A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gabboka,

küldtem képet!
köszönjük!
Jóéjt mindenkinek!
Hurcia

Kép
hurcia

Szép jó reggelt!

Gabbóka!
Meddig lehet kűldeni neked a képeket? Én is szeretnék, csakhogy én egy antitálentum vagyok, alkalmatlan az ilyenekre. Ehhez meg kell várnom, hogy a fiam délután hazajöjjön a suliból és Ő küldené a képet. Szóval a ma délután már késő?

Kép
ildi35

Sziasztok!
Marcsim! Tegnap elfelejtettem: ha veszel mézeskalácssüteményfűszert. Olyan sárga zacskós, asszem Kotányi, annak a hátulján van recept. Az eddig próbáltak közül az a legkönnyebb, és vizsonylag kevéssé ragad, géppel is be lehet gyúrni.

Zsófi! Szerintem ez átmeneti, a fejlődési ugrások idején szokott ilyen lenni. Nálunk legalábbis volt :( És mivel Léna most múlt 3 hónapos, elvileg ilyenkor van egyugrás, nagyon kinyílik a világ, elkezd fogni, jobban lát, stb.

Lehet abban valami, hogy a gyerekekekt mostanábantöbb inger éri, mint 50 éve.

mtunde

Sziasztok!
Lányok finisben (Gabboka, Ancsa, Cinicini... kit hagytam ki?! :? )! Amennyiben szívesen elkerülnétek a szülőszobát Karácsony táján. Megkérdeztem Rákóczi Ágit, mire vigyázzak, mit ne egyek stb. Nos, szegfűszeg, fahéj és társai, enni ne, és lehetőleg bedörzsölni se illóolaj formájában. :shock: A mézeskalácsról jutott eszembe. :idea:

Gabboka, mi is rajta legyünk pocakkal a képen? :lol:
vbea

Sziasztok!

Nagyon jó ötlet a közös kép. Bár 6 éve szültem, és még a pocak nem látszik szerintem fényképen, ettől függetlenül szeretnék csatlakozni.
Gabboka, küldök képet magunkról (remélem találok itt a munkahelyemen :? ).

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Pocakosok, persze, hogy legyetek rajta!!! (szerintem) :wink:

mtunde

Helló Lányok!

nem tudom kikérdezte tegnap a kész mézeskalács tésztát - jelentem: FINOM LETT!

Nézzétek, egy nemnormális anya micsoda kínzásnak tette ki a kisfiát: :P :lol: Kép
Kép
Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan.
ez szuper!!!
Pont én is gondolkodtam ilyenen csak nem tudtam mi legyen a háttér!Az abrosz!!! Köszi.
Hurcia

Kép
hurcia

Boróka picilány remélem már a kis tüdőd szépen beindult és minden rendben van. Nagyon várunk Durca az újabb hírekkel!

Gabboka elküldtem én is képet Rólunk.

Cancan nem semmik vagytok a fiaddal :wink: Nagyon jók a képek!!!!

Lányok köszi a tippeket a mézeskalácsokkal kapcsolatban.

Zsófi! Nekünk az utóbbi hónapban megy ez a sűrű éjszakázás, előtte tök jól aludt Kolos is. Tuti, hogy az van, hogy nyilik az értelmük és ugye ezzel az életterük is és teljesen fel vannak izgatva még éjjel is. Én már eléggé kezdek kibukni és minden reggel elhatározom, hogy éjjel nem leszek annyira engedékeny, de sosem visz rá a lélek, hogy ne adjam neki oda a cicit, pedig már azok is teljesen kivannak, mert nagyon szereti nyüstölni a kis kópém. Nem tudom, hogy mit lehetne csinálin, hogy senki sem szenvedjen...talán cumit adni Neki? Mi még nem próbáltuk.
marcsim

Jó reggelt lányok! Gyűlnek a képek, jól van, de egy csomóan még nem küldtek! :cry:
Szerintem még holnap is nyugodtan küldhetitek, először úgyis a hátteret kell "megszülnöm" :lol: .
Ha lehet, mindenki írja oda légy szi', hogy itt mi a nick neve, mert nehéz beazonosítanom a képeket, neveket egymáshoz.

Ancsaboszi! Mi ez a bújócska? Kérünk pocis fotót! :wink:
Osori is nagyon el van tűnve! Györgyiről is nagyon kellene kép(bár róla a neten találok, az tuti).
Ja, és Nagydora, az ötletmester!!!!
DURCA, ha van energia, kérnék egy képet! Ti nem maradhattok ki!!!! és a többiek is küldjék azt a fotót!!! :lol:

Hurcia!, közben rájöttem (bocs), hogy Te vagy a Rottek Mama. :oops: :roll:

Leírom, ki küldött eddig képet: cancan, dorka77, hurcia, jube, marcsim, monacs, mtunde, satuk, steffi, vbea, vica10, zsofizsofi, gabboka...

Természetesen Boróka most is itt a legfontosabb, remélem jól megy neki a randa gépek nélkül! Szorítunk nagyon!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Heni! Ez nagyon jóóóó!
Anne Geddes felkötheti a gatyáját!!! :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Köszi csajok!
szegény kisfiam.... De élvezi...... :P :lol:

Ha minden jól megy Györgyiék ma vagy holnap mennek haza, hátha tőlük is lesz kép....

Heni

Kép

Kép
cancan

Boribonnak nagyon szurkolunk. Könyörgöm, Karácsony van. Ennyit kérhetünk? Durca, nagyon szorítunk!!! :!: :!: :!:
vbea

Heni! Benedek betojás!!! Hihetetlen édes. Ha látom, rögtön eszembe jut, hogy nekünk is Benedekünk lesz... Olyan jó!!!
vbea

Cancan!

Haláliak a képek!!! Csak aztán öregkorodban, nehogy az ilyen dolgaid miatt dugjon a gyerek szocotthonba.... :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Sziasztok !

A híreim jók!!!!!

Tegnap levették a gépről Miss SURVIVOR-t!!!!! Saját tüdejével lélegzik.jól.normális a vérnyomása,a légzésszáma,nincs nyomáskülönbség a két véráram között,nem vizesedik.CSUPA,CSUPA JÓ HÍR!!!!
Ma kiveszik a gyomorszondát és megpróbálják szájon át etetni.Szegény életében először 11 naposan kap a szájába valamit.
Remélem több baja nincs a drágámnak a lyukas szíven kívül,azt meg 6 hónaposan megműtik, a szívsebész szerint 1000%os sikerrel,lévén szinte rutinműtét.Hogyan lehet egy szívműtét rutin?!!!de ez a doki bármit mondhat,mert ő mentette meg a lányom életét.
Az orvosok azt mondják,hogy reális esély van arra,hogy szilveszterre hazahozzuk.úgy legyen.

én gyógyulgatok,tejem alig, a 10-50-80 mili között ingadozik fejésenként. fejek rendületlenül, hátha egyszercsak több lesz.

Mandulkát egyre jobban megviseli ez az egész dolog,láthatóan rosszkedvű és nagyon haragszik ránk.Most,hogy beteg,mondja is,hogy ő nagyon beteg,nem tud öltözni,meg semmit nem tud.
remélem átvészeli.

Anyósom ismételten,ebben a szomorú helyzetben is alakított,de kár rá a szó.

fénykép ügyben: szívesen rajta lennénk Borókával,de csak inkubátoros képünk van(Manka meg nem kútvölgyis baba),így lehet,hogy jobb lenne egy szív,benne a nevünkkel..meg a dátummal.Szerintetek?

létezik csajok,hogy a more milkplus kapszula nekem apasztja a tejemet? hülye kérdés tudom.
vagy a kecskerutafű tea?vagy nyugodjak már le és van,amenniy van?

mindenkinek puszik,durca

Kép

Kép
durca

ja, NAGYDÓRA

Kiscsillagról jutott eszembe: kétágyas szobában feküdtem egy lánnyal,aki 8 és fél évig várt babára a férjével, túl volt 3 sikertelen lombikon, szinte zárt petefészkei voltak, már a teljes összeomlás és öngyilkosság meg minden. Aztán elment a Táltos suliba(hát nem tudom,hogy milyen arcot rakjak be az emotikonok közül,talán :shock:) és bemérette az ágyukat,kiderült,hogy a petefészke és méhe a vízérben feküdt...
Lényeg,hogy a táltosok segítségével,hittel stb.márciusban várandós lett,megszületett a babája,egy nappal az enyém előtt.
Ha gondolja kiscsillag priviben elküldöm neki-rajtad keresztül- a csaj nevét és telszámát.Mondta,hogy szívesen elmeséli neki részletesen.

durca

Kép

Kép
durca

Ó Durca!
Ez nagyon jó hír. (majdnem bőgök már megint) Nagyon ügyes lányod van. Csak nem Rád hasonlít? :D De most komolyan: Olyan jó, hogy végre jó híreket hozol. Talán ha megnyugszol kicsit, lesz több tejecske is.

Gabboka!
Küldök majd képet, de lehet, hogy csak Pannásat, mert én mindegyiken rettenet vagyok. :oops: Csak a férjemnek kellene küldenie egy újat, mert itt a gépemen csupa régiek vannak.

Megjött apa sízésből, gyerek fél 11-ig pörgött, aztán nagy hisztivel összeomlott. Ma reggel persze tiszta szívás volt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!!

Durca!
Én tej ügyilkeg nem vagyok mérvadó! Ellenben most vannak fontosabb aggódni valóid, ezt ne tedd hozzá. A kecskerutafű nekem sem jött be. Próbád esetleg a görögszéna magot!

Nagyon örülök, hogy Boróka jól van! Azt hiszm, mindannyian példát vehetünk rólatok, az erőtökről!!

Gabboka!
Küldtem képet,dehát alig találtam képet, amin ketten vagyunk Lucával! :evil: Persze én mindig fotózok mindenkit a gyerekkel, engem meg senki....
De mindegy. Ha nem jók a képeek, szólj, és nézek mást!

Heni!

Ez a Benedek!!! Nagyon jók a képek!!

JA, képzeljétek, Luca már komoly távolságokat tesz meg mászva! Már madnem kiment a stzobából, de a küszöbnél megfordult! :D

Na, puszi: Dóri

Kép
nagydora

Durca!
A híreid egyenesen fantasztikusak!! Hihetetlenül erős kislány Boróka, mint a mamája. Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked is és Mandulának is!

Kép
ildi35

Durca!
A híreid egyenesen fantasztikusak!! Hihetetlenül erős kislány Boróka, mint a mamája. Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked is és Mandulának is!

Kép
ildi35

Sziasztok!
2 tepsi között ideszaladtam, és milyen jó híreket látok! Ez a Boróka lány nagyon ügyes!!!
A második szívműtét tuti? az a luk nem szokott néha magától is összenőni? Na de egy ilyen stramm lánnyal!!!

Mandulát nagyon megértem, és vele érzek. DE biztos vagyok benne, hogy átvészeli ő is ezt a nehéz időszakot. A tejed meg szerintem így betegen csodás. Lassan meg majd Boróka kezelésbe veszi, és akkor sokkal több lesz. 2 hetesen Bene amúgy is 6* evett kb 60 milit. Szóval van annyi, amennyi kell.
A tejserkentőkhöz nem tudok hozzászólni. A sörön kívül nekem más nem segített :)

mtunde

JAJ DE JÓ DURCA!!!!
Annyira örülök! Drága kicsi Boribon ügyes kislány vagy!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Durca!

Most olvastam, mit írtál nekem, illetve Kiscsillagnak!
Átadom neki az üzeneted, és majd referálok! De addig is köszönöm!!

Puszi, és csak így tovább!
Dóri

Kép
nagydora

Durca!
Már nagyon vártam,hogy jelentkezz!
Örülök,hogy ilyen jó híreket oszthattál meg velünk! Annyira,de annyira drukkolok NEKTEK!
Erős az a pici lány,meglátod hamar felépül.
A tejcsi természetes hogy megcsappan a betegség alatt és persze a sok idegeskedés sem hasznél neki.Majd ha meggyógyulsz biztosan vissza áll.
Nem tudom próbáltad-e már az urtica urens ch5 nevű homeós bogyót,szintén tejcsi termelő.
Mandula pedig így is egy hős!!!! Természetes hogy megviseli a dolog.
Várjuk a további jó híreket!
Puszi

Gabboka! tudom,hogy én még tartozom a képekkel.......

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Gabboka!
Küldtem a képeket!

Kép
Kép
mano4

Durca-drága! Nagyon örülök én is! Ez a kiscsaj igazi túlélő, máris fantasztikus ember! Ti is. A kitartásotokért hihetetlenül felnézek rátok, hidd el! Istenem, elvégre Karácsony van, vagy mi... :!:
vbea

Cancan!
Nagyon jó a kép! És persze Bene csudaszép!
Te hogy vagy? Vérzel még,beszéltél a dokival?

Kép
Kép
mano4

na, csinálom a tablót, jó sokan vagyunk, úgyhogy elég picik leszünk rajta, de próbáltam még felismerhető méretet tartani. Azt nem ígérem, hogy az összes adatunk ráfér, lehet, hogy a dátumokat lehagyom.

Durca, de jó! Örülök, hogy ilyen ügyesen csinálja!!!!
Azért én rólad tennék fel képet. Pocis van? Vagy ha csak te vagy rajta, teszek rád egy szivecskét! Küldjél!

Mi legyen a szöveg, lányok?

Boldog Karácsonyt, és Egészséges Babákban Gazdag, Sikeres Új Esztendőt Kívánnak az itt szült Mamák, és az itt Született Babák a Kútvölgyi Kórház Szülészetének összes Kedves Dolgozójának!...valami ilyesmi? Lehet hozzáírni, elvenni belőle! Kérek javaslatokat, én egyedül nem tudom-akarom eldönteni...! Köszi :) :wink:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok Lányok,

Durca,
Megdöbbenve olvastam, hogy szegénykém mi mindenen mentettek keresztül, nagyon, nagyon sajnálom. :cry:

De örülök, hogy mostanra már kezd kisütni a napocska. És hát igen, ez a gyönyörű nevű kislány nagyon erős, és élni akar, hisz ilyen szerető családba érkezett, és ezt tudja is! Nagyon, nagyon szorítok én is Nektek, és sok erőt kívánok!
És biztos vagyok benne, hogy még idén otthon lesz veletek, hisz már biztos Ő is kíváncsi, hogy hol van az Ő otthona. :wink:

Barimami, Györgyi!
Gratulálok Nektek tiszta szívből a babákhoz!!!
:)

Köszönöm lányok hogy kerestetek, jól esett. :lol:

Gabboka,
Mi az hogy én bujkálok?
:lol:
Ezt nem értem. :lol:

Nem bujkálok, csak 10 napig nem volt gépünk, ugyanis csináltuk a babaszobát, és szét volt szedve, aztán meg 4 napot vidéken voltunk, mert a Férjem és az Unokaöcsém parkettázott Anyukámnál, most meg beteg vagyok, pedig annyi dolog lenne, szóval bocsánat, de technikai okok miatt nem tudtam jelentkezni, így még sajnos arra sem volt időm, hogy mindent visszaolvassak! Milyen fényképet küldjek? Hova? Miért? Bocsánat, de ezt sem értem teljesen!

Holnap megyünk a kórházba, mert a dokim elutazik, és találkozunk a helyettesével, a Gozár dokival, meg megyünk egy csomó vizsgálatra.
Nem jön holnap valaki?

Képzeljétek! Szombaton voltunk 4d uh-n, pont aznap amikor betöltöttük a 34 hetet, és tudjátok ,hogy mekkora volt a pici lány? 2779 g! Nem is olyan pici! Így előbbre jött a szülés időpontja is 10 nappal.

Na most már megyek, nehogy megint belázasodjak!

Mindenkinek sok sok puszi!

Borókának meg nagyon, nagyon drukkolunk továbbra is!!!

Ancsa

ancsaboszi

Gabboka!

Szerintem csodásan megírtad a köszöntőt is!!
Még hozzáírhatnánk, hogy nem normális egészségügyi reformoktól mentes új esztendőt! :D

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ezt csak A/4- es méretben lehet megcsinálni?? Mert ha holnapra mondjuk kész lenne, akkor én vállalnám, hogy valami fénymásoló szalonba vagy hogy hívják elmennék, és kinyomtatnám nagyba, és bevinném személyesen a kórházba!
Persze csak ha jó nektek. Mert gondoltam, úgy mégis csak élvezhetőbb, meg minden!
Vagy hülyeség??

Ja, és valahova szerinted be lehet szúrni, hogy a babanet kútvölgyis topicjának résztvevői, vagy ezt jól eltitkoljuk, hogy ne tudjanak beazonosítani minket! :D :D

Anide!

Én is emlékszem ám rád!! Hogy vagy, mesélj! Bence m,ár igazi nagy fiú lehet! MEsélj, miket csinál már?
Hogy vagytok?? mikor jön a kis testvér??

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Nagyon jó a szöveg Gabboka, talán a végét javaslom kicsit átfogalmazni: Boldog Karácsonyt, és Egészséges Babákban Gazdag, Sikeres Új Esztendőt Kívánnak az itt szült Mamák, és az itt Született Babák a Kútvölgyi Szülészet minden Kedves Dolgozójának!

Ha nagyba ki lehetne nyomtatni, akkor biztos kitennék valahova a falra. :-) Minden költségben (nyomtatás, másolás stb.) benne vagyok, csak privátban írjatok egy számlaszámot, ahova lehet küldeni.

Köszi Gabboka és Dóra!

Kép
Kép
Kép
v30

A nagy formátumot én is támogatom, és írjuk rá a babanetet nyugodtan :)
Így is úgyis tudják :)
legalább akik látják kismamik, azok meg csatlakoznak hozzánk :)

mtunde

Sziasztok!

Most is csak kutyafuttában tudok jönni, csak nagyjából olvastalak titeket. Hiányoznak ezek a jó kis beszélgetések, de Panni annyira össze-vissza alszik napközben, ezért nem tudok jönni olyan gyakran, ahogy szeretnék.

Szuper ötlet a tabló. Gabboka, már el is küldtem a képet.

Durca, nagyon örülök a jó hírnek. Nagyon sokat gondolok rátok, és remélem, hogy tényleg még idén hazavihetitek Borókát.

Puszi Mindenkinek!

Orsi

KépKép
osori

Akkor megpróbálom A3-asban, és meglátjuk mekkora fájl lesz. Ha nem túl nagy, akkor elküldöm neked, Nagydora, és bevuheted!!! Igyekszem, remélem tényleg meg tudom még ma csinálni.

Vali, igazad van, így jobb a vége!

Ancsa, azért írtam, hogy bujkálsz, mert már el nem tudtam képzelni, miért nem írsz....

szarvas@fibermail.hu ide küldj képet(pocisat) magadról, amit aztán ráteszek egy karácsonyi tablóképre, amit megkapnak a Kútvölgyis dokik, szülésznők,nővérek....ja, és írd mellé, ki a dokid, szülésznőd, neved, baba neve. No, ez van. :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Én is támogatom ezt a kinyomtatósdit!!!!!! A copy generaliba tuti megcsinálják, csak lehet nem azonnal.
Gabi! ha úgy csinálod, hogy a képre csak a baba nevét írod rá és esetleg egy külön formátumba úgy a többi adatot ahogy tanácsoltam, akkor azt a tabló alá oda lehetne fénymásolni és akkor a képek is nagyobbak lennének és neked sem kell annyit vacakolni vele, mert így egyszerűbb. Azért csak jobb lenne a dátum is.....
Most ment el tőlem Rákóczi Ági :lol: , --mondtam neki,mire készülünk ( merthogy mire is kell az e-mail cím) fogja nekem küldeni, de fejből nem tudta, mert nem olyan egyszerű. ( úgy megörült, hogy milyen aranyosak vagyunk :lol: :P ) Ott a portán nincs is ilyen lehetőség, csak hátul a folyosón ahol anyakönyveznek. Ezért is tényleg jobb lenne egy nagy papírra ( legalább A3as) kinyomtattatni és úgy bevinni, mert úgy tuti mindenki látja!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

ja! Györgyi elérhetőségét nem tudja senki????? Tőlük is jó volna fotót kapni, tegnap hazamentek a kórházból.....

Heni

Kép

Kép
cancan

sziasztok!

Én is benne vagyok mindenben (kinyomatatósdi meg ilyesmi)

Durcáéknak nagyon örülök! Jó híreket hozott nagyon!

Cancan!
Te mivel kicsinyítetted le a képeket a vonalzóhoz? Én már egy ideje próbálkozom egy kép kicsinyítésével, de a 10kbyte nagyon nem akar összejönni...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Photoshoppal

Heni

Kép

Kép
cancan

sziasztok,

Durca,
Nagyon örülök hogy ilyen jó híreket hoztál!!!!!!! Boróka fantasztikus kiscsaj!! Tejcsi ügy: az köztudott,hogyha ideges vagy sokkal kevesebb a tejed. :cry: :cry: Bár ahogy ismerlek simán felturbozod azt a tejcsi állományt!! :lol: Esetleg probáld meg azt a homeopátiás bogyót, amit Eszti már leírt. Nekem használt!!!!! (csodálkozom,hogy így is ennyi tejed van) Anyósoddal ne foglalkozz, most Boróka, Mandula és persze a férjed a legfontosabb!!

Anide,
Én is emlékszem rád!!! Milyen nagy már Bencus!! Adriékról Te sem tudsz semmit???

Zsófi,
Szerintem is átmeneti dolog, Rékának is volt egymás után két olyan éjszakája, hogy 1/2 óránként keltünk!!! Azóta azért egy kicsit jobban alszik. Lehet hogy mozognak a fogacskák!!

Cancan,
Zabálni való Benedek. Én is szerettem volna ilyen képeket csinálni, csak kudarcba fulladt. Eleve Réka utál öltözködni, amásik hogy még a terítőt sem sikerült leraknom mert már minden a szájában volt és pörgött összevissza. Úgyhogy feladtam! Te ennyire jóban vagy az Ágival? EZ tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabboka,
A végeredményt majd mi is láthatjuk? Meséltem a családomnak és mindenki nagyon kíváncsi és persze én is!!!!!!!!!

Én is gondolkodtam, hogy esetleg kilehetne A/3-ba nyomtatni, persze hogy ezt hogy lehet összeszerkeszteni azt nem tudom. Természetesen a nyomtatás költségeibe én is beszállok!! Csak írjátok meg privibe, hogy hova mennyit küldjek!! Olyan kíváncsi lennék,hogy mit szólnak majd hozzá!!!! éN is támogatom, hogy írjuk rá, hogy mi vagyunk a babanetes csajok!!!!!!!!!!!!!

Dóri,
Már akartam kérdezni, hogy a fogacskákkal hogy álltok??? Nagyon ügyes Luca, hogy így mászik.

Jaj lányok
Én már annyira kész vagyok a tanulástól. :cry: :cry: Már alig várom, hogy túl legyek rajta, bár kemény menet lesz, mert 3 órás vizsga. Úgyhogy Réka marad itthon anyukámmal és a férjemmel, mert persze mind a ketten betaknyosodtak! Hurrááá!! Itt van a nyakunkon a karácsony és én még semmit nem csináltam. :x :x :x
Képzeljétek ma délelőtt probáltam tanulni Réka pedig a földön játszott a szőnyegén. Benem állt a szája csak mondta mondta a magáét. Aztán egyszerre olyan csönd lett amikor oda néztem láttam,hogy lemászott a szőnyegről és a babakocsi lábánál aludt. :D :D :D Annyira édes volt, hogy lefényképeztem!

Na visszaülök egy kicsit tanulni!! :cry:

mindenkinek puszi: Vica

Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Cancan!

Köszi, majd nemsokára jön Apa és segít, ennyire nem vagyok benne a témában!
Ja és Beni tündi-bündi! :lol:

Vica!
De édi! :lol: Így elájult?! Mennyit aludt?

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de Martin ma kerek egy órát sírt nagyon keservesen! :( Alig bírtam megszoptatni! Pedig mostanában egy kis angyal, dumál, kalimpál, mosolyog, alszik... Nem értem mi lelte... Lehet, hogy a fogacska. Vettünk chamomillát, de a gyógyszerész azt mondta beszéljek a dokival. Könnyű azt mondani! :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Én ezt a képet küldtem Gabbokának.
Az a baj, hogy tiszta lekváros a szám :? :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vica,

nagyon jót virultam a fotóidon!!! :D Réka nagyon jó fej Kismanó... :)

Durca,

nagyon örülök, hogy ilyen erős Boribon! Ha szereted, igyál mentes sört, én nagyon szeretem, és szerintem sokat segít a tejcsinek.

Cancan,

nagyon aranyosak a fotóid!

A költségekben én is benne vagyok, szerintem is egy nagy plakát lenne jó, szóljatok, mennyibe kerül.

Steffi,

jó a fotó, nem látszik a lekvár, szépek vagytok.

mit akartam még írni.....

Panni ma először evett sütőtököt, a hipp-eset almával. Ez az első főzelék, ami ízlik neki. Nem megy az elválasztás nekünk. Nem is baj... :) szeretek szoptatni, a mamográfia várhat.
és lehet, hogy meg sem issza a sok fagyasztott tejet.... :( de azért majd még próbálkozom. de eddig nem ízlett neki....

megyek, ébred
Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Durca, nagyon örülök a jó híreknek és drukkolok, hogy Boróka szilveszterkor már otthon "bulizhasson" veletek!

Nagyon édesek a fényképek!

Én is remélem, hogy ez az esti két órás "műsor" csak átmeneti Lénánál...

Tabló: szerintem is legyen minél nagyobb, és nyomtassuk ki, akkor biztos kikerül a falra! És igen, írjuk rá, hogy mi vagyunk a babanetes csajok! Megnéztem a Cpoy General-nál az árakat, 670 Ft-ért nyomtatnak színes A3-asat, de lehet poszternyomtatást is csináltatni, akkor lehet ám még nagyobb! Pl egy A2-es sima poszter papírra 2600 Ft lenne, szerintem még az sem sok, amennyien itt vagyunk! A nyomtatás elintézésében én is szívesen segítek, viszont nem tudom bevinni karácsony előtt, mert még benne vagyok sajnos az influenzában!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Természetesen én is vállalom a költségeket, lássa mindenki a fotókat és hogy mennyire szeretjük a Kútvölgyit.
Utalni már tök jól tudok. :lol:

vica!
Írj, ha megérkezett!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Csajok!

Nekem az a véleményem, nyomtassuk ki poszter méretben, kötök rá egy masnit, és beviszem holnap. Mert kozmetikushoz megyek egyébként végre fél év után!
Az anyagiakat meg szerintem lerendezzük egy találkozó alkalmával, ha mindenkinek jó, mert többe kerül utalgatni, mint amennyit utalnátok.
JA, és én a poszterméretre szavazok, és igen, rakják csak ki, ha már Gabboka ennyit melózik vele! :D

gabboka!
az e- mail címem megvan. Várom a cuccot, kiiratom apával cd- re, és holnap megy a Télepó!! :D

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Bocsi Gabboka, nagy betűvel akartalak írni!

Kép
nagydora

Én is a poszterméret mellett szavazok és akkor úgy minden ráfér az adatokkal együtt.
Gabboka! Azért majd láthatjuk ????? Szegény, mit vettél a nyakadba......

Én is úgy szeretném látni az arcukat.... :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Nagyon rendes vagytok, Gabboka és Dóri! :)
köszi!

ja, és szerintem is poszter legyen!

Kép

Kép
jube

Gabbóka!

Küldtem képet. Természetesen a költségekbe én is beszállok, csak írj számlaszámot. A végeredményt majd láthatjuk? Olyan izgatott vagyok, mint egy kis hülye gyerek. :lol: :lol:
Nagyon rendes vagy, hogy ennyit fáradozol mindannyiunkért!!

Kép
ildi35

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?