Sziasztok lányok,jó reggelt!!!
Bocs,hogy tegnap csak ígéret maradt a jelentkezés,de annyira fáradt vagoyk,hogy a lányom esti meséjét-amit apa mesél neki a szülői ágyban,ugyanis 2 hete ott alszik.tök jól:-)))- sem bírtam végig hallgatni.Aztán mikor éjfélkor felkeltem fejni,már nem volt kedvem belépni.Nem is értem miért
Szóval Bórókát pikk-pakk összevarrták,még a műtőbe sem vitték le,helyi enyhe narkózisban összeöltötték.Az volt baj,hogy közvetelnül a külső bőr alatti bőrszövet elhalt és elengedte a cérnát.Most azt csinálták,hogy fogták az összes bőrréteget és egyben megvarrták,ami azt eredményezi,hogy maradandó lesz a varrás helye.De lekakilom(bocs),remek plasztikai sebészek vannak,ha egyszer ez gond lesz.
Tegnap mikor a férjem bement még aludt,remélem ma már ébren lesz,mikor én megyek.
Várom az álom végét...
a poszter tök jó,igazság szerint mi dec.25-én megyünk be Siposhoz,de nem merem vállalni a poszter ügyet,mert eléggé összevissza vagyunk most.
Csajok,nem bírok kikeveredni ebből a betegségből,köhögök,ugatok,taknyos vagyok...homeobogyókat szedek,de nem látok javulást,illetve egynapra láttam,aztán visszeestem.
tippek?
még jövök,felébredt a Manka
durca