sziasztok cajok!
órák óta itt ülök,csak olvasok(na azért közben zórát megetettem,lefektettem),olyan sokat írtatok megint!
nálunk már vannak karácsonyi ajándékok:én megkaptam a kenyérsütőt(holnap sütök először,nagyon izgulok),péter meg megkapta a dvd írót(nem szgéphez,hanem tv-hez),így majd már elkezdheti a rengeteg videókaziról átírni a filmgyűjteményünket.szóval nálunk már járt a jézuska,de a fánk még nincs meg(nekünk kicsi műfenyőnk van,de feldíszítve nagyon szép szokott lenni).meg míráéknál oviban tegnap volt egész nap ünnepség,holnap este meg a suliban-oda majd megyünk mindannyian-aztán mírát pénteken már nem viszem oviba,mert olyan kevés gyerek lesz,hogy egy csoportban lesznek majd.
andi
hát,jobbulást!!!zórát épp ma délután akarom elvinni az ellenörző röntgenre,remélem már teljesen tiszta atüdeje.igaz köhécsel kicsit,kicsit folydogál az orra,de nem vészes(szerintem).a múltkoriban én is háromfelé adagoltam a gyógyszereket,majd belehülyültem.ha csúnyán,szárazan köhögnek,akkor gáz van,az tüdőgyuszi.és lázas is ágnes?
katus,eszter
annyi rosszat írtatok erről a 15 hós oltásról,hogy már előre utálom(zóra nem kapta még meg,mert akkor volt beteg,mikor meggyógyult akkor meg az ünnepek miatt nem oltotta,mert kb akkorra telik le a lappangási idő,ne az ünnepek alatt kelljen orvoshoz rohangálni-szóval majd csak januárban)
gabó
megvan a gyűrű,nagyon klassz!!!örülök neki,hogy belevágtam(megspóroltam több mint 1000 ft-ot így,és a gyűrű is sokkal szebb,mint amit boltban kinéztem).már csak azon izgulok,hogy a mérete jó legyen.alsó,felső része csavart és középen van egy sima karika rész,amit forgatni lehet-ezért stressz gyűrűnek is nevezik.majd jó lesz unalom ellen az iskolában

(bár most kezdte a középiskolát,nagyon vacak lesz a félévije,inkább anyjának-apjának kéne most ilyen gyűrű

)
viol
nálunk az elalvással soha egyiknél sem volt gond(bár eleinte szecsőt a babakocsiban húzkodtam,mint hajnus,de 7-8 hónapos korában erről is leszoktattam).hason,nagyágyon paskoltam a seggét,úgy aludt el,pár nap alat addig jutottunk,hogy szinte paskolni sem kellett,már aludt.aztán már csak egy lépés volt,hogy rögtön a kiságyba tettem,el is aludt.nálunk az éjjeli ébredés a kaka.és nálunk olyan éjjeli átmászkálás sincs(remélem zóra sem fogja csinálni majd

).mindenki a saját ágyába fekszik és ott is ébred!!!
beus
nagyon vigyázz magadra,de szerencse hogy most jók az eredményeid.de ha be kell feküdni...!inkább,ha baj van,legalább az okosok ott vannak!(minden rosszban van valami jó

)
mindenkinek szép napot,gyógyulást!