sziasztok,
Durca,
Nagyon örülök hogy ilyen jó híreket hoztál!!!!!!! Boróka fantasztikus kiscsaj!! Tejcsi ügy: az köztudott,hogyha ideges vagy sokkal kevesebb a tejed.

Bár ahogy ismerlek simán felturbozod azt a tejcsi állományt!!

Esetleg probáld meg azt a homeopátiás bogyót, amit Eszti már leírt. Nekem használt!!!!! (csodálkozom,hogy így is ennyi tejed van) Anyósoddal ne foglalkozz, most Boróka, Mandula és persze a férjed a legfontosabb!!
Anide,
Én is emlékszem rád!!! Milyen nagy már Bencus!! Adriékról Te sem tudsz semmit???
Zsófi,
Szerintem is átmeneti dolog, Rékának is volt egymás után két olyan éjszakája, hogy 1/2 óránként keltünk!!! Azóta azért egy kicsit jobban alszik. Lehet hogy mozognak a fogacskák!!
Cancan,
Zabálni való Benedek. Én is szerettem volna ilyen képeket csinálni, csak kudarcba fulladt. Eleve Réka utál öltözködni, amásik hogy még a terítőt sem sikerült leraknom mert már minden a szájában volt és pörgött összevissza. Úgyhogy feladtam! Te ennyire jóban vagy az Ágival? EZ tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabboka,
A végeredményt majd mi is láthatjuk? Meséltem a családomnak és mindenki nagyon kíváncsi és persze én is!!!!!!!!!
Én is gondolkodtam, hogy esetleg kilehetne A/3-ba nyomtatni, persze hogy ezt hogy lehet összeszerkeszteni azt nem tudom. Természetesen a nyomtatás költségeibe én is beszállok!! Csak írjátok meg privibe, hogy hova mennyit küldjek!! Olyan kíváncsi lennék,hogy mit szólnak majd hozzá!!!! éN is támogatom, hogy írjuk rá, hogy mi vagyunk a babanetes csajok!!!!!!!!!!!!!
Dóri,
Már akartam kérdezni, hogy a fogacskákkal hogy álltok??? Nagyon ügyes Luca, hogy így mászik.
Jaj lányok
Én már annyira kész vagyok a tanulástól.

Már alig várom, hogy túl legyek rajta, bár kemény menet lesz, mert 3 órás vizsga. Úgyhogy Réka marad itthon anyukámmal és a férjemmel, mert persze mind a ketten betaknyosodtak! Hurrááá!! Itt van a nyakunkon a karácsony és én még semmit nem csináltam.
Képzeljétek ma délelőtt probáltam tanulni Réka pedig a földön játszott a szőnyegén. Benem állt a szája csak mondta mondta a magáét. Aztán egyszerre olyan csönd lett amikor oda néztem láttam,hogy lemászott a szőnyegről és a babakocsi lábánál aludt.

Annyira édes volt, hogy lefényképeztem!
Na visszaülök egy kicsit tanulni!!
mindenkinek puszi: Vica