A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Szia Beus!

Nagyon gondolok Rátok!!! Remélem a karácsonyt otthon tudod tölteni!! Ne bándd, ha császár, lényeg, hogy egészségben legyetek a végén mindketten!!! Inkább picit hamarabb jöjjön elő, minthogy bármi gond legyen.
én a 30. héten születtem 32 éve és semmi bajom nem lett!!!
Nagyon-magyon drukkolok!!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Amica,
miért mikor lövetted ki Janka fülét?
Az az igazság, hogy én nem tervezem a pocaklakónál, csak ha már ő kéri, mert nekem is ígyvolt, hogy nem tudom hány évesen kértem az anyumat, hogy nekem is legyen és akkor elmentünk és egyszerre kilövettük, mert nkei sem volt!! :lol: :lol: olyan boldog voltam!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Viol!Annyira édes Dorka a képeken és milyen arin alszik!!Egy tünemény ez a csajszi!
Igen biztos örülni fog neki és nem az a fontos,hogy mennyiért hanem,hogy szívből!! :lol: :lol:

Eszter!Nyers tésztát én még a mai napig meg szoktam enni!Nemtom ez kiskoromból rámragadt!Nem lesz semmi baja!!
Örülök,hogy Vince már javulgat mire jön a karácsony teljesen rendbe fog jönni és az összes beteges gyerkőc is! :lol: :lol:

Beus!Ejj ez nem jó hír,de fel a fejjel a baba és te vagytok az elsők csak semmi kockázat!!De az ünnepeket tuti otthon töltheted ha be kell menni!És akkor Vivire ki fog vigyázni?
Vendég

Eszter!
Nekem kicsi koromban szúrták a fülemet és nem volt soha semmi gondom vele, ezért fel sem merült bennem, hogy ne sikerülne. Janka nem volt még fél éves és nem is rögtön jelentkezett a probláma. Most szeretne, időnként eszébe jut és kéri a fülbevalóját, de nem szerencsés betenni. A lyuk már elég szűk, de valószínű besodródhatott valami lövéskor, mert faggyút termel még így is, hogy már két éve nincs benne semmi. Csilla várt Míránál ovis koráig, neki minden ok., pedig Csilla ugyanúgy járt gyerekkorában mint Janka.

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!

Amica:basszus jol megbetegedtek a gyerköcök!nem lehet könnyü neked.Ágnes nem kapja el?tök szupi a nyaklánc amit rendeltél!én is hallottam erröl és állittolag igen jo hatásos!milyen volt az átadás?megkaptátok a kulcsokat ?mikor költöztök ?gondolom már alig várjátok!jobbulást a gyerköcöknek!karácsonyra csak meggyogyulnak!

Viol:tök helyes Dorka aképeken!kis vigyori!és mekkora már :shock: biztos tetszeni foga nagyszülöknek a video!hogy te miket tudsz :shock: megtudakoltam a karifát ugyhogy már nem kell köszii!!csütörtök reggel 8tol van ott meg szombaton egész nap állitolag!

Rik:jobbulást a csajoknak is!remélem már gyogyulgatnak!

Esztermami:kösziii hogy gondolsz ránk aranyos vagy!Remélem vince már jol van!és Te is nagyon vigyázz magadra!már mindjárt eléred a 30.hetet te is..gyorsan megy az idö.

Gabo:marha jol néz ki az a rajzasztal és tök jo árban van!Levi bizti örülni fog neki.sajnáom ami barátnöddel történt!baszus mik megnemm történnek aztan igy bizzunk az egészségügyben :? remélem azert jobban van.most hazaengedték igaz?
hát ha véletlenül még is bent kell maradnom,most Peti itthon van 28.áig meg 14.töl megint itthon lesz majd 10napot.ugyhogy nem lesz gond de akkor mennek haza anyuékhoz és ott lesznek amig haza nem jöhetünk Mátéval :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Beus!Mennyi van még pontosan hátra?
Igen már otthon van egy hete!
Vendég

Sziasztok cajok!!!!!
Ma megvolt a fodrászat,nagyon csini lettem.Igy hogy kijön a csaj egy ezressel kevesebbet fizettem,mint a másik fodrászatban a városban,persze nem ugyanennél a csajnál.De meg vagyok elégedve vele,jo lett,ja és gyorsabban is dolgozik,mint akihez jártam.

Beus
jaj-jaj!!!Akkor ez a toxémia minden terhességnél kijön,nem lehet elkerülni????Vigyázz magadra.A sot messziről kerüld,persze a legjobb ha amikor főzöl kiveszel magadnak az elején egy részt és azt nem izesited.A vérnyomásod mennyi volt????A lábad nagyon dagad???
Pocidra mit mondott??Lejjebb van??
Lányok jol vannak,Petra volt csak beteg.Elmult neki pikk-pakk.De ma én ugy fázom,hogy itt is remegek ahogy irok.Nem tom mért,pedig befütöttem,meg pulcsiba is vagyok...Remélem nem lappang bennem semmi,mert holnap nyakamba akarom venni a várost ajándékot nézni,este fél 6-kor meg kari ünnepség lesz a suliban.

Reni
jo utat,és Boldog Karácsonyt !!!
Lara jan.19.-én született???Mert ÉN IS!!!!!!Akkor eggyütt ünneplünk!!!!!

Esztermami
a Bioparox egy köhögés ill.nátha elleni spray amit két és fél éves kortol lehet adni.A torokhoz is meg az orrhoz is külön pipája van.Gyogyszertárba vény nélkül lehet kapni.Rékának multkor gége gyulladása volt.És 3 nap alatt szépen meggyogyitotta.Most a náthára is jo volt!!!

Jo éjt!Megyek befekszem melegedni az ágyba,mert lefagyok...
Vendég

Gabo:még elvileg 7hét de azt mondta 36-37.hétig vár tovább nem.igy 3-4hét.
de most zabálom a fokhagymát ezerrel hogy még csak véletlenül se menjen fel a vérnyomásom!

KépKép
KépKép
beus22

Rik:biti nagyon csini lett a frizurád!!!kiváncsi vagyok rá!!!jol belekeverdsz te is a betegségbe vagy mi?valami járvány van?gyogyulj mg hamar!!!meg a csajok is!!!csak ovatosan azzal a holnpi nappal inkább pihenj!!!
a vérnyomásom 130/80 nm magas ahhoz képest ami vivinél volt.ú alábam rettentö csunya.a pocim igen lentebb van!hát majd holnap kiderül minden!ha nem jövök estig akkor bent vagyok !de csak nem!!optimista vagyok!!!most!

KépKép
KépKép
beus22

Gabó,
amúgy én is szeretem a nézes tésztáját nyersen, de hát ő mégiscsak 15 és fél hónapos :wink:
amúgy nem gondoltam, hogy ez ennyire izleni fog neki, a sülteket is úgy eszi, ha kint lenne, szerintem nem is enne mást egész nap.

Andi,
nem is tudtam, hogya fülbelövés okozhat ilyet, eddig csak műanyag, meg fémallergiáról hallottam - jómagam is kizárólag az arany és ezüst fülbevalókat bírom, a többitől begyullad. Janka is biztosan ki fogja nőni, vagy ezt nem lehet?

Rik,
biztosan nagyon csinos lettél!!
Na csak ne legyél beteg!!
Nekem is mára megfájdult a torkom és viszket a szemem. Ha holnapra nem javul, lehet elmeegyek a szemészetre, nehogymár az ünnepekre legyen kötőhártyagyulladásom :cry:

Beus,
szurok holnapra!

Jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Jo reggelt!

Beus!

Jaj, te szegenykem, szoritok, hogy ma ne legyen semmi, es hazamehes. Rägcsäld csak a fokhagymät!

Eszti!

Jobbuläst!
Hogy-hogy a 30-dik heten születtel? Mi volt a problema?

Rik!

Milyen lett a frizuräd, levägattad, vagy csak a vegeböl vägtak?
Jo väsärläst, szep napot!

Gabo!

Nagyon durva, az amit irtäl a barätnödröl, szegeny, most hänyadik heten van, mikorra van kiirva?

Reni!

Üdv itthon! :wink:
Sajnos en nem tudok veled most talälkozni, de remelem nyäron megint tudunk talälkozni.

Szemizo!

Nagyon szuper a naptär, nagyon ügyesek vagytok!
Zora hogy van?

Viol!

Nagyon tetszik ez a videosdi! Szuper aranyos Dorka a kepeken.:)
Hogy aludt ejjel? Nekünk eleg hosszu ejjszakänk volt! :?

katus78

szasztok!

köszönjük, dorka bókjait! hűű, az az alvás igen csak rövidre sikeredett, kemény húsz percet sikerült teljesítenie... :?
de megkönyörült rajtunk és a tegnapelőtti virrasztós éjjel után, most éjjel egyszer sem volt fent, végigszunyálta 7-ig.
viszont minden egyes esti elalvás, meg szinte mindegyik nappali is, sírással telik... :?
nektek hogy alszik el/hogy aludt el kicsi korban a babótok?? más is ennyit sír??

beus,
tegnap kérdeztem meg aputól a karifát, hogy tudjak neked írni, de ezek szerint te gyorsabb voltál! :)
basszus, remélem nem kell befeküdnöd az ünnepekre... mondjuk én gondoltam, hogy császár lesz... beus, ha vkinél toxémia volt és ekkora gond volt anno a vérnyomi és sürgősségi császár kellett, stb, tuti nem mer/akar kockáztatni, jobb a tuti... ha ez csaszi, akkor csaszi. bízz abban a dokiban, sztem tudja mit csinál. nemhiába maradtál nála! :wink:

eszter,
te jó ég, megette a nyers tésztát? :shock: :D hűű, a kis falánk! de ugye azért nem éhezteted?? :lol: :lol: :lol:

rik,
mennyire lett más a frizud, csak hossza? vagy fazonja is? színe?

én is izgultam, hogy mi lesz dorka fülével, ha átlövetem. viszont én mindenképpen akartam. aztán amikor a rendes fülbevalója volt bent egy hónapja - szal nem az, amit belőttek - begennyesedett az egyik a lyuknál. ki is vettem, hogy had gyógyuljon meg, had jöjjön ki a genny. aztán szomszédunk mondta, hogy tegyem vissza, mert nekik akár egy nap alatt is benőhet a lyuk. és hogy a genny ki tud jönni a lyukon is a fülbevaló mellett. visszatettem, kenegettem tetran kenőccsel, pár nap alatt el is múlt. ahogy elmúlt a pirosság és a genny, kicsi púp maradt ott neki, ami olyan kis kemény volt és kékes-lilás. nemtom mi lehetett. de pont azokban a napokban jött a védőnő, megmutattam neki, azt mondta, lehet, hogy van ott neki kicsi ödéma. de ez is elmúlt pár nap alatt, most már régóta szép neki. kipp-kopp! :wink:

KépKép
viol81

de komolyan, már tudom előre, hogy ha jön az alvás, sírni fog, mint a rosseb... és mindig ez van... :? de úgy tud kiabálni, hogy ihajj... mint akit ölnek. és ez független attól, hogy amúgy milyen napja volt, keveset aludt-e vagy sokat, volt-e levegőn vagy sem, előtte du mennyit aludt, sokat-e vagy keveset, több ruha van-e rajt, vagy kevesebb, ég-e a villany vagy sem, szól-e a zene vagy sem...
kb kétszer-háromszor kell szopizni hozzá, hogy az uccsóban végre elaludjon... mert elkezdi, abbahagyja, sír. ringatás, sírás, ágyba letevés. sírás, újabb ringatás, újabb szopi, és talán harmadszorra sikerül...

KépKép
viol81

de még azt sem lehet mondani, hogy én erőltetem az alvást pedig nem is álmos. nem. már ásítozik rengeteget, nyűgös, picik a szemei. de volt olyan is, hogy nyugodt volt, amikor megpróbáltam, gondoltam hátha ez a baja. és nem, akkor is sírt. szal neki tök mindegy, hogy nyugodtan vagy nyűgösen kerül ágyba, mindig sírás van belőle...

KépKép
viol81

helo csajok!

köszönöm mindenkinek aszurkolást aranyosak vagytok!idáig nagyon sokat segitett :lol: :lol:
most jövünk a édöböl.minden oké a vérnyomim is tök normális.majd egykor megyünk tanácsadoba kiváncsi leszek breki mit mond rá!köszönöm szépen !!!!!!!
puszi.majd jelentkezem!

KépKép
KépKép
beus22

Beus
várjuk hogy jelentkezz!!!

Viol
nem lehet hogy mire elaltatnád arr már átesett a ló túlsó oldalára,és azért nem akar aludni,vagyis sír???Szerintem probáld meg egy kicsit előbb letenni,elaltatni.Lehet könnyebb lenne.
Petra ha tiszta dikk,akkor már nekem is bőgve alszik el,inkább megprobálom ezt kivédeni,és elaltatom előbb.
Egy probát megér...

Katus
a hosszábol vágattam,de nem sokat,ugy 5 centit.Meg a csikokat ujrafestették,mert lenött.Most azt mondja a csaj növesszük meg elől,mert ugy jobban állna...(az előbb vettem csatokat a növesztéshez.. :lol: )

Anyummal bent voltunk a városba.Egy csizmát kértem tőle karira.De bevallom elhoztam magammal,mert én nem birom ki hogy ne hordjam.... :oops: :cry:

Eszti
(ha olvasol)
betömte a fogamat rendesen,de mondtam hogy ott fent a gyökércsucsnál fáj...
Azt mondta betömi,aztán febr.14.-re(!)kaptam időpontot,ha addig nem mulik,megröntgenezi,és megmüti.Eza megmütés pontosan mit takar???Amita multkor leirtál???Fáj az???
(amugy még mindig ugyanugy fáj.. :cry: :cry: ) El vagyok keseredve!!).9.-szer voltam evvel a fogammal..... :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted:
Vendég

rik!És valami fotó félét nem akarsz felrakni nekünk az új séródról? :lol: :lol: :lol: És apának,hogy tetszett?

beus!Szorítok,hogy ne tartson bent most sem és később sem!Csak szülni menj be!!

Katus!Február 14.-ére van kiírva,de szerintem előbb meglesz már mondtam is neki készüljön fel így tuti nem húzza ki a végéig!
Bár ne nekem legyen igazam,de szegénykémnek már teher ez a terhesség,de annál nagyonn öröm lesz mikro megszületik a kis Ádi!
Máté még mindíg náthás?A porszívózást engedi?

Viol!Nekem Levi ennyi idősen már odabújással aludt el.
Szerintem is próbáld meg amit rik írt,mert nálunk is volt olyan,hogy átesett a ló túloldalára és már olyan fáradt volt,hogy nem bírt elaludni csak sírt mint a fába szorult féreg!
Vendég

Otthon milyen az idő?Itt hát ágra süt a nap!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabó
itt is süt a nap.A mi lakótelepünkön nagyon fúj a szél,de pl.d.e. a városban nagyon jo szélcsendes idő volt...
A séromrol nincs kép,majd karikor... :lol: :lol: (anyumnak van digitálisa,nekünk nincs)
Mentek csavizni??
Vendég

Ma lesz a kariünnepség a suliban.Réka azt mondta csini legyek,mert azt akarja,mindenki azt mondja hogy neki milyen szép anyukája van :oops: :oops: (elfogulatlan)
Vendég

Sziasztok!
Beus!Írjál ám !!!
Rik!Bizti csinos lettél az új frizuráddal.Réka milyen helyes :P Szerintem természetes,hogy szeretné ha mindenki az ő anyukáját dicsérje :P
Katus!Mit mondott a doktornő ma?Máté jól van?
Gabó!Itt is süt a nap,de fúj a szél.
Voltunk ma az intersparba Virággal és képzeljétek az ajtóba fiatalok óvszert ossztogattak.Azt mondja nekem a csaj tessék az ünnepekre,hogy vigyázzunk magunkra.Hát nemtudtam neki mondani semmit,gyerekkel vagyok és egy tizenéves ilyeneket mond nekem.Nemtudom mit gondolt kinek a gyerekével vagyok. :roll: Kicsit röhejes volt szerintem az egész.

KépKép
kola2

Beus!

Szoritok!

Rik!

En is ilyen vagyok, ha kapok valamit, nem tudok värni azonnal kell.:)

Biztos szuper lett a hajad!:)

[quote="Rik"]M írta:Rika lesz a kariünnepség a suliban.Réka azt mondta csini legyek,mert azt akarja,mindenki azt mondja hogy neki milyen szép anyukája van :oops: :oops: (elfogulatlan)

A gyerekek mindig igazat mondanak! :)

Gabo!

Hät szegenykem, szoritok neki is, hogy ne legyen semmi, kitartäs neki, nemsokara ölelheti a gyönyörü kis babäjät.
Nekem is nyüg volt, äterzem.:(

Mäteval ma voltunk a dokinäl, meg mindig fullad, folyik az orra köhög.:(
Levi mennyit alszik mostanäban napközben?

Viol!

Nälunk is szokott üvöltes lenni, mikor mär ki van fordulva magäbol, olyan färadt, sikerült egy rendszert kialakitanom, minden nap ugyan akkor megy aludni, dölelött is este is, nem szokott probema lenni, neha kicsit probalkozik, magyaräz, mutogat az ajtora, hogy ö meg jätszana, közben dörzsöl alig lät. :D
Ilyenkor addig ott ülök, amig el nem alszik, szäszor lefektetem, enekelek, max 20perc es alszik, szerencsere ez 1 heten egyszer van , legtöbbször szo nelkül durmol.:)
Csak az a gäz ha ejjel is ugy dönt nem alszom toväbb.:(
Kb 2-3 hete nagyäbol ätalussz az ejszakät max 1szer kell fell inni, erre tegna 11 kor felült, es jätszani akart, 2ig fent volt, en meg ültem mellette a sötet szobäba :? :? :?

katus78

Katus
akkor neked se az alvokájárol hires a Máté... :cry:
Eza betegség is jol elhuzodik neki!Szegénykém!

Zsani
Én is voltam az Intersparba...de kár hogy nem taliztunk...10-fél 11-ig.Akkor voltál Te is??Én nem taliztam velük,mert a liftel mentünk,mert babakocsiztunk...
Elég muris lehetett.Be kellett volna szolni neki,hogy figyi,nekem jöjjön csk össze.Inkább használd el Te az ünnepek alatt... :lol: :lol:
Vendég

Nálunk is még megy az üvöltés ha nem akar aludni este.Akkor én is üvöltök :wink: Ugye délután se alszik és hát este 10-kor már illenne aludnia.Na akkor Apa melléfekszik és hamar elalszik.Én már estére totál kész vagyok tőle.Semmit nemtudok csinálni egyedül egész nap.Nemtudom meddig tart ez.

KépKép
kola2

Katus
akkor nem csak én vagyok olyan,hogy "aggyuram de azonnal"???Én nem tudom kivárni,hogy odaadja.Meg amugyis...csininek kell lennem az ünnepségen.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsani
apa altatja el??Azért eléggé rossz az ha nem alszik egész nap.És végig totál aktiv???Nekem is rendszerem van,mint ahogy Katus irta,ugyanakkor kellnek,ebéd után csicsi,akkor megjön a Réka a sulibol,tanulunk,aztán Petra felekl,és este 9.kor fekszik a Réka majd átvonulunka miszobánkba a Petrussal,és ott elfekszik,és a tv-n elalszik,meg simizem.. :wink:
Vendég

Zsani!

Szerintem ez jo dolog, olyan sok az abortusz, olyan sok fiatal gondatlanul sexel, nemi betegseg stb..............
Es hät persze nem beszelünk rola, bedugjuk a felyünket a homokba, mert ez tabu tema. :evil: :evil: :evil:
Azt sem ertem, hogy värjäk el, hogy ne legyen ennyi abortusz, mikor az a kib@szott fogamzäsgätlo is 6000-7000 ezer körül van, sokan nem engethetik meg maguknak, kockäztatnak, aztän jöhet az abortusz, mert becsuszott a baba! :evil:
Legaläbb tämogatnäk a gyogyszereket, többen megvennek pär szäz forintert.

Szoval lehet hülyen jöt ki, de szerintem ez jo dolog, sok fiatal, majd piäsan belemegy mindenfele laza szexbe pl szilveszterkor, legaläbb hätha lesz näluk egy ovszer, ha mär csak egy-ket abortuszt, nemi betegseget megakadälyoznak volt ertelme.
Mäskor is kene!
Na jol felhuztam magam!

katus78

Rik!11-után voltunk.A lépcsőnél álltak ezek,a fiatalok.Apát felhívttam,hogy mi volt a spárba csak röhögött,aztmondta mért nem szólttam be neki valamit.
Katus!Szegény Máté :cry: :cry: Viri is ilyen volt és most,hogy nincs mandulája semmi baja.Jó ez így csak nem ilyen áron kellett volna.

KépKép
kola2

rik!Na majd akkor karikor bepótolod a séróképet!
Milyen kis édi lányod van!! :lol: :lol: :lol:

kola!Juj ez nagyon durva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Katus!Ez a kis Mátéfiú éjjelig fentlenni!!Nem sok alvásigénye van a csávókámnak!!!És akkor mit csinált 2.-ig?Magyarázott?
Levi 1* alszik ebéd után és este 10-11között alszik el!Tegnap 11-kor eludt el,de reggel fél 10-ig aludt!Most épp alszik!!
Vendég

Katus!Ebbe igazad van !!!De osztogassa a fiataloknak ne olyannak aki gyerekkel van.Tényleg drágák a gyógyszerek és nem mindenki engedhetti meg magának.Múltkor amikor elvoltam buliba a szórakozóhelyen a női wc-be volt óvszer automata.Csak néztem :shock: Az én időmbe nem volt ilyesmi.

KépKép
kola2

Zsani
nem semmi,óvszeautomata. :lol:
Mi anno körbejártunk...nincs valakinél óvszer????
Na nekem csak egyszer volt ilyen,de azért ez bevett szokás volt..
Most lehet a drogért járnak körbe! :roll:
Vendég

Gabó
kérdzted apánek tetszett-e.Persze!! :oops:
Mondta a fodrász csaj:most aztán a Gyulának ugy megtetszesz,hogy jön a 3.gyerek.(már a mensit várom karira,tehát most nem valoszinü a fogantatás,vagy??)
Vendég

Sziasztok!
Én is dühöngök...
Reggelre megint lázasak lettek a gyerekek.
ágnes is elkapta, most őt kell figyelnem, hogy nehogy tüdőgyulladást kapjon. Fejenként háromféle gyógyszer, a kicsinek is.
Rettenetes. Tiszta hisztisek, nyűgösek, veszekednek, persze betegek, én meg kimenni sem tudok. Ajándékok fele sehol, férjem dolgozik.
Idén lemaradunk a karácsonyról.

Átvettük a lakást, de kulcsot csak akkor kapunk ha utalja a kölcsönt és a szocpolt a bank, az meg lakhatási engedély után. Talán január végére...
Most rohanok, míg alszanak vasalok, mert a mosott holmit nem tudom kiteregetni, a konyha és én is romokban :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
kész vagy akkor.!!szegény gyerekek,nincs is erejük a Jézuskát várni! :cry:
Ha egy kicsit vigasztal én mégcsak a gyerekeknek vettem ajándékot,azonkivül senkinek,és 4 nap mulva Karácsony!!!
Talán majd holnap d.e.vásárolunk.D.u. meg Ujkérre megyünk a Petra keresztapjához,karácsonyi ajádékokat átadni.A vicc,hogy még nem is vettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
Vendég

Amica!

Jobbuläst, szegenykem, ferjed meddig dolgozik, elutazott talän?

Na a mäsik dolog amin fel tudom magam huzni az a drogon, de most nem akarom felhuzni magam! Inkäbb csinälok egy kävet es elszivok egy füves cigit! :lol: :lol: :lol:

katus78

Rik!Igen nálunk is rendszer volt.Aztán felborult.Mindennap délután lefektettem hátha alszik de semmi.Anyukám azt mondja majd ha oviba megy jobb lesz.Remélem is. :wink:
Amica!Nagyon sajnálom a gyerekeket :cry: és téged is :cry: Remélem csak kikeverednek a betegeskedésből.

KépKép
kola2

rik!Attól még lehet prütykölni,hogy karira várod a piroskád kitudja!Lehet,hogy bejön!! :lol: :lol: :lol:

Zsani!Na teljesen nyugatiosodunk?Óvszerautómata!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

amica!Hát nem irigyellek.Teljesen ki lehetsz purcanva!!
Jobbulást a gyerkőcöknek!

Katus!Mikor mentek haza?
Vendég

Rik!Virág mensi ellött 2 nappal fogant :wink: Persze vártuk,hogy legyen valami,és lett is :wink: :wink: Itt ül az ölembe. :P
Katus!Ne húzd ám fel magad nagyon :wink:

KépKép
kola2

Gabo!

Szombaton megyünk.

Zsani!

Kb mikor borult fel a rendszer? Es is ugy felek ettöl.:(

katus78

Na nem huztam äm nagyon fel magam. :wink: :D

katus78

Na mi lépünk megyünk csavizni!!

Szép napot!! :lol: :lol:
Vendég

Katus!Ebbe az évbe borult fel a rendszer.kb májusba,akkor is kórházba voltunk :( Ott ugye mire aludt volna jöttek vizsgálgatni és akkor fel kellett kelteni :evil:
Aztán utána itthon már nem akart délután aludni,utánna júliusba mandulaműtét .Egy hónap kórház után meg megínt nem akart aludni.Bár a kórházba sem aludt.Mikor haza hoztuk meg velünk aludt,mert nem mertük külön szobába altatni míg a seb be nem gyógyul a torkán.Most már a helyén alszik ,de délután nem akar.Pedig sokszor olyan fáradt és azért se alszik.Pedig amikor délután aludt tök jó volt ,addig ki takarítottam,felmostam,mindent megcsináltam mire felkelt.Utánna meg tudtunk menni csavarogni,játszótérre.

KépKép
kola2

Jaj, szegenyem, nem is csoda, hogy felborult a kis elete.

Nem is csodälom, hogy veletek aludt, en is biztos vele aludtam volna, amikor Mäte fullad nagyon en is ott fekszem mellette, es fülelek egesz ejjel.
Szokta emlegetni a korhäzat, beszel rola?

En is ezert szeretem, ha alszik egy hosszabbat mindent meg tudok csinälni addig, utänna mikor fent van mär ugysem lehet.

katus78

sziasztok cajok!
órák óta itt ülök,csak olvasok(na azért közben zórát megetettem,lefektettem),olyan sokat írtatok megint!

nálunk már vannak karácsonyi ajándékok:én megkaptam a kenyérsütőt(holnap sütök először,nagyon izgulok),péter meg megkapta a dvd írót(nem szgéphez,hanem tv-hez),így majd már elkezdheti a rengeteg videókaziról átírni a filmgyűjteményünket.szóval nálunk már járt a jézuska,de a fánk még nincs meg(nekünk kicsi műfenyőnk van,de feldíszítve nagyon szép szokott lenni).meg míráéknál oviban tegnap volt egész nap ünnepség,holnap este meg a suliban-oda majd megyünk mindannyian-aztán mírát pénteken már nem viszem oviba,mert olyan kevés gyerek lesz,hogy egy csoportban lesznek majd.

andi
hát,jobbulást!!!zórát épp ma délután akarom elvinni az ellenörző röntgenre,remélem már teljesen tiszta atüdeje.igaz köhécsel kicsit,kicsit folydogál az orra,de nem vészes(szerintem).a múltkoriban én is háromfelé adagoltam a gyógyszereket,majd belehülyültem.ha csúnyán,szárazan köhögnek,akkor gáz van,az tüdőgyuszi.és lázas is ágnes?

katus,eszter
annyi rosszat írtatok erről a 15 hós oltásról,hogy már előre utálom(zóra nem kapta még meg,mert akkor volt beteg,mikor meggyógyult akkor meg az ünnepek miatt nem oltotta,mert kb akkorra telik le a lappangási idő,ne az ünnepek alatt kelljen orvoshoz rohangálni-szóval majd csak januárban)

gabó
megvan a gyűrű,nagyon klassz!!!örülök neki,hogy belevágtam(megspóroltam több mint 1000 ft-ot így,és a gyűrű is sokkal szebb,mint amit boltban kinéztem).már csak azon izgulok,hogy a mérete jó legyen.alsó,felső része csavart és középen van egy sima karika rész,amit forgatni lehet-ezért stressz gyűrűnek is nevezik.majd jó lesz unalom ellen az iskolában :lol: :wink: :roll: :shock: (bár most kezdte a középiskolát,nagyon vacak lesz a félévije,inkább anyjának-apjának kéne most ilyen gyűrű :lol: :lol: :lol: :cry: :twisted: )

viol
nálunk az elalvással soha egyiknél sem volt gond(bár eleinte szecsőt a babakocsiban húzkodtam,mint hajnus,de 7-8 hónapos korában erről is leszoktattam).hason,nagyágyon paskoltam a seggét,úgy aludt el,pár nap alat addig jutottunk,hogy szinte paskolni sem kellett,már aludt.aztán már csak egy lépés volt,hogy rögtön a kiságyba tettem,el is aludt.nálunk az éjjeli ébredés a kaka.és nálunk olyan éjjeli átmászkálás sincs(remélem zóra sem fogja csinálni majd :wink: ).mindenki a saját ágyába fekszik és ott is ébred!!!

beus
nagyon vigyázz magadra,de szerencse hogy most jók az eredményeid.de ha be kell feküdni...!inkább,ha baj van,legalább az okosok ott vannak!(minden rosszban van valami jó :? :shock: :roll: )

mindenkinek szép napot,gyógyulást!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Katus!Néha eszébe jut ,mondja,hogy éjjel ott hagytuk és ő sírt.Olyankor tök szar ,én nem hagyttam volna ott ha megengedték volna,hogy ott legyek vele éjjel is.De aztán mondja is ,hogy reggel meg mindig jötettek.Ennyit beszél róla de nagyon ritkán.Mi meg nem emlékeztetjük rá.Legalább ő felejtse el.
Ja és tök sokan megszóltak,hogy kórház után velünk aludt.De Apa is azt mondta legyen csak itt velünk ,úgy az ember észreveszi ha gond van.Meg,hogy ne foglalkozzak senkivel se,nem ők nézték végig,hogy a gyerek majdnem elvérzett.És nem ők élték át az egész dolgot,.

KépKép
kola2

Zsani
igy van ne foglalkozz senkivel!!!Te élted át és Te tudod mikor teszel jot,ANYA VAGY!!!
A Rékámnak is 3 évesen vették kia manduláit,és már nem emlékszik rá abszolute. :lol:
Azért kellett kivenni,mert a vizeletében mikroszkoposan egyfolytában vér volt.Minden teszt vizsgálat negativ lett,csak ugy tudták megnézni,hogy a manduláitol van-e ha megmütik,mert akkor hirtelen felemelkedik a vér jelenléte a vizeletben,aztán elmulik.Igy lett!!!! :wink: :roll:
Az egészben az a röhej,hogy én mint ápolonő vettem észre otthon,hogy vér vana pisijében.Hazavittem egy stixet(vizeletvizsgálo)és megnéztem hogy nincs-e kiszáradva,mert akkor is mint most is keveset ivott.Na volt riadalom.Ebben érdekess az,hogy aki nem tud ilyen stixet hazavinni,annak mi lesz a gyerekkel,ha ilyen problémája van???Amugy nem vetted észre volna.... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Beus,
örülök a jó eredménynek!! Továbbra is nagyon gondolunk Rátok!!!

Csilla,
állítólag a 15 hós nem visel meg mindenkit, de én még nem találkoztam babóval, akit legalább egy kicsit ne akasztott volna ki, de nálunk szerintem az is közrejátszik, hogy a felső kisőrlői próbálnak kijönni és a szélük kint is van, de valahogy a belső részük még mindig az íny alatt feszül...
Zórával, remélem, már minden rendben lesz.

Andi,
hát nagyon rátok fér az újév, hogy elsöpörjön minden negatív energiát!! Gyors gyógyulást a babóknak!!! Neked meg nagyon sok energiát kívánok!!!! Biztosan ezen is túllesztek, csak most nagyon nehéz lehet Neked!!! Mindenkinek sok-sok gyógypuszi!!!!!

Viol,
az elalvással általában nekünk sincs gond, Vince mindig elaludt, ha nem, az valami betegséget vagy problémát jelent. Mondjuk igyekszem mindig ugyanakkor letenni és régen mindig a cicin aludt el, most meg megissza az ágyban a tápszert, énekelek és alszik. Nem várom meg, hogy elaludjon, mert néha még dumál, de otthagyom, hogy tudja, aludni kell és általában hamarabb el is alszik, mintha ottlennék mellette. Így sajnos, nincs ötletem, talán tényleg a picit korábbi fektetés. Vince 8-és fél 9 között alszik, ha nagyon sokat aludt délután, mondjuk több, mint 2,5 órát, akkor 9-kor alszim el és általában fél8 - 8kor ébred, de régebben 3/4 6-kor kelt, de ugyanekkor feküdt. Valhogy biztosan Ti is meg fogjátok találni a megoldást.

KépKép
KépKép
esztermami

Katus,
Máténak is sok pozitív energiát!! Most már csak túl lesz rajta!!

Vincének még mindig folyik az orra és nagyon rondán slejmosan köhög, de a közérzete jó legalább, végr enem nyavajog egész nap!!

Kérdezted, miért a 30. héten születtem, hát ezt nem tudjuk pontosan, a 24-26. hét környékén padlót lakkozott a mamám otthon, majd hányt, elment a magzatvíz, kórház, először azt mondták, hogy ebből nem lesz gyerek, majd valahogy a pocakban tartottak, ahol a magzatvíz újratermelődik, hát ez is történt, így sikerült a 30. hétig benttartani. Akkor aztán "kilőttem" és 1700g voltam, tehát szerencse volt, hogy relatív nagy. Persze egy hónapig inkubátor és mivel cumisüveg nem is szoptam nagyon,nem voltam hajlandó, de atápszert sem bírtam, szóval végül a nagynéném szerzett valamit Németországból, miután már 1400g-ra lefogytam, szóval akkor lekezdtem hízni és 1 éves koromban senki meg nem mondta volna, hogy mi volt.
SZóval ennyi. ELőtte semmi problémája nem avolt anyukámnak. Bátyám óramű pontossággal érkezett a kiírás napján. SZóval egyet ganítanak, valószínűleg a padlólakk, nem egy gyerekbarát dolog, de hát akkor ezt anyum nem tudta.

Ne haragudj, kicsit hosszú lett.

KépKép
KépKép
esztermami

Köszönöm!
amica

Rik, biztos nagyon csinos lettél a csizmával meg pláne!!
Megértem a türelmetlenségedet!!
Biztosan minden gyerek anyukája irígykedik majd Rád a sz ünnepségen :wink:

Zsani,
az óvszerosztogatást én is jónak tartom, bár tényleg vicces, hogy Neked adja és még dumál is hozzá... adjon, de ne magyarázzon, ha látja, hogy gyerekkel vagy.
Mondjuk még az osztogatáson kívül, hasznáni is kell, és tudom, hogy sokan nem hajlandók, mert kényelmetlen...

KépKép
KépKép
esztermami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?