)

pille
a vaniliás kiflit hogy csinálod leirnád nekem, nekem az a sima hagyományos kellen nem a lekváros hanem ami sima, vagy egy kis dió vagy mandula van közepében köszzi :) már ezer éve keresem ezt a recit

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, az én receptemben nincs töltelék. A tésztájában van sok-sok mogyoró v. mandula v. dió. Amire vágysz ill. ami van otthon. :)
Szerintem nagyon finom. Egyszerre két adagot sütök, mert gyorsan fogy.

Vaníliás pehelykifli

20 dkg liszt
15 dkg őrölt mogyoró/dió
2 cs. vaníliás cukor
8 dkg finomított kristály cukor
20 dkg margarin

Összedolgozzuk sima tésztává és legalább egy órán át pihentetjük a hűtőben. Kifliket formázunk belőle. kb. 200 C-on sütni 10-12 perc alatt megsül. Nagyon kell figyelni, gyorsan készen van. Még melegen porcukorba forgatjuk.
Én most nem szórakoztam a kifli formázással. Kis gombócokat gyúrtam csak.

Kép

Lili,
nagyon ügyi vagy, szépek lettek a képeid!

pillle

Sziasztok!

Egy pár fotó: Kép a torta

Kép a tüzijáték a tortán

Kép ajándék bontás

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Anna élvezte az egész tegnapi napot,tudta hogy róla szól minden,érte van.De jó túl lenni rajta.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Annácskának Boldog szülinapot így utólag. :)

Roz nekem is kellene a pizzatészta recept.Én kaptam egy pár receptet már,de egyik sem jött be.Mindegyik azt írta,hogy nem kell elősütni a tésztát,a közepük viszont mindíg nyers maradt. :(
Ja és a grafreuit cseppet hogyan adjam?1 hét csepp 1 hét szünet?

Lillácska köszöni a képekre a gratulációkat. :D

KépKép
KépKép
sbea

Hajny nagggyoooon jóóóók a képek! :)Olyan édes Anna!Látszik mennyire boldog volt.

KépKép
KépKép
sbea

bea
elvileg ugy van hoyg 2 hétig lehet folymatossan szedni én általában ugyszoktam ahogy most irtad 1 hét csepp 1 hét szünet . ..

Pizza tészta (nem kell elősütni ) nekem ugyan rendes pizza sütö lapom van aminek lyukacsos az alja :) de ez olyna jó kis tészzta hoyg szerintem simán megsül sütö lapon is :)

Pizzatészta 2 db 30 cm-es pizzára / Latsia 56212

500 g liszt / finom vagy rétes, mindegy!
10 g porélesztő
15 g cukor
15 g só
3-3, 5 dl víz
A hozzávalókat megdagasztod és 10 perc pihentetés után kinyújtod, kiolajozott tepsibe teszed, ráteszed az ízlés szerinti feltétet és 240 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütöd.
nem kell az élsztőt futatni :) ennyi nagyon gyors csak a dagsztáshoz kell erő :D

Kép

Kép

Kép
roz23

köszi Rozka!Asszem ma v holnap ki is próbálom! :)

KépKép
KépKép
sbea

azt elfeljttem irni hoyg akkor a legjobb a tészta ha felesben csinálod fele rétesliszt fele fehér liszt .

Kép

Kép

Kép
roz23

Annának utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is! :) :) :)
SZépek a képek!

És Lilla!!!!!! :) Anniyra édes. Zsófi is a babáit hurcolja mindenhova. :D
birolili

Sziasztok!

Eltűntem kicsit, mostanában nem vagyok túl jól. Leona extrém rosszul alszik, pénteken pl. 0.45-5-ig nem tudott visszaaludni. Már én is sírtam, próbáltunk apával is cserélni, de akkor meg elkezdett utánam üvölteni és végképp felébredt. Teljesen K.O. vagyok. Nappal meg nem tudok vele aludni, mert vagy hamarabb elalszok, mint ő és akkor felébred fél óra múlva, vagy ha ébren tartom magam, amíg ő elalszik, akkor meg már én nem tudok utána elaludni.

Elkezdek visszaolvasni, majd jövök, ha tudok.

Kép
sygnum

Syg, mostmár itthon vagyunk, nyugodtan szólj, és ha nappal le tudsz dőlni picit, Leona meg már alvás után van, hozd át,vagy jöjjenek át Robival!

Hajny, jók a képek! Mit kapott még Anna? Ízlett a tortája?

Pille, a Te hógombócod :wink: is istenien néz ki!

Kép
seriff

Jaj Syg úgy sajnálom.Pedig már kezdett alakulni az alvókája.egyébként Lilla is rosszul alszik.Csak közöttünk,és ráadásul izeg-mozog,forog,rúgkapál.Így sajna egyik nap Apa másik nap Én,felváltva vmelyikünk a nappaliban alszik a kanapén,mert 3-an nem férünk el a franciaágyon,mivel Lilla annyira nyugtalanul alszik,aki meg vele alszik,az nem igazán tud aludni.Én ezt a helyzetet nálnk a bölcsire fogtam,ahol egyébként mostmár nagyon jól elvan,és már nem sír.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok! :)

Látom minden ok.
Ma beszéltem a dokimmal. Csütörtökön kell lemennem hozzá tüszőleső uh-ra délután. Végre megnézem magamnak a rendlőjét. Ott még úgysem voltam.
Lenne egy hülye kérdésem: Ti szoktatok adni a dokitoknak vmi ajándékot???? Én még ilyet nem csináltam, de az ismerősök közt ez szokás. Csak én is elgondolkodtam rajta. :roll: :oops:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Hát Enn én ált. magánrendelésére járok,és ott ugyebár pénzt adok.Amennyit mond.

Hú Rozka tuti a recept!Most ettük meg. :D Egy morzsa sem maradt. :wink:

KépKép
KépKép
sbea

És ha nem indiszkrét, mennyit szoktott kérni??? Nekem még csak a kórházhoz volt szerencsém, és ugye ott nincs ilyen, vagyis én nem szoktam. De még nem is kérte. Mire készüljek? Akkor + ajándék nem ?

ennn

Sziasztok!

Roz, köszi a receptet!

Ennn, én is magánrendelésre járok, eddig 5 ezer volt alkalmanként a tarifa. Ajándékot nem adtam/adok. Nem is nagyon értem ezt az ajándék dolgot.
Búcsúzás előtt megkérdezed, hogy mennyivel tartozol, mond egy összeget, te meg odaadod. Ennyi.

Hajni, aranyos Anna a képen. Teljes extázisban van :D

pillle

ok, értem. Akkor ne készüljek, csak a pénzzel. Nem rossz. De még mindig nem annyi mint itt Pesten, amiket hallok. 9000 rol szoktam a legtöbbször hallani. f4, h4re kell lemennem, de szerencsére apa levisz. :lol:
Milyen az uh gép ott? olyan mint a kórházi, vagy modernebb?

ennn

Sziasztok!

Csak az legutolsó 5 hsz olvastam...bocsánat rohanok...

ENNN
6.000 Ft lesz. Az Uh nem túl szuper a "mi" dokinknál, de a lényeg látszik.

Bocsi..most ennyi

Syg,
:cry: :cry: :cry:

Ser,
Merre jártál? :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Csak az legutolsó pár hszt olvastam...bocsánat rohanok...

ENNN
6.000 Ft lesz. Az Uh nem túl szuper a "mi" dokinknál, de a lényeg látszik.

Syg,
:cry: :cry: :cry:

Ser,
Merre jártál? :lol:

Bocsi..most ennyi :(

KépKép
KépKép
nana09

Hát ez érdekes.... :shock: :shock: :shock: ezt meg hogy csinálta(m)

KépKép
KépKép
nana09

Szép lassan elolvastam mindent és megírtam Wordben, egy kicsit össze-vissza lesz és van, ami már tárgytalan, de most már mennem kell altatni.

Nyhk,
A bonyolultabb problémával csak arra gondoltam, h alkati kezelésre lenne szüksége valószínűleg. Elég nehéz megtalálni –főleg babáknál- a megfelelő szert. Szóval nem valami komoly probléma, csak ki tudja, vmi terhesség alatti ijedelem, vmi stressz, ami benned van és nem tudsz vele mit kezdeni, vmi olyan dolog, ami a felszín alatt ott van, csak nem tudod, mi az pontosan. Nem is biztos, h Petrussal van a gond, lehet, h benned van vmi tüske vagy vmi. Én pl. egyre inkább azt mondom, h Leona „miattam” nem alszik. Kicsit ködös voltam, remélem érted, mire gondolok.

Roz,
Igen játszok zongorán és fuvolán. Leona meg most „kapott rá” a babakocsira.

Bea,
A bölcsi és az elválás biztos bekavar az alvásba. Nővérem lánya is uezt csinálta, amikor ő visszament dolgozni, pedig nem is járt bölcsibe, otthon volt a mamával.
Sztem lehet ilyen piciknek is Candida, állítólag a pocakfájást is okozhatja már az egészen piciknél.

Lina,
Biztos van olyan bogyó, ill. a te alkati szered gondolom befolyásolná az anyagcserédet és nem híznál. De hogy mi lehet az…én meg nem mondom. Konkrétan fogyasztó homeopátiás szer nem hiszem, h van. Ez máshogy működik.

DÓRA,
ASZALT SZILVÁVAL, GESZTENYÉVEL TÖLTÖTT PULYKA, CSIRKE, NARANCSOS CSIRKE, KACSA. Bocs, caps lock.

Dettus,
Biztos, h van pajzsmirigyre is homeós szer, de ehhez én kevés vagyok, ebben csak homeopata tud segíteni.

Potykamanó, Enn,
Sztem, nyugodtan kérdezhettek majd akkor, amikor szükség lesz rá. Nem kell most elmenteni.

Potyka,
Mi volt a genetikain?

Lili,
Ügyes vagy!

Dóra,
Gratulálok a járáshoz!

Bea,
Lilla nagyon aranyosan babázik! Ez nálunk is menő.

Hajny,
Annának boldog szülinapot!

Jó éjt!

Kép
sygnum

Potyka,mi volt ma az UH-n? Mit mondott T?

Nana,Sz-n voltam, érettségi találkozón(12éves :lol: ), de már pénteken elmentünk és tegnap jöttünk vissza.

Enn, hát nem egy csúcs Uh-ja van Sz.G-nek,de az érett tüsző látszik azért.

Bea, Roz ez a pizzarecept ultragyors! Kézzel vagy géppel dagasztasz??? 240fokon kb ? perc?

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszönöm mégegyszer a köszöntéseket,jól esik,Anna is értékelné,de ő még nem igazán érti.

Syg
naon sajnálom hogy Leona nem hagy aludni.Szerencsére nem naon tom milyen.Csak halovány emlékek ezek már.Hamarosan jobb lesz,meglásd! :)

Ser
jó buli volt ?

Bea
Hová jártok bölibe?

Roz
ha már ennyire dicsérik a pizzádat,kipróbálom én is.Bár ritkán eszünk,csinálok!

Enn
Gondolok ám rád,minden jó lesz.

Manó
Hogy vagy?

Cuki
jobban vagy?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
Anna sok játékot kapott,főleg sok féle babát.Orvosi táskát,nagy doboz gyurmát betű kiszaggatóval,hatalmas fa puzzlet,pénztárgépet pénzzel futószalaggal.Na meg a Noddy babát ahogy ül az autóban majd ha a fejét lenyomjuk akkor zenél és messzire gurul.
A torta naon ízlett neki,fini lett.Teszek majd fel olyan képet ahol eszik,csak most mennem kell már,megyünk 2 éves mérésre.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Ser igen ultragyors és fini.Nekem eddig ez volt a legjobb pizzám,amit készítettem.Az élesztőt nem kell futtatni,csak a port beleöntöd.Én kézzel dagasztottam,nem volt nehéz,nagyon hamar kész volt.Rozka 10 percet írt,én kb 20 percig sütöttem.Akkor lett olyan szép aranybarna színe,és jól rápirult a sajt.Hmmmmm... nyamm-nyamm :D

Hajny mi a Daróczi közi bölibe járunk,a Hunyadivárosban.
Noddy baba?Minimax? :D :wink: Nálunk most Thomas a gőzmozdony a menő.Azt tátott szájjal nézi. :lol:

KépKép
KépKép
sbea

Sziazstok :)

pille :)
köszönöm szépen a receptet :) nagyon jó ötlet ez a gombóc :wink: ez mennyire száraz vagy mikor csináljam hoyg karira jó legyen. Bocsi de ilyet nég soha nem sütöttem csak egyszer ettem valahol és azóta odáig vagyok érte :oops: :lol:

seriff
10 percet ir eredetileg a reci nekem a légkeverésesben elég volt de szerintem látod majd rajta én kicsit megemeltem tésztát hogy meg van e sülve :) Hannácska jobban van ??
nekem nincs gépem sajnos, igy kézzel dagasztok ...

syg
nagyon sajnálom hoyg megint rosszul alszotok :( lehet a hogy a hó miatt ??
Leona jobban van ?

bea
örülök hogy neked is izlett egyébként a reci a spektrumon is főző Jami Oliver könyvéből van :) akkor csak tud valamit a fickó :wink:
te mit teszel rá mármint alapnak ?? A paradicsomos mártásra gondolok. Én szoktam fokhagymás sóüs tejfölt rá tenni atta csirke mell meg anansáz sonka ez nálam a menő meg egy kis füstölt sajt :wink:

hajny
bocsi a kérdésért :oops: a torta melett az milyen disnys könyv ?? niki meg van zizenve a hercegnős cuccokért :)

Tegnap volt nikiéknél a fenyő ünnep holnaptól már nem viszem oviba de még este is azt ujságolta mindnekinek akivel találkozott hogy oda egy siros babát hoztak az angyalkák és az milyen aranyos meg milyen szép és hoyg Ő egész nap azzal fog játszani.... azt hiiszem elmegyek ma nagykerbe megnézem menniybe kerül egy ilyen baba anniyra vágyik rá :) csak ne lenne már meg nekik az ajándékuk :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, Bea, én is kézzel szoktam dagasztani, hiába van a kézi mixernek dagasztókarja is(egyet tönkretettem egy kalács-dagasztással :oops: :roll: ).
Tetszik ez a recept, kipróbálom vmelyik nap.

Hajny, hát bulinak nem nevezném, mivel 1kor kezdődött, fél6kor meg már otthon is voltam, de nagyon jól sikerült, rengeteteget nevettünk, pedig eléggé vegyes érzelmekkel indultunk neki a gimis barátnőimmel....

Roz, igazán nem beteg Hanna, csak kicsit náthás, de még kiszívni sem lehet, sterimar ellenére sem, semmit. Ja, a múltkor az utcán még a sapkát is letépte magáról, a sálat ált. fel sem veszi....szóval néha elég nehézkes az indulás....

Kép
seriff

Lina, nem most van Lilike szülinapja? Boldog Szülinapot!

Kép
seriff

Sziasztok!

Bea,
Nálunk is Thomas a nyerő. :D Télmami már hozott is egy adaggal Danusnak... Ha van kedvetek majd gyertek el vmikor játszani. :)

Mennem kell sír Boti :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Hajni

Akkor itt is:

Utólag kívánok Annának nagyon boldog szülinapot!
Klasszak lettek a fotók, a tűzijátékos a legjobb. :)
Jobban vagyok, rendesen szakad fel. Adrival nem tudom mi volt este, sokat fent volt és nagyon sírt.

De az érdekes az, h ő hamarabb megnyugszik, ha békén hagyom és beteszem az ágyába. Mert megrópáltam én mindent, inni adtam, dajkáltam, mellém tettem, énekeltem, de Adrit be kell tenni az ágyába és ott megvigasztalja magát. Ez most már rendszeres, a nappali elalvás is így megy, "egyedül". Elalváskor nem az a nagy sírás van, hanem nyöszörgés. Amikor megnyugszik, bemegyek és betakarom. Mostanában többször is előfordult, h ülve elaludt. :) Vagyis ugrál (lába kilógatva kapaszkodik a rácsba), meg nyöszörög, de már alszik. Olyankor a hátára fektetem és durmol.

Nana

Mi az a télmami?

Adri Mikulásra kemény zenélős lapozható mesekönyvet kapott. Az Auchanban volt 2 ezerért, szóval olcsó volt, de akkora sláger nála. Folyton azzal játszik. Mondja az állatok nevét, és a hangjukat utánozza plussz egy gomb több dallamot is játszik. Annyira ügyesen kezeli, még lapozza is.
Karácsonyra csak egy hintát vettünk neki és kap sok szép ruhácskát. Bencétől örököl játékokat, és azt néztem, h igazán ebben a korban van néhány funkciójú játék és az százféle verzióban variálva.

Pille, Roz

Nagyon ügyesek vagytok.

Andi
Kép
cukkker

Cukker,
a mamihoz érkező télapó lett télmami :lol: (de csak mi "felnőttek" hívjuk így)

Én Botondnak semmit nem vettem karácsonyra.... :roll: ill. egy használt játékot de mivel még nem tud ülni :( kicsi hozzá
Számára ennek szerintem semmi jelentősége, viszont rájöttem hogy Danus miatt fontos... így vmi apró babajátékot még beszerzek.

ÜLVE ELALSZIK ADRI??? :shock: :D aranyos lehet! :D

Hajny
Bocsi...már megint a sor végén ... :( de NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ANNÁNAK!!! :) :) :)

Nagyon édes a képeken és nagyon csini!!! :) A torta szuper.
Bizti hülye kérdés, de ezt a képet hogy varázsoljátok rá a tortára???

Nody nálunk is nagy kedvenc (ill. már csak volt :roll: ). Most jöttem rá hogy Danus már mennyi játékból kinőtt.

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
Játékból soha nem elég :D Legalábbis ha megkérdeznénk a manókat bizti így gondolják. :D Elrakod, aztán majd később megkapják. :)

Nálunk holnap lesz az ünnepség, de utána már mi sem visszük Danust oviba. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Hú, túlvagyok a tanfolyamomon, most fejeztem be, innen írok a teremből:)

Seriff,
Lilinek holnap lesz a szülinapja. Igaz a jó része 19-én zajlott a bulinak, mármint a szülésnek:), de végül 20-án hajnal 1-kor született.
Szegényke jó beteg lett a szülinapjára, anyuék most vannak vele a dokinál. Nem is aludt otthon, aztán anyu mondta, hogy végigköhögte az egész éjszakát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
hogy sikerült a tanfolyam?Furi mi?De legalább emberek közt vagy.Náthás Lili?
Nagyon Boldog első szülinapot neki,gyorsan gyógyuljon meg!

Nana
A torta tetején ostyalap van.Az ostyalapra van ráfestve ételfestékkel a minta.Klasszak vannak nálunk,alig tudtam választani.Verdákos,Micimacis,hercegnős ,pókemberes,stb. ezekből sok féle még.

Ser
a lényeg az hogy jól érezted magad,taliztál ismerőseiddel.

Roz
az a Disney könyv valójában egy 50 darabos puzzle,könyv formája van,és jó nagy szivacs barabokból áll.Cinderella a neve.Praktikus hogy nem papír a puzzle benne.

Bea
mikor kezdtétek a bölit?
A Noddy baba naon menő,és a Thomasa gőzmozdonyt is naon szereti.Én már néha unom ezeket.A nagy kedvence a Napsugár rét lakói volt,a pókos mese.Én is szeretem azt,már csak hétvégén van.

Ja,mégegyszer köszi a köszöntéseket.

Egy torta evős kép: Kép

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kettő kép lett belőle

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: